Gönderen Konu: Tanrım biz insanları bu pislik ırktan kurtar artık  (Okunma sayısı 2962 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
  • Türk Irkı Sağolsun
1-Muğla ve Bodrum jandarması, liderliğini inşaat işleriyle uğraşan Cemal Solmaz'ın yaptığı çeteye yönelik operasyonda 80 ev, işyeri ve oteli basarak 42 kişiyi gözaltına aldı. Turgutreis'teki villasında yakalanan Solmaz gazetecilere, "Ne çekiyorsunuz, artist miyim? Lüks yaşamıma bakmayın, çok çalışarak kazandım" diye bağırdı.
http://www.sabah.com.tr/haber,42EEBBF575DC4B3B81C27DC559EEBE8C.html

2-CİNAYETTEN CEZAEVİNE GİREN GENÇ, 4 YIL SONRA YİNE ELİNİ KANA BULADI
Çılığın koca dehşeti
İlk eşini öldüren Tahir Aydemirdir, ikincisini dövdü, boğazını kestiği üçüncüsü hastenede yaşamını yitirdi
http://gazeteoku.com/popup.php?url=http://www.yeniasir.com.tr

3-DHA - MARDİN - Kaçırıldıktan 15 gün sonra işkence yapılmış cesetleri iki su kuyusunda bulunan 13 yaşındaki İzzettin Ersoy ile sekiz yaşındaki Mehmet Ersoy'un öldürülmelerindeki sır henüz çözülemedi.
http://gazeteoku.com/popup.php?url=http://www.radikal.com.tr


Şimdi yukarıdaki olaylara ve linklere  bakalım.Resimlerine göz gezdirelim.Hepsi  kırolara  ait  haberler.Bunlar  sadece  örnekleri.
Hadi ben ırkçıyım ,  bu hamamböceklerin yaptıklarına duygusal yaklaşıyorum diyelim.Getirin bir yeşilci ,solcu ,halklar kardeştir diyen birini ve sorun ona.
"Çalışmak yerine aşşağılık döllerini  yanına getirten ve çete kuran ardından insankaradan haraç toplayan;  sokakta gördüğü 15 yaşındaki kızı kaçırıp imam nikahı ile evlenen ve sonra  öldüren  ;  küçücük çocukları kaçırıp katleden  hep niye  bu kürtler oluyor?"
Ya hangi sıradan insan ;bırakın öldürmeyi   bir çocuğa  el kaldırabilir?
Bir insanın vicdanı kaldırabilir mi savunmasız birini bıçaklamayı?

Sevgili kandaşlarım önemli olan  bölge sorunu falan  değil.Bu hayvanlarla  aynı sokakta,  aynı iş yerinde, aynı yemekhanede, aynı hastanede  bulunma ve yaşama zorunluluğu.Esas problem bu.


Türk Irkı Sağolsun

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Değerli Tula Kardeşim;

Yazdıklarınızda çok haklısınız ve tespitleriniz oldukça doğru. Keza bir araştırma yapılsa ve şu anda cezaevinde bulunan mahkumların istatistikleri tutulsa, mahkumlar arasında en fazla nüfus bunlardan çıkar. Yine yüzkızartıcı suçların kanımca %90'ı bu şerefsizlerce yapılmaktadır. Burada en büyük sorun a.b. ye uyum süreci dahilinde yapılan yasa değişiklikleri, bu şerefsizlerin bu tür işleri meslek edinmeleri, yargı bünyesinde bulunan çürük elmalar dolayısı ile kısa sürede serbest bırakılmalarıdır.

Geçtiğimiz yaz İstanbul, İstiklal Caddesinde simitçi görünümü verilmiş sivil polis memurunun, kap-kaç yaptıktan hemen sonra yakaladığı hırsız, ertesi gün çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. Mahkeme çıkışı 'neden yaptın' diye soran gazetecilere 'benim işim bu, biraz sonra tekrar yapacağım' gibi pişkin cevaplar vermişti. Hırsız mevcut yasalarla kendisine bir şey olmayacağını biliyor. Bu rahatlığı da kullanarak(utanma duygusu olmadığı için) utanmadan bu şekilde beyanlar verebiliyor. Yine aynı şekilde farklı suçlarla ilgili, kurtulma senaryolarını da iyi bildiğinden(ki özel avukatları var- bir seferinde bir tecavüzcüyü 'asıl benim müvekkilime tecavüz edilmiştir' şeklinde savunmuştu) bunlar için korkulacak bir şey yoktur. Kanımca avrupalılaşacağız diye salaklaşmamız lazım diye düşünüyorum. Saygılarımla