GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

Tarikat ve Cemaat Gerçeği - Siyasal İslâmcılıkla Yüzleşme.

<< < (3/22) > >>

turania_25:
Böyle bir namussuzluğun, 'dili, dini, ırkı' olamaz. Türk olması, her hangi bir (+) yada (-) getirmeyecekti bu konuda. Ahlaksızlık, hiç bir sınıfa giremeyecek, kategorize edilemeyecek kadar şerefsizliktir!

Okuyacak kandaşlardan özür dileyerek;

Orada züppe dini kullanıyor evet; peki 'yosma' neden altına yatıyor? Görüntülerin tamamında cinsel ilişkiye girildiği aşikar iken, bu fahişe ruhlu köpek neden 'böyle bir din olamaz yada her hangi bir dinde, insanlıkta, yaşam tarzında mümkün değildir' diyemiyor? Verilen komutlara harfiyyen uyulup, fuhuş icra ediliyor.

Bu işi 'cehalet' ile sınırlamak, şahsımca yersiz ve yetersiz bir kavram olsa gerek. Bu gibi ucuz tuzaklara düşmemek için, 'filozof' olmaya ihtiyaç yoktur.

Üçoklu Börü Kam:

--- Alıntı yapılan: turania_25 - 21 Eylül 2020 ---
İşin içine 'para' denen güç (zaafiyet) girince, işler ve niyetler maalesef ki tam tersine dönebiliyor.


--- Alıntı sonu ---

İstisnasız bütün tarikat ve cemaatler birer HOLDING durumundalar.
Tarikat veya cemaatin başındaki şeyh veya hoca CEO, şeyh ve hocanın oğlu, kızı, damadı, kardeşi gibi yakınları vakıf, dernek ve şirketlerin başında GENEL MÜDÜR, zavallı mürit ve talipler ise MÜŞTERİ durumundadır.

Tarikat ve cemaatlerin mürit, taraftar ve taliplerini çoğaltma gayreti, gerçekte, müşterilerini çoğaltmak amacından başka bir şey değildir.

Kalabalık taraftar, talip ve murid topluluğunun sağladığı sosyal mevki ve siyasi güç de cabası.
İşin bu boyutu müstakil olarak yazılması gereken, başlı başına, bir konu.

Cennete kavuşturma ve cehennemden koruma vaatleri; talip ve mürit sayısını, yani MÜŞTERİLERİ, artırmak için geliştirilmiş; umut ve korku arasındaki o ince psikolojik eşiği yöneten ve yönlendiren propagandadan ibarettir.

Siyasal İslamcıların pençesine düşen herkes; bedenen, malen, madden ömür boyu, şeyh veya hoca efendinin kurduğu holdingden başka bir şey olmayan yapı tarafından; kanının, iliğinin emildiği, kurtulmayı aklına bile getiremeyen, yaptıklarıyla sevap işlediğini ve bu sevaplar karşılığında cennete gideceğini sanan, zavallı ve çaresiz kimselerdir.

Yönetim kadrosu ise asla el değiştirmez.
Tarikat veya cemaatin başındaki şeyh veya hoca efendi öldüğünde yerine ya oğul, ya kardeş ya da damat geçer. Bilindik hanedanlık rejimi...

Yüce Yaradan, İslâm'a, Kur'an'a ve peygambere en büyük zararı veren tarikat ve cemaat yapılanmalarının kahır ekseriyesinin ortak adı olan siyasal İslamcıların șerrinden ve pençelerine düşmekten milletimizi ve İslam alemini korusun.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.

Üçoklu Börü Kam:
İnsanlık tarihinde cereyan eden bütün buhran, acı, katliam ve benzeri felaketlerin kurgulayıcısı ve faili siyasal dincilerdir.
Museviliği, yahudiliğe ve akabinde siyonizme çevirip insanlığa her türlü pisliği ve alçaklığı reva gören zihniyet siyasal Museviliktir.
Hz. İsa peygamberin öğretilerilerinin emperyalist sömürgeci bir karektere dönüştüğü haçlılık siyasal Hristiyanlıktır.
Muazzez kitabımız ve kutlu rehberimiz Hz. Muhammet peygamberi istismar ederek, İslamiyet'in; cahilliğin, terörün, vahşetin, tembelliğin, sapıklığın kaynağı gibi görülmesi ve algılanmasının yegane sebebi gerici ve yobaz tarikat ve cemaat yapılanmaları ve bunun düşünsel ve fikri omurgası olan siyasal İslamcılıktır.
İnsanlık bir dönem alenen ve fiilen, şimdilerde de örtülü olarak siyasal yahudiliğin, devamında Hristiyan olmayan ve özellikle de Müslümanlara yaşam hakkı tanımayan, sömürgeci, soykırımcı ve emperyalist haçlılık olan siyasal Hrisriyanlığın, şimdi de Yaradan'a şirk koşarca, peygambere muhalefet ederce davranan yobaz ve gerici siyasal İslamcıların pençesi altında inim inim inlemektedir.
Din Yaradan'la kul arasında kaldığı, kişilerin vicdanlarına hitap ettiği müddetçe kişi oğullarına ve topluma huzur, barış ve sükunet vermektedir. Din ne zaman siyasi bir karektere büründürüldüyse insanda ve toplumda ne huzur, ne güven, ne mutluluk, ne barış, ne de iyiye güzele dair bir şey kalmamıştır.
Tarih bunun sayısız örnekleriyle doludur.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

TTK.

Üçoklu Börü Kam:

--- Alıntı yapılan: Üçoklu Börü Kam - 26 Eylül 2020 ---
Siyasal İslamcıların pençesine düşen herkes; yaptıklarıyla sevap işlediğini ve bu sevaplar karşılığında cennete gideceğini sanan, zavallı ve çaresiz kimselerdir.


--- Alıntı sonu ---

Tarikat ve cemaat yöneticileri kendi saygınlık ve kutsiyetlerini pekiştirmek için müritlerini kişiliksizlikleștirmek ve itibarsızlaştırmak için akla gelebilecek her türlü aşağılamayı yapmaktan geri kalmazlar. Hatta yemek yedikleri tabakların, yani artık ve bulaşıkların, müritler tarafından parmaklarıyla alınıp yalanmasına bile göz yummaktadırlar.
Basında çıkan, daha doğrusu bir zamanlar tarikatın pençesindeyken nasıl olmuşsa kurtulabilmiș bir müridin itirafı olan haber şöyle:


--- Alıntı yapılan: Basından Alıntı ---
Menzil cemaatinin merkezinin bulunduğu Kahta'daki köye giden bir yurttaş, müritlerin "şeyh"in tabağından kalan artıkları yemek için birbiriyle yarıştıklarını anlattı.
“Kadınlardan biri, tepsinin içerisinde şeyhin yiyip, artık bıraktığı tabağı gezdiriyordu. Bütün kadınlar bu artıktan bir parmak alabilmek için yarışıyordu. Bunun şifa olacağına inanıyorlardı. Dualarla parmaklarını ağızlarına götürüyorlardı"


--- Alıntı sonu ---

Oysaki İslâm ve kutsal kitabımız Kur 'an-i Kerim insan onurunu ayağa kaldırmak ve Allah'tan başkasına kulluk yapmamayı tesis etmek için yani șirki ortadan kaldırmak için indirilmiştir.
İslamın temel akidesi olan "Lâ ilahe illallah" sözü ; Allah'tan başka hiçbir ilah, mabut yoktur, Allah'tan başka hiç bir şeye kulluk etmemek demektir.

[Hun Türk]:
Bunların kafası tam olarak ne işe yaradığını bilmedikleri için; geçen Netflix'te yayımlanan "Dünya'nın en zorlu hapishaneleri" başlıklı bir yapım izledim. 4.sezon da "Lesotho:...." başlıklı  bölümünde, zenci yaratık karısı ile başbaşa verip biri 2 aylık olmak üzere 4 çocuğunu vahşice öldürmüşler. Kendilerince verilen ilahi çağrı uğruna. İşin garip yanı hiç bir pişmanlık duymaması, ona verilen görevi yaptım demesi.

Şimdi bunların ne farkı var, teknik olarak şiddetin gücü aynı olmasa da aile yapısına bıraktığı iz değişmiyor.

Kurumlarda sırf gösteriş uğruna takunyalarla kendi katındaki WCye değilde, genel müdürünün katına gidip kendini göstermesi, bunları İslâm adına yapıyorum demesi farkı yok.

Terörist sadece eline silah alıp dağa çıkmakla da olmuyor. Vergiden kaçıyorsan, devletin organlarını din adına ya da v.b dolandırıyorsan, liyâkata önem vermeden devlet işini yapıyorsan bir fark yoktur. Din adı altında devlet işini götüremezsin, devleti zarara sokamazsın. Devlet'ten nakdi ve aynî yardım alarak bunu istismar aracı olarak kullanması teröristten farkı yok. Ve de olmaması gerekli.

Şimdi okuyucular diyecekler ki sizlerde de din düşmanlığı yapanlar var. -Kişinin dinsiz olması ile de din düşmanı olması aradında da fark vardır!- Türkçü denilince bazı dalkavukların akıllarına bunlar geliyor. Daha önce de değimiz gibi onlar Türkçü görünümlü çaşıtlardır. Türkçü değildir!

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git