Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: [Hun Türk] - 16 Kasım 2020

Başlık: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: [Hun Türk] - 16 Kasım 2020
Son gelişen politikara göre yazmak için bu başlığı açtım. Eski çok başlığımız var. Yeni politikara göre devam ederiz. Özellikle Üçoklu Börü Kam ağabeğimizden derin bilgiler bekliyoruz.
 
ÖNEMLİ!
TÜRK-ARAP SAVAŞLARI-TÜRKLER NASIL MÜSLÜMAN OLDU? (https://www.hunturk.net/forum/turk-arap-savaslari-turkler-nasil-musluman-oldu-463.html)

ÖNCELİKLE KONU DOĞRUDAN Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir! (https://www.hunturk.net/forum/turklerin-bas-dusmani-yahudilerdir-4680.html) BU KONU İLE İLGİLİDİR.  

Yahudiler şöyle böyle derken içi boş cümleler kurmuyoruz. Yeni ziyaretçiler eski konuları da dikkatli okurlarsa, şuan ki gelişmelerin en temeli Yahudiler olduklarını görecekler.

ARAP İHANETİ ve İSRAİL'İN KURULUŞU

Bir atasözümüzde "Dedesi koruk yemiş, torununun dişi kamaşmış" denilmektedir.

Yahudi zalim!
Yahudi gaddar!
Yahudi kıyıcı!
Yahudi kan içici!
Yahudi insanlık düşmanı!
vs. vs..

Ya Filistinli?
Filistinliler çok mu düzgün insanlar?
Çok mu iyi Müslümanlar?

İslam literatüründe "Zalim Seyfullahdır" (Allah'ın terbiye edici kılıcı) diye bir tabir vardır.
Burada seyfullah Yahudiler, terbiye edilenler de Filistinlilerdir.

Peki, Filistinliler neden Yahudilerin zulmüyle terbiye ediliyorlar?
Bir de buna bakmak lazım.

Filistin sorununu iyice anlayabilmek için tarihte kısa bir yolculuk yapmamız gerekir.

Bilindiği gibi Yahudilerin "arz-ı mevdud" (vaat edilmiş topraklar) adı verilen Siyon dağı merkezli Büyük İsrail İmparatorluğu kurma ve Yahudiler dışındaki bütün milletleri bu imparatorluğun hizmetkârı ve kölesi yapma idealleri vardır.
Bu Yahudi idealinin kaynağı Zebur ve Tevrat'tır.
Yahudiler bu amaçlarından asla vazgeçmemişler, dünyanın dört bir tarafında, yüzyıllarca süren vatansız ve sürgün dönemlerinde de, bu ideallerini unutmayarak, bir gün mutlaka bu ideali gerçekleştirecekleri inancıyla, hep o güne hazırlık yapmışlardır.

Ve nihayet, 1946 yılında, İsrail devletini kurarak bu rüyalarını gerçekleştirmişlerdir.

İsrail devletinin kuruluş çalışmaları ta ki 19. yüzyılın son çeyreğinde fiilen başlatılmıştır.
19. yüzyılda Filistin Osmanlı sınırları dâhilindedir.
https://www.hunturk.net/forum/turk-oglu-turk-kizi-bunlari-unutma-unutturma-dostunu-ve-dusmanini-iyi-belle-3866-s10.html


Malasef bunların kafaları tam çalışmadığı için hep cepçi [Bknz. Prison Break (T-Bag cebini tut.)] olmuşlardır.

Bunlar emirlik/diktatör/kral artık adına ne dersek diyelim bu soysuzların bitmek tükenmek bilmeyen Türk düşmanlıkları devam ettirme gayreti içindeler. Arapseverler bazen bunların soylarının da Yahudi olduklarını iddia etselerde siz sevgili ziyaretçiler bunların soyları bildiğimiz Arap, kırma fazlası değil normal.

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/2-amapofthearabworldwithflags-1605565557.png)


Önce Filistin diyelim, fazla yazmamıza gerek yok. 70'li yıllarda aşırı sol örgütleri eğiten kampları, olanakları sağlayan devlet.
(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-20180211173214-1518371155.jpg)

FKÖ DE ORADA!

HDP’nin kurultayına yurt dışından da birçok siyasi örgüt ve dernek davet edildi.

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), sembol isimlerinden Leyla Halid’i kongreye göndererek HDP’ye sıcak bir mesaj vermesi dikkat çekti.

Peşmerge başı Mesut Barzani ise kongreye mektup göndererek, başarı dileklerini sundu.
Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55ZW5pY2FnZ2F6ZXRlc2kuY29tLnRyL21vYmkvZmlsaXN0aW5pbi1zZW1ib2wtaXNtaS1oZHAta29uZ3Jlc2luZGUtMTgzOTQ5aC5odG0=)


Bu listede tek bir üke dahi gösteremeyiz ülkemizin lehine çıkacak bir kararda destek olsunlar. Hatta o kadar şerefsiz ülkeler ki bunlar en son Arap Birliği adı altındaki "atlı karınca" birliği; bizim Suriye'de ki Kürtlerin kafalarını kırmak için giridiğimizde kınama kararı almışlardı.
Bu ülkelerden özellikle coğrafi olarak bize yakın olup mali yönden güçlü olanların, paranın verdiği şımarıkla her alehte kararda bizeim karşımızda yer alırlar.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 23 Kasım 2020
Arapların Türk milletine ve devletine ihaneti ve sırtından hançerlemesi sadece Şam, Yemen ve Hicaz cephelerinden ibaret değildir.
Erzurum cephesinden bir ihanet vesikası....

Osman ÖZSOY'un  Saltanattan Cumhuriyete Kurtuluş Savaşı adlı kitabında
1916 yılının şubat ayında tarihi Erzurum Kalesi düşmanın sürpriz bir saldırısıyla düştüğünde, bu durumun Osmanlı ordusundaki Arap subaylarının Çarlık Rusya'sının komutanlarına verdiği bilgiler sayesinde gerçekleştiğini, Rus Komutanların rapor ve hatıralarından anlaşıldığı bilgilerini aktarmaktadır.

Yani ihanet soysuz arabın kanında var!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 23 Kasım 2020
Arapların Türk milletine ve devletine ihaneti ve sırtından hançerlemesi sadece Şam, Yemen ve Hicaz cephelerinden ibaret değildir.
Çanakkale cephesinden bir ihanet vesikası...

Çanakkale Savaşında Araplar Ateş Altındaki Silah Arkadaşlarını Bırakıp Kaçtı

Ziya Kitapçı'nın İslam Tarihi ve Türkler adlı kitabının 4. bölüm 623. sahifesinin 75, 76 ve 77 nolu dipnotlarında yer alan bilgiler:

“… 57. Alay 180 yükseltili tepeyi, 27. Alay da Kırmızı Sırt’ın büyük bölümünü geri aldı. Ama sol kanattan haber gelmiyordu. Buraya yollanan 77. Arap Alayının, 27. Alayın soldaki taburuyla birlikte düşmanı denize doğru sıkıştırıyor olması gerekmekteydi. Anzakların denize süpürülmesini bu baskı sağlayacaktı. M. Kemal cepheyi siper siper denetleyip askerinin ateş altındaki durumunu inceleyerek, gün doğarken Kocedere’ye gelecek, çok üzücü, çok şaşırtıcı bir olayla karşılaşacaktı. Çanakkale’de bir daha yaşanmayacak bir olayla…

Gün ağarıyordu… Telefon bağlanmadan, 77. Alayın 1. Tabur Komutanı Binbaşı Hacı Mehmet Emin Bey geldi. Gözleri ağlamış gibi kıpkırmızıydı.

-“Efendim” dedi, “… Utanç içindeyim. Ne yazık ki, alayımız çil yavrusu gibi dağılarak savaş alanından kaçmıştır…”

– “Ne diyorsunuz?”

-“… Alay komutanını bulamadım. Sizin buraya geldiğinizi duyunca bilgi sunmak için koşup geldim.”

Mustafa Kemal:
- Gece sol yandan neden bilgi gelmediği, Anzakların niçin denize sürülemediği anlaşıldı. Savaş alanından kaçmak, bağışlanabilir suç değildi. Hacı Mehmet Emin Bey’e, “Alayı Kocadere’nin batısında toplayınız…” dedi, “…Yine kaçan olursa vurunuz!”

Arap askerlerinin bazı halleri, tavırları, alışkanlıkları, tümende bulunan Türk askerlerini şaşırta gelmişti… Ama en çok da bu adamların çoğunun silah arkadaşlarını ateş altında bırakıp kaçmalarına şaştılar.
Türk askerleri arapların bambaşka bir milletin ve çok farklı bir toprağın çocukları olduklarını yaşaya yaşaya her gün biraz daha iyi ve derinden anlamaktaydılar.

Yani ihanet soysuz arabın kanında var!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 23 Kasım 2020
Sanma fıtrat değişir, kan aynı kandır dedirten bir arap ihaneti daha!

Gazi Başbuğumuz Atatürk'ten:

Yıldırım Ordular Grubunun, 3 Eylül 1918'de 150.000 asker kaçağı bulunuyordu. Bunların tamamına yakını Arap askerlerden meydana gelmişti. Osmanlı İmparatorluğu'nun 1918'de diğer cephelerden firar edenlerle birlikte toplam kaçak asker mevcudu 300.000'e ulaşmıştı. Yıldırım Ordular Grubunu, İngilizlerin takip harekâtından daha fazla Arapların baskın ve sabotaj faaliyetleri taciz ediyordu. Çünkü Araplar, hem ordu içinden hem de ordu dışından yıkıcı ve bölücü faaliyetlerini sürdürüyorlardı. Yıldırım Ordular Grubunda bulunan Arap askerler, İngiliz Propagandasının da etkisiyle toplu olarak firar ediyorlar, düşman tarafına geçiyorlar veya Arap İsyanına katılarak bize karşı savaşıyorlardı.

Kaynak: Şükrü Tezer , Atatürk'ün Hatıra Defteri, 3.b. TTK Yayınları, 1995, s.134 Kls.3921, Dos.H-52, Fh,1-38;1-39

Yani ihanet soysuz arabın kanında var!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: [Hun Türk] - 18 Aralık 2020
Birleşik Arap Çöl bedevileri topluluğu da abisi gibi Sudiler'in izinden gidip, Yunanistan denilen melez ırk topluluğuna (https://www.tonyukuk.net/yunannin-soyu-bozuklugu) yardımlarını, beraber askerî tatbikatları unutmamak gerek.

 Not olarak bırakalım.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 19 Aralık 2020
Filistin İçin Ağıt Yakanlara Kapak Olsun!


Biz bunların cemaziyelevvelini de biliyoruz.

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-diyarbakir-i-ozgur-gormek-isteriz-1887544-1518372752.peg)

2012 yılında Filistinin başbakanı sıfatıyla Turkiye'de bulunan HAMAS Lideri İsmail Haniye Diyarbakır'da pkk/bdp eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'la da görüşmüş ve Diyarbakır'in özgürlüğünü görmeyi dilemişti.
İşte o günün gazete haberleri:

Alıntı yapılan: Basın
Diyarbakır için özgürlük mesajı
Selahattin Demirtaş ile görüşen Haniye, isim benzerliği esprisi yaparak ‘Kudüs yeni Selahaddin’ini bekliyor’ dedi
Gazze’deki Filistin Hükümeti’nin Başbakanı İsmail Haniye, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Filistin ve Kürt sorunununun çözümünü konuştu. Haniye, Demirtaş’ı Kudüs’e davet ederken Kudüs’ü haçlı kuvvetlerinden alan Selahattin Eyyubi ile isim benzerliğine dikkat çekerek, latife yaptı ve “Kudüs yeni Selahaddin’ini bekliyor” dedi. Haniye görüşmede, “Diyarbakır’ın özgürlüğünü görmek isteriz” diye konuştu.
Demirtaş’ın Haniye ile görüşmesi basına kapalı gerçekleştirildi.
Demirtaş, BDP olarak hükümete muhalefet ettiklerini, ancak Filistin konusunda gereken desteği verdiklerini belirtti. Haniye’nin “Ümit ediyoruz ki bütün haklarınızı elde edeceğiniz, kendi kimliğinizle yaşayacağınız günlere kavuşursunuz” yönünde değerlendirme yaptığı öğrenildi. Demirtaş, “Biz Filistin’ien özgürlüğünü görmek isteriz” deyince Haniye’de, “Biz de Diyarbakır’ın özgür olmasını görmek isteriz” diye karşılık verdi.
Görüşmede Demirtaş, Haniye’yi Diyarbakır’a davet etti.
Haniye, Kudüs’ü haçlı işgallerinden kurtaran Selahattin Eyyubi’nin ismine gönderme yaparak latife olsun diye, “Selahaddin’i El kurdi. (Kürt Selahattin) Kudüs yeni Selahaddin’ini bekliyor, tekrar bir kurtarıcı bekliyor” dedi. Haniye, Mavi Marmara gemisinde yaşamını yitirenler arasında bir Diyarbakırlının da olduğuna dikkati çekerek, “Kanımız kanınızdır, şehidiniz şehidimizdir. Boynumuzda bir borçtur” dediği öğrenildi.

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL20ubWlsbGl5ZXQuY29tLnRyL2FtcC9kaXlhcmJha2lyLWljaW4tb3pndXJsdWstbWVzYWppLXNpeWFzZXQtMTQ4Mzk5Mi8=)


Ne demiştik?
İhanet soysuz arabın kanında var!
Türk Milleti bunu yüzyıllar boyu yașayarak gördü, lakin gel gör ki beyni, sözüm ona, din kardeşliği masallarıyla uyuşmuş bir takım, kanı ve vicdanı kirli, mankurt hâlâ bu gerçeği göz ardı etmekte, tescilli Türk düşmanları olan soysuz Arabı baş üstünde tutmaktadır.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 19 Aralık 2020
Üçoklu Börü Kam büyüğümüz,


İhanet soysuz arabın kanında var!


yeterlidir sanırım. Daha içimize aldığımız Suriye'liler meselesi var. Tamam insalık yaptık oldu da, şuan bir ton genç Suriyeli arap var, hadi güvenlik koridoru boş yerleştirelim!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Aralık 2020
Üçoklu Börü Kam büyüğümüz,


İhanet soysuz arabın kanında var!



Bunun geçmişte ve günümüzde o kadar çok örneği var ki, hangi birisini sayalım?

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-urdun-dinari-1609325491.jpg)

Yukarıdaki resimde Ürdün Dinarı görülmektedir. Bu para günümüzde Ürdün'de gündelik hayatta alışverişte kullanılan bir kağıt para.
Bu bir (1) Ürdün Dinarının üzerindeki resim Müslüman Türklere, Osmanlıya, karşı İngilizlerle işbirliği yaparak Arap İhanetini başlatan Şerif Hüseyin adlı haine aittir.

Bundan daha manidar olanı ise paranın diğer yüzünde İngilizce “great arab revolt” yazısıdır.
Türkçesi “BÜYÜK ARAP İSYANI” demektir.

Bu durum bile göstermektedir ki Arapların Türklere karşı ihaneti, haçlılarla işbirliği ve bunun doğal sonucu olan isyanı bir şahsa ait bir anlık gaflet veya zaafın neticesi değil toplumsal temeli ve tarihi kökenleri olan bilinçli bir seçimin sonucudur.

Üzerinde “great arab revolt” “BÜYÜK ARAP İSYANI” yazan bu para soysuz arabın Türklere olan düşmanlığının diri ve kalıcı olmasını sağlamak için, uğruna ağıtlar yaktığımız, “müslüman din kardeşlerimizin(!)" elinde dolaşıp duruyor.
Yani bilinç altlarındaki Türk düşmanlığını hatırlatmaya devam ediyor.

Ne demiştik?

İhanet soysuz arabın kanında var!

Türk Milleti bunu yüzyıllar boyu yaşayarak gördü, lakin gel gör ki beyni, sözüm ona, din kardeşliği masallarıyla uyuşmuş bir takım, kanı ve vicdanı kirli, mankurt hâlâ bu gerçeği göz ardı etmekte, tescilli Türk düşmanları olan soysuz Arabı baş üstünde tutmaktadır.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Aralık 2020
Aha bir tane daha.

Hem de hemen her cuma namazı sonrası uğurlarına mitingler yapıp, yahudilere lanetler okuduğumuz, neredeyse kendileri için İsrail'e savaş açmaya kadar niyetlendiğimiz, bunlarla da kalmayıp on milyarlarca dolarlık ayni ve nakdi yardımlar toplayıp, kargo uçaklarıyla, gemilerle, tırlarla yollayıp beslediğimiz Filistinlilere ait bir posta pulu.

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-filistin-posta-pulu-1609326757.jpg)

Sözde ermeni soykırımının 100. yılı anısına; Müslüman kardeşlerimiz(!) olan, topraklarında Mescid-i Aska'nın olduğu Filistin devleti pul bastırıyor!?

Ne demiştik?

İhanet soysuz arabın kanında var!

Araplar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığındadır.
Yani Türk'e kim düşmansa onlarla dost olmaktalar.

Bunu herkes gördü, bildi de bir tek bizdeki arap sevici mankurtlar bilmedi, daha doğrusu, bilmek istemedi.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Aralık 2020
Ermeni sevici, Türk düşmanı Suriye.

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-suriyede-ermeni-meydani-1609329696.jpg)

Yukarıdaki tabelada Suriye’nin başkenti Şam'ın en önemli meydanlarından birisine, belediye tarafından sözde ermeni soykırımın 100. yıldönümü nedeniyle  “ermeni soykırımı kurbanları meydanı” adı verildiği yazmaktadır.

Mesel ermeniyi sevmek değil, asıl amaç Türk'e düşmanlık etmektir.

Biz ne yapıyoruz?
Altı milyondan fazla alçak Suriyeli arabı din kardeşi mavallarına kanarak, sözüm ona, ensar, muhacir şuuruyla ve de İslami bir ibadet vecdiyle içimize alıyor, besliyor, barındırıyor, yarın sırtımıza hançer saplamaları için, koynumuzda yılan besliyoruz.

Ne demiştik?

Araplar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığındadır.
Yani Türk'e kim düşmansa onlarla dost olmaktalar.

İhanet soysuz arabın kanında var!

Bunu herkes gördü, bildi de bir tek bizdeki arap sevici mankurtlar bilmedi, daha doğrusu, bilmek istemedi.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Aralık 2020
Aşağıdaki resimlerde ermenistanın başkenti Erivan'daki sözde ermeni soykırım anıtını büyük bir hüzün içerisinde ziyaret eden arap devlet adamları(!) görülmekte.


(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-erivanda-soykirim-anitini-ziyaret-eden-arap-devlet-adamlari-1-1609330109.jpg)


Ermeni soykırım anıtını  ziyaret etmeyi ibadet bilip, görevlerini yerine getirmenin şevkiyle ve mutluluğuyla şen şakrak ziyaret dönüşündeki alçak arap devlet adamları(!)
 
(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-erivanda-soykirim-anitini-ziyaret-eden-arap-devlet-adamlari-2-1609330142.jpg)

Hep söyleyegeldiğimiz gibi:
Mesel ermeniyi sevmek değil, asıl amaç Türk'e düşmanlık etmektir.

Zira;
Araplar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığındadır.
Yani Türk'e kim düşmansa onlarla dost olmaktalar.

Ne demiştik?
İhanet soysuz arabın kanında var!

Bunu herkes gördü, bildi de bir tek bizdeki arap sevici mankurtlar bilmedi, daha doğrusu, bilmek istemedi.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Aralık 2020
Saymakla, yazmakla bitmek bilmeyen arap ihanetlerinden birisi daha:

Lübnan parlamentosu çıkardığı bir yasayla 24 nisanı "soykırım kurbanlarını anma günü
olarak ilan edilmiştir.

Hep söyleyegeldiğimiz gibi:
Mesele ermeniyi sevmek değil, asıl amaç Türk'e düşmanlık etmektir.

Zira;
Araplar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığındadır.
Yani Türk'e kim düşmansa onlarla dost olmaktalar.

Ne demiştik?
İhanet soysuz arabın kanında var!

Bunu herkes gördü, bildi de bir tek bizdeki arap sevici mankurtlar bilmedi, daha doğrusu, bilmek istemedi.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Aralık 2020
Uğruna ölümleri göğüslediğimiz, yemeyip yedirdiğimiz, kanlı gözyaşları döktüğümüz, yahudi ve israil denince gözlerimizden ateş çıkardığımız Filistinli din kardeşlerimiz Türklüğün en şedid düşmanı olan alçak pkk ve sözde kürdistanı diplomatik ve siyasi olarak tanıyıp, tanımakla da kalmayarak olmayan kürdistanla siyasi, diplomatik, askeri ve ticari ilişkiler kurup bütün bunları taçlandırmak üzere 2012 yılında “al nakba kupası” adı altındaki bir futbol turnuvası düzenlemek alçaklığını göstermiştir.

Eyyyyt  Makron, eyyyyt Merkel, eyyyyt Esat, eyyyt Trump diye haykıranlardan bir kez olsun Türklüğe düşmanlık yapan adi, alçak ve hainlere karşı eyyyt filistinliler, eyyyyt Mahmut Abbas, eyyyt El Fetih Liderleri, eyyyt İsmail Haniya diye haykırdığına, Allah için, tanık olmadık!

Hep söyleyegeldiğimiz gibi:
Mesele ermeniyi, kürdü, yunanı, moskofu sevmek değil, asıl amaç Türk'e düşmanlık etmektir.

Zira;
Araplar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığındadır.
Yani Türk'e kim düşmansa onlarla dost olmaktalar.

Ne demiştik?
İhanet soysuz arabın kanında var!

Bunu herkes gördü, bildi de bir tek bizdeki arap sevici mankurtlar bilmedi, daha doğrusu, bilmek istemedi.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: [Hun Türk] - 30 Aralık 2020
Malesef Türk düşmanlığı ayrı bir ilahi durum bunlar için. Nasıl bir genetik hüsran olmuşsa bunlarda acısı bir türlü çıkmıyor.

Takdir-i İlahi'nin bir lütfü olsa gerek ki yer yüzünde en çirkin ırklardan bir tanesi Ermenilerdir*. Bu Ermeni sevici köpeklere de bakarsak tip itibariyle bunlara benzer.

*KTÜ'deki bir profesör arkadaşımın tez çalışması.

Arapların da yazık işte kese kağıdı hesabı kendi gibi gördükleri ırkları seviyorlar. Aynı Kürtler gibi.

Şaka maka yine de çok şükür iyi dayanıyoruz. Müslüman geçinen Araplarla sınır olmak yetmiyormuş gibi aslî ve ebedi düşmanlarımız olan Avrupa milletleriyle uğraşıyoruz. Bu aralar b*k sineği gibi.  Hiç bir halta yaramadıkları gibi örneğin Doğu Akdeniz konusunda b*k sineği gibi hemen etrafımızda beliriyorlar.

Mısır bunların askerî -ki bknz Google Amca > "most powerful armies"; nedense ilk 15 de-  yönden güçlü sayılabilcek devletçiği. Ancak bunlar bile kendi içlerinde ki çölde gezinen İŞID'i bitirecek güce sahip olmadılar.

Geçen aylarda Mısır'ın ABD'ye kucak dansı yapan diktatörü SİSİ kendi harbiye mezunlarının karşısına kurşun geçirmez cam ile çıkmış olması ciddi anlamda gülünc verici.

Unutmadan ABD'nin şuan ki dış işleri bakanı müşhur pompacı  "Pompeo" önce Mısır'ı ziyaret ettikten sonra, Mısır gemileri Arap'ın kan kardeşi Yunanistan'ın yanında belirdiler hemen. Önemli olan Türk düşmanlığı velhasıl.

Bu Araplar o kadar soysuzlar ki kendi ırkından olan Filistin'i satabilecek kadar kevaşe olabilmektediler. Bknz Arapların Filistin'e ihaneti. Gerçi bizi ilgilendirmez kendi içlerindeki durum ama nasıl bir millet olduklarının göstergesi olmuştur hep. İşin doğrusu referans noktası da olabilir bu durum. Kendine hayrı olmayanın kime faydası olmuştur ki. Burda bizi ilgilendiren Filistin'e yapılan yardım. Yardım ettikçe bunlar iyice azıyor.


Üçoklu Börü ağabeğimizin son cümlesi çok hoş ve net bu durum için; İhanet soysuz arabın kanında var!

Bu başlık bunun ispatı olacak ve güncel bilgiler barındıracak şekilde güncellemeye devam edeceğiz.


Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 16 Ocak 2021
Bir güncelleme daha yapayım. Geçenlerde -Ocağın (2021) ilk haftası (*)- Sudi Arabistan denen pislik cürüh, Yunanistan ile tatbikat yapmak için kendi uçaklarını özünde bir Türk toprağı olan Girit'e gönderiyorlar.

Özellikle Doğu Akdeniz (https://www.hunturk.net/forum/mavi-vatan-dogu-akdeniz-problemi-8303.html) meselesi ile bu soysuz arapların düşmanlığı iyice gün yüzüne çıktı.
 
(*) https://www.ntv.com.tr/dunya/egede-gerilimi-artiracak-adim,XO6YacA-xEOxqBZF6Z5qfQ
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Irkci10ur - 15 Mayıs 2021
Hayret valla adamların kendi soydaşlarının ümmüğünü sıkıyor, bir tane de Arap ülkesi ağızını açıp bir şey söylese. Bu soysuzları savunan soysuzlar var içimizde malum, onlara sorsan da bunların liderlerini Amerka satın aldı, şu oldu bu oldu. Yav Gazze sınırında ki tünelleri bile patlattılar (Mısır) geçmesinler diye.

En tehlikeli türlerden bir tanesi bu kendine hayrı olmayanlardır.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 15 Mayıs 2021
Onca günahsız çocuk kan emici Yahudinin silahlarıyla katledilirken, bizim o meşhur; asasıyla füzeleri tersyüz eden, bir üfleyince savaş gemilerini batıran, hatta Azrail'e tokat atan, seyhlerimiz, ermiş ruhani kişilerimiz bu katliama neden müdahele etmez, İsrail'i neden yerle yeksan etmez?

Ne Mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 15 Mayıs 2021
Türkiye Cumhuriyeti kardeş Azerbaycan'ın yanında yer alarak Karabağ’ı Ermeni işgalinden kurtardı.
Bu Türkün Türk'e karşı göreviydi ve bu görevi seve seve yerine getirdik.
Araplar 400 milyon, İsrail ise 9 milyon.
Ve Filistin ateş, Kudüs ise işgal altında.
Bunda bir terslik yok mu?
Ya da sorunun muhatabını genişletelim.
Bizim siyasal ümmetçiler bu gerçeği görmüyor mu?

Ne Mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 15 Mayıs 2021
Ümmet ümmet diyerek Filistine ağıtlar yakanlara bir sorum olacak. Şöyle ki:

Filistin, elbette ki, ümmetten!

Ama Batı Trakya da, Kırım da, Doğu Türkistan da, Türkmeneli de, Ahıska da, Kıbrıs da ümmetten!
Yoksa değil mi?

Yaser Arafat, elbette ki, ümmetten!

Ama Sadık Ahmet'te, Osman Batur'da, Erşat Salih'de, Mustafa Kırımoğlu'da, Elçibey'de, Rabia Kadir'de, Rauf Denktaş'ta ümmetten!
Yoksa değil mi?

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 15 Mayıs 2021
Zalim Seyfullahtır!

Zâlim, yeryüzünde Allah’ın adâletidir. Allah onunla (başkalarından) intikâm alır. Sonra (döner), ondan da intikâmını alır.

Keşfu’l-Hafâ, 2/64

Ne Mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey
.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Yüzbaşı Sançar - 15 Mayıs 2021
DUA İLE İSRAİL KAHROLMAZ!

Öyle durduk yerde dua zinciri ile olmaz arkadaş.
Ne israil kahrolur nede emperyalizm.
Boşuna yalvarmayın Allah belâlarını da vermez.
Aslında onları bizim başımıza bela diye verdi de biz anlamazdan geliyoruz.

Sana kastı olanları yenmek mi istiyorsun?
İşte formülü:
Matematik bileceksin!
Fizik bileceksin!
Kimya bileceksin!
Yazılım bileceksin!
Çocuklarına beş yaşından itibaren kodlamayı öğreteceksin!


Fen liselerini kapatmayacaksın!
Felsefe, mantık derslerini kaldırmayacaksın!
Her yeri imam hatip okuluna çevirmeyeceksin!
İş bilmez adamlari rektör atamayacaksın!
Yap-işlet-devret modeliyle ülkenin kaynaklarını müteahhitlere peşkeş çekmeyeceksin!
Sadece yandaş olduğu için beceriksiz adamlara yol vermeyeceksin!
Bize oy vermedi diye akıllı beyinleri göçe zorlamayacaksın!
Bilim ve sanat vazgeçilmezin olacak!
Kimsenin inancına, düşüncesine, yaşam biçimine karışmayacaksın!

Güçlü olacaksın!
Bilgili olacaksın!
Kendine güvenin olacak!


Dokuz milyonluk İsrail birbuçuk milyarlık Müslüman âlemine dünyayı dar ederken; Bu işleri sen gör, zulme dur de, adaleti sağla dünyaya düzen ver diye, sana akıl, fikir, göz, kulak, toprak, su tohum, cennet gibi bir ülke vermiş olan Allah'a, koşup, ağlaya sızlaya düşmanlarımızı kahret diyerek, sana verilmiş görevi, görevi verene ihale etmeyeceksin.

Allah kimseye bela vermez. Tembelliğimiz, akılsızlığımız, korkaklığımız yüzünden belayı biz üstümüze alırız.
Şimdi eller klavyeye atış serbest, kahrolsun İsrail.
Beddua paylaş, lanet yağdır, milleti töhmet altında bırak.
Belki olur, ya da emriniz olur!

Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Fatih - 15 Mayıs 2021
MESCİDİ AKSA İLK KIBLE MİDİR?

Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa değil, Kâbe’dir.

Hazreti Muhammed, Mekke’den Medine’ye göçten önce ibadet sırasında Kâbe’ye yönelirdi.
Medine’ye göç ettikten sonra ibadet sırasında Kâbe’ye yönelmekten vazgeçip Kudüs’e yönelmeye başladı.

Elmalılı Hamdi Yazır kıble değişikliğinin, Hazreti Muhammed’in Yahudileri kazanma amaçlı bir eylemi olduğu görüşündedir.
Zaten bu eylem sadece 16 ay sürmüştür.

Hazreti Muhammed’in Medine’de “Kıble olarak Mescidi Aksa’ya yönelirdi” demek yanlıştır. Çünkü o tarihte bugünkü Mescidi Aksa yoktu, “Kudüs’e yönelirdi” demek gerekir.

Kudüs 70’de Romalılar tarafından yağmalanıp yıkıldığında Mescidi Aksa’ya kutsiyeti yüklenen Süleyman Mabedinin ayakta kalan tek unsuru bugünkü “Ağlama Duvarı”dır. Bugünkü Mescidi Aksa ise Emevî Halifesi Abdülmelik b. Mervân 709-714 yılları arasında yaptırılmıştır. Yani Hazreti Muhammed’in ölümünden 77 yıl sonra yapımına başlanmıştır.

Siyasal Ümmetçilerin “Mescidi Aksa İslam’ın ilk kıblesidir,  ilk kıblemiz işgal altında!” şeklindeki sözleri dini bir temele dayanmamaktadır.

Alper Aksoy'dan alıntıdır.

Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Kurtkaya - 16 Mayıs 2021
İstatistiklere göre;

Dünyanın en fakir 50 ülkesinin, 32 tanesi Müslüman.

Dünyanın en zengin 500 kişisi arasında, bu en fakir 32 İslâm ülkesinin liderleri yer alıyor.

BU İŞTE BİR TERSLİK YOK MU?

Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 22 Mayıs 2021
İstatistiklere göre;

Dünyanın en fakir 50 ülkesinin, 32 tanesi Müslüman.

Dünyanın en zengin 500 kişisi arasında, bu en fakir 32 İslâm ülkesinin liderleri yer alıyor.

BU İŞTE BİR TERSLİK YOK MU?

Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!

Kurtkaya andam, istatiskleri bir kenara atalım.

Artık mektupla haber alma devri de bitti. Tek tıkla dünyayı dolaşan, kurgusuz, montajsız belgesellere kadar konu hakkında bilgi almak mümkün. Adına müslüman dediğimiz bu ülkelerde ne temizlik, ne düzen, ne bir vizyon aramak nerdeyse mantıksız bir hâl almakta. Dediğin gibi liderleri zevk, sefa içinde yaşarken, halkı da gayet halinden memnun durumda, hatta krallarına bağlıklarını güçlendirmekte.

Pakistan gibi bazı istisani durumlarda da ciddi, adam kayırma, rüşvet ve yolsuzluklarla beraber, içindeki aynı kökten gelen milletleri de ayrıştırarak özellikle Afganistan sınırında ki bölgelere de huzur ve refahın gelmemesi için ciddi çaba gösteren dış güçlerde bulunmakta.

Örnekler çokça çoğaltılabilinir.

Afrika'yı yazmaya bile gerek yok. 1000'er kişişik kabileleri bile on parçaya ayrılmış durumdalar.

Gazze'de insan olarak hakketen üzüldüm, adam bebeğini anca kurtarmış, 3 çocuğunu ve eşini kaybetmiş. Buna bizler bile yok artık nasıl tepki vermezler diyoruz. Arap ülkelerinden ses, cızık yok.

Dün cuma namazında hoca dua edelim diyor, hadi edelim de dua ile yağmur yağmıyor.

Arapların yüzyıllardır olan ihaneti, en nihayetinde  Yahudilerin sınırımıza kadar dayanmasını getirdi. Ne de olsa kardeş ırk sayılır.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 21 Aralık 2021
(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-screenshot20211221124209-1640079764.jpg)

En önemli milli kuruluşlarımızdan birtanesi olan Makina ve Kimya Endüstrisinin yönetimini işgal eden bu yönetici müsveddesi hayasız heriflerin bir defa olsun Türk Devletlerine ait bir milli gün veya etkinliği kutladıklarını görmedim.
Bu milliyetsizlerin şahsında;
Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar!
Atasözümüz tahakkuk etmiştir.
Mideden bağlılık budur...

Yuh olsun sizin ervahınıza!
Rezalet denilen şey budur!
Ruhsuz, mayası bozuk rezil herifler
Batı hayranlığından, Arap hayranlığına...

Katarlılar milli gününü, 2007'ye kadar, 3 Eylül tarihinde kutluyordu.
Çünkü 3 Eylül'de İngilizlerden kurtulmuşlardı.
Ama sonra değişiklik yapıp, Türk hakimiyetinden kurtuluşlarının sembolü olan, 18 Aralık tarihine aldılar millî günlerini
Bizim mankurtlar da bunu bile bilmeden, belki de bilerek, 18 Aralık Katar Milli Günü olarak, kutluyoruz?

Onlar bizim millî bayramımızı kutluyor mu?
Ben hiç duymadım, görmedim.
Yazıklar olsun!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Irkci10ur - 21 Aralık 2021
Bre Arap müsvetesi liyakatsız!

Yaranmak için kimliğinden, kişiliğinden vazgeçmiş yavşak.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 21 Aralık 2021
Tarihi ve sosyolojik bir gerçek:

Türk Milleti, Ebu Cehil'in gerçek adı olan Hişam da dahil, bütün Arap isimlerini çocuklarına verdiler ama biz, İslamiyete en çok hizmet eden Sultan Alparslan'ın ismini, 1000 senedir, bir tek Arap çocuğuna verdiremedik.

Ord. Prof. Dr. Zeki Velidi TOGAN

Aksini ispat eden varsa buyursun!

Ne Mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 24 Aralık 2021
İki satır Kur'an okumayanlar, anlamını öğrenmek için çabalamayan mankurtlar, Arap kültürünü İslâmın bir parçası olarak gördükçe işimiz zor.

Bizde ki bu Arap hayranlığına anlam vermek zor. Nerde kafası basmayan varsa kıçını yırtıyor; yok Filisin davası, yok Lübnan yok Arabistan bilmem nesi. Ulan o sevdiğiniz Hizbullah anında Suriye'de karşımızda. Keza Hamas içinde geçerli. Ülkeri zaten bu başlıkta yazılmış.

Arap kırmaları zevk sefa için porno yıldızlarını saraylarına getiririrken bu liyakatsızlar ön önden koltuk kapacaklar belli ki!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Egenin Efesi - 31 Aralık 2021
(https://www.hunturk.net/forum/rsm/1745-screenshot20211231020808-1640907163.jpg)

Osmanlı İmparatorluğu onca sıkıntısına ve borç batağında olmasına rağmen Hz Muhammet Peygamberin türbesini ve kutsal toprakları korumak için Hicaz Demiryolunu yaptı.
Nasıl ki pkknın öğretmenleri katledip, iş makinelerini yaktığı gibi, din kardeşi diyerek kendimizi kandırdığımız çöl bedevileri de İngilizlerle el ele verip tren raylarına taş döşeyerek, sökerek trenlere saldırıp Mehmetçiklerimizi şehit ettiler.
Arap ihaneti bir gerçektir ve bunu kimse inkar edemez.

 Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü Korusun!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Yüzbaşı Sançar - 03 Ocak 2022

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3694-arap-ihaneti-1641166300.jpg)

YORUMSUZ..
HER ŞEYİ, ZİYADESİYLE, ANLATIYOR...

Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 03 Ocak 2022
İnsanın kanı bozuk olunca ne yapacağı belli olmaz.

Kuduz köpeğe istediğin kadar insancıl yaklaş. Hem kuduz hem köpek. DNA'sında saldırmak var. Aynı zamanda kuduz hastalığı. Saldıracak, salyasını akıtacak. Normal olan da bu zaten. Ah vah demeyeceksin sonra.

Biz deki Arapseverleri anlamak mümkün değil. En son köşeye geçip hadi buyrun denmesini mi bekliyorlar sanırım.

İslâm dini ile Arap Kültürü de apayrı bir başlık altında bilimsel değil sokaksal işlenmenmeli.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Egenin Efesi - 04 Ocak 2022

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-img-20220103-wa0029-1641247745.jpg)

Hain ve kahpe Arap soysuzlarına hâlâ kardeş diyenler buyurun, dedelerimizi hasta yatağında bile, şehit eden din kardeşleriniz.

Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü Korusun!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 13 Nisan 2022


(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-fqjyrcrxwaohlru-1-1649848746.jpg)

DİN KARDEŞİ, MUHACİR, DİYE KUCAĞIMIZI AÇTIĞIMIZ SOYSUZLARIN TÜRK MİLLETİNE HAKARETİNE BAKIN!


İhanet ve Türk düşmanlığı soysuz arabın kanında var!


Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 13 Nisan 2022
(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-img-20220413-wa0022-1649878868.jpg)

Hep söyleyegeldiğimiz gibi:
Mesele iti, kürdü sevmek değil, asıl amaç Türk'e düşmanlık etmektir.

Zira;
Araplar, Türk'e kim düşmansa, onlarla dost olmaktalar.

Ne demiştik?
İhanet soysuz arabın kanında var!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: [Hun Türk] - 17 Nisan 2022
Yine kaçırdığımız bir durum daha var. Türk vatandaşlığını kapan bu pislikler. Malum nerdeyse bedavadan vatandaşlık verecez. Türkçe konuşabiliyor mu diye bakmıyoruz bile.

Konut satın alanların yüzdesel ve ciddi çoğunluğu bu Araplar hep.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 14 Mayıs 2022
Yine kaçırdığımız bir durum daha var. Türk vatandaşlığını kapan bu pislikler. Malum nerdeyse bedavadan vatandaşlık verecez. Türkçe konuşabiliyor mu diye bakmıyoruz bile.

Konut satın alanların yüzdesel ve ciddi çoğunluğu bu Araplar hep.

Kanun resmî gazetede yayımlandı. Parayı artırdılar ama 1 aylık süre daha var. Hadi bakalım bu yarışı hangi soysuz ırk bozması kazanacak.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 14 Mayıs 2022
(https://www.hunturk.net/forum/rsm/3190-img-20220514-wa0015-1652547396.jpg)

Ensar - Muhacir romantikliğiyle ülkeye doldurdukları Suriyeli Ensar kardeşleri, bakın Türk imamlar için ne düşünüyor.
Sadece bu durum bile, bu soysuz sürüngenler sürüsünü, bir dakika bile bu ülkede barındırmamaya yeter de artar bile. Adamlar bizim imamları itikadi sorunlu görüyor ve ana dili Türkçe olan birisinin arkasında namaz kılınmaz fetvası kesiyor.
Vah bizi bu hallere düşüren, şuursuzlara vah!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 16 Mayıs 2022
Doğru bir karar. Kendini nimetten sanan için normal bence.

Mümkünse hiçbir camii ya da sağlık kuruluşlarına da gitmesinler. 

Zaten bu gidişle vatandaş o kadar sıkılmış ki, ufak bir kıvılcıma bakar duruma gelmiş bazı yerler. Anında öpecek millet.
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: [Hun Türk] - 10 Ekim 2023
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turk-ve-turkiye-dusmani-filistini-savunmak-718248h.htm


Türk ve Türkiye düşmanı Filistin’i savunmak


Bir İsrail-Filistin meselesidir gidiyor.
Hamas terör örgütü militanları İsrail sokaklarına girdi.
Sivil katliamı ve başta kadınlar olmak üzere esir skandalı yaşanıyor.
Kadınlar ganimet olarak esir alınıyor, tecavüze uğruyor.
Bu durum, İsrail ve Filistin arasında sürekli sivillerin zarar gördüğü,
değişken bir döngü olarak devam ediyor.
Azerbaycan, Hamas’ı kınadı ve İsrail’e desteğini açıkladı.
Türkiye’de “Ümmetçi akıl” Filistin’e desteğini açıklarken
Hamas’ın gerçekleştirdiği sivil katliamını da açıktan alkışladı.
Gelin bu alkışlanan Filistin, Hamas nedir, kimdir bir bakalım!..
Filistin bayrağı siyah, beyaz, yeşil, kırmızıdır;
üzerinde aşırı milliyetçi mesajlar vardır.
Siyah Abbasileri, yeşil Fatimileri, beyaz da Emevileri temsil ediyor.
Kırmızı üçgen ise Arapların Türklere karşı isyanlarında döktükleri kanı sembolize ediyor.
Bu bayrak İngiliz destekli Arapların, Osmanlı'ya isyanının sembolüdür.
Geçmişte bir Arap vatanseveri şöyle demiş:
“Nil Arabistan’a aktığı zaman, Araplar Türk hâkimiyetinden kurtulacaklardır.”
Bu, gerçekleşti. İngilizler su borularıyla Nil suyundan yararlanarak
Tih sahrasından geçirip Filistin’e akıttılar.
Bundan sonra Türk ordusu da Arap’ın gayretleri sonucu
Arabistan’ı terk etti.
Filistin gerçeği budur!
Filistin gerçeği, sözde Ermeni Soykırımını tanımalarıdır?
Evet, “Dost Filistin” dedikleri tercihini Ermeni lobisinden yana kullanmıştır.
Biraz yakın tarih üzerinden tanımaya devam edelim “Dost Filistin”i
ASALA terör örgütünün kurulumu sırasında liderliğini
Filistinli Hıristiyan George Habbaş yapmıştır.
Bunun yanında PFLP (Filistin’in Kurtuluşu İçin Halkçı Cephe)’sinden
büyük ölçüde lojistik ve eğitim desteği almışlardır.
Ayrıca, Lübnan asıllı Agop Agopyan, Filistin Kurtuluş Örgütleri’nin
elemanı olarak da tanınmış ve Mücahit ismini taşımıştır.
ASALA’yı bilmeyen yoktur…
Onlarca devlet görevlisinin katili Ermeni terör örgütü…
Filistinli teröristler Yaser Arafat’ın liderliğindeki Al Fatah (El Fetih) ve
Suriye Askeri İstihbarat Örgütü’nün denetimindeki
El Saika teröristleri ile birlikte eğitim almışlardır.
Teröristlerin, 1970’li yıllarda, Kırım’da Simferepol (Sivastopol)
Rus Askeri Akademisi’nde eğitildikleri, teorik eğitimlerinin ise,
Sovyet İstihbarat Örgütü (KGB) ve Sovyet Askeri İstihbarat Örgütü (GRU) tarafından
Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Moskova Ofisi Temsilcisi
Hikmet Abu Zaid gözetiminde verildiği bilinmektedir.
7 Ağustos 1982 tarihinde ASALA tarafından Türkiye'de yapılan
ilk ölümlü eylem olan Esenboğa Havalimanı saldırısı
Filistinli teröristler tarafından büyük bir destek görmüştür.
ASALA terör örgütü 1975-1995 yılları arasında lojistik ve askeri militan desteğini
Suriye devleti ve Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’nden aldığı resmî belgelerle bilinmektedir.
Örgüt 1980 yılında 51 eylem,
1981 yılında ise 53 terör eylemi gerçekleştirmiştir.
Daha bitmedi…
1979 Eylül ayında Suriye’ye geçen bebek katili Abdullah Öcalan,
eğitilen militanları eylemlerde bulunmak üzere Türkiye’ye göndermeye başladı.
PKK’lı teröristler ilk eğitimlerini nerede ve kimden aldı dersiniz!..
Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi (FDKC)’den.
Filistinli “Navaf Havetma’nın gerillaları” adlı örgüt ile PKK
1980’li yılların başlarında Suriye’nin Bekaa vadisinde
ortak bir kamp inşa etmişler ve bu kampta eğitim almışlardır.
Filistin bununla da kalmıyor…
Doğu Türkistan sorununda Çin’e tam destek veriyor, “Ümmet” “Müslüman” demiyor.
Evet, altını çiziyorum;
Filistin devleti Doğu Türkistan’da yaşanılan sistematik soykırımlara,
Uygur Türkeri’nin kendi lisanlarında konuşmasının yasaklatılmasına,
camilerin birer birer yıkılıp kimisininse pavyonlara eğlence mekânlarına çevrilmesine,
Uygur Türk’ü kadınlarının zorla Çinli erkeklerle evlendirilmesine sadece sessiz kalmıyor.
Aynı zamanda sonuna kadar da desteklediğini ve
her zaman Çin’in yanında olacağını ve güvendiklerini belirtiyor.
Din, iman, ümmet bir kenara Filistin bir Türk düşmanıdır.
Filistin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni tanımayan
devletler arasında olmasının yanında aynı zamanda
Kıbrıs konusundaki gerçekleri bilmesine ve
1963-1974 yılları arasında Kıbrıslı Türklerin soykırıma uğradıklarının
bilincinde olmasına rağmen Türk kesimine karşı Rumlara destek verdiğini,
Güney Kıbrıs Rum Yönetiminin tezlerini de savunduğunu açıklamıştır.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Güney Kıbrıs lideri Dimitris Hristofyas
arasındaki telefon konuşması sonrası yapılan açıklamayı
internette arayıp bulmak çok da zor değil.
Filistin’in efsanevi lideri Yaser Arafat bakın ne diyor:
“Tarihteki Ermeni katliamının bir benzerinin
bir daha yaşanmasına izin vermeyeceğiz.
Ermeniler başaramadı, ancak biz onların düştüğü hataya düşmeyeceğiz.
Filistin de bir Türk sorunudur”
Ayrıca Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas 18 Ocak 2016 tarihinde
Beytül Lahim’daki Ermeni kilisesinde yapılan Noel Yortusuna katılmıştı.
Tören sonrası yaptığı konuşmada Filistin halkının içinde bulunduğu durumun
sözde Ermeni soykırımına benzediğini dile getirmiş ve
Azerbaycan’da Hocalı katliamın sorumlusu olan
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyanı da Filistin’e davet etmekten çekinmemiştir.
Aynı Filistin, Suriye sınır bölgesindeki terör örgütlerine yönelik
2019’da başlatılan operasyon için Arap Birliği ile birlikte kınamıştı…
Filistin’de okullarda Türk düşmanlığı öğretiliyor.
Bunu Hakan Bayrakçı’da bir canlı yayında dile getirmiş,
ortaokul ve lise kitaplarında Türklerden çok kötü şekilde bahsedildiğini belirtmişti.
Yıl 1837 Filistin nüfus sayımı yapılıyor,
Filistin’de bulunan Yahudilerin toplam nüfusu dokuz bin olarak kayıtlara geçiyor.
Filistinli Arapların, Yahudilere toprak satması ile bu rakam kısa sürede elli bine yükseldi.
Böylece 1882'de ikinci Yahudi yerleşimi kurulmuş oldu.
1908'de Yahudi nüfusu yüz binin üzerine çıkmıştı.
Bu topraklar devlet tarafından satılmıyordu,
Bizzat o bölgede yaşayan Arap şeyhlerin şahsi mallarıydı.
Ederinin çok üstünde fiyatlara satmak için Filistinli Araplar adeta yarışıyordu.
Padişahın bu konuda açık emri vardı.
“Hiçbir Yahudiye toprak satılmayacaktır.”
Filistinliler Osmanlı Padişahının fermanını hiçe sayıyordu.
Her şeyin kılıfını uyduran Yahudiler ise Alman, İngiliz kimlikleri ile toprak satın alıyorlardı.
Osmanlı dönemi sonrası Filistin İngiliz himayesi altına girdi ve
toprak satışı yasağı da böylelikle kalktı.
1925'te 944 bin dönüm
1927'de 1 Milyon 124 bin dönüm arazi satılmıştı.
1930'da satılan arazi miktarı 1 Milyon 700 bin dönüme çıkmıştı!..
Yıl 1915.
Filistin askerleri, Türk askerlerine cephe arkasından saldırmış ve
14 Bin Türk askerinin şehit olmasına birçok askerin yaralanmasına sebep olmuştur.
Arap ihaneti ile esir düşen on beş bin Türk askerinin
gözleri kör edilerek eziyet edilmişti…
Yıl 1917.
Filistinli Araplar İngiliz Lawrance ile bir oluyor ve
tarihe Akabe baskını olarak geçecek ihanete imza atıyorlardı.
Akabe'deki tüm Türk askeri katledilmiştir.
Aynı yıl Kudüs Filistinliler tarafından İngilizlere teslim ediliyor.
İngiliz General Edmund Allenby Kudüs’e girerken
Filistinli Araplar tarafından “El-Nebi” yani peygamber olarak karşılanıyor.
Yıl 2002.
Binbaşı Cengiz Toytunç Batı Şeria'da,
Barış gücünde görevliyken aracı durularak şehit ediliyor.
Yıl 2012.
Filistin Devleti Al Nakba kupası adı altında bir organizasyon düzenliyor
ve sözde Kürdistan takımını da davet edip maç yapıyor.
Yıl 2020.
Filistin, Türkiye'nin Doğu Akdeniz’deki hak iddialarına karşı olarak kurulan
Doğu Akdeniz Gaz Forumu’na üye oluyor.
Şimdi bu yazdıklarımdan rahatsız olacak dinbazlara da iki çift lafım var;
Ben ne İsrail’in tarafındayım ne de Filistin’in
Ben Türk’e karşı olanın karşısındayım.
Yukarıda yazdıklarımın tamamı yorumsuz, belgeli, kayıtlı tarihin gerçeklerin sadece özetidir.
Türk’e, Türkiye’ye en az İsrail kadar düşman olan bir ülkeyi, milleti savunacak değilim.
Savunmak da pek akla yatkın bir şey değildir.
Türkiye’de “Ümmet” diyerek bağıra basılan Filistinliler,
Türkiye’yi de Türkleri de “Ümmet” olarak görmüyor bile.
Ki; bu bir Arap geleneği, Arap faşizminin tohumudur.
İslamcı zihniyeti bir kenara bırakarak bakmak gerek olaya…
Bu gerçekleri hazmedemeyenler de başka kapıya!
Ayrıca; ben demiyorum ki İsrail haklıdır!

İsrail'in bölgede döktüğü kanları da unutmamak gerekir...


ERDEM AVŞAR

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turk-ve-turkiye-dusmani-filistini-savunmak-718248h.htm

Yahudi?
https://www.hunturk.net/forum/turklerin-bas-dusmani-yahudilerdir-4680.html

Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 10 Ekim 2023
Arap denilen ülkelerin çoğu aslen Arap değiller..
Libya aslen Berberi..
Mısır Kıpti..
Cezayir Tuareg..
Filistinliler Giritli asıllı.
Lübnan Fenikeli..
Suriyeliler Süryani.
Irak Akadlıydı...

Arap işgalleri sonucu bütün bu milletler Araplaştı o parlak zengin kültürleri yok oldu gitti ve hepsi de yüzyıllardır perişan bir halde
yaşam sürüyor....

Arapların asimile edemediği Türkler de
aynı sona doğru ilerliyor.

Peki Araplaşan bu milletler çok mu ileri gitti mutlu mu ??
Elbette ki hayır..

Mısır dünyanın en modern bilim merkezlerinden biriydi. Bilimsel seviyesi yüksek kütüphaneleri dünyada eşsizdi eski mısır piramitleri hala eşi benzeri yapılamayacak eserler..

Fenikeliler dünyanın en iyi gemicileriydi..
Fenike zengin ticaret merkeziydi..

Suriye Süryanileri taş ustası ve altın ustalarıydı sanatçıydı hepsi..

Girit kökenli Filistinliler gemi ve ticaret ustasıydı. bugün bu milletlerin hepsi adeta birer ateş çukuru içinde yanıyor...

Ümmet olarak kimliklerini kaybetmek hepsini mahvetti..
Bu tespit tarihsel somut bir gerçektir..

Türkler ve Türkiye bu milletler gibi bir ateş yumağı içinde değilse kimliklerini korudukları içindir, Fakat son durumda
Türk kimliği içerden yıkılmak tehlikesi yaşıyor.

Arabistan İsrail ve Avrupa’dan desteklenen dış güç piyonları ümmet kardeşliği kisvesi altında Türk kimliğini ve Atatürk ilkelerini yok etmek için yoğun çaba içindeler..

En büyük amaç büyük İsrail'i kurarken
Türkiye'yi ve Suriye'yi etkisizleştirmek..
Suriyelileri Türkiye'ye yığarak 1 taşla 2 kuş vurulmak isteniyor ve maalesef sözde İsrail düşmanı ümmetçiler oyunu fark edemiyor bile..

Büyük oyunu görmek için
1982 Tarihli Oded Yinon planını araştırıp okumak ve herkese anlatmak şarttır..

Ümmet fikri bir Arap Emperyalizm projesidir.

Nasıl ki komünizm; Rus emperyalizminin, kapitalizm; haçlı sömürgeciliğinin, misyonerlik; Avrupa emperyalizminin maskesi ve kılıfıysa, ümmetçilik te Arapların, en başta Türkler olmak üzere, diğer Müslüman toplulukları asimile etmek için geliştirdiği; kılıf ve maske olan emperyalist bir kurgudur.
Türk, ancak Türk kalarak, yarınlarını garanti altına alabilir.
Bunun için % yüz Türk olmaya mecburuz.

Türk doğmak bir şans, ancak Türk gibi yaşayıp, Türk kalmak, en büyük erdemdir.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 10 Ekim 2023
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turk-ve-turkiye-dusmani-filistini-savunmak-718248h.htm


Türk ve Türkiye düşmanı Filistin’i savunmak


Bir İsrail-Filistin meselesidir gidiyor.
Hamas terör örgütü militanları İsrail sokaklarına girdi.
Sivil katliamı ve başta kadınlar olmak üzere esir skandalı yaşanıyor.
Kadınlar ganimet olarak esir alınıyor, tecavüze uğruyor.
Bu durum, İsrail ve Filistin arasında sürekli sivillerin zarar gördüğü,
değişken bir döngü olarak devam ediyor.
Azerbaycan, Hamas’ı kınadı ve İsrail’e desteğini açıkladı.
Türkiye’de “Ümmetçi akıl” Filistin’e desteğini açıklarken
Hamas’ın gerçekleştirdiği sivil katliamını da açıktan alkışladı.
Gelin bu alkışlanan Filistin, Hamas nedir, kimdir bir bakalım!..
Filistin bayrağı siyah, beyaz, yeşil, kırmızıdır;
üzerinde aşırı milliyetçi mesajlar vardır.
Siyah Abbasileri, yeşil Fatimileri, beyaz da Emevileri temsil ediyor.
Kırmızı üçgen ise Arapların Türklere karşı isyanlarında döktükleri kanı sembolize ediyor.
Bu bayrak İngiliz destekli Arapların, Osmanlı'ya isyanının sembolüdür.
Geçmişte bir Arap vatanseveri şöyle demiş:
“Nil Arabistan’a aktığı zaman, Araplar Türk hâkimiyetinden kurtulacaklardır.”
Bu, gerçekleşti. İngilizler su borularıyla Nil suyundan yararlanarak
Tih sahrasından geçirip Filistin’e akıttılar.
Bundan sonra Türk ordusu da Arap’ın gayretleri sonucu
Arabistan’ı terk etti.
Filistin gerçeği budur!
Filistin gerçeği, sözde Ermeni Soykırımını tanımalarıdır?
Evet, “Dost Filistin” dedikleri tercihini Ermeni lobisinden yana kullanmıştır.
Biraz yakın tarih üzerinden tanımaya devam edelim “Dost Filistin”i
ASALA terör örgütünün kurulumu sırasında liderliğini
Filistinli Hıristiyan George Habbaş yapmıştır.
Bunun yanında PFLP (Filistin’in Kurtuluşu İçin Halkçı Cephe)’sinden
büyük ölçüde lojistik ve eğitim desteği almışlardır.
Ayrıca, Lübnan asıllı Agop Agopyan, Filistin Kurtuluş Örgütleri’nin
elemanı olarak da tanınmış ve Mücahit ismini taşımıştır.
ASALA’yı bilmeyen yoktur…
Onlarca devlet görevlisinin katili Ermeni terör örgütü…
Filistinli teröristler Yaser Arafat’ın liderliğindeki Al Fatah (El Fetih) ve
Suriye Askeri İstihbarat Örgütü’nün denetimindeki
El Saika teröristleri ile birlikte eğitim almışlardır.
Teröristlerin, 1970’li yıllarda, Kırım’da Simferepol (Sivastopol)
Rus Askeri Akademisi’nde eğitildikleri, teorik eğitimlerinin ise,
Sovyet İstihbarat Örgütü (KGB) ve Sovyet Askeri İstihbarat Örgütü (GRU) tarafından
Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Moskova Ofisi Temsilcisi
Hikmet Abu Zaid gözetiminde verildiği bilinmektedir.
7 Ağustos 1982 tarihinde ASALA tarafından Türkiye'de yapılan
ilk ölümlü eylem olan Esenboğa Havalimanı saldırısı
Filistinli teröristler tarafından büyük bir destek görmüştür.
ASALA terör örgütü 1975-1995 yılları arasında lojistik ve askeri militan desteğini
Suriye devleti ve Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’nden aldığı resmî belgelerle bilinmektedir.
Örgüt 1980 yılında 51 eylem,
1981 yılında ise 53 terör eylemi gerçekleştirmiştir.
Daha bitmedi…
1979 Eylül ayında Suriye’ye geçen bebek katili Abdullah Öcalan,
eğitilen militanları eylemlerde bulunmak üzere Türkiye’ye göndermeye başladı.
PKK’lı teröristler ilk eğitimlerini nerede ve kimden aldı dersiniz!..
Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi (FDKC)’den.
Filistinli “Navaf Havetma’nın gerillaları” adlı örgüt ile PKK
1980’li yılların başlarında Suriye’nin Bekaa vadisinde
ortak bir kamp inşa etmişler ve bu kampta eğitim almışlardır.
Filistin bununla da kalmıyor…
Doğu Türkistan sorununda Çin’e tam destek veriyor, “Ümmet” “Müslüman” demiyor.
Evet, altını çiziyorum;
Filistin devleti Doğu Türkistan’da yaşanılan sistematik soykırımlara,
Uygur Türkeri’nin kendi lisanlarında konuşmasının yasaklatılmasına,
camilerin birer birer yıkılıp kimisininse pavyonlara eğlence mekânlarına çevrilmesine,
Uygur Türk’ü kadınlarının zorla Çinli erkeklerle evlendirilmesine sadece sessiz kalmıyor.
Aynı zamanda sonuna kadar da desteklediğini ve
her zaman Çin’in yanında olacağını ve güvendiklerini belirtiyor.
Din, iman, ümmet bir kenara Filistin bir Türk düşmanıdır.
Filistin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni tanımayan
devletler arasında olmasının yanında aynı zamanda
Kıbrıs konusundaki gerçekleri bilmesine ve
1963-1974 yılları arasında Kıbrıslı Türklerin soykırıma uğradıklarının
bilincinde olmasına rağmen Türk kesimine karşı Rumlara destek verdiğini,
Güney Kıbrıs Rum Yönetiminin tezlerini de savunduğunu açıklamıştır.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Güney Kıbrıs lideri Dimitris Hristofyas
arasındaki telefon konuşması sonrası yapılan açıklamayı
internette arayıp bulmak çok da zor değil.
Filistin’in efsanevi lideri Yaser Arafat bakın ne diyor:
“Tarihteki Ermeni katliamının bir benzerinin
bir daha yaşanmasına izin vermeyeceğiz.
Ermeniler başaramadı, ancak biz onların düştüğü hataya düşmeyeceğiz.
Filistin de bir Türk sorunudur”
Ayrıca Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas 18 Ocak 2016 tarihinde
Beytül Lahim’daki Ermeni kilisesinde yapılan Noel Yortusuna katılmıştı.
Tören sonrası yaptığı konuşmada Filistin halkının içinde bulunduğu durumun
sözde Ermeni soykırımına benzediğini dile getirmiş ve
Azerbaycan’da Hocalı katliamın sorumlusu olan
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyanı da Filistin’e davet etmekten çekinmemiştir.
Aynı Filistin, Suriye sınır bölgesindeki terör örgütlerine yönelik
2019’da başlatılan operasyon için Arap Birliği ile birlikte kınamıştı…
Filistin’de okullarda Türk düşmanlığı öğretiliyor.
Bunu Hakan Bayrakçı’da bir canlı yayında dile getirmiş,
ortaokul ve lise kitaplarında Türklerden çok kötü şekilde bahsedildiğini belirtmişti.
Yıl 1837 Filistin nüfus sayımı yapılıyor,
Filistin’de bulunan Yahudilerin toplam nüfusu dokuz bin olarak kayıtlara geçiyor.
Filistinli Arapların, Yahudilere toprak satması ile bu rakam kısa sürede elli bine yükseldi.
Böylece 1882'de ikinci Yahudi yerleşimi kurulmuş oldu.
1908'de Yahudi nüfusu yüz binin üzerine çıkmıştı.
Bu topraklar devlet tarafından satılmıyordu,
Bizzat o bölgede yaşayan Arap şeyhlerin şahsi mallarıydı.
Ederinin çok üstünde fiyatlara satmak için Filistinli Araplar adeta yarışıyordu.
Padişahın bu konuda açık emri vardı.
“Hiçbir Yahudiye toprak satılmayacaktır.”
Filistinliler Osmanlı Padişahının fermanını hiçe sayıyordu.
Her şeyin kılıfını uyduran Yahudiler ise Alman, İngiliz kimlikleri ile toprak satın alıyorlardı.
Osmanlı dönemi sonrası Filistin İngiliz himayesi altına girdi ve
toprak satışı yasağı da böylelikle kalktı.
1925'te 944 bin dönüm
1927'de 1 Milyon 124 bin dönüm arazi satılmıştı.
1930'da satılan arazi miktarı 1 Milyon 700 bin dönüme çıkmıştı!..
Yıl 1915.
Filistin askerleri, Türk askerlerine cephe arkasından saldırmış ve
14 Bin Türk askerinin şehit olmasına birçok askerin yaralanmasına sebep olmuştur.
Arap ihaneti ile esir düşen on beş bin Türk askerinin
gözleri kör edilerek eziyet edilmişti…
Yıl 1917.
Filistinli Araplar İngiliz Lawrance ile bir oluyor ve
tarihe Akabe baskını olarak geçecek ihanete imza atıyorlardı.
Akabe'deki tüm Türk askeri katledilmiştir.
Aynı yıl Kudüs Filistinliler tarafından İngilizlere teslim ediliyor.
İngiliz General Edmund Allenby Kudüs’e girerken
Filistinli Araplar tarafından “El-Nebi” yani peygamber olarak karşılanıyor.
Yıl 2002.
Binbaşı Cengiz Toytunç Batı Şeria'da,
Barış gücünde görevliyken aracı durularak şehit ediliyor.
Yıl 2012.
Filistin Devleti Al Nakba kupası adı altında bir organizasyon düzenliyor
ve sözde Kürdistan takımını da davet edip maç yapıyor.
Yıl 2020.
Filistin, Türkiye'nin Doğu Akdeniz’deki hak iddialarına karşı olarak kurulan
Doğu Akdeniz Gaz Forumu’na üye oluyor.
Şimdi bu yazdıklarımdan rahatsız olacak dinbazlara da iki çift lafım var;
Ben ne İsrail’in tarafındayım ne de Filistin’in
Ben Türk’e karşı olanın karşısındayım.
Yukarıda yazdıklarımın tamamı yorumsuz, belgeli, kayıtlı tarihin gerçeklerin sadece özetidir.
Türk’e, Türkiye’ye en az İsrail kadar düşman olan bir ülkeyi, milleti savunacak değilim.
Savunmak da pek akla yatkın bir şey değildir.
Türkiye’de “Ümmet” diyerek bağıra basılan Filistinliler,
Türkiye’yi de Türkleri de “Ümmet” olarak görmüyor bile.
Ki; bu bir Arap geleneği, Arap faşizminin tohumudur.
İslamcı zihniyeti bir kenara bırakarak bakmak gerek olaya…
Bu gerçekleri hazmedemeyenler de başka kapıya!
Ayrıca; ben demiyorum ki İsrail haklıdır!

İsrail'in bölgede döktüğü kanları da unutmamak gerekir...


ERDEM AVŞAR

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turk-ve-turkiye-dusmani-filistini-savunmak-718248h.htm

Yahudi?
https://www.hunturk.net/forum/turklerin-bas-dusmani-yahudilerdir-4680.html

Filistin'in, KKTC'de TSK'yı işgalci gördüğünü, Karabağ'da Ermenistan'ı desteklediğini, Uygur Türklerinin değil Çin'in tarafında saf tuttuğunu, pkk'ya, sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz diyerek dostane ilişkiler içerisinde olduğunu unutmayın!

Hiçbir zaman Türkler din kardeşimizdir! demediler!

Kendi kendimize gelin güveyi olmanın âlemi nedir?

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 10 Ekim 2023
Yahudilerle amca çocukları olan Filistinli Araplar; ortaokul ve lise düzeyindeki okul kitaplarında, Türkleri; sömürgeci, câni ve düşük ahlaklı olarak anlatmaktadır.

Dün de, bu gün de Türk düşmanlığı yapan Filistinlilerin Türklere dair hiç bir olumlu davranışı yokken, bizdeki bu Arap seviciliğini anlamak mümkün değildir.

Osmanlı'nın yıkılmasının iki temel nedeni vardır.
Birincisi; Balkanlarda Müslüman olan Arnavutların başlattığı isyanlar ve buna bağlı diğer isyanlarla gelen bozgun, ikincisi ise 1. Dünya savaşında, İngilizlerle işbirliği yapan Arapların ihanetidir.

Ve ne acıdır ki, iki ihanetçi toplum da Müslümandır(!)

Filistin'in; pkk ve Kıbrıs Rum kesimiyle olan dostane ilişkileri, Türk düşmanlığına devam ettiklerinin, güncel kanıtıdır.
 
Durumunuzu gözden geçirmek gerekmez mi?

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Bozkurt42 - 13 Ekim 2023
Hamas açıklama yapıyor; İstediğimizi aldık!

Bunda bile daha vatan savunması yok. Sadece bir-Hamas-  örgütün Filistin topraklarını parçalama ve yok etme tutumu.

Sayelerinde özellikle Amerikan uçak gemisi ve İngiliz gemilerini dibimize kadar Akdeniz'e sözde meşru müdafaa kapmasında destek anlamında soktular.

Şam ve Halep hava alanlarına bomba atarak göz dağı verdirdiler.

Lübnan'nın güneyini, Gazze ve Küdüste'de durduk yere savaş tazminatı ve müdafaa adı altında toprak kazandırarak bu yok edilmesi gereken Yahudi milletinin elini daha da güçlendirdiler.

Beyinden özürlü bu Arapların kardeşleri de her zamanki gibi.

Bu kadar da mı demeden izliyoruz.

Türk'e namerçe saldırmanın cezasını çekiyorlar diyecem ama onu da yazık orada sıkışmış, insani olarak yardımlara muhtaç hale gelen kendi insanına sormak gerek.

Batısında Mısır, doğusunda Ürdün, kuzeyinde Lübnan ve Suriye, güneyinde Suudlar...

Bizim millete söylemekle olmuyor. Arabistanlı Lawrence'ı falan izletmek gerek. Filmide var, kitapları da..

Adamlar her plâtformda Türk düşmanlıklarını sakmıyorlar, bizimkilerde Osmanlı'nın son zamanları gibi Arap hayranlıkları...
Başlık: Ynt: SOYSUZ ARAPLARIN TÜRK DÜŞMANLIĞI
Gönderen: Çağrıbey - 15 Ekim 2023
(https://hunturk.net/forum/rsm/1185-lawrencenin-tufegi-1697356741.jpg)

Yukarıdaki resimde görülen tüfek, Londra'daki Savaş Müzesi'nde Imperial War Museum'de sergilenen silahlardan biri.
Üzerindeki irili ufaklı çok sayıda çentik nedeniyle, ziyaretçilerin dikkatini çeker.

Lee-Enfield Rifle, 7.7 mm etiketi ile tanıtılan bu piyade tüfeği, Çanakkale savaşları sırasında İngilizler'den ele geçirildikten sonra Harbiye Nazırı Enver Paşa'ya hediye edilir.
Enver Paşa'da Hicaz Emiri Şerif Hüseyin'e hediye olarak gönderiyor.
Silahın son sahibi kim biliyor musunuz?
Arabistan Kahramanı olarak ünlenen İngiliz Casusu Lawrence!..

Çentikli tüfeğin tüyler ürperten öyküsü Lawrence'ın eline geçmesi ile başlıyor!

Dipçikteki büyük, bir bölümü de küçük, olan çok sayıdaki çentiğin dehşet verici hikayesine gelince…
Müzedeki resmi kayıtlara göre:
Büyük çentikler bizzat Lawrence'ın sıktığı kurşunlarla şehit düşen Türk subaylarını, küçük çentikler ise şehit edilen rütbesiz Türk askerlerini gösteriyor!
Böylece Lawrence bir bakıma Çanakkale'nin intikamını almış oluyor!

Enver Paşa tarafından Hicaz Emiri Şerif Hüseyin'e hediye olarak gönderilen, onların da kalkışmada İngiliz casusuna vererek, Türk askerlerini şehit etmesini sağladıkları bu tüfek Arap ihanetinin simgesidir.
Arap Birliği'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi Harekâtlarını kınamasına hâlâ bir anlam veremeyenler!! Hatta şaşıranlar varsa, bu tüfeğe ve üzerindeki çentiklere iyi baksınlar.
İhaneti apaçık görürler!..
Araplar bizim din kardeşimiz miş...
Bu yalanlara ancak aklını işkembesine bağlamış olan ak-koyunlar inanır.
Yaşamda ki tek gerçek:

TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTUNUN OLMADIĞIDIR.

Gerisi laf-ı güzaf...

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey