Gönderen Konu: Polise atmak istediği bomba pkk'lının elinde patladı: tedavi altına alındı (!)  (Okunma sayısı 2648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Alıntı


Mersin'de PKK'nın silahlı eyleme başlama yıl dönümü olan 15 Şubat öncesi korsan gösteri yapan 18 yaşındaki gencin polise atmak için hazırladığı bomba elinde patladı.

Sol elindeki parmakları kopan genç Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütünün silahlı eyleme başlama yıl dönümü olan 15 Şubat öncesi bir grup Toroslar ilçesi ile Akdeniz ilçesindeki kenar mahallelerde korsan gösteri yaparak polise taşla saldırdı.
İddiaya göre Mersinli Ahmet Bulvarı Cello Çeşmesi kavşağında ise devriye gezen zırhlı polis aracına Reşit T. tarafından atılmak istenen parça tesirli bomba elinde patladı.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/02/12/polise-atmak-istedigi-bomba-elinde-patladi


Buradaki çelişkili duruma bakarmısınız! Devletin memurlarını öldürmek isterken kendini yaralayan militanı aynı devlet tedavi ediyor. Bu kabul edilemez bir durum. Batı ülkelerinde bile böyleleri, basına konu olmadan, ölüme terk ediliyor ama Türkiye'de tedavi ediliyor 'devlet baba' tarafından.

Parmaklarını yerine dikerler (masraflı ameliyat tabii - devlet ödüyor), sonra taburcu olur; bu sefer Kandile çıkıp asker üzerine roket filan atar!

Mersin'in durumu vahim öte taraftan.
Bölgeye verilen isim: "Mersinli Ahmet Bulvarı Cello Çeşmesi kavşağında "
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı Selim Pusat

  • Bozkurt
  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 103
Bunun gibilere yapılacak şey, o atmaya çalıştığı bombayı makat bölgesine koyup o bombayı patlatmaktır. aslında daha açık yazardım ama terbiyem ve HunTürk Otağına yakışmazdı.
ALEMDE ŞER, OĞUZ'DA ER TÜKENMEZ

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Geçen senede  Mersinde aynı olay yaşanmış elinde patlayarak tedavi altına alınmıştı çelişkiler-enterasanlıklar ülkesi Türkiye, ceza kanunları caydırıcı değil açılımla iyice kudurdu serbest oldu hainler. Şöyle "hak" eden suçluları kazıga oturt mazlumun, masumun hakkını al! şehir içinde böyle serbestçe eşkiyalık yapabileceklermi? hani nerde bunu yapacak babayiğitler hani nerde çok saygı değer yöneticilerimiz(!)

Çevrimdışı Yüzbaşı Sançar

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 246
Yavşağın dölü keşke geberseymişse de Cello Çeşmesi kavşağı cello mezarlığı kavşağı olsaymış.
Elinde patlayan o bombayı münasip yerine sokup patlatmak ibreti alem olurdu ama nerde bizde o işi yapacak polis.? Polis bırakın bombayı kürt piçinin bir yerinde patlatmayı kan kaybından gebermesin diye yolları trafiğe kapatıp hastahaneye yetiştirmiş.
Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun.
Yüzbaşı Sançar Uçmağa varalı on üç yüz yıldan çok oldu. Onun düştüğü meçhul yerde, ay ışıklı yaz gecelerinde hâlâ ıztıraplı kahkahalar ve şeref ilahileri işitilir. Bu ilahiler rüzgârın çıkardığı sestir. Onu herkes işitir. Fakat o ıztıraplı kahkahaları herkes duyamaz. Onun yankılarını uzak, yakın ellerden, ancak içinde Tanrı Dağı’nın odu yanan gönüller sezer. Bu ıztıraplı kahkahalar Yüzbaşı Sançar’ın soyu, onun düştüğü yerde zafer töreni yapıncaya kadar yıllarca, belki yüzyıllarca sürüp gidecek…