Gönderen Konu: Taksim de neyin kavgasi var  (Okunma sayısı 45889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KUTLUG

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: Taksim de neyin kavgasi var
« Yanıtla #70 : 06 Aralık 2013 »
Neticede orada beraber bulunduk ve pkk paçavraları indi aşağı.. Olayları bizzat yaşadığım için sana hak vermemek imkansız çünkü 70-80 yaşında dedelerin babaannelerin,gençlerin elllerinde ayyıldızlı bayraklar ile hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı, 10. Yıl marşını haykırdıklarını gördük. Sonraki günlerde ise aşırı sol gruplar havayı bozmaya başladı.Çok ufak azınlıklar olarak sol fraksiyonların olayları başka yöne çekmesi orada bulunan binlerce Türklük sevdalısının çabalarını yok edemedi.. Biz en azından bir nebze de olsa Türkçülerin kim olduklarını orada bulunanlara anlatmış olduk. Sayıca belki çok fazla olamadık ama kendimizi Yüce Türk Milletine en iyi şekilde tanıttık.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Taksim de neyin kavgasi var
« Yanıtla #71 : 07 Aralık 2013 »
TAKSİM OLAYLARI ve SON GELİŞMELERE DAİR GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA - 1
https://www.hunturk.net/forum/index.php?topic=6287.msg43063#msg43063

TAKSİM OLAYLARI ve SON GELİŞMELERE DAİR GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA - 2
https://www.hunturk.net/forum/index.php?topic=6287.msg43076#msg43076

Bu olaylarla ilgili Dernek olarak yaptığımız iki açıklama da yukarıdadır. Konuyla ilgili düşüncelerimiz ve duruşumuzda aynı yöndedir.

Benim şahsi düşüncelerim;
https://www.hunturk.net/forum/index.php?topic=6287.msg43108#msg43108

Sonuç olarak bu olaylar gene ak-pkk'ya yaramıştır. İnsanlara ölümü göstererek sıtmaya razı etmişlerdir.
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı ulus kürşat

  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
Ynt: Taksim de neyin kavgasi var
« Yanıtla #72 : 30 Mayıs 2014 »
değerli arkadaşa katılıyorum

1 Haziran günü bende taksimdeydim diğer günlerdede ara ara gitmeye devam ettim.

Bdp başkanı S. Demirtaşın açıklaması Biz ırkçı  ulusalcı faşist bir eyleme destek vermeyeceğiz. 1 Haziran günü Taksim Meydanı düştüğünde ortada hiç bir bdp li pkk lı yoktu. Sol gruplardan sdp kaldıraç ödp kollektif gibi bir kaç grup vardı. Meydanı dolduran milyonların içinde bu sol gruplar en fazla 2 yada 3 bin kişi vardı. Meydanda toplanan insanların ortak paydası TÜRK BAYRAĞI ve ATATÜRKTÜ . 2 Haziranda çocuklarımla gittim gezdik dolaştık yazılan sloganları okuduk. Biz ayrıldıktan yarım saat sonra bdp li grup gelmiş meydana bayrak ve flamalarla meydan da ki halk tarafından taşlanmış ve ıslıklanmışlar. Bayrak ve flamalarını indirerek girebilmişler meydana.

Pkklılar meydana girdiğindede ordaydım parka çıkan merdivenlerdeydim.Sanırım Çarşamba günüydü. Bu piçler gözükünce ortalık bir anda dalgalandı homurtular yükseldi bazıları saldırıya geçmek istedi ama sağ duyulu vatandaşlar bunları tuttu sakinleştirdi. Peki ırkçı ulusalcı faşist bir eyleme niye gelmişti bu itler. Amaç belli zor duruma düşen akp yi kurtarmak için geldiler.( yazılan yorumlardan da anlaşıldığı gibi başarılı oldular. akp bu olayı halkın gözünde küçük düşürmek için her türlü yalanı üç kağıtı yaptı. korktular iktidara Atatürkçüler Vatanseverler gelecek diye sizler bile inanmışsınız.)

Burada yazan görüş belirten arkadaşların çoğu aynı fikirde neden sizde meydanlara çıkıp sahip çıkmadınız gözükmediniz de meydanı bu itlere bıraktınız.

Ben pkklı piçlerin geldiği Çarşamba gününden pazar gününe kadar iş çıkışı her gün uğradım meydanda çeşitli kişilerle konuştum herkesin farklı fikri vardı ama tek amaç için toplanmışlardı.

Sizler de Türkçü olarak Türk kimliğini yok etmek isteyen bu arap kürt partisini protesto etmek için Türklüğe sahip çıkmak için neden meydanlarda yoktunuz.

Ben Türklüğün yok edilmesine ve Memleketin öz varlıklarının birilerine peşkeş çekilmesine kızdığım için ordaydım. Ben adı Türk Polisi olan Teşkilatın Türklere orantısız güç kullanıp vatan hainlerini görmezden gelmesini kabul etmediğim için ordaydım.

Kısacası ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin sonsuza kadar ayakta kalabilmesini istediğim için o meydandaydım.

Masa başı klavye ile Türkçülük Turancılık olmaz.

Sen hakkını aramasını bilmiyorsan hak arayanlara laf edemezsin.

Ek: siteyi dün gördüm üye oldum. Bazı eski konulara kendi fikirlerimi görüşlerimi yazıyorum. Yazmazsam uyuyamam yanlış fikirlere cevap vermem lazım. ( yazılarımdan rahatsızlık duyuyorsanız iletin istenmediğim yerde durmam çıkınımı alır giderim)

İyi Günler dilerim

Ahmet KURUM

İSTANBUL