Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: MerkitKhan - 24 Kasım 2012

Başlık: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Öncelikle hepinize esenlikler dilerim kandaşlarım. vede bu konuda herhangibir artniyet algılamamanızı rica ederim. Sizden Adolf Hitler hakkında görüşlerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. ve birkaç beğendiğim sözünü burada paylaşmak isterim.  ''Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.''-''İslam halkı bize, örneğin Fransa'dan hep yakın olacak.''- ''Zorlama ancak zorlama ile, dehşet ancak dehşet ile yok edilebilir!'' -
    ''Hayatım boyunca tek bir şeye asla tahammül edemedim: Teslim olmak.''-
''Bu ayaklanma (Türk Kurtuluş Savaşı) Türk ulusunun, mazlum milletlere muhteşem bir örnek olan heybetli kıyamı idi ki, başında Atatürk bulunuyordu.'' (Reichstag Nutku, 1941). {NE MUTLU TÜRK DOĞANA}
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: Urungu-HAN - 24 Kasım 2012
Adolf Hitler ruh hastasının tekiydi. Atatürk'ü örnek aldığını, Atatürk'ün askerlik ile ilgili düşüncelerini benimsediğini belirtmiştir, güzeldir, gurur vericidir. Ancak Hitler, Atatürk'ün germen ırkından olduğunu iddia etmiş ve Başbuğun gösterdiği kahramanlıkları buna bağlamıştır  ;D

Ayrıca savaşları kazanan ruh hastası Hitler değil Alman sanayisidir. Sanayi olmadan Hitler bi nane yiyemeyeceği için zaten gelişmiş olan Alman sanayisini iyi kullandı.

Nihayetinde Türk değildir. Türk olmayan birine hele de bir ruh sorunları olan birine sempati duymak ve sözlerini beğenmek Türkçülere göre değildir. Hitlerin ne Türklükte, ne Türkçülükte yeri vardır. O yüzden Hitlerin fazla kafana takılmamasını temenni eder esenlikler dilerim.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Görüşlerinize pek katılmasamda yinede yorumunuz için teşekkür ederim ve hiçbir zaman bu adamın yaptıklarını savunmadım lakin koskoca bir ırkı kendi bağlamış bir adam hakkında fazlasıyla önyargılı bir yorum yaptınız ki zaten bende adolf hitler ile Türk ırkını bir tutmadım :)
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: Urungu-HAN - 24 Kasım 2012
Ön yargı değil Türklüğe, Türkçülük davasına göre yorum yapıyorum. Belli ki Hitlerin içerisinde bulunduğu ruh durumunu pek bilmeyen veya körü körüne onu tanımadan ona sempatiyle bakan hayranlarındansın. Konuya bir insan olarak bakma bir Türk olarak bak.

Hitleri sevmemiz için hiçbir neden yokken ve Atatürk'e Almandır (haşa) demişken bu adama sempatiyle bakmak Türklük açısından ayrı bir paradoks doğurur ki bu da Türkçülük ülkülemine ters bir durumdur.

Başbuğ Atatürk; Türk ırkından olmayanları orduya almayın '' derken diğer bütün dünya milletlerini Türkten aşağı gördüğü için böyle bir görüş belirtmiştir.

Kaldı ki Türklük değilde erkeklik durumu açısından bakarsak jennifer lopez'i çok beğenen kişiler var öyle değil mi ? Biraz böyle trend, moda, magazin takip etmişsen bu bahsettiğim ciğeri beş para etmez insanlar için ölecek o kadar çok mankurt var değil mi ?

Ne yapalım kalkıp sen beğeniyorsun diye Hitleri Türk mü ilan edelim ?
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Bakın siz ısrarla benim nazi olduğumu veya hitler hayranı olduğumu savunup ayrıca benim hitleri Türk sandığımı vurguluyorsunuz halbuki böyle birşey yok ben sadece görüşünüzü almak için böyle bir konu açtım yokse ben ne faşistim nede komünist ben Turancıyım ki kendim kırımlı olan bir aileden gelmekteyim ve yorumlarınıza bir nebzede olsa hak veriyorum lakin siz bu adam ile türklüğü çelişkilendirmeye çalışıyorsunuz benim istediğim sadece bir görüştü.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: Urungu-HAN - 24 Kasım 2012
Bende sana bu adamın sevilmemesi gerektiğini aksi takdirde Türkçülük açısından bir nazi özentiliği ve beynini almanlara dölletmişlik gibi ters bir durum ortaya çıkacağını anlatmaya çalışıyorum.

Sen ilk iletinde ne demişsin, ''ve birkaç beğendiğim sözünü burada paylaşmak isterim.'' Demek ki adama sempati duyuyorsun ve bir sahip çıkma olgusu ile yaklaşıyorsun ki sözleri dikkatini çekiyor, beyninde ilgi uyandırıyor ve bu adamı dikkate alıyorsun. Bende sana örnek alınmaması gereken bir ruh hastası olduğunu söylüyorum.

İletilerin baştan sona bir alman çapulcusunu savunmakla dolu, yok ırkını kendine bağlamışda falanda fıstık...

Bağlasın bize ne ? Abdullah Öcalanda kürtleri kendine bağlıyor, eskiden oturduğu evin taşlarını yalıyor kürtler görmedin mi ? Her ırkını kendine bağlayana sempati duyacaksak Öcalana da semapti duyalım, sahip çıkalım ??? Aynı yola çıkmıyor mu ?
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Siz Öcalan Deyusuyla Hitleri bir tutmanız zaten başlıbaşına bir saçmalık . ve ayrıca bu adamın o sözlerini beğeniyorum yaptığı iğrenç katliamları değil.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: KaraTekin - 24 Kasım 2012
Merkithan kandasim, ne yazik ki bazi Türkcü kandaslarimiz bilerek ya da bilmeyerek Hitler ve onun Nazi Almanyasini hic olmadiklari halde Türklerin dostuymus gibi göstermektedirler.

Simdi senin bahsetmis oldugun 1941 Reichstag konusmasinin orijinalini asagiya ekliyorum. Ekledigim videonun özellikle 57 dakikadan sonrasini dinle kandasim. Oraya kadar olan konusmasi Yunan ve Roma kültürünü övmekle gecer, bahsettigim dakikadan sonra ise Avrupa kültürünün özü olarak gördügü bu iki kültürden birisinin topraklari olan Yunanistani ve Avrupa´nin ortasina kadar olan topraklari Orta Asya´dan gelen medeniyetsiz, cahil ve barbarlarin asirlar boyu karanliga gömdügünü söyler. Hitler denilen germen domuzu genel olarak Avrupalilarin tarihte ve bugün Türkler hakkindaki görüsleri ne idiyse hemen hemen aynisini savunmustur.   

http://www.youtube.com/watch?v=7YJ7jyt5r1w
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: KaraTekin - 24 Kasım 2012
Yukardaki iletiyi degistiremedigim icin ek olarak unuttugum bir noktayi yazmak istiyorum, Hitlerin Yunan kültürünün besigi olarak gördügü Anadolu´nun Orta Asyadan gelen barbarlar tarafindan yok edildigini söylüyor.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: Urungu-HAN - 24 Kasım 2012
Katliamları zerre umrumda değil açıkçası. Ancak Türkçülük açısından bakar isek senin bu adama sempati duyman başlı başına bir nazi özentiliği, ss timinden fırlamış öküzlere ayrı bir hayranlıkla bakman anlamına geliyor. Benim yıllardan beri bildiğim Türkçülük yanlış ise buyur meydan senin  ;D

Zaten bu zamana kadar Türkçülüğe emek vermiş ağabeylerimiz teker teker içeriye alınırken bizim bi Hitler denen alman p.çine sempati duymamız gerdi ortamı değil mi  ;)

Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: Urungu-HAN - 24 Kasım 2012
Bak Merkithan birşey soruyorsun ve bilen kandaşlar cevap vermeye çalışıyor. Aaa bi bakıyosun cevaplar beklediğin gibi değil sonradan kendi görüşünü ekliyorsun işte Hitler iyidir, sözleri güzeldir vs.

E peki kandaşım kendine göre bildiğin bir Hitler var madem düşüncelerin Türkçülüğün doğruluğu karşısında boyun eğmeyecek ne diye soruyorsun ?

Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Tamam Bu Reichstag videosu için teşekkür ederim bize barbar diyen bir domuzu sevecek değilim lakin sen bana öcalan ile hitleri bir tutuyorsun Bir olan yanlarını söylermisin Hitler kimin köpekliğini yaptı kimden kaçtı ?? öcalan kaça kaça kaçacak delik bırakmadı...
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: Urungu-HAN - 24 Kasım 2012
Hala Hitlerin kaçmadığını söyleyerek onu savunma moduna geçiyorsun. Şimdinin almanyası bile Hitlere sempati duymazken, onun özentisi olmazken Türkler neyin kafasını yaşıyor  ;D
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Şimdinin Doğu avrupası tamamen Gizli nazi örgütleriyle dolu bunu bikere bilmen gerek ayrıca ben bu adamı sevmiyorum savunmuyorum sempati falan yok istediğim sadece bu adamla ilgili görüşlerinizdi bukadar sert tepki vermenize gerek yoktu...
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: KaraTekin - 24 Kasım 2012
Madem görüslerimizi almak istiyorsun o zaman kisaca yazalim.

1- Hitler, Reichstag konusmasinda Avrupa kültürünün besigi oldugunu söyledigi Anadolu´nun Orta Asya´dan gelen "kültürlose" (medeniyetsiz) barbar ve istilacilar tarafindan karanliga gömüldügünü söyler.

2- Hitler, Ruslari Stalingrad önlerinde alt edebilseydi sira istilacilar (Türkler) tarafindan isgal edilmis(!) Avrupa kültürünün (Yunan kültürü) besigi olarak gördügü Anadolu´yu kurtarmaya(!) gelecekti. Hitlerin bu fikrini teyid eden Dresden arsivlerinde bununla ilgili belgeler vardir, sayet Rusya düsseydi Anadolu harekati baslayacakti ve isgalin ardindan ilk etapta 10 milyon cermenin yerlestirilmesi öngörülüyordu.

3- Hitler´in Atatürk ile ilgili ne düsündügüne gelecek olursak Atatürk´ün mavi gözlü olmasini onun asimile olmus bir germen olmasina baglamaktadir. Hülasa Atatürk´e "Türk" oldugu icin degil daha cok mavi gözlü ve sari sacli oldugu icin yani "asimile olmus bir aryan" gördügü icin sempati beslemektedir. (kaynak:Bernd Rill: Kemal Atatürk, Rowohlt, Reinbek 1985, S.147)

4- Hitler ve onun Nazi ideolojisi basta Anadolu Türkleri olmak üzere Kuzeydeki Tatar Türklerini, Hun Türklerini ve Avrupa´ya gelen diger Türk boylarini Avrupa kitasini ve kültürünü istila edip mahfetmeye calisan barbarlar olarak görmüstür. Nitekim 1941 Reichstag konusmasinda ve diger konusmalarinda bunu siklikla dile getirmistir.

5- Almanlar Kirimi isgal ettiklerinde en az Moskof kadar Kirim Türklerine eziyet etmislerdir. Kirim Türkleri Alman isgalinin bagimsizliklarina sebep olacagini düsünürken gelen gideni aratir hesabi Nazi isgali sirasinda Moskof zulmünden az olmamak üzere yine ayni acilari yasamislardir, bunu "Kirim kan agliyor" isimli yari roman yari tarihi kitapta görebiliriz.

6-Kizilordu´dan Wehrmacht´a gönüllü olarak gecen veya esir alinan Türk soylu askerleri köle gibi görerek rezil islere vermislerdir.


Konuyu baglayacak olursak Almanlar hic bir zaman Türklerin dostu olmamistir. Bu Hitlerden önce de böyleydi, Hitler döneminde de böyleydi sonrasinda da böyle olmustur nitekim bugün nerde "Türk-Türkiye" karsiti bir olusum ya da vakiflar varsa altindan agirlikli olarak Almanlar cikar.
Umutulmamalidir ki Türkler tarihte en fazla savaslari Almanlarla yapmislardir. Hunlardan Osmanliya kadar germenlerle cok savaslarimiz olmustur, zaten Hitler sapigida bunu Reichstag konusmalarinda "Hunlar ve Tatarlar" diyerek defalarca vurgulamistir.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Bizim onlar hakkında düşünmelerimizden sonra onlarında böyle düşünmesi normal öyle değilmi ? :) Tamam herşey için teşekkür ederim bende hertürk gibi kanımın gereğini yapıp konuyu kapatıcağım ama bu adamdan asla nefret etmeyeceğim. Savunduğun ruslar Hala Kuzeydeki türklere işkence yapıyorlar
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: KaraTekin - 24 Kasım 2012
''İslam halkı bize, örneğin Fransa'dan hep yakın olacak.'' diye yazmisin...

Yine bununla ilgili yukarda ekledigim 1941 konusmasinda; " Iberya´da kahraman Ispanyollar, Sicilyada Romanin asil cocuklari istilacilari Avrupadan attilar" diyor ! Yani güneyden gelen barbar Müslümanlari, Hiristiyanlara ait olan Avrupa topraklarindan kovdular diyor. Dogu´da ise hala barbarlarin isgali(!) altindaki Aryanlara ait olan(!) Anadolu topraklarinin en kisa zamanda barbar Türklerden kurtarilmasi gerektigini söylüyor.

Güya Hitlerin Türkler hakkinda söyledigi övücü(!) bir cok söz ülkemizdeki Hitler ve Nazi hayrani kesimlerce uydurulan efsaneden öte degildir. Adam 1941 konusmasinda hic bir süpheye mahal birakmayacak sekilde Türklerle ilgili niyetini acik acik söylüyor iste.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Düşüncelerinin benim nazarımda hiçbir değeri veya geçerliliği yoktur yapabildimi ve yaptımı hayır tekbir Türk öldürmedi. :)  konu benim için kapanmıştır artık yorumlara cevap yazmayacağım değerli kandaşlarım.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: MerkitKhan - 24 Kasım 2012
Bengi olmanız dileğiyle esen kalın kandaşlarım{Türk Irkı Sağolsun}.
Başlık: Ynt: GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM
Gönderen: Selim Pusat - 25 Kasım 2012
Bu konuda bende görüşlerimi belirtiyim.

Hitler bir ruh hastasıdır öncelikle bunu belirtmem gerekir.

Onun dışında konuyu başlatan kandaşımız bence konunun bu kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştir.

Urungu-HAN kandaşımız bence özellikle son yıllarda Türkçüyüm diye ortalıkta gezen Nazi ve Hitler özentisi gençleri gördüğü-bildiği için bu kadar sert tepki vermiş.

KaraTekin kandaşımız olaya bilimsel ve tarihi kanıtlar sunarak soruyu soran arkadaşımızın sorularına bence cevap vermiştir.

Konuyu başlatan kandaşımız defalarca nazi ve nazi hayranı olmadığını söylemiş, bence arkadaşımızı üstüne daha fazla gitmeyelim. Zaten eğer nazi veya hitler hayranlığı var ise konuyu gören yöneticiler müdahale edecektirler.

Esen kalın . TTK
Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: [Hun Türk] - 25 Kasım 2012
<KonuDışı>Konu başlığı, konuyla ilgili olarak değiştirilmiştir.</KonuDışı>
Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: İsmail İpek - 26 Kasım 2012
Hitler dediğin kişi, ATATÜRK'ün at uşağı olamaz.

Belki hitler'in bir kaç sözünü beğenebilirsiniz, ama kesinlikle kendinizi örnek alamazsınız.

Örnek alınacak yüzlerce Türk Büyüğü varken; bazı kendini bilmez kişilerin nazi hayranı ve özentisi olmasını mankurtlaşmaktan başka birşey değildir.

Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: Antepli Bozkurt - 28 Kasım 2012
Almanlar hiç bir zaman Türk'e dost olmamıştır Birinci Dünya savaşına girmemizin perde arkasında  almanlar var, 2. Dünya savaşında ise Hitler Rus engelini aşabilseydi hedefi bize yöneltecekti. Şimdi bile teröristlerin dolaylı ve gizli yönden en büyük destekçilerinden biride Almanyadır.

Hitlerin Atatürk'e hayranlığı Karatekin kandaşımızında belirtiği gibi Atatürk'ün yüz tipini almanlara benzetmesindendir hitler ve almanlara göre Türkler Barbardır.

Almanlar hakkında görüşlerim: Dostluklarına güvenilmeyecek sogukkanlı itici Millettir.
Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: Tien San - 01 Aralık 2012
Alman milletini benden iyi kimse taniyamaz . Dünyanin en asagilik ve korkak irklarindan biridir , nankördür kahpedir . Turgut Özakmanin Canakkale savaslarini anlatan DIRILIS adli kitabini okudum , Alman subaylarinin , kasten veya degil , yanlis yönlendirmesi ile on binlerce askerimizin kaninin su gibi akmasina sebep olmuslardir . Bugün Almanin biri ile konustum . Dedim yunanistani 44 milyar euroyu vererek gene kurtardiniz . Ayni sey bizim basimiza gelse cok sevinirdiniz hatta bayram ederdiniz dedim . Itiraz etti serefsiz . Biz Türkiyenin kalkinmasini ve zengin olmasini isteriz dedi . Bende inandim tabi (!?)
Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: MerkitKhan - 01 Aralık 2012
Yorumlarınızdan Dolayı size teşekkür ederim kandaşlarım. ben ilk basta ve sonda belirttiğim gibi herhangibir nazi tutkunluğu ss tutkunluğu hitler hayranlığı vb.. şeyler bende yok lakin öğrenmek istediklerimi sizden öğrendim ve teşekkür ederim. [Türk Irkı Sağolsun]
Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: çogaycebe - 22 Aralık 2012
Artık Almanlar eskisi kadar serbest düşünen bir ulus değil.Savaş sonrası ve ağır koşullu anlaşmalar.Onlarında bizimle ortak bir  özelliği;üst üste yenilgiler, kayıplar.Onların bazı  bireysel davranışları:şüpheci ama güvendiğine fedakar. Aralarında iletişim çok iyi. Birbirine tahammül edebilen biraz dikkafalı, yaptığı işi  olabildiğince iyi yapan, pek hile düşünmeyen ama; iyi bir kurgulama yapamayan   modern  ulus...
Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: türkkaan - 22 Aralık 2012
Hitler şerefsizin önde gideni. Ayrıca bizim Türkçülüğümüz alman tipi milliyetçilikle karıştırılmamalıdır. Bazı kendini bilmezler onlara özenerek milliyetçilik  yaptığını sanıyorlar. Şu unutulmamalıdır ki bizim atalarımız orta Asya dan tut farikaya at koşturmuş, nice devlet kurup yıkmıştır. Onlar ise bizim tarihimizin yüzde birini yapmamış olup dünya tarihine soykırımcı olarak kazındılar.
Başlık: Ynt: Adolf Hitler hakkında görüşleriniz
Gönderen: Erkin Hân - 27 Aralık 2012
Türk milliyetçiliğinin Alman nasyonal sosyalizminde ve Führer'inden ilham almaya ihtiyacı yoktur. Türk milliyetçiliğinin birincil referansı kendi tarihinde bulunabilir. Fikrimiz milliyetçilikse, kaynaklarımız da milliyetçiliğimize yaraşır bir biçimde Türk olmalıdır. Fakat Fransız İhtilâli, Hitler ve Mussolini'nin ırkçı fikriyata sahip ülkeleri şüphesiz bizim fikir havuzumuzu da etkilemiştir.