• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!

Başlatan Afsar Beyi, 24 Ekim 2007

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TÜRK-KAN

Alıntı yapılan: ÇEPNİ_TÜRKÜ - 26 Ekim 2007
Onu bilmiyorum da benim bildiğim İtalyanlar çoçuklarını korkutmak için,  ...yoksa seni Türkler'e veririm. derlermiş. Bir de yine İtalyanlar'ın meşhur sözü 'anneciğim Türkler'...

Orijinalli " Mamma li Turchi"

Şimdi Amerikalılarda bizim Irak harekatının gerçekleşmesi durumunda aynısını kendi dillerinde söyleyeceklerdir. "Mummy, TURKS are coming" :)

TTK
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

tungatonyukuk

Alıntı yapılan: Türk-KAN - 27 Ekim 2007
Onu bilmiyorum da benim bildiğim İtalyanlar çoçuklarını korkutmak için,  ...yoksa seni Türkler'e veririm. derlermiş. Bir de yine İtalyanlar'ın meşhur sözü 'anneciğim Türkler'...

Şimdi Amerikalılarda bizim Irak harekatının gerçekleşmesi durumunda aynısını kendi dillerinde söyleyeceklerdir. "Mummy, TURKS are coming" :)

TTK

TTK

İşte Bu Güzel..

ATİLLA-TORUNU

Alıntı yapılan: olcaytu - 26 Ekim 2007
  İnşallah bir gün göreceğiz ''82 MUSUL,83 KERKÜK 'ü.''

TANRI Türk'ü KORUSUN ve YÜCELTSİN.

Tanrı Türk'ü Korusun....O zaten Yüce....Esenlikler.

ÇEPNİ FİRUZ

Misak-ı Milli''  her Türk'ün içinde yatan bir olgu. Zamanında mecburiyetten bıraktığımız bu vatan topraklarını tekrar  yurt sınırları içine katmak hepimizin vazifesidir. Türk askerinin operasyonunun Misak-ı Milli'' gerçekleşene kadar devam etmesi gerekmektedir  bedeli  can ve kanlarımızın karşılığında olsa bile.    TTK.

topuz

TTK

Kızıl Elmada Buluşalım!..

topuz

hayır kandaşlarım;

Bunu söyleyemeyecekler. çünki tepelerine yıldırım gibi ineceğiz. geldiğimizi bile anlayamayacaklar. işte o zaman cehennemin ne olduğunu anlayacaklar...
Kızıl Elmada Buluşalım!..

TiginNoyan

Bulgaristan'ın tamâmı ne zaman Mîsâk-ı Millî'ye katıldı?

Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

İnançu Apa Yargan Tarkan

Bulgaristanın tamamı biraz abartı olmuş.Türklerin yoğun olduğu Karadeniz kıyılarını göstersek yeterli.Romanya daki ve Moldova(Besarabya) daki Türk bölgeleri Misak-ı Milli içinde gösterilmelidir.

Üçoklu Börü Kam

Alıntı yapılan: TiginNoyan - 30 Ekim 2007

Türklerin yaşadıkları her yer, misak-ı milli hudutları içindedir.
Başbuğ Atatürk

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Afsar Beyi

Alıntı yapılan: TiginNoyan - 30 Ekim 2007

Ben size soruyu başka türlü sorayım. Bulgaristan ne zaman Misak-ı Milli'nin dışına çıkarıldı?

Alıntı yapılan: İnançu Apa Yargan Tarkan - 01 Kasım 2007
Bulgaristanın tamamı biraz abartı olmuş.Türklerin yoğun olduğu Karadeniz kıyılarını göstersek yeterli.Romanya daki ve Moldova(Besarabya) daki Türk bölgeleri Misak-ı Milli içinde gösterilmelidir.

--"Tanrı nasip eder, ömrüm vefa ederse; Musul, Kerkük ve Adaları geri alacağım. Selanik de dahil Batı Trakya'yı Türkiye hudutları içine katacağım ! Atatürk

Size de Başbuğumuzun bu sözleri yeter umarım.
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)