GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

Türkiye'nin Nüfus Yapısı Türk Soyunun Aleyhine Değişiyor

<< < (2/2)

[Hun Türk]:

--- Alıntı ---Siz hristiyanlar buralara geldiğinizde bizim topraklarımız vardı,sizin incil'iniz. Hristiyanlar bize gözlerimizi kapayarak dua ve ibadet etmeyi öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda onlar bizim topraklarımızı almıştı,bizde onların incil'ini.
--- Alıntı sonu ---
Jomo Kenyatta (Kenya eski devlet başkanı)

Sevdiğim bir cümle ve çok doğru bir tespit; zamanında söylenmiş ve cesurca. Ancak bu tespitleri bile şuan için Afrika'nın bulunduğu durumdan çıkışını kolaylaştırmamış. Din gibi hassas konularda olay nelere kadar gidebilir.

Belki bu bizim uç bir örnek. Bizim kanımızda son damlaya kadar karşımızdakinin kafasına vurmak var. Eyvallah ama..

Çekirge gibi istilacı bir Kürt Terörü varken başımıza bir kaç tane daha istilacı türü getirmek, buna da muhacir kılıfı uydurarak Türk düşmanlığını beslemeye yönelik davranışlar sergilemek ne kadar da mertçe.

İşin acıklı tarafı, MHP gibi sadece adında milliyetçi kelimesi geçen bir partinin buna çanak tutması. Hayatımda MHP dışında hiç bir partiye oy vermedim. Hep yenilikçi zihniyet gelecek, oluşumda ayrılamayız diyorum ama geldiğimiz nokta işler acısından da beter.

Evet IRKÇIYIZ! ama kalkıpta Naziler gibi gaz odalarına dolduralım, asalım keselim diyen yok.

Milli görüşün itici gücü Kısakürek ne demiş,
Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!

Bunu biz değil, dini siyasallaştıranların ana/ata sözü. Aynen böyle oluyoruz.. parya.. parya..

Allah bize aklı yönetme gücü vermiş. Bi zahmet vatandaşlarımızda düşünecek; ilerisi için ne olacak bu durum diyecek, Yağ, makarna için yıllık stok yapma derdine düşmeden kafasını çalıştıracak.

Şunu da unutmamak gerek; Ankara Önder mahallesindeki yaşanan durumlar ufak bir örneklem. Oralarda orta halli Anadolu illerinden gelmiş Türk'ün yoğun yaşadığı yerler. Belki sosya-kültürel, birazda ekonomik olarak düşük nufus yoğunluğu olabilir. Hiç önemli değil. Vatan Millet Sakarya deyince, günlerce o mahallede, her sokakta polisimiz sırf bu soysuzlara bir şey olmasın diye bekledi.

Bozkurt42:
Madem resmî dediniz

https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Index?p=Adrese-Dayali-Nufus-Kayit-Sistemi-Sonuclari-2021-45500



2021 Yılı Doğum Hızı /İllere göre.

Hadi bakalım hayal dünyamızı bir kenara bırakıp, 50 yıl sonraki nufus yapısını düşünelim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git