Gönderen Konu: Türkcülük soyculuk ve Irkcilik  (Okunma sayısı 3845 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Türkcülük soyculuk ve Irkcilik
« : 25 Mayıs 2013 »
Aslinda bu yaziyi siteye kendisini tatmin icin gelen birine cevap olarak yazacaktim fakat konu ne yazik ki kitlenmis. Her ne kadar dalgasini gecmek icin siteye ugrayip tatmin olmaya calismissa da bir seyler ögrenmesi icin bu yaziyi okusun diye yaziyorum. Bize ahkam keseceklerine ( Türkcüleri Türk olmayan her seye düsmanlikla suclayan sözde hümanistler, komünistler ve siyasi kürtcüler ) önce bu kavramlarin anlamini ögrensinler biraz arastirsinlar. Biz diger irklara düsman degiliz, her milletin kendi kültür ve gelenekleri vardir ve her milletin Milliyetcisi vardir. Biz Türk olmayanlara düsman degil Türk olanlara dostuz, bu farki anlamiyacak kadar beyni bulaniklar önce Avrupa'da gelisen biyolojik irkciligi okuyup ögrensinler sonra Türk tarihinde Türkcülük hareketlerini arastirsinlar. Avrupa'daki irkci düsüncenin hicbir zaman Türkiye'de uygulanmadigini görürler, bizim Türkcülügümüz soyculuga dayanir her insan soyuna ceker,  soyculugu red edenler her kisinin soyuna cektigi gercegini nasil izah edecekler, bir gen gercegini nasil izah edecekler ? 
Türkcü, kendi tarihinde Türk olmayan gruplarin Türklüge ihanetini bildigi icin onlari Türklerle bir tutmaz, Türk olmayanin Türk'ün vatanina  bagliligi olamaz, her an ihanet edebilir simdi bunlari nasil Türklerle bir tutalim ? Bu onlarin bizden asaga oldugu anlamina gelmez bizden ayri oldugu anlamina gelir. Türkcü diger irklari asagilayan degil kendi irkini yüceltendir, bunu Türk'e düsman olanlarin anlamasi beklenemez, Türk soylu olanlar bile anlamakta güclük cekiyorlar !

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Türkcülük soyculuk ve Irkcilik
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2013 »
Sıkıntı yapmaya gerek yok. :twisted:




TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: Türkcülük soyculuk ve Irkcilik
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2013 »
Ne yazik ki nüfusunun ücte ikisini Türklerin olusturdugu bir memlekette Türkcü düsünceye bagli olanlar bir elin parmaklarini gecmez, bu gercek bile bize sunu gösteriyor ki gayri Türklerin cok bilincli olduguna  ( onlarin Türkcülük yapmasini beklemiyorum ama gercekten Cumhuriyet tarihinde Türkcülük yapan kac gayri Türk var? sifir !.. ) Islamci hareketlerden solcu enternasyonalist hareketlere kadar basi hep gayritürkler ceker, bunlar enternasyonalist olduklarina cevrelerini inandirdiktan sonra o hareketin icinde kendi etnik kimliklerini empoze etmeye baslarlar. Cerkez, gürcü, laz kürt her neyse artik mesela islamci bir cecen ise Cecenistan davasina islamcilari yönlendirir, islamci bir arap ise filistin diye meydanlari inletir. En ilginci solcu gecinen kürtlerdir bunlar solcu forumlarda kürtcülügün en radikalini yaparken ayni sitede komunist bir Türk buna karsi cikma cesaretini gösterse sen irkcisin fasistsin diye aninda banlarlar, komedinin böylesine ne denir ??

Çevrimdışı -Türk-

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
Ynt: Türkcülük soyculuk ve Irkcilik
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2013 »
En basitinden;

Bir hayrat var, suyu buz gibi ve kana kana içiyorsunuz. Ancak hayratın suyunu aldığı ırmağa 1 km ötede pislik karıştığı bilgisi geldi sana. O suyu içer misin?

Veya bir kase süzme yoğurt var mis gibi. İçine türlü türlü baharatlar attın. Bolca da su ekledin. Yer misin bu yoğurdu? (Tabi yoğurt denirse?)

Başka bir yerden alınan evlatlık, kendi öz evladın gibi olabilir mi?

Bir İngiliz dese "Ben Türk'üm, Türkçü'yüm. Sonuna kadar Türklük için çalışacağım.", yönetici olmasını ister misin? İstemiyorsan, bize neden kızıyorsun? Bizim yaptığımızın bundan farkı nedir? Kürt'ün, Arap'ın, Çerkez'in İngiliz'den farkı nedir?O da Türk değil, bu da Türk değil.