Gönderen Konu: Kürt Televizyon Kanalı ve Anlatılanlar  (Okunma sayısı 6140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GoNCaKaTuN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Bilenleriniz vardır muhakkak ... tv yi. Ben yeni gördüm ve gördüklerim karşısında şok oldum.


2 gün önce ığdır da 2 tane çocuk sokakta bir tane paket bulup oynuyorlar ve bu paket patlıyor. sonuç: 2 çocuk ölüyor.

Bu olayı TÜRK televizyon kanalları pkk lıların bir pusu su olduğunu bildiriyor. Ardından ... tv (ismini bile zikir etmek sinir bozucu) bu patlamanın TÜRK Askerlerince yapıldığını haber yapıyorlar. TÜRK milletinden bahsederken düşman, bebek katili öcalandan bahsederken lider ve yüceltici kelimeler kullanılıyor. TÜRKİYE haritasında kendilerine bir ülke yaratmışlar ki MERSİN  de başkentleri olmuş. Bu ayıp bize yeter de artar bile. Milyonlarca şehit kanı dökülerek alınan bu vatanın üstüne komaya çalışıyorlar. ve baştakiler buna olanak sağlıyor. söyleyecek o kadar söz var ki..    Diyeceksiniz ki şimdi biz bunları zaten biliyoruz. Bilmediğimiz şeyler değil.   Biliyorum hepiniz biliyorsunuz. Ama şunu da bilin ... tv nin kapanması yakındır.  Bizim dilimizi kullanmalarını istemiyorum. Türkçe yayın yapıyorlar. Kürtlerin TÜRK dilini kullanmalarına karşıyım ...


Çevrimdışı Atçeken Beği

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 227
Ynt: Kürt Televizyon Kanalı ve Anlatılanlar
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2007 »
Sizin gibi,bizde karsiyiz Sayin Goncakatun ancak, bu onlarin propaganda bicimi.Büyüksehirlerde kalan kürdler kürdce bilmiyorlar ve onlari etkilemelerinin tek yolu bu.Diger bir olay ise; bu kürdler birbirleriyle anlasamazlar.Zazasi,kirmancisi hepsi ayri bir sive kullanir ve ansalamazlar.Onlar istemesede,kendi programlarinda bile Türkce'nin üstünlügünü gösteriyorlar.Bunu Türkce kullanarak yapiyorlar.Baska bir amaclarida,bizim damarimiza basmak.Sadece sinir olmak icin o kanallari acip izleyen irktaslarimiz var.Onlar bunu cok iyi biliyorlar.Yapacagimiz tek bir sey bunlara kulak asmayacagiz.Bu kanalinda T.C tarafindan sadece Türkiye genelinde yayini yasaklanir ama,uydu alicisi olanlar bu kanallari izlemeye devam edebilirler cünkü; bu kanallar T.C'den izin alip yayin yapmiyorlar, merkezleri baska ülkelerde.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: Kürt Televizyon Kanalı ve Anlatılanlar
« Yanıtla #2 : 15 Ekim 2007 »
Mesele de burda zaten o yayına izin veren ülkeye neden gerekli cevabı verip kapattıramıyorlar??? Belki de işlerine (hedeflerine) öyle geliyor...
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

                                                                          ATATÜRK

Çevrimdışı hun_333

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 117
  • TÜRKsen öğün,değilsen itaat et!!!
Ynt: Kürt Televizyon Kanalı ve Anlatılanlar
« Yanıtla #3 : 15 Ekim 2007 »
 O kanalı izleyip miğdenizi bulandırmanıza,ruh sağlığınızı bozmanıza,sinir kat sayınızı yükseltmenize gerek yok diye düşünüyorum.Ayrıca o kanalı izleyip,reyting kazandırmayın derim.Ben çok uzun zamandır Türkiye medyasındaki(!) haberleri bile izlemiyorum.Gündemi,Türkçü otağlarda,Türkçü yorumlardan takip ediyorum.Saygılar...
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

Adalet Bakanı MAHMUT ESAT BOZKURT   

Tarih: 19 Eylül 1930

http://turkcutoplum.azbuz.com

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: Kürt Televizyon Kanalı ve Anlatılanlar
« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2007 »
Ben Bu Tür Gösteri leri izleyince Şuur umu kaybediyorum...


Uzun Uzun Düşünüyorum... Ne Yapabiliriz...

Elden Ne Gelir.... Lakin Düşün Düşün Çıldırcak noktaya geliyorum...

Hele Şehitler aklıma gelince... İnsanda akıl huzur kalmıyor....

Uyandığınzda hiç aklınıza geliyormu uyandığımız oturduğumuz yerin....Düşman ların eline geçebilecek olması....

Çok acındırıcı bir olay... Ben Çok Düşünürüm bu tür şeyleri lakin Unuttukları Bir Şey var Biz TÜRK üz....

biz Sırp,Rus,Germen,Japon,Kore li Değil Türk üz...

Hele Hele arap hiç değil iz...

Onun İçin Daha bir verimli azimli dalıyorum bu Türk konulara...vede kendimizi daha Üst seviyede hazırlıyoruz...donanım ımız Üst seviyede oluyor....


Tanrı Türk ü Korusun!

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: Kürt Televizyon Kanalı ve Anlatılanlar
« Yanıtla #5 : 15 Ekim 2007 »
Canlarım yoldaşlarım
ne çabuk unuttunuz italyayı. daha dün bunların eşyalarını sokaklarda yakmadık mı? ticaret hacimleri 0 a inmedimi? 99 yılındaydı doğru hatırlıyorsam bunlar. şimdi ne yapıyoruz? gene bilinçsizce ve gelişigüzel eşya satın alıyoruz. bunların arasında italyan malları da var.. o günden bu güne ne değişti? sadece italyan malı değil. Pkk ya en büyük yardımı yapan ve bizim Türkiyede Altın arama çalışmalarımıza en büyük köstek olan Almanya değil mi? neden alman malı ve markası kullanıyoruz? kullanmıyalım arkadaşlar. sadece alman malı değil, Amerikan malı da kullanmayalım. mesela (ford,chevrolet..)
Peki ne kullanalım muchula Kardeşim diyeceksiniz. Kore ve Japon malı kullanalım arkadaşlar. adamların milli maçta (hatırlayınız) bayrağımız şeklindeki üniformaları giymeleri bile bize yeter.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: Kürt Televizyon Kanalı ve Anlatılanlar
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2007 »
Ben de geçenlerde Youtube'da pkklı soysuz itlerin yaptıkları boktan şeyleri izledim de sinirden dellendim dellendim.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!