Gönderen Konu: Mallar Sinop'ta :-)  (Okunma sayısı 20442 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: Mallar Sinop'ta :-)
« Yanıtla #50 : 22 Şubat 2013 »
Sayin Öcal ne yazikki bunun tam tersi oluyor Hakan gibiler arnavudum diye bagirdikca bizim Türk ler uyaancaklarina hepimiz kardesiz deyip bagrina basiyor , herkes uyanirda bizim Türkler in uyanmasi biraz zaman alir karadeniz deki bdp lilere gösterilen tepkiler her ne akdar yerinde olsa bile fazla iyimser degilim bu konuda cünkü onlara o tepki bdp li oldugu icin verilmis bir tepkidir kürt olduklari icin degil bende karadenizliyim benim köyümde güneydogu dan gelen 5 kürt kökenli gelin var toplum bunlara bir sey demiyor olumlu karsiliyor burdada henüz uyanmaktan ne kadar uzak oldugumuzu görebiliriz.

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: Mallar Sinop'ta :-)
« Yanıtla #51 : 22 Şubat 2013 »
TÜRK BÜTÜN FATURALARINI SON GÜNE BIRAKIR!
Bu yapılanların bedelini herkese ödeteceğiz
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı Karakalpak

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
Ynt: Mallar Sinop'ta :-)
« Yanıtla #52 : 22 Şubat 2013 »
170 bin civarinda ki lazlar kürtler gibi 13-14 milyon bir nüfusa saghip olsalardi karadeniz i Türk e zindan ederler kürtler de geri kalmazlardi , lazlar in sessiz olmasi Türk e bagliliktan degil nüfus acisindan zayif olmalarindan kaynalaniyor bu nedenle laz milliyetciligi yapmanin imkansiz oldugunu bilen lazlar ya sosyalist devrimci maskesi ile yada pkk maskesi ile Türk düsmanligi yapiyor .

Aynen katılıyorum anda. Bizim Türk-İslam sentezcileri sürekli; Lazlarda, Çerkezlerde bizdendir, bir güne bir gün isyan etmişlikleri yoktur diyerek Lazı, Çerkezi, Boşnağı sahiplenirler.

Onların Kürtler gibi bölücülük yapmamalarının sebebi nüfuslarının azlığı. Lazların nüfusunu 150 bin diye biliyorum. Çerkezlerde taş çatlasın 850-900 bin ancak varlar. Bu kadar az nüfusla bir halt yiyemeyecekleri kesin. Üstüne üstük Lazlarında, Çerkezlerinde tamamının Lazlık ve Çerkezlik bilincine sahip olmaması cabası. Bu kadar az nüfusla açık şekilde Lazcılık ve Çerkezcilik yapmak afedersiniz ama sağlam g.t isteyeceğinden bunu yapamıyor, ya Komünist, yada Ümmetçi safsataların arkasından Türk düşmanlığı yapıyorlar.

Çevrimdışı Karakalpak

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
Ynt: Mallar Sinop'ta :-)
« Yanıtla #53 : 22 Şubat 2013 »
Gecenlerde Gültan Kisanak denilen kevase söyle bir aciklamada bulunmustu; " Karadeniz halki, sevgili lazlar, bizim mücadelemiz sizinde mücadelenizdir!"
Simdi kevasenin bu cümlelerinden su sonucu cikartiyoruz, bunlar Karadenizi Türk olarak görmedikleri icin veya bildikleri halde ne kadar gedik acarsak kardir mantigi ile Karadenizi tümden baska bir etnisiyete (laz, gürcü) mensupmus gibi gösterip ezici cogunlugu Türkoglu Türk olan bu bölgemizi de yanlarina cekerek bir kac cepheden Türklüge ve devletimize karsi cephe acarak sikistirmak istiyorlardi, Karadeniz cikartmasi dedikleride bununla alakaliydi lakin yanlis hesap Bagdat´tan dönermis, soysuzlar babayi gördüler...

Gecenlerde espri mahiyetinde fettosun gizli gazetesi Sözcü magazinsel bir haber yayinlamisti, orda Trabzon´lu bir uyanik kendi cabalari ile kamyon yapmis ve bunun mucidinin Trabzon´lu olmasindan dolayi gazete "Laz-Rover" diye baslik atmisti. Simdi espiri adi altinda burda sinsice bir bölgeyi bir ilimizi "laz" gibi gösterme cabasini bir cogu ya fark edememistir veya mucidin yaptigi kamyondan dolayi espri olarak algilayip gülmüstür. Bunun gibi belli amaca yönelik hain probagandalari yillardir görüyoruz. Özellikle kürtler, Karadenizli Türklere "laz" yakistirmasini her ortamda kasitli olarak yapmaktadirlar. Bu sekilde Karadeniz bölgesinin Türk olmayip, ayri bir etnisiteye mensup oldugu probagandasini bilinc altlarina siringalamaktadirlar. Yapmak istedikleri; ne kadar bölebilirsem, ne kadar kafalari bulandirabilirsem, ne kadar özünden kopartabilirsem benim icin kardir mantigidir..

Kandaş bu psikolojik bir harekattır. Amaç Karadenizin Laz olduğunu, Doğu ve Güneydoğunun ise K.rt olduğunu insanların kafasına sokarak Türk soyluların böyle düşünmesini sağlamak ve ileride Doğu ve Güneydoğuda çıkarılan K.rt isyanlarına benzer şekilde Karadenizli soydaşlarımızı Lazlıkla kandırarak; Bu bölge sizindir, Lazlarındır, hakkınızı söke söke faşist TC devletinden alın diyerek onları silahlı isyana teşvik etmektir.

Genelde dikkat edin, Doğulu PKK sempatizanı s.çmıkların hiçbirisi Doğuda Türklerinde yaşadığını kabul etmez. Bizim ümmetçi Amerikan yalakası Tayyip nasıl hem Laik, hem Müslüman olunmaz diyorsa, PKK'lı p.çlere görede hem Doğulu hem Türk olunmaz.

Ama bizim cahil halk her Karadenizli Lazdır, her Doğulu K.rttür yalanına inanmış olacak ki hiç unutmam üç sene önce doğup büyüdüğüm yer olan babamın memleketi Sivas'ta üniversiteye hazırlık için gittiğim dershaneden eve dönmek için bindiğim otobüste orta yaşlı bir adamla koyu bir muhabbete girmiştik. Aileden konuşurken Ana tarafımın Ağrılı olduğunu söyleyince; Kürtsün yani dedi. Yok amca, Kürt değilim, Karakalpak Türküyüm dediysemde, alaycı bir gülümsemeyle oğlum Ağrılıyım diyorsun, Kürtsün o zaman diye ısrar etmekte devam etti. Bende yolculuk boyunca ona uzun uzun Karakalpak Türklerinin tarihini, 93 harbiyle beraber Anadoluya geldiklerini, Kars, Erzurum, Ağrı gibi illere yerleştirildiklerini, Kars ve Erzurum nüfusunun büyük oranda Karakalpak olduğunu, Ağrıda bir kaç Türk köyü bulunduğunu ve Anamın bu köyden olduğunu, her Doğulunun Kürt olmadığını usanmadan anlattım ve nihayetinde amcayı Türk olduğuma ikna etmeyi başardım.

Yani demem o ki Karadenizli ve Doğulu kandaşlara çok iş düşüyor. Doğulu ve Karadenizli kandaşlardan ricam Türk olduğunuzu herkese öğretin. Ne Doğulu olduğunuz için K.rtlerin sizi Kürt göstermesine, nede Karadenizli olduğunuz için Lazların sizi Laz göstermesine izin vermeyin. Saygılar...