Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: Bozoklu Bozkurt - 07 Temmuz 2006

Başlık: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 07 Temmuz 2006
Kadıköy`de, Emekli Subaylar Derneği lokalinin bulunduğu binanın bahçesinin önünde patlama meydana geldi.
   

Alınan bilgiye göre, Yeldeğirmeni Halitağa Caddesi 12 numaradaki 2 katlı binanın bahçe duvarının önünde patlama oldu.
   

Lokalin bulunduğu binada herhangi bir hasara yol açmayan
patlamanın ses bombasından kaynaklandığının sanıldığı ve soruşturmanınsürdürüldüğü bildirildi.

(Yeniçağ Gazetesi'nden alıntıdır.)







Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: Turk_aze - 08 Temmuz 2006
bence aynı tip saldırıları biz de yapabiliriz.hedef olarak ta çok güzel yerler var...mesela dtp binaları,pkk lı belediyeler,kürt kahveleri....
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 08 Temmuz 2006
Fikir güzel olmasına güzel de biz bu işi ne ile yapacağız.Herhalde kazma kürek devrinin geçtiğinin farkındayızdır umarım.
Bulalım techizatı ben yapmaya hazırım.Epeydir şu şerefsiz Osman Baydemir'i gebertmeği kuruyordum.
Tanrı Türk'e Yardım Etsin.
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: TÜRK-KAN - 10 Temmuz 2006
Emekli subaylarımıza yönelik bu kahpece saldırıyı lanetliyorum...

İlteriş Derneğinin eski yerinde de (Ankara, Ziya Gökalp Cd.) 2 defa ses bombası patlatıldı. Ayrıca Eskişehir Şubemizede molotoflu saldırı da bulunulmuştu.

Yapanlar hakkındaki fikirlerimizde kesinlikle değişmedi, hala aynı...

TTK
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: TeknikTürk - 10 Temmuz 2006
Biz tepki vermedikçe daha çoook molotof yeriz.Türkiyede Türkçü olmada ne olursan ol.Organize olup kendimizi hem madden hem düşünsel savunmamız lazım.Sesimiz az çıkıyo kanaatindeyim.
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 10 Temmuz 2006
bence aynı tip saldırıları biz de yapabiliriz.hedef olarak ta çok güzel yerler var...mesela dtp binaları,pkk lı belediyeler,kürt kahveleri....

Böyle bir yola girdiğimiz zaman kendi güvenlik güçlerimizle karşı karşıya gelmek bir an meselesi olur. Bu durum hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyiz?
Bu milletin Gazi Paşalara, Kazım Karabekirlere, Fevzi Paşalara, ihtiyacı olduğu gibi Giresunlu Topal Osmanlara, Antepli Kara Şahinlere, İzmirli Hasan Tahsinlere de ihtiyacı olduğu görüşündeyim.

Şunun için;milletler tabir yerinde olursa paşam ''bıçak kemiğe dayandığı zaman içlerinde gizledikleri ''savunma refleksleri''ni ortaya çıkarmak zorundadırlar.Ve çıkarmışlardır da;milletlerin tarihi bu gibi hadiseler ile doludur.

Aziz Türk Tarihi'de malumunuz olduğu üzre böyle vak'alar ile doludur.Elbette ''bıçağın kemiğe dayandığı'' bu günlerde Türk Milleti'de o refleksleri çıkaracaktır.Ama bu refleksler mafya değil eşkıya değil.Türk Milleti'nin ''bir ölüp bin dirilen'' yiğitlerinden çıkacaktır.

Topal Osmanların, Kara Şahinlerin, Hasan Tahsinlerin, Süleyman Özmenlerin nesli kurtaracaktır.Sadece silah ile değil, aynı zamanda kalem ile irşad edecekler milletlerini o yiğitler!

Esenlikler, saygılar.
TTK
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: Turk_aze - 10 Temmuz 2006
benzer saldırıları biz yapabiliriz ve onlardan çok daha iyisini yaparız.teçhizat konusunda da bir sıkıntımız yoktur.güvenlik kuvvetlerimizin olaya müdahelesine gelince..fazla abartmamak kaydıyla yapın şeklinde açıklamaları defalarca bildirmişlerdir.

siz polisin veya jandarmanın onları koruyacağınımı sanıyorsunuz? size örnek olarak rütbeli ve rütbesiz kaç tane jandarma/polis gösteririm ki onların ölmesini dört gözle bekliyorlar.
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: kürşatyıldırım - 10 Temmuz 2006
muhtaç oldugumuz güç damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. bizim haykırmalarımız onların kaybolmalarına yeterlidir arkadaşlar.12 eylül,ü unutmayalım silindir bizim üzerimizden geçmişti.
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: Turk_aze - 10 Temmuz 2006
12 eylül idaresi zamanı hem sağ hem de sol kesim Devlet itibarını zedeleyecek hareketlere yol açtığı için askeri idares sert tedbirler almıştır.Sadece ülkücü kesim ezilseydi eyvallah ama aynı zamanda askeri yönetim solcuların da anasını ağlatmıştır.

bu gün ise durum farklıdır.Devletin de Türkçülerin de düşman olarak belirlediği hedef aynıdır.
Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: Turk_aze - 11 Temmuz 2006
dtp resmi olarak kurulmuş bir parti olabilir ama bu Devletin dtp yi anap veya chp ile aynı kefeye koyduğu anlamına gelmez.yani Devlet de dtp nin varlığından rahatsız.dtp ile ilgili Devletin itibarına gelince...saldırı kurumlar tarafından değil bireyler tarafından yapılıyor ve fazla abartılmadığı sürece devlet görmedim,duymadım rolünü oynamaya hazır.fazla abartmamaktan da kastım şu..hedef seçilmiş yer tahrip edilir ama tahrip gücü buna göre ayarlanır ve hedef dışında hiçbirşeyin zarar görmemesine özen gösterilir.yani temiz iş.

12 eylül dönemini yaşamadım ama o dönemle ilgili yetkili ağızlardan gerekli açıklamaları dinledim.o dönemi yaşamış sağ ve sol kesimden insanlarla da görüştüm.sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki hem sovyetler hem de amerika sağ ve sol kesimleri kullanarak Türkiyede 12 eylül dönemine kadar anarşi havası yaratmak için ellerinden geleni yapmışlardır.

sovyetlerin amacı anarşi yaratmaktı.bu konuda da o dönem ankarada sovyet diplomatı adı altında görev yapan dönemin kgb subaylarının sayfalar dolusu anı ve kitapları var.sovyetler Türkiyede küba benzeri bir rejim hedeflemiyordu sadece anarşi yaratarak güney sınırlarındaki bu büyük devleti zayıf durumda bekletmek istiyorlardı.

amerika ise anarşi ortamı yaratarak sivil iktidarı başarısız göstermek ve askeri idare yoluyla özal gibi uşakları başa getirmeyi hedefliyordu.sonuç olarak Türkiyede yönetim değişikliğini isteyen sadece amerikaydı.

12 eylül döneminde de amerika yanlısı Evrene en sert tepkiyi veren de Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Nurettin Ersin olmuştur.Daha açık söylersek MGK daha çok Ersin Paşa tarafından yönetilmiştir.Yani MGK tamamen ABD güdümüne girmiş bir kurum olmamıştır.Ersin Paşa Evrenin birçok kararına itiraz etmiştir.

o dönemle bu gün arasında fark şu:

o dönem hem sağ hem de sol kesim bir askeri yapılanma içine girmişti.ayrıca o dönem Türkçülerden ziyade Türk-islam sentezcileri ortaya çıkıyordu.Bunu o dönem ülkücü hareketin en aktif üyesi olmuş insanlar da teyit ediyor.Yani o dönem Türkçü bir kuvvet yoktu ortada.

Kısacası 12 Eylül 1980 tarihinde Türk Devletinin iki hedefi vardı. Sağ ve Sol kesim.

kırtasiye olayı Hükumet ile ordu arasındaki çatışmadır.Bunun konuyla ne alakası var? Ben size daha sağlam bir örnek vereyim.Veli Küçük Paşa Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanlığı görevini icra ederken İzmit-Sakarya yolunda kürt işadamlarının kesilmiş başları bulunuyordu.

Tek bir soruşturma veya dava açıldımı Jandarma aleyhine? HAYIR.


Kocaeli Merkezinde MHP üyeleri solculara meydan dayağı attı.Emniyet sesini bile çıkarmadı.Kocaeli Devlet Hastahanesi önünde Kızılderililerle Türkleri kardeş sayan gerizekalı Türkçü faşistler diyen iki solcu bıçakla ağır yaralandı.Emniyet sesini bile çıkarmadı.

Kısacası Emniyet ve Jandarmanın söylediği şu ;

Bu itlere karşı birşey icra ederseniz eyvallah sesimizi çıkarmayız ama öyle yapın ki ne şiş yansın ne de kebap.

Başlık: Ynt: Emekli Subaylara saldırı-KAHPE SALDIRI!
Gönderen: TeknikTürk - 11 Temmuz 2006
Birşeyler yapmamız gerektiği kesin,sorun şu;yapılacaklar silahlamı,bilek gücüylemi yapılacak yoksa düşünsel siyasal alandamı yapılacak?İkisininde yeri ve zamanı vardır.Eğer tepki sivil halk örgütleri ve siyasal alanda verilecekse dernekler kurulup halka iyice anlatılmalı-tanıtılmalı,özellikle televizyon yayıncılığına başlanmalı(bu girişimler başlamıştır,ancak gücünün boyutlarını tam kestiremiyorum).
Yok eğer silaha başvurulacaksa şuanki devlet güvenilecek son kapıdır.Şuanki devletin sadece adı Türktür,içeriğinde ise CIA,feto,kürdo Türklükten çok daha fazladır.Atatürkün kurduğu devletle şimdikinin sadece ismi aynıdır.İsim benzerliği aldatmasın devlet insanlardan oluşan bir yapıdır,bu sebeple devletin köşe başlarındaki insanların kanı soyu kültürü ideolojisi ne ise devletinkide o olur.Şuan devletimiz CIA,MI5,fettullah,kürdo,cerkes,ümmetçi işgali altındadır.Türklüklede alakası yoktur.Zaten bizim amacımızda Türkü Türkün yönetmesini sağlamak,devlette en başından tutunda en ufak şefliğine kadar Türklerin eline vermek değilmi?
Türk Ordusu gerçekten Türk Ordusudur ve Türklüğe sadıktır ancak binlerce yıllık geleneği ile kanunlara sadıktır,kanunlara uyar,bu gün uymasa yarın uyar.
Polis teşkilatına ise(ki en gelişmiş istihbarat ağına sahiptir) kesinlikle güven olmaz.Şuan polis teşkilatı fettullahın emrindedir desem yalan olmaz.Başbakandan önce fettullaha rapor sunar.Fettulahın ABDden havlamalarını dinleyin daha rahat anlarsınız.Fettullahın ve köpeklerininde en sevmedikleri şey abileri ABD gibi ulusalcı düşün ve hareketlerdir.
Hal buyken silahlı mücadele verilecekse kendi kanımızdan emniyet mensupları ve ordu mensuplarıyla çatışmamamız imkansızdır.Buna ya hazırlıklı olunur içimiz kan ağlayarak yapılması gerekeni yapar gerekirse çatışırız yada bence en mantıklı yolu izler önce dernekleşir,sonra yayılır kamuoyu oluşturur,medyaya el atar,siyasallaşır,ekonomik temeller atar ve en son hazır olunduğundada partileşir ve devletimizi kurtarırız,hala olmuyosa işte ozaman partileşmiş son halimizle savaşırız. Yani yol çok uzun ve biz daha yeni başlıyoruz.Çok iş var çooook.Biran önce kanter içinde kelle koltukta çalışmamız lazım.Köylere kadar Türkçülerin girmesi lazım.