GENEL KONULAR OTAĞI > Duyurular

Gökbörü İstanbul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

(1/7) > >>

tungatonyukuk:
Gökbörü Milliyetçi-Turancı Düşünce ve Eğitim Derneği İstanbul Teşkilatlanması ve istişareler tamamlandı.








DERNEĞİMİZİN ONGUNU




Cebe Noyan:
Harika bir gündü, orada bulunan tüm kandaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Özellikle Börü Kam ve İsmail İpek ağabeyler Ankara'dan geldiler ikisininde ayaklarına sağlık!

Atsız Gök-Börü:
    Bu toplantıya katılan ağabeylerime , andalarıma teşekkür ediyorum. İstanbul'a varıp Ülküdaşlarımla oturup muhabbet edemediğim için üzgünüm , avunduğum tek şeyse ölüm değmezde , ömür yeterse daha oturup sohbet edeceğimiz çok günlerimizin olmasıdır.

     Bu toplantının Türk'e en büyük yararlılığı getirmesine , alınan kararların itinayla uygulanması için , İstanbul'da ki ülküdaşlarımın başından her engeli savuşturmasını Tanrı'dan niyaz ederim.

    Türk'ün Anadolu'da ki varlığını ve devlet bütünlüğünü korumak vazifesiyle yola koyulan Gökbörüler , Türk birliğinin sağlanması , Türk'ün kültürde ve ahlakta , sanayi ve teknolojide en ileriye gitmesi , en modern milletlerin başına geçmesi için kavgaya atılmıştır.

     Hiç kimse zannetmesin ve umutsuzluğa kapılmasın. "Anadolu Türklüğünün sonu karanlık" demesin. Bu memleketin Ordusu ve Türkçüleri var !" Tek dağ başı mezar oluncaya kadar ! " zafere olan inancımız bitmez ,Türk Birliği ülküsü tükenmez.


          BİZ , TÜRK'ÜK !

     TANRI TÜRK'Ü KORUSUN !

TÜRK-KAN:
 Toplantıya katılan tüm Büyüklerimize, Andalarımıza teşekkür ediyoruz. Türkçülüğün ve Türklüğün şu kara günlerde en çok ihtiyacı olan birlik beraberliğin sağlanması yolunda; bunlar atılan kararlı ve büyük adımlardır. Hem bizlere hem de diğer Türkçülere umut vermektedir.

 Bu uzun ve zorlu yolda, her türlü fedakarca özveride bulunan, bizleri yalnız bırakmayan; İstanbul'daki Tüm büyüklerimize ve Andalarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

  TTK

tungatonyukuk:
Gerçekten çok verimli bir toplantı oldu.Büyük heyecan ile geçen görüşmelerimiz çok olumlu geçti.Ankara'dan gelen değerli ağabeğlerimiz ile de çok hoş sohbetler ettik.

Artık kararlar alındı,imzalar atıldı.İş bizlerde artık oturmak,uyumak,dinlenmek yok ! Çalışkanlık,özveri,heyecan var !

GÖKBÖRÜ tüm Türkçü Camiaya hayırlı,uğurlu olsun !

TTKvY.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git