Gönderen Konu: PKK'lı teröristen PKK'yı bitirecek itiraf!  (Okunma sayısı 2159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
   
PKK'lı teröristen PKK'yı bitirecek itiraf!
2 Temmuz 2012 Pazartesi 23:08
Geçtiğimiz yıl kasım ayında Mersin'de gözaltına alınan, PKK/KCK üyesi Barış Kızılçay, örgütün Amanoslar yapılanmasıyla ilgili polise çarpıcı bilgiler verdi.

Sınırdaki Asi Nehri üzerinde yer alan köprünün 24 saat güvenlik altında tutulmasının örgütün Amanoslar'a girişini engelleyeceğini belirten terörist, Türk-Kürt çatışması için PKK'nın bu bölgeyi önemsediğini kaydetti.

Terör örgütü PKK/KCK, geçtiğimiz yıl kasım ayında Mersin'de büyük darbe yedi. Örgütün Amanoslar ekibi, 12 Kasım 2011'de gözaltına alındıktan sonra Mersin 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararı ile tutuklanarak Adana F Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Kod adı 'Özgür Murat' olan Barış Kızılçay, PKK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik Mersin Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile görüşmek istedi. Mahkeme kararı ile cezaevinden alınıp Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nde dinlenen Kızılçay, terör örgütü ile ilgili çok önemli bilgiler verdi. Barış Kızılçay polise, örgütteki görevinin Antalya kırsalı ile Amanoslar kırsalı arasında, örgütsel not alışverişi, para alışverişi, milis örgütlenmesi, barınacak örgüt mensuplarına evlerin bulunması, örgüt mensuplarının sevkiyatı, cephane temini şeklinde anlattı. İşte Kızılçay'ın ifadesinden bazı bölümler:

"Suriye ile Türkiye arasında Asi Nehri üzerinde tam sınır noktasında bir köprünün bulunduğunu, bu köprüyü Jandarma görevlilerinin 24 saat esasına göre tutması halinde Amanoslar kırsal alanına hiçbir örgüt mensubunun gelemeyeceğini duydum. Bu köprünün nerede bulunduğunu tam olarak bilmiyorum ancak sınır boyunda faaliyet gösteren örgüt mensuplarından bu köprüyü duymuştum. Jandarmanın ara ara köprüyü tuttuğunu ancak birkaç gün geçtikten sonra bıraktıkları, bu köprünün tutulması ve Hassa ilçesinde bulunan sınırın da iyi bir şekilde kontrol edilmesi durumunda Amanoslar kırsalına örgüt mensuplarının girişlerinin çok zor olacağını duydum."

"Amanoslar kırsal alanını diğer bölgelerden ayıran en temel özelliği, örgütün önemli stratejik bir çalışma olarak gördüğü Toroslar bölgesinin kırsal alanına açılım yapılmasıdır. Özellikle Hatay ve Osmaniye illerindeki halkın birçoğunun MHP kökenli olmasıyla bu illere örgüt tarafından yapılan kanlı saldırılara halk nezdinde çok şiddetli tepki verilmektedir. Muhtemel bir Türk-Kürt çatışmasının başlangıç yeri ve Türkiye'de devrimci halk savaşının başlatılma noktası olarak görülmektedir. Bunun için Amanoslar kırsalı örgüt için çok önemlidir. Bu bölgeye gönderilen örgüt mensupları bu alanın hassasiyetlerini, jeokültürel yapılanmasını iyi bilmektedir."

MKE yazılı havan topu envanterimizde mevcut

Terör örgütü kamplarında kalan Barış Kızılçay, tanık olduğu bazı olayları da şöyle anlattı: "60'lık, 81'lik, 106'lık, 120'lik havan silahları ve mühimmatları bulunmaktadır. Bunlardan 120'lik olduğunu bildiğim bir havan silahının mühimmatını askeriyeden para karşılığında satın alınarak 8 adet üzerinde MKE yazılı havan topu mermisinin örgüte getirildiğini biliyorum. Ancak bu direkt örgüte değil, Irak'ta bulunan silah kaçakçılığı aracılığıyla örgüte gelmektedir."

UÇAKLAR kalktığı ANDA KANDİL HABERDAR OLUR

"Hava saldırılarında Diyarbakır ve Malatya'dan havalanan uçakların bilgisi, uçak tekerleğini yerden kestiği andan itibaren Kandil'e ulaşıyor. İki ildeki örgüt milisleri, cep telefonları ile örgütün istihbarat birimlerine aktarılarak bu uçakların kalktığı bilgisi örgütün üst düzey sorumlularına iletiliyordu. Bu uçaklar eğitim amaçlı kalksa bile örgüt kamplarına bilgi geliyor, daha sonra yanlış alarm denilerek tekrar normale dönülüyor."

Irak'taki üsler, örgütle ilgili istihbarat çalışması yapmalı

"Kuzey Irak'ta Türkiye'ye ait birçok askeri üs bulunmaktadır, ancak bu üsler hakkıyla görevlerini yapamamaktadır. Bunların görevlerini iyi bir şekilde yapmaları durumunda örgüt ciddi boyutta bu bölgelerde sıkıntı yaşar ve bu kadar rahat olamaz. Bunun için Kuzey Irak bölgesinde bulunan bu üslerin örgüt hakkında iyi bir istihbarat çalışması yapması lazım diye düşünmekteyim

Zaman
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PKK'lı teröristen PKK'yı bitirecek itiraf!
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2012 »
Bu haberi istemiyerek nefretle ekledim . Yalniz icinde gercek payida yok degil . Mesela ucaklarimizin operasyona kalkisini casitlarin haber vermesi ve pkk lilarin  önlem almasi dogru bir tespit . Bu casitligi kim yapabilir ? Ben sahsen nami deger tasmali Necdet pasadan süpheleniyorum . Sehit cenazesinde acizlik timsali sefil bir sekilde aglarken , döktügü göz yaslarina ,muhterem hizmet (kime hizmet ettigini bilen bilir) Fetullah köpekefendiden baska sahiplenen olmadi . Köpekefendiye itaat eden Özel necdetten askerimize sahip cikmasini beklemek katiyen gercekci degildir . Habere konu yazida birde MKE den mühimmat silah top vesaire aldiklarini aciklamis . Tabi bunu güya askeriyeden pkk ya destek veren subaylarin yaptigini ima etmisler . Pkk ya Türk mali silahlarin verildigi kesinlikle dogrudur . Yalniz bu silahlari verenlerde Fetullahci Necdet Özelin ordu icindeki Nurcu cetelerinden baskasi olamaz . Adamlar o kadar uyanikki hem casitlik yapiyorlar hem silah veriyorlar . Diger yandanda orduyu karalamak icin ,bunu Atatürkcü askerlerin yaptigini ima ediyorlar .  Pisikolojik harbin kahpe Fetullah usulüde böyle yapiliyormus . Biz her zaman sunu söyledik . Irakin kuzeyine yapilan operasyonlar haybeye yapiliyor . Bugün yine malum gazeteler yaziyordu . Irakin kuzeyine yapilan üc noktada yirmibes terörist öldürülüp ,bir o kadarda terörist yaralanmis . Bu haberde daha öncekiler gibi ,tasmali Necdet pasayi terörle mücadelede basarili göstermek türünden hayal mahsuludür ,gercek degildir . Fetosun sahiplenip destek ciktigi GKB baskani ancak vatan haini casit olabilir .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.