Gönderen Konu: Van'da Öcalan gösterisi  (Okunma sayısı 2625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gokturkkagan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 8
Van'da Öcalan gösterisi
« : 14 Şubat 2007 »
Van Ahmedi Hani Parkı'nda toplanan, Demokratik Toplum Partisi ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşan grup, Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 tarihinde yakalanıp Türkiye'ye getirilişin yıl dönümünü protesto etmek amacıyla ortak basın açıklaması düzenledi.

Açıklamanın ardından dağılmayan ve Öcalan lehine slogan atan, yüzleri peçeyle kapalı gruba polis müdahale etti. Polisin müdahalesiyle dağıtılan gruptan 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Emniyet ekipleri, kent merkezinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.
 :asker:Şrefsiz hain sürüsü yakındır yakın kanınızda boğulacağınız günler
Bu milleti kimse hakaret ederek imtihan etmeye kalkmasın, daha fazla sabrını zorlamasın, germesin. Hakaret eden hakaret bulur ve bu hakarete de katlanmalıdır. Bu millete hakaret etmeye hevesli olanlara hatırlatırız ki; ”Bugüne kadar Türk’e hakaret eden tüm diller yerinden koparılmıştır, bundan sonra da kopartacak bir irade bu milletin cevherinde saklıdır”. YASAYLA DEĞİL;KANIYLA TÜRK

Çevrimdışı Asya Kartalı

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
Ynt: Van'da Öcalan gösterisi
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2007 »
ayrıca diyarbakır ve bazı illerde kepenk kapatma eylemleri yapılması için bildiri dağıtıyorlarmış. güzelim ülkem ne hallere düşmeye başladı.
su iyice kaynamaya başladı...
GÖKTÜRKLER HAREKETİ
Bu milleti kimse hakaret ederek imtihan etmeye kalkmasın, daha fazla sabrını zorlamasın, germesin.
Hakaret eden hakaret bulur ve bu hakarete de katlanmalıdır.
Bu millete hakaret etmeye hevesli olanlara hatırlatırız ki; ”Bugüne kadar Türk’e hakaret eden tüm diller yerinden koparılmıştır, bundan sonra da kopartacak bir irade bu milletin cevherinde saklıdır

Çevrimdışı tungaturan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 174
  • ben TÜRK AZ_Sİ
Ynt: Van'da Öcalan gösterisi
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2007 »
         eceli gelen it cami duvarına pislermiş.bu  kürtler it bile olamazlar ama deyim yerinde olduğu için kullanmak istedim.bu itlerin eceli biz olacağız.kendini Türki cumhuriyetlerdeki ırkdaşlarımızla bir tutan bu dtp başkanı it gibi havlayacağı günlerin davetini çıkarıyor.kurtların vadisinde itler yaşayamaz.bekle bizi diyarbakır.seni bu itlerden temizleyeceğiz.bekle bizi vatanımın doğusu.bu kürdo kırolardan arınacağın gün yakın.nasıl almanı, fransızı,ingilizi, yunanı dört bir yandan atılıp arkasına bakmadan kaçmak zorunda kaldıysa p... kürtleri de süreceğiz.çakallara insan gibi davrandık hata ettik.pis, melun,lanet leşler.kaçarken sizleri doğuran analarınızı da götürmeyi unutmayın.hoşgörülü Türkler yok artık karşınızda.Artık Attila'nın torunları Attila gibi olacak.küçük yılanlarınızı,büyük çıyanlarınızı,yaşlı kaltak analarınızı ayırım yapmadan yokedeceğiz.inanmıyorsan babana sor.baban yoktur belki, piçlerin babası olomaz.anana sor Türkleri.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.