Gönderen Konu: Smokinli arap  (Okunma sayısı 4207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Smokinli arap
« : 13 Mayıs 2008 »
Cumhurbaşkanı Gül, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth onuruna Çankaya Köşkü'nde akşam yemeği verdi. (Babasin´in kesesinden vermedi nasilsa)

İŞTE SMOKİNLİ GÜL VE KRALİÇE'NİN KATILDIĞI ÇANKAYA YEMEĞİ

II. ELIZABETH TÜRKİYE'YE İŞTE BÖYLE GELDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi konuğu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için, bir “ilk” gerçekleştirdi; Gül, Kraliçe onuruna verdiği resmi akşam yemeğine smokinle katıldı.(Sikiyorsa katilmasin)

Davetiyelerinde kıyafet olarak “smokin” giyilmesi istenen davete, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise alışkanlıklarını bozmadı. Erdoğan davete, koyu renk takım elbiseyle katıldı.(Ikiside pavyon garsonu gibi,  smokin giyerse göze batar,kraliceyi önceden bilgilendirip onayini almistir)(

Gül çiftinin evsahipliği yaptığı resmi yemekte, tüm davetliler eşli gelmişti. Tek başına gelen tek kişi ise, Başbakan Erdoğan oldu. (Emine hayrunisanin yaninda ikinci plana düsmeyi yahudilik gururuna yedirmediginden katilmamistir)

Başbakan eşi olduğu günden bu yana, Çankaya Köşkü’ne hiç çıkmayan Emine Erdoğan, Kraliçe onuruna verilen yemeğe de katılmamayı tercih etti.

BEYAZ ELBİSESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

İngiltere Kraliçesi ll. Elizabeth onuruna verilen akşam yemeği öncesi gece ikamet edeceği Sheraton Otel'e geçerek kıyafetini değiştirdi. Kraliçe'nin giydiği beyaz elbise göz kamaştırdı.(Yagcilarda inecek var)

KRALİÇE TAÇ TAKTI

Kraliçe Elizabeth, siyah bir döpiyesle geldiği Ankara’da, resmi yemek öncesi ikamet ettiği otele giderek, üzerini değiştirdi. Beyaz bir tuvalet giyen Kraliçe, tacını da takmayı ihmal etmedi.

Eşi Prens Philip’in ise smokininin yakasında, ünvanını gösteren bir broş vardı.

Resmi yemeğin evsahibi olarak, kapıda Kraliçe ile birlikte davetlileri karşılayan Hayrünisa Gül ise, gül kurusu uzun bir tuvalet ve aynı renk türbanı ile dikkat çekti.(Anadan dogma cikacak hali yoktu)

İNGİLİZLER REVERANS YAPTI, TÜRKLER SADECE EL SIKTI

Zeynep Gürcanlı YAZIYOR

Kraliçe, Abdullah Gül’le birlikte davetlileri kapıda karşılayarak, tümünün elini sıktı. İngiliz hanım davetliler, İngiliz protokol kuralları gereği Kraliçe önünde reverans yaparken, Türk hanım davetliler sadece II. Elizabeth’in elini sıkmayı tercih etti.(Baska bir yerini sikacak halleri yoktu keferenin)

Davetliler arasında, Türk resmi erkanı dışında, ABD ve AB ülkelerinin Ankara Büyükelçileri ve eşleri de yer aldılar. (Ajan büyükelciler kraliceye destek icin gelmislerdir) Yurtdışında olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olmasının ardından, resmi yemekleri protesto eden CHP Lideri Deniz Baykal ise, yemekte yer almadılar.(Aferin baykala köpek olali bir av yakaladi)

GÜL, KRALİÇE ONURUNA KADEH KALDIRDI

Resmi yemekte, Kraliçe onuruna kadeh kaldırarak, (Onursuzun kaldirdigi kadehten onursuzlar seref duyar) bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ziyaretin Türkiye ile İngiltere arasındaki güçlü ilişkileri gösterdiğini vurguladı.

Türk ve İngiliz ordularının “zaman zaman birbirine karşı savaştıklarını, zaman zamanda ortak düşmana karşı birlikte hareket ettiklerini” (Ortak düsmandan kasti Atatürk ve kuvai milliye olsa gerek) söyleyen Gül, “ülkelerimiz arasındaki ilişkiler, yüzyıllar boyunca Avrupa’nın tarihini belirlemiştir” dedi.
Konuşmasında, Atatürk’e de atıfta bulunan Gül, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye ve İngiltere arasında iyi ilişkiler istediğini vurgulayarak, “Bugün Türk ve Britanya halkları ortak geçmişe sahiptir. İki halk geçmişleriyle gurur duymaktadır. Yıllar boyunca bir çok ortak noktada buluştuk. Türkiye'nin AB'ye doğru ilerleyen yolunda ülkeniz en güçlü desteği vermiştir. Katılım sürecinde bu desteğin süreceğini de umuyoruz" dedi.

“ATATÜRK BİR ULUS YARATTI, TÜRKİYE’NİN ALDIĞI YOLU KUTLUYORUZ”

Türkiye’ye daha önce 37 yıl önce geldiğini hatırlatan Kraliçe Elizabeth ise, 1971 yılında yaptığı resmi konuşmaya atıfta bulundu.
O dönemki konuşmasında Atatürk'ün domekratik bir Türkiye yaratmak istediğini ve bunu(bizim gibi asagilik serefsizlere ragmen demeyi ihmal etmis kefere) başardığını söylediğini hatırlatan Kraliçe, bugün Türkiye'nin bütün ülkeler arasında güçlü bir konuma geldiğini söyledi.(Haksiz degil bir nebzede olsa)
Kraliçe Elizabeth, "Viyana kapılarından Kuzey Afrakiya'ya sahip olan bir coğrafyada Türkiye önemli bir konumda bulunmuştur. Türkiye'nin tarihinde yer alan savaşlarda Mustafa Kemal Atatürk, bir ulus yaratmıştır. Birleşik Krallık Türkiye'nin aldığı yolu kutlamaktadır" diye konuşt (Kutlarken ici kan agliyordur)

KRALİÇE’DEN AB DESTEĞİ

Ankara’nın AB üyelik sürecine de destek veren II. Elizabeht,Türkiye’nin doğu ile batı arasındaki köprü rolünü vurgulayarak,( O köprüden düsüp bogulmaniz dilegiyle)  "AB yolundaki ilerlemeniz ilham kaynağı olmuştur" dedi.

Konuşmasında, Türkiye ile İngiltere arasındaki işbirliği (Isbirlikci AKP demek isterken dili sürcmüstür) alanlarına da değinen Kraliçe, bunları Afganistan’daki çokuluslu güç, enerji yollarının güvenliği, uyuşturucu kaçakçılığı ile ortak mücadele olarak sıraladı.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Türkiye’ye yapacağı resmi ziyaret için, olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, 16.35'te Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi. Kraliçe Anıtkabir ziyaretinin ardından Çankaya Köşkü'ne geçti.

Kraliçe, Ankara’da toplam 3 bin polis tarafından korunacak. İngiliz gizli servisi MI6’dan yaklaşık 50 ajanın yakın koruma sağlayacağı Kraliçe’ye,( Güvenlik hususunda AKP ye pekde güveni yok herhalde) bir o kadar koruma da Cumhurbaşkanlığı tarafından tahsis edilecek. Cumhurbaşkanlığı koruma müdürlüğü konuk devlet başkanları için normalde 3 yakın koruma sağlıyor. Ancak İngiltere Kraliçesi için yakın koruma sayısı 12’ye çıkarıldı.

Esenboğa havaalanı, Kraliçe ziyaretinden hemen önce bomba uzmanı köpeklerle arandı.(Köpege ne hacet AKP de köpek kitligimi var?)

İKİ AYRI GÜZERGAH BELİRLENDİ

ABD’den ziyaret için Türkiye’ye gelen Başkan ya da Başkan Yardımcısı, kendi aracını da beraberinde getiriyordu. Ancak İngiltere Kraliçesi buna gerek görmedi. Kraliçe için, Cumhurbaşkanlığı’nın zırhlı limuzinleri tahsis edildi.

II. Elizabeth’in Esenboğa’dan Ankara şehir merkezine gelişi için iki ayrı güzergah belirlendi. Kraliçe’nin hangi güzergahtan şehre gideceğine son anda karar verilecek, böylece yol güvenliği sağlamlaştırılmış olacak.(Her konuda oldugu gibi yine takiyye)

ARAÇLARA JAMMER YERLEŞTİRİLDİ

II. Elizabeth’in korunması için ayrıca, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından ağır silah ve jammer cihazı bulunan tam donanımlı Ford Ranger’lar hazırlandı. Bu araçlar, Ankara’daki ziyaret boyunca Kraliçe’nin konvoyuna eşlik edecek.

İLK ZİYARET ANITKABİR'E

Kraliçe 2. Elizabeth ve eşi Edinburg Dükü Prens Philip’e Anıtkabir ziyareti sırasında, Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve eşi Nihal Aydın eşlik etti. Beraberindeki heyetle Aslanlı Yol’dan yürüyerek gelen Kraliçe Elizabeth, Atatürk'ün Mozolesi'ne beyaz karanfillerden oluşan çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Kraliçe 2. Elizabeth deftere şunları yazdı:

“Mustafa Kemal’e saygılarımı sunmak benim için büyük bir onudur. İngiltere’de çok önem verilen bir dost olan Mustafa Kemal modern tarihin en önemli figürlerinden biridir.”(Küstah serefsiz figur senin baban)

ÇANKAYA'DA ESAD FORMÜLÜ

Kraliçe daha sonra Çankaya Köşkü'ne geldi. Karşılama töreninde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a yapılan formülün aynı uygulandı. Eşler kapı ardında beklerken Kraliçe ve Gül resmi karşılamaya katıldı.
Geçit töreninin ardından Kraliçe'nin eşi ve Hayrünnisa Gül, onlara katılarak basının karşısına çıktı.
Bu arada İngiliz gazeteciler Türk gazetecilere ısrarla eşlerin nerede olduğunu sordu.(Cirkinliklerini görüntülemek icindir)

ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2008 »
Essege smokin giydirsende,essek essektir,öldürüyor bu adamin sekli semasi beni ya,kahrimdan ölürsem,bilinsinki bu arabin yüzündendir.Birde tarih kitaplarinda okuyoruz,iste Türkler estetige cok önem verirler,sectikleri liderlerinin,elinin ayaginin,düzgün olmasina, dikkat ederler! Hani nerde? 70 milyon´un icinden bula bula,bunumu bize layik gördünüz ey milletim TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2008 »
Anda, yorumlarınız tek kelimeyle muhteşem! :)

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2008 »
Degerli agabeyim,övgü dolu sözleriniz icin tesekkürler.Asil sizler muhtesemsiniz.Saygi ve irkci selamlarimla TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı ERGENEKON10_34

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2008 »
aynı orangutana benzemiş:)))

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2008 »
Meclisdeki yemin töreninde bile smokini kendilerine yakıştıramayan  zati şahaneleri genç ! taze ! , güzelmi güzel  bir kraliçeyi görünce  smokini giyivermiş.

Çevrimdışı hayalmisali

  • Türk ırkçısı
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 45
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2008 »
Değerli andam,
Bu güzel ve yüzümüzde gülümseme oluşturan yorumlar için teşekkürler...
T.T.K.
KANIN SON DAMLASINDAN ÖNCE , BEYNİN SON HÜCRESİNE KADAR MÜCADELE...

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2008 »
Değerli kandaşım,
Çepni yoluna kurban olsun.   Türk'ün Tanrısı seni korusun kalemini keskin eylesin.. TTK

Çevrimdışı delamet

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 20
Ynt: Smokinli arap
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2008 »
Birakın bu arap düşmanı...
Zaten bu dünya'daki herkes düşman...
 
Türk milleti;

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE