Gönderen Konu: İsrail Başbakan'ı Çeri İstiyor  (Okunma sayısı 2722 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
İsrail Başbakan'ı Çeri İstiyor
« : 03 Ağustos 2006 »
    TÜRK ASKERİ GELSİN

    İsrail Başbakan'ı Olmert:

  "Güney Lübnan'a savaşma yeteneği olan uluslararası bir güç konuşlanıncaya kadar Hizbullah ile savaşacaklarını söyledi. Olmert, BM'nin görevlendireceği böyle bir güç içinde Fransa, İngiltere, İtalya gibi Avrupa ülkeleriyle Türkiye ve Avustralya'nın yer alabileceğini belirtti. İsrail Başbakanı, "Türk ordusu ve hükümetine çok güveniyoruz ve büyük saygı duyuyoruz" dedi

     ŞİMON PERES 

    "Türkiye'ye en üst düzeyde saygımız var. Türkiye, aynı zamanda hem Müslüman, hem de modern olunabileceğini gösteriyor. Türkiye ve Başbakanı, Ortadoğu'daki çatışmaların sona erdirilmesi için yollar bulunması yönünde çok samimi çabalar gösteriyor" dedi (ALINTIDIR)

     Elbette Şimon Peres ve Ehud Olmert'in Devletimizi,Milletimizi ve Şanlı Ordumuzu yeni bir cenderenin içine çekmeye çalıştığı aşikardır.Başımızda bunca bela,dert varken Lübnan da geberen Arap çocukları bile bizi ilğilendirmezken,can düşmanımız Yahudinin geberemsi hiç umrumuzda değildir.

     Olmert "Onlar gelir gelmez biz ateşi keseceğiz" demesi ve gazetecinin "o zamana kadar savaşı sürdürüp sürdürmeyeceği?" sorusuna "Evet,sürdüreceğiz" diyerek yanıt vermesi oldukça önemli bir noktadır.

    Türkiyemizde bugün bütün gündemi oluşturan Lübnan'daki saldırılara nerdeyse bütün gazetelerin birden dincileştiği,"din kardeşlerimiz ölüyor" diyerek ağıt yakıldığı şu günlerde söylenen bu söz umarım sırf "ateş kesilecek" diye Ordumuzu cenderenin içine sürülmesine neden olmaz.

       Dünya üzerindeki bütün para kaynakalarını ellerinde tutan Yahudiler isterse o Hizbullah açlıktan ölür.Nitekim Hizbullah'ı, El Kaidesi cartı curtu ekmeğini hep Yahudiden yiyor ve onların yararına iş görüyor.

      Kore Savaşı akıllardan çıkmasın ve Ordumuz bu cenderenin içine girmesin.Lübnanda Arap çocukları geberirse gebersin,Yahudi geberirse gebersin.Şu dünyada  Mehmetçiğin bir damla  kanından daha değerli hiçbirşey olamaz.

        Şehitlerimize tekrar Tanrı Rahmet Eylesin,Kür Şad'a selam olsun.
 
       TÜRK TANRIYI KORUSUN
     

 

NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı metinuzun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Ynt: İsrail Başbakan'ı Çeri İstiyor
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2006 »
SAYIN VE DEGERLI YAVUZ ANDA KANDASIM,

DORGU SÖYLÜYORSUN,TÜRKIYENIN ORDA ISI NE?YAHUDI DEGILMI kürtleri SILAHLANDIRAN VE EGITEN?LÜBNAN DEGILMI kürtleri KENDI TOPRAKLARINDA KONUSLANDIRAN VE EGITEN?SIMDIK ISIMIZ GÜCÜMÜZ KALMADI SÜMÜKLÜ ARAPLARI VE YAHUDI AKBABALARINI KORUYACAGIZ,ÖYLE MI?

YOK BÖYLE BIRSEY OLAMAZ AMA BEN HÜKÜMETTEN HERSEYI BEKLIYORUM.
TANRIYA SÜKÜR YASAR PASA GENELKURMAY OLDU O BUNLARI ENGELLER INSALLAH.
ZAMANINDA BOSNA HERSEKE BILE ASKER GÖNDERDIK,NE OLDU SONRA?

PISLER KIBRIS RUM KESIMINI TANIDILARDA KUZEY KIBIR TÜRK CUMHURIYTEINI TANIMADILAR.

TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU OLMAZ ARAPTA KARDESIMIZ OLAMAZ.
GEBERSINLER HEPSI.YINE SAGOLASIN KANDAS YAZIN ICIN,BILIYORSUN BENDE NE TÜRK TELEVIZYONU VAR NEDE TÜRK GAZETELERINI OKUYORUM.

SAYGILARIMLA ESEN KAL

TANRI SADECE TÜRKÜ KORUYACAKTIR
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ

Çevrimdışı blsahin2005

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: İsrail Başbakan'ı Çeri İstiyor
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2006 »
İsrail başbakanı istiyorsa göndermemek olmaz, gönderelim ben şahsen kendi adıma memnun olurum, savaş üç gün içinde durur.

Şimdi gelelim kimleri göndereceğimize;

1-Cezaevlerindeki pkk lı teröristler ve dışadaki yandaşları
2-Hırsızlık,Arsızlık, Namussuzluktan tanınan ve hortumcuları
3-Üretmeden tüketen ve inanç simsarlığı ila dilencilik yapanları.   
         daha aklınıza geleni sıralayabilirsiniz. şimdi bunları gönderirsek savaş dururmu durmazmı, ben eminimki herkes savaşı unutup canının malının derdine düşecek, hemde israil başbakanının gönlünü yapmış oluruz!
ÖZGÜRLÜK TÜRKÜN RUHUNDA VARDIR