Gönderen Konu: TUZAĞA DİKKAT  (Okunma sayısı 2503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
TUZAĞA DİKKAT
« : 24 Ağustos 2012 »

TUZAĞA DİKKAT

Siyasi çözüm yaklaşımının terörü “haklı sebeplere dayanan bir eylem” sayma anlamına geleceğine dikkat çeken Onur Öymen, “Yabancılar bu düşünceyi pompalıyor. Bu tuzağa düşmemeliyiz. Önce doğru teşhis koymalıyız. Siyasi tavizle çözüm bulunacağı ancak hayaldir” dedi.


“Uluslararası terör baronları
Türkiye’ye tuzak hazırlıyor”
CHP eski milletvekili ve emekli Büyükelçi Onur Öymen, Gaziantep’te 9 kişinin hayatını kaybettiği saldırının halkın güçlü tepkisiyle karşılandığını, siyasetçilerin lanet yağdırdığını ancak, tek başına lanetlemenin terörü bitirmeye yetmediğini ifade etti. Öymen, “Önce doğru teşhis koymak gerekiyor” dedi.

Siyasi tavizle çözülmez
Öymen, terörün sadece Güney Doğu Anadolu’da yaşanan bazı sosyal ve kültürel sıkıntılardan kaynaklandığını düşünenlerin, yabancıların teröre siyasi çözüm bulunması gerektiğini önerdiklerini belirterek, “Bu yaklaşım, terörü haklı sebeplere dayanan bir eylem saymak anlamına gelir. Bu tuzağa düşmemek gerekir” yorumunu yaptı. “Türkiye’nin başta Suriye olmak üzere Orta Doğu’daki çatışmalara sürüklenmesi terörist saldırıların artmasına yol açar. Zira terörü siyasi bir silah olarak kullanan ülkeler Türkiye’yi yeniden hedef seçebilirler” görüşünü kaydeden Öymen, Suriye’nin kimyasal silahlara sahip olduğunu açıklamasının durumu daha da vahim hale getirdiğini ifade etti.
Öymen, BM Kimyasal Silahların Yasaklanması Sözleşmesi’ni imzalamayan veya onaylamayan 7 ülkeden birinin Suriye olduğunu hatırlatarak, “Türkiye’nin Suriye’deki iç savaşta taraf haline gelmesi hem terör riskini arttırıyor hem de güney bölgemizde ciddi sorunlar yaratıyor. Üstelik sorunun çözümüne de hiçbir katkı sağlamıyor” dedi. Atatürk’ün, “Ülkenin savunması için yapılmadıkça savaş bir cinayettir” sözünün akıllardan çıkarılmaması gerektiğine vurgu yapan Öymen, “Yapılması gereken Suriye’deki gelişmelerle aramıza mesafe koymak, silahlı muhaliflere yardımdan vazgeçmek, sığınmacı kamplarını zaptı rapta almak ve onların yükünü başka ülkelerle paylaşmaktır. PKK terörünün de siyasi taviz verilerek çözülebileceği gibi hayali düşüncelerden vazgeçmektir” görüşünü dile getirdi.

ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: TUZAĞA DİKKAT
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2012 »
Erdoğan'dan Taraf'a çok sert yanıt!

Yorum: 82
Erdoğan, Stratfor belgesi üzerinden sağlığıyla ilgili yapılan habere çok sert tepki gösterdi
07.03.2012 - 11:49

Erdoğan, Stratfor belgesi üzerinden sağlığıyla ilgili yapılan habere çok sert tepki gösterdi
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, konuşmasında tutuklu gazeteciler ile ilgili de açıklamalar yaptı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Uludere’deki kardeşlerime misafirperverlikleri, samimiyetleri ve muhabbetleri için teşekkür ediyorum. Kürt meselesi ile ilgili terör sorununa bakışımız en başından beri bellidir. 2010 yılında başlattığımız milli birlik ve kardeşlik projemiz milletten iki kez onay aldı. Biz milletimize hayal kırıklığı yaşatmaktan bugüne kadar özenle kaçındık.

Şunun çok iyi bilinmesini istiyorum. Kürt meselesi, terör meselesi denilen olgu iç içe geçmiş bir sorunlar kümesidir. Ama bu devam eden bir süreç midir? burada ben bunu paylaşmıyorum.

Mesele nedir? Mesele eli silahlı bir terör örgütüyle mücadele de değildir, bunun siyasi boyutu da vardır. Bunun sosyolojik kültürel boyutu var. Bir de bu meselenin istismar boyutu, çıkar boyutu, karmaşık bir uluslar arası ekonomik ve siyasi boyutu var.

30 yıldır devam eden terör birilerine çıkar sağladığı için desteklenmiş, korunmuştur. Burada insan kaçakçılığı mı ararsın var. Burada esrar eroin kaçakçılığı mı istersin var. Silah kaçakçılığı mı istersin var. Sadece yurtdışında değil yurtiçinde de terör bir amaç bir malzeme bir taşeron olarak kullanılmıştır.

Karşımızda sadece eli silahlı bir terör örgütü yok. Aynı zamanda Türkiye düşmanlarına taşeronluk yapan bir örgüt var. Uyuşturucu trafiğini yöneten uluslar arası kartellerin taşeronu olan bir örgüt var.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: TUZAĞA DİKKAT
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2012 »
Birbirinin zitti iki farkli aciklama . Degerli devlet adami Onur Ögmen büyügümüzü saygi ve minnetle selamliyorum ,Sagolun Varolsun . Etnik bas kaldiri ve Suriye meselesinde bizden farkli düsünmüyor . Birde kan özürlü etnik gürcü devsirmesi kansiz recebin konu hakkiindaki evlere senlik tespitlerini okuyup bi taraflarimizla gülelim . Aslinda bu hezeyanlar sahsi tespitleri degil , kendisine öyle ezberletmisler . Yoksa allahin Recebi ,ekonomiyi ,sosyolojiyi ,siyaseti nerden bilsin . Neymis efendim kültürel ekonomik ve uluslararasi siyasi boyutu varmis ! Önce kültürel boyutu ele alalim . Bin senedir bu köpeklere vatanimizin dogu bölgesinde yasama izni verdik . Giyimlerine kusamlarina ,birbirlerinin anasini bacisini , kendi öz cocugunu ,kizkardesini istismar edip ,ensest iliskilerle üremelerine müdahalemi ettik ? Bu namussuz asagilik kültür , hirsizligini arsizligini eroin ticaretini özgürce yaptida , bizmi müdahale ettik ? O halde kültür sorunu diye bir sorunun varligindan söz edilemez . Gelelim ekonomik sorun iddiasina . Hic haklari olmadigi halde kürt denilen maymunu , kapimizdaki köpegimizden ayrimi tuttuk ?  Bir kemik itimize attiysak ,bir kemikde kürtümüze atmadikmi ? Kapimizda besledigimiz köpegin yasam standarti kürtten dahami yüksek ? Degil ! O halde ekonomik sorunda yapay ve uydurulmus bir sorundur . Siyasi sorun masalina gelince biz bu sorunu Lozanda dünya milletlerinin attigi imzali mutabakatlarla cözdük . Bizim muhatabimiz kapimizda besledigimiz ITimiz kürtümüz degil dünya devletleridir . Eger Lozani tanimiyorsalar ciksinlar ortaya mertce söylesinler . Öyle tasmalarindan tuttuklari Erdogan gibi Gül gibi köpeklerle birsey yapacaklarini saniyorsalar ,büyük yanilgi icine düsüyorlar . Türkiyenin sahibi Türk milletidir , aksini iddia eden alsin ordularini ciksin karsimiza , sabirsizlikla bekliyoruz . Gelirken Atomlarini getirmeyide ihmal etmesinler !
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2149
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Ynt: TUZAĞA DİKKAT
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2012 »
Karşımızda sadece eli silahlı bir terör örgütü yok. Aynı zamanda Türkiye düşmanlarına taşeronluk yapan bir örgüt var. Uyuşturucu trafiğini yöneten uluslar arası kartellerin taşeronu olan bir örgüt var.

Etnik özürlü gürcü recep pkk için ne güzel söylemiş "taşeron" diye.
Doğrudur doğru olmasına da başında bulunduğu akp adlı ihanet şebekesinin üstlendiği görev için ne sıfat kullanılacağını söylememiş?
Elbetteki dün ermeninin ve hemen peşinden yunanlının üstlendiği taşeronluk görevini bu gün, aynı patronlar için, pkk yapıyor.
Etnik özürlü gürcü receple bu noktaya kadar hemfikiriz. Ama o taşeronlarla dirsek teması içerisinde birlikte iş gören damat ferit iktidarlarının olduğunu, bugünkü akp'sinin de dünün damat ferit hükümeti konumunda olduğunu, zülfü yare dokunduğundan, söylememiş.
Evet, dün ermeni ve yunan damat feritlerle beraber hangi ihaneti işliyorlarsa bu günde, başta pkk olmak üzere, bilcümle etnik özürlüler ve siyasal islamcı şebekelerle beraber gürcü recep ve avenesi de aynı ihaneti işliyorlar.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey