51
GÜNCEL / Ynt: Bahçeli : Yeni Kürt Açılımı
« Son İleti Gönderen: Üçoklu Börü Kam 25 Kasım 2025 »
En sağdaki, işte vizyon sahibi, karakterli bir insan!
Alıntı yapılan: Sosyal Medya
TESADÜFÜN BÖYLESİ
feti Yıldız'ın sözlerini düşünürken, Boğazlıyan+ yıldız,birden aklıma taner yıldız geldi. Hani şu Soma'da 301 işçi öldüğünde, sanayi ve teknoloji bakanı olan taner yıldız.o'nun da feti gibi insanlara üstten bakan demeç ve tavırlarını unutamamistim. 301 işçi öldü ve bu adam Soma'da dedi ki: " İki gündür aynı gömleği giyiyorum!" adamın derdine bakar mısınız. Ve ne diyordu sanayi bakanı taner yıldız " Tahsil seviyesi düştükçe bizim oy oranımız artıyor!" Yani cahillerin ferasetine guvenenlerdendi! Nereli bilirsiniz taner yıldız'ı? Kayseril'i! Hayır efendim BOĞAZLIYAN'li. feti nereli? Bogazliyan'li! Bu iki Bogazliyan'linin soyadı ne? yıldız. Maşallah bunların bahtları da yıldız gibi parlak. Bu bogazliyanli yildizlar meğer kuzenmis . Biri akape'de bakan, öteki MHP'de genel bsk.yardimcisi.
Keşke idam edilen Boğazlıyan Kaymakami Kemal Bey nüfus kütüğünu yaktirmasaydi!
Şimdi feti'nin İmralı sevdasini daha iyi anliyor ve o'na hak veriyorum(!)
Son günlerde, basında, Yozgat Boğazlayan'lı olan Feti Yıldız'ın; eski enerji bakanı Taner Yıldız'la, çok yakın akraba oldukları ve soylarının da Boğazlayan Kaymakamı Kemal Beğ'in idam edilmesine neden olanlardan olduğuna dair, çok ciddi, iddialar dolaşıyor.
Yani iş dönüp dolaşıp kan ve vicdan kirliliğine geliyor ki, bir insanın, bu denli zillete düşmesi ve alenen ihanet etmesinin başka türlü açıklaması yok.
Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

Son İletiler