GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

Gülelim mi, ağlayalım mı?

(1/2) > >>

aslanargun:
Bilgibağında ilginc bir yazıyla karşılaştım. Sizlere ufak bir özetlemek istiyorum. Konu Diyarbakır' daki  "ülkücü kürd gençleri":


(Alıntı):" Gençlerin neredeyse tamamı kürd veya zaza asıllı. Türk kökenliler ise dışarıdan gelen memur çocuklarından oluşuyor. Bunların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
kürd ülkücüler 'biji Diyarbakır, biji Bozkurt' sloganları kullanarak kapsayıcı bir milliyetçilik fikrini benimsiyorlar......
Dicle Üniversitesi ülkü ocakları temsilcisi 20 yaşındaki faruk arslan tam bir Ziya Gökalp hayranı.
Arslan, Diyarbakır' ın Çunguş ilçesinde doğmuş zaza ve Türk karışımı bir ailenin cocuğu.
Onun Türkçülüğü aslında Diyarbakır ülkücülüğünün en iyi ifade eden tarzda. Arslan' a göre her şey ortak değer olan din birliğinde buluşuyor. Arslan şunu diyor:" Dolaysıyla benim kürd veya Türk olmam o kadar önemli değil. Diyarbakır' da ülkücülük bu paydada buluşuyor ve öyle olmak zorunda da!"


Ne diyelim bu ülkücülerin haline? Gülelim mi, ağlayalım mı? Karar sizin!

Reklam olmasın diye kaynak vermiyorum!

[Hun Türk]:
Ben Van'dayım. Burada ki ocak başkanı hariç yönetimin hepsi kürdofillerden oluşuyor. Saf milliyetçi kandaşlarımızda buna takılmıyorlar...!

ALP-ER-TUNGA:
Ağlamak lazım,hemde çok ağlamak lazımki artık o eski günlerinde Atsız Atanın rüzgar gibi estiği o kurum ne yazıkki sentezcilerin ve kürdoların elinde can çekişir hale düştü.
Yazık çok yazık Necdet SANÇAR'ların "Türk ırkı sağolsun!" deyişleri artık gülünç bir mesele haline geldi.Sol partiler (Sözde) milliyetçilik eder hale geldi.Dahada vahimi insanlarda buna inanmaya başaldı.Yazık!

bozkurt_cepni_053:
Bağrımız yanıyor...

Ordakı gerçek milliyetçi kandaşlaırmızı kurtarmamız lazım...

metinuzun:
BAK SEN SIMDIDE ÜLKÜCÜ AYAKLARINA YATIYORLAR DEMEK.TANRIM BU GÜNLERIDEMI GÖRECEKTIM.

BUNLARIN KÖKLERINI KAZIMAK LAZIM

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git