Son İletiler

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
GÜNCEL / Ynt: Bahçeli : Yeni Kürt Açılımı
« Son İleti Gönderen: Üçoklu Börü Kam 01 Mart 2025 »
Alıntı yapılan: Uğur Mumcu
Milliyetçilik, emperyalizmin, yegane korkusudur.
Dikkat edin, küresel sermaye, bölmek istediği her ülkede, milliyetçileri hedef alır.

Türklüğün aydınlık düşünceli evladı, Uğur Mumcu'ya; rahmet, minnet ve saygıyla...

Hainler, bölücüler, teröristler el üstünde, haramzâdeler; yağmada, talanda, halk; kuru ekmeğe muhtaç, Türk Milliyetçileri ise, zindanda.

BOP, TIKIR TIKIR, İŞLİYOR!

Bu devran böyle gitmeyecek, Tarih ve Türklüğün derin vicdanı, sizi, affetmeyecektir.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
2
« Son İleti Gönderen: Üçoklu Börü Kam 28 Şubat 2025 »
Alıntı yapılan: İmralı canisi terörist başı Öcalan
Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı çağrı, Sayın Cumhurbaşkanın ortaya koyduğu iradeyle diğer siyasi partilerin malum çağrıya dönük olumlu yaklaşımlarıyla oluşan bu iklimde silah bırakma çağrısında bulunuyor ve bu çağrının tarihi sorumluluğunu üstleniyorum.

Varlığı zorla sona erdirilmemiş her çağdaş cemiyet ve partinin gönüllü olarak yapacağı gibi devlet ve toplumla bütünleşme için kongrenizi toplayın ve karar alın; tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir.

İmralı canisi terörist başı Öcalan;
Varlığı zorla sona erdirilmemiş...
Diyor.

Herifin oğlu kuyruğu dik tutmuş.
Yani diyor ki; PKK hâlâ var, diri ve mücadele edebilir.
Ama silahlı mücadeleyle alacağımızdan fazlasını, diplomatik yoldan, alabiliyoruz.
O nedenle silahlı yapıya gerek kalmadı.

Türk Devletini bu acziyete düşürenler kahrolsun.
Tarih ve Türklüğün derin vicdanı, sizi, affetmeyecektir...

3
« Son İleti Gönderen: Bozkurt42 27 Şubat 2025 »

Tarihe not!

Kürt Teröristlerin başı p*iç soyunu bu şekilde görecektik!
4
GÜNCEL / Ynt: Hocalı Katliamı'nı Anıyoruz
« Son İleti Gönderen: turania_25 27 Şubat 2025 »
Soykırıma kalkışan Ermeni barbarlar; tarihe 'alçak millet' olarak geçtiniz.
5
GÜNCEL / Ynt: Hocalı Katliamı'nı Anıyoruz
« Son İleti Gönderen: Üçoklu Börü Kam 27 Şubat 2025 »

26 Şubat 1992

Dağlık Karabağ’ın Hocalı kasabasında, kış ortasında, gece yarısı, işgalci ve soykırımcı Ermeni katillerce; 106'sı kadın, 63'ü çocuk ve 70'i yaşlı olmak üzere, toplam 613, sivil ve savunmasız Azerbaycan Türk'üne karşı, uygulanan katliamı ve soykırımı.

UNUTMADIK!
UNUTMAYACAĞIZ!
UNUTTURMAYACAĞIZ!

Uçmağa varışlarının 33. yılında, aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anarım.

Kutlu ruhları şad, durakları; Uçmak olsun!

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

TBMM; 26 Şubat Türk Soykırımı Yasası çıkartmalı, katil Ermenilerden, hesap sorulmalıdır.

6
Bir kez daha aziz ruhu şad olsun, mekanı Firdevs!
7
Tarihte Bugün / Ynt: Ozan Arif! O, Gerçek Bir Ozandı...
« Son İleti Gönderen: turania_25 24 Şubat 2025 »
Türklük bilinci ve bu minval üzere geçen bir ömür.

Bin rahmet...
8
Meşhur Fransa Askeri Lideri ve İmparatoru Napolyon Bonapart'ı apayrı bir üslup ve perspektifle anlatmışsınız.
Beğeniyle ve bilgi dağarcığımı ve Türkçe yazın zenginliğimize zenginlikler katarak okuduk, ziyadesiyle yararlandık.

Sağlıcakla kalınız...

Mesajınıza teşekkür ederim. Bunlar ne kadar derin ve anlamlı sözler.  Gelecek hayatınızda başarılar dilerim.
9

Mesajınıza teşekkürler. Beni sevindirdiniz. Hayatta hedefi hep 12'den vurmanızı isterim.
10

Orta Asya'da kurulu Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıktı.  Yazılar, Uygur Arapça'sıdır. Ekranı yukarı doğru kaydırırsanız işte Türkçe ve Anne Güvercin. İyi okumalar dilerim.
https://www.uyghur-archive.com/lopnuri/index_y3630.html?fbclid=IwY2xjawHKfH9leHRuA2FlbQIxMQABHdnNGDOFkiKwuw6dnp4N6GJYueFpBWRIFhH_Mn4UtQ-a9B1B0GNfR6wjMQ_aem_tTaVMFuUhCltgfzvxqvgzQ

-------------------------------------------------------

Romanya Demokrat Türk Birliği Yayın Organı Hakses Dergisi'nde benim yazdığım Baba Koç ile Kızıl Kurt isimli masal çıkmıştır. 26-27. sayfadadır. Masalın altında adım yazmaktadır.
https://rdtb.ro/hakses/pdf/feb2019.pdf?fbclid=IwY2xjawHKfEBleHRuA2FlbQIxMAABHUdVhTGnyHI03bauxzK4gtLYM7cxRVGzggVUY0Xp8J5sCWyYIhvmSHncZA_aem_lBw5WaKSVF_mnndKdkdwIQ

----------------------------------------------------

KONUŞAN LEYLEK
Yazan: Serdar Yıldırım
Benim yazdığım bu masal peştuca diliyle yayınlandı.
Afganistan'da ve Pakistan'ın batı kesiminde yaşayan Peştunların konuştuğu dil. Hint-Avrupa dillerinin Hint-İran dilleri öbeğine bağlıdır. Kırk beş harfli bir alfabesi vardır.
Peştunlar tarafından konuşulan dil, Darice ile birlikte Afganistan'ın iki resmi dilinden biridir. 40 ila 60 milyon arasında kişi tarafından konuşulduğu düşünülen dil, Peştun kimliğinin temel "unsurlarından" biridir.  Peştuca, bu dile uyarlanmış Arap alfabesiyle yazılır.  Ayrıca Farsça ve Arapçadan girmiş çok sayıda kelimeye rastlanır.
https://telegram.me/s/Turk_Balalari_Turk_Cocuqlari?before=550&fbclid=IwY2xjawHKfF9leHRuA2FlbQIxMQABHcD0VfQKNH3ZrPVk8lHMKwOt93xLqAE-wLWvikKBHFIDM6YNpRYTl5I4vg_aem_M-L8xvUtMnllYQWRdptc0w

Sayfayı  yukarı doğru kaydırırsanız Konuşan Leylek masalına daha kolay ulaşırsınız.

---------------------------------------------------------------------

Belçika'da yayınlanan Ekip Dergisi'nin 42. sayfasında Serdar Yıldırım'ın yazdığı Bücür Zürafa isimli hikaye çıktı.
https://www.calameo.com/books/0007554971202a2013ae2
https://www.calameo.com/read/0007554971202a2013ae2

---------------------------------------------------------------------

Romanya Demokrat Türk Birliği Yayın Organı Hakses Dergisi'nde benim yazdığım Dilenci Hacivat isimli hikaye çıkmıştır.
Dilenci Hacivat Sayfa 24
https://rdtb.ro/hakses/pdf/mai2015.pdf?fbclid=IwY2xjawHKfAlleHRuA2FlbQIxMAABHeOzqnGDOE_RHCtUFg0FJOkHiRliJMO2fmy4K1SrXS3IEzB4j-hvjy_QKA_aem_o4v-eFMDZZfppfZGNlv3pg

Sizinle ne kadar gurur duysak azdır, Sayın Serdar Yıldırım Beğ.
Yüce Yaradan; kaleminize, yüreğinize ve eline güç versin.
Varlığınız daim olsun.
En içten duygularla kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Sağlık ve esenlik dileklerimle...

Mesajınıza teşekkür ederim. Övgü dolu sözleriniz beni çok sevindirdi. Sağlıklı ve mutlu kalın.
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 10