Gönderen Konu: İran'da soydaşlarımız ayaklandı.  (Okunma sayısı 2940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2393
  • TTK
İran'da soydaşlarımız ayaklandı.
« : 31 Mayıs 2006 »
Yaklaşık bir hafta önce iranda ki soydaşlarımız ayaklanmıştı. Soysuz farslılar hadlerini bilmiyorlar.




Tam olarak bilmiyorum ama 100 şehidimiz var. Bildiğim kadarıyla farslı soysuzların gazetelerinde çıkan karikatür yüzünden bu ayaklanma çıktı...
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

tuğşad

  • Ziyaretçi
Ynt: İran'da soydaşlarımız ayaklandı.
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2006 »
 
   

İran`da Ulusal yayın yapan resmi İran gazetesi`nde , sadece İran Türklerine değil 300 milyonluk köklü Türk milletine ağır hakaretler edildi.
 

Aşağıda görüldüğü gibi Farsça konuşan erkek çocuğunun karşısına oturtulmuş böcek , Türk diliyle ”ne mene” yani ”nedir” demekte ; Türkler böcek , Türk dili de böcek dili olarak tasvir edilmektedir.

Bu adi karikatürün altında yazan yazılar ise , çizilenden beter hakaretlerle dolu..Buyurun , Amerika`nın İran`a müdahale etmesine karşı canhıraş böğüren Türkiye milletinin %84`ü başta olmak üzere hepimiz iyice okuyalım.. ”....

İşte bu böcekler tuvaletlerde yaşarlar. O kadar çokturlar ki , öldürmekle başa çıkılmaz , en iyisi sifonu çekip hem gıdalarını (!) kesmek , hem de boğarak önleri almaktır....Fars milleti , artık bu böceklerin gıdasını kesmek için dışarı çıkmak ihtiyacını tuvalete değil , bahçene yap. Bahçene yap ki , hem bu böcekler aç kalsın , hem bahçelerin daha da güzelleşsin ......”

İğrenç yazıları ile mide bulandıran İran gazetesinin bu tavrı , Fars kültürünün tipik bir örneğidir.....
Bir Türk , ne gibi bir zulüm altında olursa olsun , hiçbir zaman Türklüğünü kaybetmez..’ Prof.Dr. Gülçin Çandarlıoğlu , 1977 yılında yazdığı bir makalesinde böyle diyor..
 

Bu sözü yaşayarak tecrübe etmiş Türkler , milliyetlerinden asla geçmemişlerdir. Her Türk , Türkçüdür. Türk’e , yani kendine taraftır. Türk’ün çıkarını , bütün servetinden üstün görür..

İnsanların her gün sokakta bağıra çağıra , herkese adını söylemediği gibi , Türklerde Türkçü olduklarını her yerde ve herkese söylemezler. Böyle bir tavra gerek duymazlar.

Milli kimliklerinin omuzlarına yüklediği sorumluluğun zorunluluklarını harfiyen yerine getirirler , ama ufacık bir lüzumsuz gösterişe ve cakaya kapılmazlar..Türkler ; tavizsiz Türkçü ve keskin Turancıdır. Kendi yaşadıkları bölgenin dışında kalmış akrabalarını düşünürler. Aşık Veysel Şatıroğlu’nun deyişiyle ‘Türk’üz Türk’ü çağırırız’...Ne kadar güzel bir deyiştir......
(MÜGE KARAHANLI' dan alıntı yapılmıştır) TTK