Anket

Bu paylaşımı faydalı buldunuz mu ?

Evet
3 (100%)
Hayır
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 3

Gönderen Konu: Türk Erkeklerindeki Maskülenite Eksikliği  (Okunma sayısı 4605 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Araz Tekkanat

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Öncelikle herkese esenlikler diliyorum, otağa bugün katıldım ve bu benim ilk konum. Adım Araz...

Yeni nesil Türk erkeklerinde göze batan ilk olumsuzluk ciddi maskülenite eksikliği ve züppeleşme. Bu durum ırkımızın geleceği için çok ciddi bir sorun teşkil ediyor çünkü:

    Maskülen genç erkekler bir ulusun en önemli gücüdür. Maskülen genç erkekler, istilacıların bertaraf edilmesinde birincil derecede sorumludurlar. Bir ulusun erkekleri feminenleşmeye başladığı zaman içeride ve dışarıdaki düşmanları cesaret bulacak ve her türlü aşağılamayı, kötülüğü alenen gerçekleştireceklerdir. Böyle bir durumda ulusumuzun istilaya açık hale gelebilir ve tarihte birçok ulusun başına geldiği gibi imha edilebilir.

    Ülkemiz bulunduğu zorlu coğrafya sebebiyle sürekli farklı ulusların iştahını kabartmıştır. Bu uluslardan biri de biz Türkleriz atalarımız bozkırlardan gelen sert savaşçılar olarak bu bölgedeki zayıf halkları domine edip, itaatleri altına almışlar ve bu toprakları bize bırakmışlardır. Anadoluda bulunduğumuz bin senede birçok savaş verip, çile çekip bu coğrafyada tutunmayı başardık. Anadolu coğrafyası medeniyetler mezarlığıdır, birçok ulusa ev sahipliği ve kabristanlık yapmıştır. Bu uluslara katılmamak istiyorsak eğer ırkımızın genç erkeklerini önemsememiz oldukça önemlidir. Tarih kanıtlamıştır ki zayıflığa, özellikle bu coğrafyada yaşam şansı yoktur.

   Ülkemiz son 10 senede önce suriyeliler daha sonra ise afganlar tarafından istilaya uğramışlardır. Hiç şüphesiz küreselcilerin bu göç oyunlarının altında Türk ırkını anadoludan silme gayretleri yatmaktadır. ileri ki yıllarda patlak verecek olası bir iç kargaşa ve kaos ortamında gençlerimizin bu istilacıları defetme kudretine sahip olduklarından emin olmak zorundayız.

    Geçenlerde bir yazar keşfettim, kendisi amerikalı, babasız büyümüş ve bu sebepten dolayı hayatı boyunca feminen bir erkek olarak yaşamış 30lu yaşlarında karısı tarafından aldatılınca masküleniteye merak sarmış ve incelemelerime göre en doğru maskülenite yorumunu geliştirmiş. Amerikalı olmasına rağmen saygıyı hakeden biri olduğunu söylemeliyim. Bu adamın eserlerinden faydalanmann ırkımız adına elzem olduğunu düşünüyorum.

 https://twitter.com/jerr_rrej kendisinin twitter hesabı tüm kandaşlarımın incelemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Yazdığı birçok kitap var ancak ilk ve en önemli kitabı, kendi hikayesi ile birlikte erkeklik (maskülen çerçeve) kurmayı anlattığı "The Wall Speaks"   https://www.amazon.com/dp/B08VRFY94V mutlaka her Türk tarafından okunmalıdır.

  Not: Irkımızın birlik ve beraberliğe en çok böyle günlerde ihtiyacı var bu yüzden kitabı okuyup yazarı tanıdıktan sonra lütfen daha çok Türk'ün faydalanması için önce evlatlarınızla, kardeşlerinizle, arkadaşlarınızla daha sonra da diğer ırktaşlarınızla bu başyapıt eseri paylaşın. Ben burada sizinle paylaşarak üzerimie düşeni yapmış bulunmaktayım.