Gönderen Konu: Çocuk yardımı Parası ne anlam Taşıyor?  (Okunma sayısı 6589 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
ALINTI HABER


Bir okurum bazı Doğu ve Güneydoğu şehirlerinde, AKP hükümetinin çocuk yapanlara yönelik başlattığı para yardımına dikkat çekerek halkı bu yönde biraz olsun uyandırmamı istiyor. Haksız da değil.. Yapılan yardımların miktarları Milliyet gazetesine göre şöyle :

 

Her anne adayı için her doğumda 50 YTL

Sağlık yardımı olarak her çocuğa ayda 15 YTL

Her anne adayı için gebeliğin ilk 7 ayında ayda 18 YTL

İlköğretime devam eden erkek öğrencilere ayda 20 YTL

İlköğretime devam eden kız öğrencilere ayda 23 YTL

Ortaöğretime devam eden erkek öğrencilere ayda 28 YTL

Ortaöğretime devam eden kız öğrencilere ayda 39 YTL

 

Nüfus artışı olmayan, hatta nüfusun azaldığı Avrupa ülkelerinde devlet doğum oranını artırmak için ailelere çocuk başına para yardımı yapar. Fakat bu yardım Türkiye için gereksizdir. Çünkü Türkiye nüfusu hala artıyor. Fakat eğer devlet illaki bir şehre çocuk yardımı yapacaksa, bu şehir doğum oranının düşük olduğu bir şehir olması gerekmez mi? Mesela, Afyon, Kırklareli, Edirne, Giresun gibi...

 

Muş ilimiz ülkemizdeki doğum oranının en yüksek olduğu illerin başında geliyor. Bu şehirde aile başına ortalama 8 çocuk düşüyor. Bir de bu sene çocuk başına para verilmeye başlandığına göre doğum oranı katlanarak artacaktır. Kaba bir hesapla Muş'ta 8 çocuğu olan ve bu çocuklarının yarısı ilk - orta öğretim öğrencisi olan bir ailenin çalışmaya ihtiyacı yoktur. Devletin verdiği parayla rahatça geçinir ve devletten alacağı paranın artması için her sene bir çocuk daha yapar. Hatta 12-13 yaşına gelen çocuklarını da hemen evlendirip mantar gibi çoğalabilirler. Hükümetimiz de çok memnun olur herhalde…

 

Bu akıllara durgunluk veren uygulamayı başlatan Tayip Erdoğan ve arkadaşlarına soruyorum:

 

Aile başına ortalama 2-3 çocuğun düştüğü Ege, Marmara, Karadeniz gibi bölgelere değil de; doğum oranının zaten çok çok yüksek olduğu, tamamı Kürt kökenli nüfusun yaşadığı yerlere çocuk yardımı yapılmasının amacı nedir acaba?

 

Ben bu işte bir kasıt arıyorum. Türk devletinin yönetimini ele geçirenler resmen Kürt ırkçılığı mı yapıyor, yoksa bilmediğimiz başka bir nedeni mi var?


TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: Çocuk yardımı Parası ne anlam Taşıyor?
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2012 »
Kürtler Türk milletine karşı fare gibi ürüyor. Edirne’den Muğla’ya, Samsun’dan Adana’ya, Erzurum’dan Antep’e kadar her yere yayılıyorlar. Göç ettikleri Türk şehrini, kasabasını, köyünü 20-30 yıl zarfında kürtleştiriyorlar. Yerli halk ya şehrini kasabasını terkediyor, yahut kürtlerle karışarak kürtleşiyor. Önümüzde bu konuda çok örnek var. Doğuda, İç Anadoluda bir çok yerden sonra artık Ege ve Akdeniz sahilleride tamamen kürt istilası altında.

Hükümetimiz kürtlerin daha da çok üremesini resmen teşvik ediyor. Güneydoğuda kürt nüfusun hakim olduğu şehirlerde çocuk başına para dağıtan devlet, Türk nüfusun hakim olduğu şehirlerde bu parayı dağıtmıyor. Bunlar bilinçli operasyonlardır. Türklerin nüfus artışı durmuş, hatta azalma eğilimindedir.

Başbakanın danışmanlarının, başbakan yardımcısının kürt olması tesadüf değil. Bu ülkenin hala %80’i Türk, ama mecliste Türkler ancak %40 ile temsil ediliyor. Meclis başkanı bile Manisa doğumlu bir kürt kökenli. Bakanların, vekillerin yarısı kürt. Türkiye’de iş adamlarının, otel ve tesis sahiplerinin, lüks otomobillerin sahiplerinin, fabrikatörlerin, bar gazino sahiplerinin, kısacası bu ülkenin kaymağını yiyenlerin çoğu kürt kökenli ama, hala utanmadan fakirlikten ezilmişlikten bahsederler. Her şeyi devletten beklerler, yine de memnun olmazlar. Bugün Diyarbakır, Batman, Siirt gibi illere verilen devlet yardımı Kastamonu, Zonguldak, Kütahya ve Trabzon gibi illerden 3 kat fazladır. İnanmayan araştırsın.

Gazeteden haber: Van’da 68 yaşında bir Kürt, 26 yaşındaki ikinci karısından 13. yavrusunu peydahlamış. Toplam 13 çocuğu, 100 kadar torunu varmış, artık başka çocuk istemiyormuş. Gazeteci, ‘bu kadar çocuğa bu fakirlikle nasıl bakıyorsunuz?’ dediğinde, kürdün cevabı harikaydı.‘Kaymakamlık gerekli her tür yardımı yapıyor, hiç bir sorunumuz olmuyor’ !

Sakın kimse bunu insanlıkla, hümanizmle, devletin vatandaşının hayatını koruma ilkeleri ile falan açıklamaya kalkışmasın. Benim ülkeme göz dikmiş bir halkın, benim vergilerimle beslenip daha çok üremelerini sağlayıp on milyonlarca asalak yaratmanın hiç bir ilke ile ilgisi yoktur. Bu rejimin kendisinin kurucusu olan asli unsura, yani Türklere ihanet etmek açısından devşirme Osmanlı'dan hiçbir farkı kalmamıştır. Gayet açıkça Türkler özendirilip en sıkı şekilde nüfus planlaması uygulanırken, Kürtlerden elektrik, su parası bile alınmayıp, nüfuslarını iyice arttırıp Türkleri geçebilmelerine çanak tutulmaktadır.

Ülke genelinde kaçak elektirik oranlarına göz atalım.
Şanlıurfa % 66.7   Diyarbakır % 62.7     Hakkari % 62.5     Mardin % 59.3     Van % 58.0
Şırnak % 52.0      Batman % 51.0          Muş % 50.0           Siirt % 48.0
Kastamonu % 4,2                  Trabzon %5,4                    Giresun %3,5

İşte kaçak elektirik tablosu. Yoruma gerek var mı?

Nihai amaçlarını gerçekleştirmek için ne zekaları ne de kültürleri olan bu etnik cemaat, tek yolu Tanrı'nın kişilere verdiği doğal içgüdüyü (üreme) bir savaş silahı olarak kullanmakta bulmuş durumdadır. Yakın bir gelecekte nüfusu 100 milyon - ki bunun en aşağı yarısı kürt olan bir Türkiye çocuklarımızı bekliyor... Bayrak aynı bayrak, sınırlar bozulmamış, isim değişmemiş ama ortada ‘Türk’ kalmamış. Birkaç milyon kalmış elbette ama onlarda tedirgin yaşıyorlar. Ortada Brezilya gibi, lisanı, soyu sopu karışık, ırk çorbası bir ülke.. Ama hala müslüman... Bizim için bir yıkım olan bu durum, ‘72 millete bir göz ile bakan’ hümanistlere bir rahatsızlık vermez.

TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: Çocuk yardımı Parası ne anlam Taşıyor?
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2012 »
Dünyada böyle ihanete uğrayan Ülke varmı? bilen varsa söylesin, düpedüz Türkler yok edilmeye Ülkesinin ismi değiştirilmeye çalışılıyor


Varmı başka açıklaması.
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Çocuk yardımı Parası ne anlam Taşıyor?
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2012 »
Dünyada böyle ihanete uğrayan Ülke varmı? bilen varsa söylesin, düpedüz Türkler yok edilmeye Ülkesinin ismi değiştirilmeye çalışılıyor


Varmı başka açıklaması.

İşin aslı biz etnik, soysuz gibi garabetlerle uğraşacağımıza mankurtlara karşı haşere usulü mücadele etmiyoruz gibi geldi bana...

Sebasyiyaaan şeltoks gelsiin.. :evil: :asker: :evil:

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: Çocuk yardımı Parası ne anlam Taşıyor?
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2012 »
Şeltoks la Mankurtlarımı zehirleyelim diyorsunuz!! zararlı haşereler için bu madde, mankurtlara şeltoks sıkarak ayıltma yerine bayıltırız gibi geldi bana  ;D ;D
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!