Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Esenleşme ve Tanışma => Konuyu başlatan: YURTCU - 01 Şubat 2013

Başlık: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 01 Şubat 2013
Selam Davadaslarim,
Ben Almanyanin NRW bölgesinden yaziyorum hepinize.

Irktasiniz olarak sizlere icimden gecenleri sizinle paylasmak istiyorum.

(Biliyorum buna benzer seyler hepiniz yasadiniz ve yasiyorsunuz)
Gecenlerde yine haberleri izledikten sonra kahroldum olanlara, akp yalakalarinin arap beyinli ruh hastalarinin yaptiklarini gördükce yerimde duramadim.

Ciktim ertesi günü bir Bozkurt dernegine gitmek istedim. Birseyleri harekete gecireyim diye.
Yalniz derneklerde hep kisisel sorunlar ve cikarlar adina unutulan hedefler oluyor. istedigim faaliyetleri bulamiyorum dernekte.

konular irktaslarimiz icin cok anlamsiz yerlere gidiyor ister istemez.

Uzun lafin kisasi: TÜRKCÜ OLARAK KENDIMI YALNIZ HISSEDIYORUM, Gidecegim bir ciddi dernek yok, icraat yapmak isteyen keskin Türkcüler cok azinlikta. Ve artik ben biktim bu durumdan.

Kendimdem bahsedeyim birazcik, ben Kölnde kaliyorum, Universitede isletmecilik okudum, ve allaha sükür burada kendi isimi kurdum ve basari ile sürdürüyorum. 34 yasindayim.

Benim yazdigim hisleri taniyan benimle ayni dertleri paylasan Türkcü irktaslar ariyorum.



Biz burada 3 Türkcüyüz. Birisi Kardesim, biriside Cocukluk arkadasim, alevi bir Türkcü. Kardesim ve ben sünni bir ailenin cocuklariyiz. Önemsiz zaten mezhep tanimam ben ama niyetimiz üzere yazdigim icin buna deginmek istedim:

Hedefimiz:
Türkcü olan insanlari bir araya getirip TÜRK LOBISI, daha dogrusu TÜRKCÜ LOBI olusturmak.

Bu Projeleri yazili olarak su an hazirlamaktayiz.

NRW bölgesinden olan Türkcü Irktaslar lütfen bana danissinlar. NRW bölgesi diyoruz cünkü ayda 1 kez bulusulacak bu cevrede...tabiki baska eyaletlerden katilan ama ayda 1 kere Kölne gelebilirim diyen Irktaslar varsa onlarda katilabilirler.

Bu Projelerin icerigi bize katilan herkese maddi manevi yarar saglayacagindan emin olabilirsiniz.

Türk Milliyetcisi olan yerel anlamda birbirine yakin olan türklerin tanismasini saglamak ve saglam bir Türk lobisi kurmayi eminim cogunuz hayal etmisinizdir. Bu Lobiden bir cok birlikte kurulabilecek Projeleri yürürlüge gecirecegimizden süpheniz olmasin. Isli veya issiz, zengin veya fakir olmaniz hicbirsey fark etmez. bizi bir araya getirecek olan milli suurumuz ve baska türkcüler ile danisma icinde olma dilegimizdir.


Haaaaaaaaaa, bende Türküm türkcüyüm, düsüncelerimiz birbirine benzedigi icin icinizden gecenleri ben simdi biliyorum, diyorsunuzki:

Bu yazan acaba neyin nesidir, kimin nesidir, ney ister acaba cok zaman alirmi böyle bir olusuma katilmak, ne projeleriymis bu bahsettikleri, para isterlermi benden acaba, kavga dövüse cagirirlarmi? ves. ves.

sizinle iki hayalimi paylasacam:

100 Türkcü bir aradayiz, birimiz issiz, birimiz avukat, birimiz is sahibi, birimiz elektrikci, birimiz Türk baskonsoloslugunda calisiyor, birimiz doktor, birimiz emlakci, birimiz restoran sahibi, ves. ves. ves.

Bu gücü kücümsememek lazim. Ayda bir kere toplanilacak, tanismak ve Lobiyi büyütmek icin. Yani kimse bir baskasina ücretsiz birsey yapsin hayrina diye degil, ama mesela ben senede en az 12-13 is yaptiriyorum alman firmalarina, belki bir Türk arkadas bulurum ona veririm o paraya, yani Lobi derken gercekten birbirine faydasi dokunan bir lobi, birbirini kavga edesiye kadar kullanan bir lobi degil.


Birlikte atilabilecek, yapilabilecek projeler konusulabilir, size basit bir örnek vereyim:

100 kisi beraber bir projeye girisiyor. Hersey hukuken belirlenmis kimsenin zarar edemeyecegi ve her kisinin haklari kanunen korundugu bir ortak projede her kisi ayda 100 € veriyor.

100 kiside yapar 10.000 € aylik birikim. Bu para o projeye katilan herkesin ayni sekilde ayni hakla sahip oldugu bir para. Örnegin senede 120.000 € yapar, ve birlikte bir yatirim icin oylama yapilir.

Simdi bunlar sadece basit bir örnek, tabiki bunlarin düzenlemeleri ves. ves. yazili bir taslak olarak her üyeye verilecektir.

Yukarida bahsettigim 100 kisi 100 € ayda 10.000 € projesi sadece bir örnekti, bunun baska sekillerini siz kendinizce düsünün, benim aslinda sizinle paylasmak istedigim bu ön fikirlerdi...
ve en önemlisi olan biraraya gelip birbirimizi taniyip bir danisma kurup Türkcü bir Lobi yaratmaktir.

Bu konuyu anlayan ve bize katilmak isteyen arkadaslari buradan davet ediyorum.

saygilar


Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 01 Şubat 2013
Davet ve konunun yetkili ile görüşülüp yapılması uygun olurdu....


TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 01 Şubat 2013
Resimlerinize baktim,

Gökbörü Turanci Egitim ve Düsünce derneginin, acilis resimlerini gördüm. hepinize tek tek saygilarimi yolluyorum buradan.

Ne gibi yetkili demek istedin agbi sen? Ben burada öyle bir dernek tanimiyorum. Keske ankarada olsamda katilabilsem size ama burasi almanya köln, burada sartlarda baska insanlarda.

selamlar.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 01 Şubat 2013
Burası başıboş bir yer değil, selamını verip derdini otağ yetkilisine anlatabilirdin. Samimi olduğunu düşündüğümden engelleme ve yasaklama yoluna gitmedim. esenlikle.

TTK.

Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 01 Şubat 2013
Sayın YURTCU kandaşım,
Öncelikli olarak Gökbörülerin Otağı HunTürk'e hoşgeldiniz, esenlikler getirdiniz.
Yazınızı ve önerilerinizi okudum, ölçtüm, tarttım. Dorusunu söylemek gelirse önerilerinizi içtenlikle yaptığınız kanısına vardım. Lakin siz de hakverirsiniz ki biz Gökbörü Türkçüler Derneği adıyla resmen kurulmuş olan gerçek bir kuruluşuz ve Türkçü bir yapılanmanın üzerinde her türlü oyunun oynanacağı varsayımını dikkate almak ve bu gerçekliğin gerektirdiği şekilde hareket etmek zorundayız. Bu nedenlerle sanaldan yapılan çağrılara ve yapılanmalara çok da itibar etmemekteyiz.
Bu sözlerim sizi bütünüyle gözardı ettiğimiz ve dikkate almayacağımız demek değildir. Almanya'da yaşayan ve içtenliklerinden kuşkumuz olmayan kandaşlarımızı sizinle görüşüp, tanışmaları için yönlendirecek ve birbirinizle irtibatlandıracağız. Dilerim ve umarım ki bu görüşmeler sonunda önerilerinizi gerçekleştirmek olası olur. Bunu bizim de çok istediğimizden emin olabilirsiniz.
Otağımızda yazarlık yapan motun yabgu (https://www.hunturk.net/forum/index.php?action=pm;sa=send;u=2700) ve KaraTekin (https://www.hunturk.net/forum/index.php?action=pm;sa=send;u=5345) kullanıcı adlı arkadaşlar Almanya'da yaşamaktalar. Sizinle önce özel ileti yoluyla iletişime geçeceklerdir. Ondan sonrasını siz kendi aranızda ayarlarsınız.
Herşeyin bizleri Türkçülük Ülkümüze bir adım daha yaklaştırmasını dilemekte ve ummaktayım.

Sağlık ve esenlik dileklerimle...

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: motun yabgu - 01 Şubat 2013
Degerli genel baskanim sayin Ücoklu Börü Kam´in önerisi dogrultusunda YURTCU soydasimizla tanisip yapilmasi gereken ne ise elimizden gelen destegi verebiliriz . Saygilarimla T.T.K.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 02 Şubat 2013
selam ücoklu börü kam,

tabiki sizin endisenizi cok iyi anliyorum ve motun yabgu irktasimi yönlendirdiginiz icin cok tesekkür ederim. kendisi bana bir ileti göndermis, bende hemen irtibata gececem ve bir kahvesini icmeye gidecez insallah  :asker:

esenlikler dilerim

Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 02 Şubat 2013
Esenliklar tekrar. Almanyadan baska Katilan kimse yokmu arkadaslar?

Almanyadan katilan herkes Bir yazi yazsin buraya andalar.

Taniyalim birbirimizi  :asker:
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: KaraTekin - 03 Şubat 2013
Öncelikle Otagimiza hosgeldiniz esenlik getirdiniz sayin YURTCU. Bende NRW´de ikamet ediyorum, bir kac Türkcü kandasimiz daha bu eyalette ikamet etmekte.

Öncelikle sayin Ücoklu Börü Kam Baskanimizin söylediklerini dikkate almanizi önerdikten sonra yer ve zaman belirlenip neden bulusup görüsmeyelim degilmi kandasim. Sanirim Motun Yabgu andamla irtibata gecmissiniz, ben onun talimatlari dogrultusunda hareket edecegim.

Görüsmek üzere esen kalin.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 03 Şubat 2013
Selam andam, burada dile getirilen yani yazilan endiseleri anlayis ile karsilamaktayim. Lakin motun yabgu agbiye cep numarami ve dükkan adresimi verdim.

Artik Türkcü kardesleri agbileri tanimanin ve kendimizi tanitmanin zamani geldi.

Benim kellem koltukta andalar.

Ha bugün ha yarin, olanlar olacaktir Allah istedikce.

Kesinlikle bir bulusmaya sicak bakiyorum. NRW neresindensin KaraTekin Andam?
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Antepli Bozkurt - 03 Şubat 2013

Kesinlikle bir bulusmaya sicak bakiyorum. NRW neresindensin KaraTekin Andam?

 YURTCU Kardeşim: Güvenlik nedeni ile açık adresi buradan vermeyi uygun bulmuyoruz, "özel ileti" ile irtibat kurmanız daha uygun olacaktır.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 03 Şubat 2013
Esenlikler Antepli Bozkurt,

yok kesinlikle zaten adres böyle aciktan yazilmaz, ben KaraTekin Andama zaten adresi degil, Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinin hangi sehirden katildigini sormustum.

Tabiki Kara Tekin Andama özel ileti ile yazmam daha uygundur, haklisiniz.

Esenlikler Andam.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 03 Şubat 2013
Ama diger yandan acik Forumdan yazmayi su acidan daha iyi buluyorum:

Bu Foruma katilan yeni Irktaslarin dikkatini cekmek icin, burada hareket oldugunu onlarada göstermek icin.

Bu acidan Forumlara hareket gelmesi güzel bir sey.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: KaraTekin - 04 Şubat 2013
Sayin YURTCU ben Dortmund da ikamet ediyorum.

Almanya´da hatta Hollanda´da nerde ne kadar Türkcü varsa simdiye kadar iyi kötü tanistik ve bir sekilde irtibata gectik, sizinlede tanisir görüsürüz.

Simdi bulusma meselesine gelince biz zaten bunu ilk bahara dogru düsünüyoruz. Sana simdilik söyleyebilecegim, ilk bahara kadar sayet burda paylasimlarda bulunursan, iyi kötü kendini tanitirsan düsündügümüz Türkcü bulusmaya katilirsin orda neyi nasil yapacagimizi görüsürüz..

Esen kal kandasim.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 05 Şubat 2013
Esenlikler Kara Tekin Andam,

Ben tabiki öyle bir Bulusmaya katilirim. Ama sizce ilk Bahara kadar beklemek ne kadar dogru?

Birbirine yakin olan Türkcüler bence en az ayda 1 kere bulusmali (bu benim görüsüm andam) tabiki banada haber eder benide davet ederseniz ben bulusmayi kacirmam. Türkcü Kandaslarimla bulusmak benim icin seref verici bir seydir.

iyi aksamlar dilerim
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Atsızcı Türk - 05 Şubat 2013
Türklerin her yerde bir araya gelip örgütlenmesi, birleşmesi her zaman faydalıdır.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 06 Şubat 2013
Esenlikler andalar,

Keske almanyadan katilim daha yüksek olsa.

Burada Almanyada, en azindan benim cevremde bile en basitinden tut en akillisina kadar cogu türklerin dilinde su sözler:

"Keske biz Türklerinde güzel bir Lobisi olsa"

hep karamsar sözler

"Biz Türkler birbirimizi kiskanan milletiz" "Biz hic birlik olamayiz"

ves. ves. hep bu sözler...

E bende diyorumki: BUYUR KARDASIM, BIZ BURDAYIZ.

Akilli Konusmaya gelince bir kismimiz EN ÖNE gecmeye calisir.

Karamsar Laf etmekte birbirinizle yarisiyorsunuz.

BOS VER AMAAAAAN diyenlere, rahatliktan yana diye hak veriyorsunuz.

EEEE KARDAS IS BASA DÜSÜNCE, bir eliniz yagda bir eliniz balda.

Ben biliyorum bu Millete bir Atilla lazim, bir Cengizhan lazim.

Bu millete demokratik kanunlar yaramaz, bu millete bir LIDER lazim.

Halkin dilinden anlayan, koyunlarini biraz oksayan biraz döven ama dogru yöne yönlendiren, bir Lider.


Bu Sayfadaki Türkcülere sözüm yok, kimse üzerine almasin kesinlikle.

Biraz icimden gecenleri sizinle paylasmak istedim, e niye yalan söyliyeyim birazcikta Konumuz en bas siralarda kalsin diye yazdim  :asker:

esen kalin Kandaslar
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 07 Şubat 2013
Milletimin ayrılma ve bölünme endişesi, mezarımda dahi rahatsız eder beni.

Saldırgan düşmanlara karşı birleşmek iken çâremiz, birlik olmazsa, kızgın demirle dağlanmış gibi yanarım..

Yavuz Sultan Selim HAN
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 07 Şubat 2013
Esenlikler YURTCU kardeşim,
Halkin dilinden anlayan, koyunlarini biraz oksayan biraz döven ama dogru yöne yönlendiren, bir Lider.
dediğin zaman lider değil ÇOBAN aranıyor anlamı çıkıyor.

Dolayısı ile uluSOLcuların dümen suyuna girmiş olup sessizce millet kimliğimizi aşağılamış oluyoruz ki;

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/4769-698281601173640110717160573n-1360216240.jpg)

yurdum tüccarından farkımız kalmıyor. :twisted: :twisted: :twisted:

Esenlikle.

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Tamerlan - 11 Şubat 2013
merhaba Kardeslerim.
youtube taki arkadasin sayesinde bu sayfayi ögrendim ve beni buraya yönlendirdi,
size bende katildim,  nrw Wuppertal bölgesine yakinim.
UluTanri Türkü Korusun
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 11 Şubat 2013
Esenlikler Tamerlan, hoşgeldin.

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: motun yabgu - 11 Şubat 2013
Esenlikler YURTCU kardeşim,
Halkin dilinden anlayan, koyunlarini biraz oksayan biraz döven ama dogru yöne yönlendiren, bir Lider.
dediğin zaman lider değil ÇOBAN aranıyor anlamı çıkıyor.

Dolayısı ile uluSOLcuların dümen suyuna girmiş olup sessizce millet kimliğimizi aşağılamış oluyoruz ki;

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/4769-698281601173640110717160573n-1360216240.jpg)

yurdum tüccarından farkımız kalmıyor. :twisted: :twisted: :twisted:

Esenlikle.

TTK.

                      Sayin baskanim YURTCU irktasim "koyunlarini dogru yönlendiren lider" cümlesinden geneli kastettigini sanmiyor capulcu kesimi ima ettigini düsünüyorum. Hepimizin malumu oldugu gibi "Tayyip´e dokunmak ibadettir" diyerek siginti Gürcüye Tanrisal sifat yakistiran tiplere koyun demek bile iltifattan sayilir . T.T.K.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 11 Şubat 2013
                      Sayin baskanim YURTCU irktasim "koyunlarini dogru yönlendiren lider" cümlesinden geneli kastettigini sanmiyor capulcu kesimi ima ettigini düsünüyorum. Hepimizin malumu oldugu gibi "Tayyip´e dokunmak ibadettir" diyerek siginti Gürcüye Tanrisal sifat yakistiran tiplere koyun demek bile iltifattan sayilir . T.T.K.

Mutabık. ;)

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 11 Şubat 2013
Esenlikler Andalar, hepinize tekrar selam olsun.

Tamerlan sanada ayrıca Hosgeldin diyorum Kandas.

Özel ileti yolladım sana ayrıca,

Motun Yabgu Karatekin ve başka Türkcü irktaslarda var Almanya Nrw'den katılan.

Umarım yakın bir zamanda tanisiriz hepimiz.

Esenlikler.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Tamerlan - 11 Şubat 2013
Hosbulduk kardesim

bence artik bir adim atmamiz gerek,  hatta örgütlenmemiz gerekiyor.

yani biz Kürtler veya Alman nazileri kadar olamiyormuyuz onu düsünüyorum,  ama en tehlikeli silah düsüncedir bu zamanda.

aramizda bence silahli egtim bile almamiz gerekiyor,  siz ne düsünüyorsunuz?? 
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: motun yabgu - 11 Şubat 2013
Hos geldiniz esenlik getirdiniz Tamerlan soydas . Wuppertal Köln´e oldukca yakin . Kara Tekin anda Dortmunt´da sana zaten 20 kilometre . Simdilik birkac kisi olduk zamanla sayimiz dahada artacak. Toplanacagiz ve bati Avrupa Hun imparatorlugunun temelini atacagiz . T.T.K.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 11 Şubat 2013
aramizda bence silahli egtim bile almamiz gerekiyor,  siz ne düsünüyorsunuz?? 

Sakin ol şampiyon. ;)

(https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/250698_290065161119833_1401463217_n.jpg)

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Tien San - 11 Şubat 2013
Hosbulduk kardesim

bence artik bir adim atmamiz gerek,  hatta örgütlenmemiz gerekiyor.

yani biz Kürtler veya Alman nazileri kadar olamiyormuyuz onu düsünüyorum,  ama en tehlikeli silah düsüncedir bu zamanda.

aramizda bence silahli egtim bile almamiz gerekiyor,  siz ne düsünüyorsunuz?? 

                             Esen geldin irktas . Öncelikle hatirlatirim Otagimiz resmi ve yasal bir kurulustur . Her önüne gelenin aklina geleni yazabilecegi bir yer degildir . Otag kurallarimizda silahli egitim almak gibi bir madde bulunmamaktadir . Silahli egitimimizi askerlik cagina geldigimizde Türk silahli kuvvetleri bünyesinde icra ederiz . T.T.K.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Tamerlan - 11 Şubat 2013
Tabiki anliyorum,  herseyi internete yazmakta iyi degil.
ben silah dedigisem,  sadece normal silahtan bahs etmedim. daha cok güclü bir silah, ve biz bunu elde edebiliriz.
yani benim bir bildigim var,  adamlar  Nostradamusun Kehaneti gerceklesecek diye korkuyorlar,
ama unutmayinki,   eski bir cin efaseni var.  zaman gelicek, ve türkler cini iskal edecek sonra dünyayi.
ben Pegamberlerin Türk oldugundanda  eminim..

bu sayfayi inceleyin :  http://guneyturkistan.wordpress.com/
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Çağrıbey - 11 Şubat 2013
Hosbulduk kardesim

aramizda bence silahli egtim bile almamiz gerekiyor,  siz ne düsünüyorsunuz??

Hoşgeldiniz, esenlikler olsun Tamerlan kandaşım.
Konuğumuzsunuz ve Türk örf ve töresine uygun olarak Otağımıza gelip Otağı selamlamışsınız. Çok iyi ve güzel.
Ancak "silahlı eğitim" vs gibi sözleri ne siz dediniz ne de biz duyduk. Ve başka bir iletinde açıklamaya en azından durumu kurtarmaya çalışma gayretine istinaden biz de bu kelimeleri, bir daha tekrar edilmemesi kaydıyla, maksadını aşmış sözler olarak kabul ettik/algıladık.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla
Çağrıbey
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Tamerlan - 12 Şubat 2013
Evet haklisinda kardesim, size birsey diyeyim.  Hun Türkü diyorsunuz,   macaristanda  Jobbic diye bir parti var, bende onlarlan baglantidayim, adamlar Hun.   ve onlar resmen partisinde devlet tarafinfan  egtim aliyorlar, dövs vs.
duyduma göre arkadasin birtaneside, demisti Roma diye birini vurmuslar.   bunu arastira bilirsiniz. 
nasil egtim aldiklar ve ne yaptiklari ap acik ortada.
simdi size soruyorum,  siz Hun Türkümüsünüz? yoksa  MHP CHP AKP gibi sadece bir partimi.
size karsi saygim var,   ama benim aradigim kan kardeslerim.  benim özelime ozaman yazsin. sadece chat yapmak istemiyorsa.
bu ara herkes Kurultaja  macaristanda bu sene hos gelebilir.
jobbic partisni arastirin,  bizim türklerde böyle parti olmayinca,  bizdende artik onlara gidenler var. yani resmen Hun Marcarlara katilanlar var

bunu istersen gidip avrupa birligine sikayette edebilirsiniz, avrupa ve Türkiye devletide bu durumu biliyor zaten. yoksa ben o arkadaslarlar avrupanin ortasinda Avrupa birliginin bayragini yakmazdim.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Tamerlan - 12 Şubat 2013
ama tabiki yinede sizi anliyorum. basinizi derde sokmak istemiyorumda,   cünkü bu zamanda kimin ne oldugu belli degil.
adamlar korkudan siteyide kapattirir ne olur ne olmaz öyle degilmi. 
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: o.öcal - 12 Şubat 2013
Tamerlan sanıyorum senin önce Türkçe yazım kurallarıyla ilgili bir eğitim alman gerekiyor, silah eğitimini sonra alırsın.

Sahi sen neler saçmalıyorsun öyle. Bu otağın üyeleri adını verdiğiniz sitenin de partinin de ne olduğunu gayet güzel biliyorlar, ders vermene gerek yok.

Bu otağın üyeleri yukarıda adlarını verdiğin partilerden herhangi birisinin üyesi olabilirler mi sizce.

Buradakilerin Hun Türkü olmadıklarından şüphen mi var da öyle bir giriş yaptın anlamadım.

Sanıyorum siz provokatör olarak otağa geldiniz. En iyisi Almanya'dan hiç ayrılmayın, orada kalın. Bak elimizde keleşler bekliyoruz. Kapıdan kafanı uzattığın zaman alnıyın ortasından kurşunu yiyeceksin haberin olsun.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: KaraTekin - 12 Şubat 2013
Evet haklisinda kardesim, size birsey diyeyim.  Hun Türkü diyorsunuz,   macaristanda  Jobbic diye bir parti var, bende onlarlan baglantidayim, adamlar Hun.   ve onlar resmen partisinde devlet tarafinfan  egtim aliyorlar, dövs vs.
duyduma göre arkadasin birtaneside, demisti Roma diye birini vurmuslar.   bunu arastira bilirsiniz. 
nasil egtim aldiklar ve ne yaptiklari ap acik ortada.
simdi size soruyorum,  siz Hun Türkümüsünüz? yoksa  MHP CHP AKP gibi sadece bir partimi.
size karsi saygim var,   ama benim aradigim kan kardeslerim.  benim özelime ozaman yazsin. sadece chat yapmak istemiyorsa.
bu ara herkes Kurultaja  macaristanda bu sene hos gelebilir.
jobbic partisni arastirin,  bizim türklerde böyle parti olmayinca,  bizdende artik onlara gidenler var. yani resmen Hun Marcarlara katilanlar var

bunu istersen gidip avrupa birligine sikayette edebilirsiniz, avrupa ve Türkiye devletide bu durumu biliyor zaten. yoksa ben o arkadaslarlar avrupanin ortasinda Avrupa birliginin bayragini yakmazdim.

Tamerlan öncelikle Otag hosgeldin dedikten sonra bizdeki durumu ve Macaristan´daki durumu kisaca degerlendirip burdan yola cikarak gerceklerin analizini yapalim...

Hic bir ülkede resmi bir kurulus ya da siyasi bir parti yandaslarina sempatizanlarina sunu sunu asin kesin diye talimat veremez, bunu yaptigi an sonu olur, bu Macaristan´daki Jobbik partisi icinde gecerlidir, dünya´nin diger ülkelerinde ki milliyetci parti ve kuruluslar icinde gecerlidir bu bir ikincisi Jobbik´ten örnekler vermissin, Macaristan gibi milliyetciligin en üst safhada oldugu bir ülkede milliyetci partiler elbette basarili olurlar, birde bizim ülkemizde "Milliyetciligin/Türkcülügün/Soyculugun" nasil görülüp algilandigini karsilastir bakalim karsina nasil bir sonuc cikacaktir ?
Türkiye gibi bir cografya da asirlardan buyana; "din, hümanizm, ümmetcilik" gibi kavramlarla mankurtlastirilan Türk milleti daha 1920´li yillara kadar Türklügün, millet kavraminin ne demek oldugunu dogru dürüst bilmiyordu. Bir Türk´e "Türk" dendigi zaman bunu kendisine hakaret edilmis olarak algiliyordu. Tanri´nin Türk milletine bir lütfu olan Basbugu Atatürk geldi de bu millet Türk oldugunun farkina vardi yoksa Türk olduklarinin bile farkinda olmayan milyonlarca Türk soylu vardi bu cografyada...

Evet kandasim daha fazla lafi uzatmadan özetleyecek olursak öncelikli olarak etrafimiza, cevremize "Türklügü, Türkcülügü, milli suuru" Türklere anlatmaliyiz, asilamaliyiz. Tabani olmayan bir hareketin basariya ulasma sansi sifirdir, farz edelim ki yarin bizler sokaklara dökülsek bize ilk tepkiyi verecek olanlar öncelikli olarak kendi kanimizdan soyumuzdan olan mankurt Türkler olacaktir. Bunun icin kesmeden asmadan önce yapmamiz gereken beyinlere davamizi naksetmektir, gönüllere inmektir. Biliyormusun kandas dünyanin en tehlikeli silahi, milli suur yönünden donanimli olan hedefine kilitlenmis Idealist insandir.

Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 12 Şubat 2013
Esenlikler Yoldaslar, durumu bir toparlamak lazim diye düsünüyorum, bence konu özünden sapiyor.

Ben bu Konuyu actigimda "Yerel olarak birbirine yakin olan Türkcü-Atatürkcü-Türkleri" bir araya getirip birlikte bir BIRLIK kurmayi düsünmüstüm.

Türk Milliyetcilerinin/Türkcülerin Almanya/NRW bölgesinde bir Lobisini kurulsun diye.

Bu Yolda ilk adimlari attim bile ve bir Proje hazirladim.

Simdi bu Projenin icerigini burada tanitmadan evvel aklimdan gecenleri sizin ile paylasmak istiyorum.

Bir yanda bu Siteye yeni katilanlar, öbür yanda bu Sitenin yöneticileri yani Otag yöneticileri ve sorumlulari var (örnegin Antepli Bozkurt, Ücoklu Börü Kam). Bunun yaninda, Türkiyede bulunan Türkcü Irktaslar var ve Almanyada dogmus büyümüs veya burada yasayan Türkcüler var. Türkiyede bulunan Bazi üyeler (belki tamami) Ankarada bulunan Gökbörü Türkcü Turanci Dernegine üyedirler.

Bu Siteyi acan ve yöneten Irktaslarima en basta taktirimi ve saygilarimi gönderiyorum.

Biz burada Almanyada örgütlenmek icin sizin kurdugunuz Forumda yazisip yakin olan irktaslarimizi ariyoruz. Bunda umarim bir sakinca yoktur, yoksa bunlarin Ankara Gökbörü Turanci Düsünce Derneginin himayesinde olmasimi gerekiyor sizce?

Cünkü benim hazirladigim Projenin icerigi daha cok Türkcü bir LOBI kurma Amacli. Bunu yasal olarak saglam bir temel üzerinde kurup bir Dernek kurmayi amacliyorum.

Su an bu kurulacak Birligin Ismi ve Tüzükleri üzerine, Bulusmalarin nasil ve nerede gerceklesecegi üzerine ve Tüzüklerin Türkcü iceriginin disa karsi ne derece belirgin olmasi gerektigi üzerine calisiyorum.

Kisacasi burada güclü bir Türkcü Lobiyi düzenleyip bir Dernek kurmayi hedefliyorum birbirine yakin olan Türkcü Irktaslarim ile birlikte.

Kesinlikle tabiki yukarida belirtildigi gibi, silahsiz ve yasadisi olaylardan uzak gayet yasal bir Hareket, birbirini destekleyen ve birlikte projelere atilan Türkcü Lobi olarak.

Esenlikler diliyorum herkese.



Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 12 Şubat 2013
Evet kandasim daha fazla lafi uzatmadan özetleyecek olursak öncelikli olarak etrafimiza, cevremize Türklügü, Türkcülügü kisacasi "milli suuru" Türklere anlatmaliyiz asilamaliyiz. Tabani olmayan bir hareketin basariya ulasma sansi sifirdir, farz edelim ki yarin bizler sokaklara dökülsek bize ilk tepkiyi verecek olanlar öncelikli olarak kendi kanimizdan soyumuzdan olan mankurt Türkler olacaktir. Bunun icin kesmeden asmadan önce yapmamiz gereken beyinlere davamizi naksetmektir, gönüllere inmektir. Biliyormusun kandas dünyanin en tehlikeli silahi, milli suur yönünden donanimli olan Idealist insandir.

Yüzde yüz katiliyorum Kara Tekin Andam.

Esenlikler, hayirli geceler/sabahlar diliyorum. Aci kahvemi icmeye gelirsin insallah yakinda  :asker:
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: KaraTekin - 12 Şubat 2013
Hosbulduk kardesim

bence artik bir adim atmamiz gerek,  hatta örgütlenmemiz gerekiyor.

yani biz Kürtler veya Alman nazileri kadar olamiyormuyuz onu düsünüyorum,  ama en tehlikeli silah düsüncedir bu zamanda.

aramizda bence silahli egtim bile almamiz gerekiyor,  siz ne düsünüyorsunuz??

Bilmiyorum yasin kac kandas sanirim epey gencsin...Bak ne diyecegim simdiye kadar internet ortaminda onlarca Türkcü Forum kuruldu, ve bazilarinin üye sayisi 10.000 leri, 20.000 leri gecmisti lakin gün geldi binlerce üyesi olan bu Türkcü forumlar uluorta asip keselim diyen heyecanli kandaslarin sayesinde bir bir kapatildi veya Türklüge hizmet icin bu forumlari kuran Türkcüler mahkemelerde yargilandi veya cezai isleme tabi tutuldular...Bugün Türkcülerin yazabilecegi bir burasi kaldi, burayida bu sekilde kapattirirsak büyük basari elde etmis oluruz degilmi Tamerlan kandas ??

Burasi "kanarya sevenler derneginin" tartisma platformu degildir. Burasi ser odaklarinin yirmi dört saat acigini gözledikleri yasal ve resmi bir Türkcü dernegin sanalag üzerindeki tartisma platfomudur, asalim keselim türünden yazilarin yazilmasi sadece yarardan cok zarar verir.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: KaraTekin - 12 Şubat 2013
Evet kandasim daha fazla lafi uzatmadan özetleyecek olursak öncelikli olarak etrafimiza, cevremize Türklügü, Türkcülügü kisacasi "milli suuru" Türklere anlatmaliyiz asilamaliyiz. Tabani olmayan bir hareketin basariya ulasma sansi sifirdir, farz edelim ki yarin bizler sokaklara dökülsek bize ilk tepkiyi verecek olanlar öncelikli olarak kendi kanimizdan soyumuzdan olan mankurt Türkler olacaktir. Bunun icin kesmeden asmadan önce yapmamiz gereken beyinlere davamizi naksetmektir, gönüllere inmektir. Biliyormusun kandas dünyanin en tehlikeli silahi, milli suur yönünden donanimli olan Idealist insandir.

Yüzde yüz katiliyorum Kara Tekin Andam.

Esenlikler, hayirli geceler/sabahlar diliyorum. Aci kahvemi icmeye gelirsin insallah yakinda  :asker:

Kandasim en kisa zamanda...Telefon numarani aldim.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 12 Şubat 2013
Esenlikler Yoldaslar, durumu bir toparlamak lazim diye düsünüyorum, bence konu özünden sapiyor.

Ben bu Konuyu actigimda "Yerel olarak birbirine yakin olan Türkcü-Atatürkcü-Türkleri" bir araya getirip birlikte bir BIRLIK kurmayi düsünmüstüm.

Türk Milliyetcilerinin/Türkcülerin Almanya/NRW bölgesinde bir Lobisini kurulsun diye.

Bu Yolda ilk adimlari attim bile ve bir Proje hazirladim.

Simdi bu Projenin icerigini burada tanitmadan evvel aklimdan gecenleri sizin ile paylasmak istiyorum.

Bir yanda bu Siteye yeni katilanlar, öbür yanda bu Sitenin yöneticileri yani Otag yöneticileri ve sorumlulari var (örnegin Antepli Bozkurt, Ücoklu Börü Kam). Bunun yaninda, Türkiyede bulunan Türkcü Irktaslar var ve Almanyada dogmus büyümüs veya burada yasayan Türkcüler var. Türkiyede bulunan Bazi üyeler (belki tamami) Ankarada bulunan Gökbörü Türkcü Turanci Dernegine üyedirler.

Bu Siteyi acan ve yöneten Irktaslarima en basta taktirimi ve saygilarimi gönderiyorum.

Biz burada Almanyada örgütlenmek icin sizin kurdugunuz Forumda yazisip yakin olan irktaslarimizi ariyoruz. Bunda umarim bir sakinca yoktur, yoksa bunlarin Ankara Gökbörü Turanci Düsünce Derneginin himayesinde olmasimi gerekiyor sizce?

Cünkü benim hazirladigim Projenin icerigi daha cok Türkcü bir LOBI kurma Amacli. Bunu yasal olarak saglam bir temel üzerinde kurup bir Dernek kurmayi amacliyorum.

Su an bu kurulacak Birligin Ismi ve Tüzükleri üzerine, Bulusmalarin nasil ve nerede gerceklesecegi üzerine ve Tüzüklerin Türkcü iceriginin disa karsi ne derece belirgin olmasi gerektigi üzerine calisiyorum.

Kisacasi burada güclü bir Türkcü Lobiyi düzenleyip bir Dernek kurmayi hedefliyorum birbirine yakin olan Türkcü Irktaslarim ile birlikte.

Kesinlikle tabiki yukarida belirtildigi gibi, silahsiz ve yasadisi olaylardan uzak gayet yasal bir Hareket, birbirini destekleyen ve birlikte projelere atilan Türkcü Lobi olarak.

Esenlikler diliyorum herkese.

Sayın YURTCU Kandaşım,
Türk Devletinin yasaları çerçevesinde kurmuş olduğumuz GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİ'nin tüzüğü yurtiçinde ve yurtdışında şube ve temsilcilik açmaya olanak sağlamaktadır.

İşte Dernek tüzüğünün ilgili maddeleri:

Alıntı
BİRİNCİ BÖLÜM     
GENEL HÜKÜMLER

MADDE –1
Derneğin Adı, Ongunu ve Merkezi:

       a- Derneğin adı:

         GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİ’dir.  Kısaca “GÖKBÖRÜ” olarak isimlendirilir.

       b- Derneğin merkezi:
Derneğin merkezi Ankara’dadır.
Dernek yurt içinde ve yurtdışında şubeler ve temsilcilikler açabilir.

        c- Derneğin ongunu:
       Türkuaz zemin üzerinde, üstten bir yay şeklinde yazılmış “TANRI TÜRK'Ü KORUSUN” yazısının ortasında BOZKURT başı ve bu Bozkurt başının hemen altında, Göktürk abaçasıyla "TÜRK" tamgası ve bunun altında da, üst yazı yayını tamamlayacak şekilde “GÖKBÖRÜ” yazısı bulunur.

MADDE – 2
Derneğin Amacı:
Türk Soyunun kayıtsız şartsız hâkimiyeti ve özgürlüğü ile Türklüğün her yönden ileri ve üstün olması gayesi esas alınarak, Türkçülük ülküsüne ve Türk Töresine dayalı olarak her şeyin Türk için, Türk’e göre, Türk tarafından olması gerektiğine inanan bir amaç güdülüp, Türklük bilincinin gelişmesi ve Türklük sevgisinin kuvvetlenmesidir.
MADDE – 3
Derneğin Faaliyetleri:
                 a – Türkiye ve Türkiye dışında yaşayan Türklerin; karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmasını sağlayıp Türk Birliğinin gerçekleşmesi yolunda çalışmak.
                 b - Türk ulusunun ilmi, ekonomik, sosyal, kültürel konularda kenetlenmesi ve birlikte yücelmesi için çalışmalar yapmak.
                 c – Dünya üzerinde yaşayan bütün Türklerin ortak iletişim dili olarak, her bakımdan gelişmiş olan, Türkiye Türkçesi İstanbul Lehçesi esaslı Ortak Türkçe çalışmaları yapmak.
                 ç – Türk gençlerini yıkıcı, bölücü ve kozmopolitleştirici akımlara karşı Türk Milliyetçiliği Ülküsü ekseninde bilinçlendirerek birlik ve beraberliklerini sağlamak.
                 d- Türk gençlerini her şeyin üstünde Tanrıya, Türklüğe ve Vatanına bağlı olan; Türkün tarihini, tarihî yurdunu, dilini, kültürünü, soyunu ve milli mukaddesatını bilerek seven; milletine karşı her alanda görevini eksiksiz yapan, örnek Türkler olarak yetiştirmeye çalışmak.
                 e - Türk toplumu içinde hürriyetin, hakkın ve eşitliğin korunması, gelişmesi ve kökleşmesi için çalışmak; her türlü haksızlık, yolsuzluk ve eşitsizlikle uğraşmayı vazife bilmek; Türk Milletin içindeki bütün şahısların ve zümrelerin birbirini sevmesi için uğraşmak.
                 f - Türk kültür, ahlâk, zevk ve geleneklerine uygun çağdaş bir yaşayışın toplum içinde yayılmasına çalışmak.
                 g - Bütün milliyetçi davranışlara destek olmak; Türklük için faydalı her teşebbüse yardım etmek; Türk Milliyetçiliğine faydalı bir iş için özel bir dernek veya iktisadî bir kurum gerektiğinde bunlara önayak olmak.
                 h – Türk milletinin eşsiz tarihî görevleri için üyelerini tam bir ülkü havası içinde her yönden hazırlamayı ve yetiştirmeyi baş görev saymak.
                 ı - İlkelerimizden, Türk ulusunun maddi-manevi değerlerinden ve çıkarlarından kişiliğimizden ve doğrularımızdan, her ne fayda veya zarar getirirse getirsin, taviz vermemek.
                 i - İhtiyaç sahibi yerli ve yabancı uyruklu Türk öğrencilere yurt içi ve yurt dışı her türlü eğitim ve öğretim yardımı yapmak. Bu amaca katkı sağlayacak yurt, kütüphane, dershane, etüt evleri, kurs, enstitü, ilmi araştırma ve geliştirme merkezleri, okullar açmak ve bu tür müesseselere her türlü ayni ve nakdi yardımda bulmak.
                 j - Amaçlar doğrultusunda ülkemiz ve milletimiz adına faydalı olabilecek her konuda faaliyette bulunmak üzere ülkemizdeki ve yabancı ülkelerdeki ulusal ve uluslar arası kuruluşlarla, ülkemizde ve uluslar arası alanda beraberlik ve işbirliğinde bulunmak. Ulusal ve uluslar arası ilmi toplantı ve konferanslar tertiplemek, kongre ve konferanslara katılmak, ilim adamları veya üniversiteler ile işbirliği halinde araştırmalar yaptırarak, raporlar hazırlatmak, toplumun ve ilgililerin istifadesine sunmak. Faaliyet alanları ile ilgili yarışmalar düzenlemek ve ödüller vermek.
                 k – Türk Milliyetçiliği Ülküsünü yaymak amacıyla gazete, dergi, kitap, film, video, müzik vb. yazılı ve görsel faaliyetlerde bulunmak.
                 l - Dernek faaliyetleri için ihtiyaç duyulan taşınır, taşınmaz mal satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve taşınmazlar üzerinde ayni hak tesis etmek, hizmet amaçlı ticari işletmeler açmak, ticari ortaklıklar kurmak.
                m - Derneğin amacını gerçekleştirmek üzere, benzer amaçlı derneklerden, işçi ve işveren sendikalarından ve meslekî kuruluşlardan maddî yardım almak ve adı geçen kurumlara maddî yardımda bulunmak.
                 n - Amacın gerçekleştirilmesi için gerek görülmesi halinde, 5072 sayılı Dernek ve Vakıfların Kamu Kurum ve Kuruluşları ile İlişkilerine Dair Kanun hükümleri saklı kalmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları ile görev alanlarına giren konularda ortak projeler yürütmek.
                 o - Yukarıdaki fıkralarda zikredilmeyen fakat derneğin esas amacına uygun her türlü teşebbüs ve faaliyetlerde bulunmak.

Madde – 4
Kapsam:
Soy, dil ve tarih olarak birbirine bağlı Dünyadaki bütün Türk Milletini kapsar.
...
.....
.........
..............

Madde – 32
Temsilcilikler:
Gerekli görülen yerlerde temsilcilikler açılabilir.
Temsilcilikler şube kurultayı ve büyük kurultayda, temsilci sıfatıyla temsil, edilirler.
Temsilciliğin adresi, genel yönetim kurulu kararıyla temsilci olarak görevlendirilen kişi veya kişiler tarafından o yerin mülkî idare amirliğine yazılı olarak bildirilir.


Yukarıda verdiğim bilgilerden de anlaşılacağı gibi GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİ dünyanın her yerinde resmi statülü temsilcilikler açabilmektedir.
Sizin bu yöndeki girişimlerinizi daha önceki iletilerimde derneğimizin Almanya'da ki mensupları olan motun yabgu ve Karatekin andalarla görüşmeler yapılması ve görüşmelerden sonra sizlerin dernek ülkülerine fikir, düşünce ve yaşayış olarak uygun olduğunuz ve dernek temsilciliğini kesintisizce sürdürebileceğiniz bilgileri bizlere ulaştığında ve adlarını saydığım motun yabgu ve Karatekin andaların da bu işin içinde fiilen yer almaları kaydıyla uygulamaya konulabilir.
Siz soy ve kan olarak tertemiz ve Türklüğe hizmet heyecanınız çok coşkun insanlar olabilirsin-ki öyle olduğundan şüphemiz yoktur.-lakin gel gör ki bu işler sanal araçlarla olmuyor/olmamalı. Biz sizleri yeterince tanıma olanağına sahip olamadık. Bunu sizin de takdir edip ve bize hak vereceğinize eminim.
Gerek motun yabgu ve gerekse Karatekin andalar size hitaben yazdıkları daha önceki iletilerinde bir görüşme süreci başlattılar. En azından Almanya'da yaşayan siz değerli Türkçülerin arasında birlik olamaya yönelik bir ön fikir oluştu. Bu sürecin işlemesi ve olgunlaşması gerekir.
Bizim için kalıcılık (lanet olası arapça ifadeyle istikrar) çok çok önemli. Bu işlere, çoğu kez, bir heyecanla başlanıyor ve bir süre sonra alınan sorumlulukların ağırlığı hissedilince işin hiçte heyecandan ibaret olmadığı anlaşılıyor ve girişim kesintiye uğruyor ve daha da kötüsü bir sürü sorunlar, kırgınlıklar, hayal kırıklıkları ve güvensizliklere neden oluyor. Ve daha da kötüsü iyice ölçülüp tartılmadan, olgunlaştırılmadan bir heyecanla erken dönemde girişilen bazı işler daha sonraki zamanlarda kalıcı olarak yapılacak girişimlere de engel olmakta en az zararıyla daha sonraki girişimleri önünde geçmişe dönük çözülmesi gereken bir sürü gereksiz sorunlar yığını bırakmaktadır.
Sanırım ne demek istediğimi anlatabildim.
Almanya'da ve diğer yerlerde Türkçü bir yapılanmayı benden daha çok isteyen birisinin olacağını sanmıyorum. Ama hayatın gerçekleri çoğu zaman gönlümüzün istediklerini yapmaya izin vermiyor.
Gayet seviyeli bir süreç ve kişiler arası ilişki ve iletişim başladı. Bir süre bunu sürdürün ve en yakın zamanda bir araya gelerek birbirinizi yakından tanıyıp birbirinizle el ele, kol kola, omuz omuza ve gönül gönüle hareket edebileceğinize kanaat getirdikten sonra bizlere deyin ki tamamdır, biz de başta işin resmiyeti olmak üzere üzerimize düşenleri yapalım.
Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım.
Kök Tenğri her şeyi Türklüğün yararına kılsın.
Sağlık ve esenlik dileklerimle..

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 12 Şubat 2013
Esenlikler Ücoklu Börü Kam,
Dernek Tüzüklerini okudum ve anladim.
Hedefler güzel, amac belli. Kendimle özlestirebilecegim seyler yazilmis Tüzükte.

Motun Yabgu ve KaraTekin ve katilmak isteyen diger Türkcü Yoldaslarla bulusulup konusulmasi tabiki sart. Onlar ile bilgi paylasimi ve tanismak güzel olacagindan süphem yok.

Hayalperest, sadece "Sanal Kahraman"lik yasayacak gercek hayatta Maymun heveslilikle görevden kacan insanlar ile zaten böyle Bir Birlik söz konusu olamaz. Buda kesin, yalniz Ben kendi Adima konusayim. Bir ise atilindigi zaman sorumluluk tasimak bana zevk verecegini biliyorum.

Is hayatimdada zaten benim kacinilmaz islerim Yönetmek ve Organize etmek.

Esenlikler dilerim.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 12 Şubat 2013
Is hayatimdada zaten benim kacinilmaz islerim Yönetmek ve Organize etmek.

Sayın  YURTCU ilk başta "Büyük lokma ye büyük söz söyleme" önünde çok kimsenin zihninde, hayalinde oluşturamayacağı bir GÖKBÖRÜ teşkilatı var. TÜRK TÖRE'sini ve TÜRK tanımlamasını kavramak ne holivud ne yeşilçam ne de çizgi kahramanların senaryo yada çizerin ruh halini oynamakla, yaşamakla olmaz. EĞER Kİ BU DAVAYA GÖNÜL VERMİŞSEN ÇERİ OLMAYI BAŞTA KABUL EDECEKSİN.......!

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Tamerlan - 12 Şubat 2013
Kardeslerim,  ben burada birsey dedigsem sizi üzmek icin söylemedim.
ama tabiki haklisiniz,  herseyi heryerde yazamazsin.   unutmayin,  birbirimize düsmemize gerek yok. 
ben sizdenim sizde bendensiniz.

Altai - veya Avrasya Göktürk Kardesligi ne olursa olsun kurulmasi gerekiyor 
ve bizde beraber olmamiz gerekiyor. sonuna kadar.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 13 Şubat 2013
Esenlikler Andalar,

Esenlikler YalnizkurtKaraGülle

Benim bu asagidaki yanitima

Esenlikler Ücoklu Börü Kam,
Dernek Tüzüklerini okudum ve anladim.
Hedefler güzel, amac belli. Kendimle özlestirebilecegim seyler yazilmis Tüzükte.

Motun Yabgu ve KaraTekin ve katilmak isteyen diger Türkcü Yoldaslarla bulusulup konusulmasi tabiki sart. Onlar ile bilgi paylasimi ve tanismak güzel olacagindan süphem yok.

Hayalperest, sadece "Sanal Kahraman"lik yasayacak gercek hayatta Maymun heveslilikle görevden kacan insanlar ile zaten böyle Bir Birlik söz konusu olamaz. Buda kesin, yalniz Ben kendi Adima konusayim. Bir ise atilindigi zaman sorumluluk tasimak bana zevk verecegini biliyorum.

Is hayatimdada zaten benim kacinilmaz islerim Yönetmek ve Organize etmek.

Esenlikler dilerim.

sen böyle karsilik verdin...

Sayın  YURTCU ilk başta "Büyük lokma ye büyük söz söyleme" önünde çok kimsenin zihninde, hayalinde oluşturamayacağı bir GÖKBÖRÜ teşkilatı var. TÜRK TÖRE'sini ve TÜRK tanımlamasını kavramak ne holivud ne yeşilçam ne de çizgi kahramanların senaryo yada çizerin ruh halini oynamakla, yaşamakla olmaz. EĞER Kİ BU DAVAYA GÖNÜL VERMİŞSEN ÇERİ OLMAYI BAŞTA KABUL EDECEKSİN.......!

TTK.

Ben yukarida yazdigim yazida hic bir sekilde büyük söz söylemedim, GÖKBÖRÜ teskilatini kücümsemek ise benim haddime degildir! Daha yeni tanidigim icin bilmedigim icin hem soruyorum hem kendi icimden gecenleri buradaki Türkcü Kardesler ile paylasiyorum.

Aksine ben yukarida ÜcokluBörüKam Andanin yazdigi Tüzükleri begendigimi kendimle özdeslestirebildigimi yazdim. Taktir ettigimi ve saygi duydugumu yazdim ve tabiki kesinlikle Almanyada bulunan KaraTekin ve MotunYabgu Andalar ile bulusmak istedigimi yazdim.

Ben sana simdi bir TÜRK Kardesin olarak bir tavsiyede bulunacam affina siginarak:

Bazi Türk Gencleri sadece iclerindeki endiseleri paylasmak ve bilgilenmek amaci ile burada olabilirler. Veyahutda benim gibi birseyleri hedeflemis ve bu hedefi paylasan yoldas aramaktadir. Birbirimize keskin laf etmenin bence Türkcülük adina fayda degil zarar getireceginden eminim.

Sen biraz yazis tarzini degistir, buraya yeni katilan Türkcülügü derinden tanimayan ama aslinda KaraTekin andamin cok güzel bir ifade ile yazdigi gibi Türk Milli Suurunu tasiyan insanlari kacirirsin ancak buradan.

Evet kandasim daha fazla lafi uzatmadan özetleyecek olursak öncelikli olarak etrafimiza, cevremize "Türklügü, Türkcülügü, milli suuru" Türklere anlatmaliyiz, asilamaliyiz. Tabani olmayan bir hareketin basariya ulasma sansi sifirdir, farz edelim ki yarin bizler sokaklara dökülsek bize ilk tepkiyi verecek olanlar öncelikli olarak kendi kanimizdan soyumuzdan olan mankurt Türkler olacaktir. Bunun icin kesmeden asmadan önce yapmamiz gereken beyinlere davamizi naksetmektir, gönüllere inmektir. Biliyormusun kandas dünyanin en tehlikeli silahi, milli suur yönünden donanimli olan hedefine kilitlenmis Idealist insandir.

Ben bu yaniti aciktan yazayimmi yazmayayimmi diye cok düsündümde yazdim, acaba simdi ben bunu yazarsam buraya emek sarf etmis insanlari üzermiyim diye. Biraz sagduyu gerekli, bence bu konuyu aciktan degil, özel iletiden devam ettirelim.

Ben bu Sayfayi acan, yöneten ve bu Sayfayi hayata gecirme konusunda emegi gecen herkese tesekkür ederim.

Benim CERI veyahut KAGAN olabilecegimide sen bilemezsin, TANRI BILIR. Ben orada "gelecem Baskan olacam" mi dedim? Bana sorumluluk düserse onu tasimak bana zevk ve kivanc verir anlaminda yazdim. Kibirli bir söz etmedim.

Evet benim hayatimin bir parcasi olan is hayatimdada gayet yönetici ve organizatör bir kisiyim.

Bir ise atilindigi zaman sorumluluk tasimak bana zevk verecegini biliyorum.

Is hayatimdada zaten benim kacinilmaz islerim Yönetmek ve Organize etmek.


Bunda sakinca ney?

Buradan bütün Türkcü Kandaslarimdan böyle kirici ve keskin yazdigim icin özür diliyorum bu konuyuda burada kapatiyorum, bana buradan aciktanda yazsanda, ben sana bu konu ile ilgili sadece özel ileti yazarim.


KONUNUN BASKA YÖNLERE GITMEMESI ACISINDAN.

Esenlikler diliyorum.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 13 Şubat 2013


Buradan bütün Türkcü Kandaslarimdan böyle kirici ve keskin yazdigim icin özür diliyorum bu konuyuda burada kapatiyorum, bana buradan aciktanda yazsanda, ben sana bu konu ile ilgili sadece özel ileti yazarim.

KONUNUN BASKA YÖNLERE GITMEMESI ACISINDAN.

Esenlikler diliyorum.


Sayın YURTCU;
Ahkam kesme konuyu açtınız size iletişime geçeceğiniz kişiler bildirildi. Gerekli görüşmeleri yapmanız ve konuyu kapatıp normale dönmen gerekmezmiydi. Katıldığından beri buradan başka bir yerde beyanın ve fikrin yok yok.
(https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/427272_10152162885621988_344733246_n.jpg)
Adım belli san'ım belli. Benim forumlarda çalaklavye yazmaktan parmak uçlarım nasır tutmadı, kabza tutmaktan avuçlarım nasır tuttu.
Yaşım şu an elli ve bedenim toprağa, ruhum/Tin'im yaratıcıma ulaşana kadar bu dünyada TÜRKÇÜYÜM ve GÖKBÖRÜYÜM.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN - TÜRK IRK'I SAĞ OLSUN.

Esenlikle.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 13 Şubat 2013
Haaa bak elinde Kabza oldugunu bilmiyordum simdi beni tam susturdun. O halde ben (korkumdan) sana cevap yazmayim simdi.

Iste böyle sacmaliklarla ancak ihitiyacimiz olan tabani kaciririz!!!

Neyse bu kadar kelime yazdim, yeterlidir.

Baska konulara tabiki fikirlerimi daha beyan ederim ISTEDIGIM ZAMAN efendim, size hesap verecek durumunda degilim... ama benim buraya gelis sebebim belli, yalanlayanda yok, sözümü esirgedigimde yok bu yönden. Adresimi ve Telefon Numaramida yazdim motun yabgu ve KaraTekin andalara. Yerim belli Yurdum belli, hodri meydan efendi.

Yanliz su gercegin altini cizmek istiyorum:

Burasi ACIK BIR FORUMDUR, yani buraya GÖKBÖRÜ Dernegini taniyanda geliyor, ama tanimayanda cok. Bundan rahatsiz oluyorsaniz bu Forumu disardan gelen ziyaretcilere kapatin. Elbette bilmedigimiz konular olacaktir, soracagimiz meseleler olacaktir, bilgi paylasimi olacaktir.

Sen buraya gelen herkesin elinde KABZAmi olsun diyorsun? Sanirim KaraTekin Andanin yazdigi son iletisiyle celiskidesin, o halde seni uyarayim efendi.

Biz konusunca isine gelmiyor "ahkam kesiyor" oluyoruz...sen konusunca "Sözün özü"mü yani elinde KABZA var diyemi? Sanin belliyse belli, saygi duyariz elbette gözü kara Türk agbilere kardeslere ihtiyacimiz var ama birazcik ileri görüslü olsan buraya gelen "Tabani" burada daha iyi yönlere cekebilirsin bilgini kullanirsan.


KESKIN KORKUSUZ TÜRKLÜGÜMÜZÜ TÜRKCÜLÜGÜMÜZÜ, ICE DEGIL DISARIYA DOGRULTMAMIZ LAZIM KARAGÜLLE AGBI.

TÜRKÜN ÖZÜNDE DELILIK VARDIR, YA BURADA DELI GIBI BIRBIRIMIZ ILE KAVGA EDERIZ VEYAHUTDA - SIRT SIRTA VERIR, HAINLERE KARSI DELICE MÜCADELE VEREN BIR BIRLIK OLURUZ.

Sen agbimsin, ben tekrar simdiden yazdiklarim icin af diliyorum, ama elinde Kabza oldugu icin degil. TÜRK ve TÜRKCÜ oldugun icin.

Bu Manada ÖZÜR DILERIM, bu Konuyu kavgaya dönüstürmeyelim.

Esen kaliniz.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 13 Şubat 2013
Esenlikler, o resimi herhangi bir tehdit amacı ile koymadım. Sadece sana bizi tanı fikirlerini paylaş diyorum, seninle ilgili ciddi bir sorunum olsa özel ileti yolu ile derdimi anlatırdım.

"bana buradan aciktanda yazsanda, ben sana bu konu ile ilgili sadece özel ileti yazarim." şeklinde iletini bağlaman nedeni ile kimliği açık açık gösterdim.

Bizim amacımız yapılanmanın sağlam temeller üzerine ve hiç bir fikir, kuruluş, kişi, v.s. nin zarar veremeyeceği hedefe kesinlikle ulaşması gerekliliğidir.

Kişilerle şahsi fikir ayrılıkları hususunda genelde değil özelde tartışmak ve orta yolu bulmak yapmaya ve uygulamaya çalıştığım bir düşüncemdir. Sizinle fikir ayrılığı değil uslup konusunda anlaşamadık.

Yurt dışında olman sebebi ile insanoğlu insanın nasıl olduğunu anlayabileceğin düşüncesindeyim. Müdahale ettiğim konuları dön tekrar incele ve empati yap.

"birazcik ileri görüslü olsan buraya gelen "Tabani" burada daha iyi yönlere cekebilirsin bilgini kullanirsan." bu sözü de hakaret olarak algılamıyorum. ;)


TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 13 Şubat 2013
Esenlikler Agbi, isler biraz yogundu, inceleyemed Tam. Ama haklisin galiba uslup olarak anlasamadik, Sorun sekildi. Bende biraz fazla üstüme alindim sanirim. Sende kusuruma bakma.

Tanri Türkü korusun ve yüceltsin.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 13 Şubat 2013
Esenlikler konuları incelemende fayda var fikirlerini konularda beyan edersen anlaşılman daha kolay olur düşüncesindeyim. Sağlıcakla kal.

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 21 Şubat 2013
Iyi aksamlar Irktaslarim,

suskunlugu sevmedigim icin suskunlugumu bozuyorum.

ALMANYA NRW´DEN KATILAN BASKA TÜRKCÜ ARKADASLAR VARMI?

Haberleri izlediginde Allah kahretsin su Yobazlari diyen Irktasim,
Bu gidisat neyin nesi deyip icinde her hücresi "TÜRKÜM" diye haykiran Irktasim,
"Gurbet" isimli Hain´e BozKurt misali "TURANCIYIM" deyip "UNUTMADIM" diye bagiran Irktasim, 
Koskoca bir Ormanin icinde ac ve susuz gezen Irktasim,
Acliga Susuzluga degil, Soysuzluga kizan Irktasim,
Haykirip bagirip kizip yemek yiyip yatan Irktasim,
Ondan sonra Sürüm yok, niye herkes uyuyor diye kizan Irktasim.

Uyuma Milletim,

aramizda Yas farki olabilir
aramizda mesafeler olabilir
aramizda ufak tefek görüs farkliliklari olabilir,
aramizda bilgi farki olabilir,
aramizda bir cok fark olabilir

AMA:

AYNI DILI KONUSUYORUZ
AYNI HISLERI PAYLASIYORUZ
AYNI ÜLKEDE YASIYORUZ
AYNI KANI TASIYORUZ
AYNI KÖKÜN RUHUNU HISSEDIYORUZ
AYNI HEDEFLERE ULASMAK ISTIYORUZ
ves. ves. ves.

Farkliliklarimizi degil, bizi bir BIRLIK yapacak olan BIRLIKTELIKLERIMIZI Gözümüz önünde tutalim.

Ben birazcik kendimden bahsedeyim Andalar, Ben Türkiyenin Batisindan (Manisa) Almanyaya göc eden bir Babanin evladiyim.
Baba tarafimin yüksek ihtimal ile Oguz boyunun "KAYI" boyundan geldigine inaniyorum.

Babannem hep anlatir, Babamda anlatirdi (Allah rahmet eglesin, 2011de hakkin rahmetine kavustu) bizim eskilerimize hep KAYILAR KAYILILAR derlermis. Kayi Boyunun Simgesi ise benim soy ismimde mevcut. Belki tesadüftür tabiki ama ben buna inaniyorum.

velhasil kelam, zaten fark etmez.

Ama ben gercektende yakinimda olan Turanci Irktaslar ile irtibata gecmek istiyorum, (Tabiki uzaktada olan Türkcüler ilede, ama yakinda olan kisiler ile dayanisma daha kolay)

bir toplamak istiyorum:

Almanya NRW veya yakinlardan olan arkadaslar bunlar:

Simdilik 4 Kisiyiz bu Forumdan haberi olup NRW´den ikamet eden Türkcüler olarak.

motun yabgu
KaraTekin
Tamerlan
YURTCU

motun yabgu agbide ve Karatekin Andamda benim ile ilgili bilgiler var. Adres Telefon ves.
ben yalnizda degilim, benim alevi corumlu saglam bir türkcü arkadasim var, yani onunla birlikte 5 kisi olduk diyebiliriz.
alevi olmasi tabiki hic önemli degil, ama tabiki aslini arastiran Türkcü bir insan olarak Türkmen aleviligine karsi ayri bir hosgörüm/sevgim var.
(Neyse mezhep konusu burada zaten gercekten önemsiz bir mesele)


simdi arkadaslar, ben buraya hevesli hevesli yaziyorum, yukarida yazdigim gibi suskunluguda bozmak istedim, bir kac gündür kimse katilmamis bu konuya, ama ben eminimki bu Foruma gelipte 2-3 ileti yazip buradan ayrilan arkadaslarda vardir. Öyle Soydaslarimizda bizi görsün, böyle bir gayretin icerisinde oldugumuzu bilsin istiyorum.


Yakinimda bulunan Andalarim:

Isterseniz bir Terminde anlasalim benim dükkanda bulusalim. Ben tekliflerinize duyarliyim. En basta maksat niyet tanismak ve sohbet etmek elbette. Bence fazla ara vermeyelim, tanisalim.

Esenlikler diliyorum hepinize Irktaslar.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Erzincan24 - 23 Şubat 2013
Bende NRW bölgesindenim.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: KaraTekin - 24 Şubat 2013
YURTCU irktasim sevkini kirmak gibi olmasin bulusalim, görüselim, dernekleselim diyorsun iyi güzel hosta bunun devamliligini nasil sagliyacagiz ?
Bunlarin öncelikle yazilip cizilmesi lazimdir. Yoksa dernegi bir yer bulup, belediyeden izni alindimi iki saatte acarsin burda asil mesele kandaslarin nasil düzenli olarak bir araya gelebilecegidir, malumundur ki Almanya´daki Türkcüler daginik sekilde baska baska sehirlerde ikamet etmektedirler.

Örnegin bana en yakin olan sen ve Motun Yabgu andamla aramizda 200 km var, daha uzak olan Hollanda´daki, güney taraflarindaki, Berlin´de ki kandaslari yazmiyorum bile...simdi farz edelim ki derneklesmeyi merkez olmasi bakimindan ve Türklerin yogun olmasi sebebiyle bulundugunuz kent´te gerceklestirdik, düzenli toplantilar aktiviteler vs. nasil yapilacak ? Hafta sonlari dahi olsa is güc ailevi gibi nedenlerden dolayi kalkip 200 km yolu gidip gelmek büyük sikinti doguracaktir. Bana kalirsa NRW hatta Almanya geneline bir cagri degilde cevrende bizim görüslerimize meyilli Türkler varsa, ekonomik gücün yetiyorsa ki gördügüm kadariyla bu imkana sahipsin bir sekilde bunu orda kendi imkanlarin ile baslatabilirsin. Yoksa bu baslik altina Hollanda´dan, Berlin´den, Frankfurt´tan, Dortmund´dan bin tane, on bin tane Türkcü bende varim diye yazsa hic bir faydasi olmayacaktir. Haa Almanyadaki Türkcüler arasinda tatillerde vs. görüsmeler, bulusmalar yapilabilir fakat derneklesme isi ciddiyet isteyen, kosturma isteyen üyelerinin sürekliligine bagli bir durumdur...Bu durumlari yani kriterleri göz önüne aldiktan sonra egriye egri dogruya dogru durum degerlendirmesi yapilsa daha saglikli olur kanaatindeyim.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 24 Şubat 2013
YURTCU irktasim sevkini kirmak gibi olmasin bulusalim, görüselim, dernekleselim diyorsun iyi güzel hosta bunun devamliligini nasil sagliyacagiz ?
Bunlarin öncelikle yazilip cizilmesi lazimdir. Yoksa dernegi bir yer bulup, belediyeden izni alindimi iki saatte acarsin burda asil mesele kandaslarin nasil düzenli olarak bir araya gelebilecegidir, malumundur ki Almanya´daki Türkcüler daginik sekilde baska baska sehirlerde ikamet etmektedirler.

Örnegin bana en yakin olan sen ve Motun Yabgu andamla aramizda 200 km var, daha uzak olan Hollanda´daki, güney taraflarindaki, Berlin´de ki kandaslari yazmiyorum bile...simdi farz edelim ki derneklesmeyi merkez olmasi bakimindan ve Türklerin yogun olmasi sebebiyle bulundugunuz kent´te gerceklestirdik, düzenli toplantilar aktiviteler vs. nasil yapilacak ? Hafta sonlari dahi olsa is güc ailevi gibi nedenlerden dolayi kalkip 200 km yolu gidip gelmek büyük sikinti doguracaktir. Bana kalirsa NRW hatta Almanya geneline bir cagri degilde, eger cevrende bizim görüslerimize meyilli Türkler varsa, ekonomik gücün yetiyorsa ki gördügüm kadariyla bu imkana sahipsin bir sekilde bunu orda kendi imkanlarin ile baslatabilirsin. Yoksa bu baslik altina Hollanda´dan, Berlin´den, Frankfurt´tan, Dortmund´dan bin tane, on bin tane Türkcü bende varim diye yazsa hic bir faydasi olmayacaktir. Haa Almanyadaki Türkcüler arasinda tatillerde vs. görüsmeler, bulusmalar yapilabilir fakat derneklesme isi ciddiyet isteyen, kosturma isteyen üyelerinin sürekliligine bagli bir durumdur...Bu durumlari yani kriterleri göz önüne aldiktan sonra egriye egri dogruya dogru durum degerlendirmesi yapilsa daha saglikli olur kanaatindeyim.

Bu gerçeği kavrayıp, otağımızda açılmış çok değerli ve manidar konulara fikir beyanına özgürlük verebilirsin Sayın YURTCU..
(https://www.hunturk.net/forum/rsm/4769-gene-olmuyo-1361715974.jpg)
Sanırım böyle bir problem yoktur... :twisted:

TTK.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 25 Şubat 2013
Esenlikler erzincan 24 Kandasim,
Esenlikler KaraTekin ve YALNIZKURTKARAGÜLLE

@KaraTekin: Endiselerini ve uyarilarini dikkate aliyorum Andam, tabiki bir cok degindigin sorunlarda sana hak veriyorum. Haklisin kolay degil. Derneklesmek icin elbette öncelikle yazilip cizilmesi gereken meseleler var. Türkcülerin daginik oldugu ve cesitli sehirlerde ikamet ettiginede katiliyorum ama bence senin tabirinle "bizim görüslerimize meyilli Türklerin" sayisinin Almanyanin HER Sehirinde cok sayida bulundugu kanaatindeyim. Bak ben kendi adima konusayim, benim cok saglam Türkcülügün Turanciligin anlamini bilen BIR TANE Cocukluk arkadasim var. Ama bizim görüslerimize meyilli olan yobaz olmayan ama Turanci bir akima varliklari ile katki verebilecek en az 10 tane daha arkadasim var bu sehirde. Bunun disinda bence günümüzün teknolojisi ile bir cok farkli yollarla görüsmenin yollarida var bir kere tanistiktan sonra. "Derneklesmek" her gün bulusup Kültürel Faaliyet anlaminda olmayabilir. Farkli bir sekilde Temeli TÜRKCÜ bir düsünceli LOBI olabilir. 200 km gercekten yakin bir mesafe degil, bu konuda haklisin ama uzakliktan dolayi katilamasan bile yolun düstügünde ugrarsin.

(Ben eskiden Net´den tanistigim görmedigim bir Kizi görmek icin 200 km gittigim oluyordu cok zaman  :lol: sanirim bunu yapan tek kisi ben degildim ;D )

Ben burada böyle uzun uzun yazip Cagri yapsamda asil niyetim ve hedefim en basta: Türkcü olan insanlar ile tanismak, yani örnek olarak en son yazan Erzincan24 Isimli Irktas. Bu konuyu görmüs yazmis, belki tanisiriz belki tanismayiz ama buradan BIR SES vermek istedim ve bak bu yolda simdi saydigim zaman (seninle birlikte 7 Türkcüye ulasabildim) bu Platformu tanismak icin kullanmak ve yakininda bulunan Türkcüler ile Realitede tanismak benim icin önemli olmaktan öte GEREKLI.

Tabiki bir sonraki adim, eger yakin cevrede bulunan Türkcü veya bu düsüncelere egilimli olan Türklerin sayisi artarsa birlikte bir LOBI ve Faaliyetleri düzenlemek icin bir Dernek kurulabilir.

Ilk yazimda bir misal vermistim:
Belki benim dükkanimin birinde verecegim bir is icin, tanistigim bir Türkcü arkadasin Firmasini tercih edebilirim (o kazanir), Belki yakinimda bulunan bir Türkcü arkadas ailesi ile benim mekanimda ailesiyle bir yemege gelebilirim (ben kazanirim), belki issiz olan bir Arkadas benim dükkanimda calisabilir (o kazanir, bende kazanirim) yani zamanla bu tanismalardan daha bir cok sey dogabilir.

bunu gerceklestirmek icin her gün her hafta bulusmaya gerek yok. en önemlisi tanismak ve ayni fikirde olan insanlari düzenli bir sekilde toplamak.

tanistiktan sonra pekismek ve belki birlikte ekonomik anlamda faaliyete gecmek, projeler gerceklestirmek. tabiki bu hedef yakin degil, kolay degil...ama imkansiz oldugunu düsünmüyorum.

bu konular üzerinde yazili bir calismada yaptim, buradaki yasal yönlerini arastirdim ves. ves. ama seninde hakli sekilde degindigin gibi dernek kurmak zor degil. Bak örnek bir isim vereyim sana: "Interessenvertretung von Gastarbeitern mit türkischem Migrationshintergrund" Türkcü bir akim oldugu belli degil, fark etmezki, ilk etapta tanismak ve örgütlenmek cok daha önemli. bu konular tartismaya acik tabiki. Dernek kurmak 75 Euro yani sorun bu degil. LOBI yani birbirini taniyan destekleyen bir TÜRKCÜ AG kurmak önemlisi.
(O isim gercekten sadece su an hayali olarak aklima gelen bir isim, o isim üzerinde durmayin lütfen)



@YALNIZKURTKARAGÜLLE:
Ben baska konulara fikir beyan edecem daha agbi. Belki beni daha yeni tanidigindan dolayi, buraya bir hevesle gelip iki gün sonra birdaha buraya ugramayan birisi olabilecegimi tahmin ediyorsundur belkide. seninle insallah daha yakin tanisiriz bu hayatta  :asker:

hem benim bu heveslendigim bulusmalar, gerceklessede gerceklesmesede ben burada baska Türkcüler ile tanistimmi? tanistim, eeee o halde hedef o kadarda imkansiz degilmis, basarisiz olacagimi düsünmüyorum. almanlarda bir söz var, "aslinda hedef yoldur" diye, (Almancasi "Der Weg ist das Ziel")

motun yabgu andamin yanina kesin ugrayacam bu hafta (yüksek bir olasilik ile yarin aksam calacam kapisini)

erzincan24 Kandasim. NRW´nin neresinden ikamet ediyorsun?
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: YURTCU - 25 Şubat 2013
Sunuda kisaca belirtmek istiyorum: ben herseyi iyi biliyorum demiyorum, sizlerden ögrenebilecegim daha bir cok konu vardir elbette.

Burayi hem kendim bilgilenmek, hem bilgilendirmek, hem tanismak icin kullanilan bir Forum olarak görüyorum ve tabiki hic bir kandasima saygisizlik etmem. eger biraz keskin yazdigimi düsünüyorsaniz beni andaniz olarak bagislayin. bir cogunuzun tecrübesi benimkinden ileridir, beni hevesli kani kaynayan bir türkcü kardesiniz olarak kabul edin.


esenlikler diliyorum herkese.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: Erzincan24 - 25 Şubat 2013
Yurtcu kardesim ben Kölndenim merkez degil köyündenim özelden yada msnden konusmamiz daha iyi olcak bulusmak icin yer bulmada görüsmek isterim bende.
Başlık: Ynt: Almanya - NRW bölgesinden Türkcülere Cagri
Gönderen: KaraTekin - 25 Şubat 2013
Sayin YURTCU,

Dün, GökBörü Türkcüler derneginin genc Bozkurtlari Hocali soykirimini telin ederken Ankara´nin göbeginde soysuz kirolar tarafindan darp edildiler, bazi kandaslarimiz ise ciddi sekilde yaralanmislar. Dikkat ediyorumda bu baslik altina birisi birsey yazdiginda aninda damliyorsun lakin dünden buyana o sayfaya bir tek satir dahi yazmadin, gecmis olsun dileklerinde bulunmak cokmu zor sayin YURTCU ?

Kandaslarina gecmis olsun tenezzülünde dahi bulunmayanlarin actigi böyle basliklar bana göre kaale alinmayacak kadar ciddiyetsizdir, bu nedenle basligi kilitliyorum.