Gönderen Konu: IRKCILIK INSANLIK SUCUYMUS (!)  (Okunma sayısı 2561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
IRKCILIK INSANLIK SUCUYMUS (!)
« : 21 Mart 2012 »
Gündem dışı söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır da dünyada insanların renk, ırk, etnik farklılıkları nedeniyle üstün ya da hakir görülmeye devam edildiğini söyledi. Irkçılığın insanlığın henüz aşılamayan en büyük
problemi olduğuna işaret eden Bakır, ”Yalnızca günümüze özgü olmayan, tarihten gelen ırkçılık, cehaletle güçlenen bir olgu” dedi.

Bakır, ırkçılığın bir insanlık suçu olarak tanımlandığını ve dünya genelinde bu suçla mücadele edilmeye çalışıldığını, ancak başarılı olunamadığını anlattı.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: IRKCILIK INSANLIK SUCUYMUS (!)
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2012 »
Birde müslüman diye gecinip ,Tanrinin insanlari farkli irklardan,kimini ,kimine üstün yarattigi gercegini kabul etmezler . Irkcilik dogasi geregi Tanri buyrugudur . Öyle olmasa bütün insanlari ,ayni soydan yaratip , kimseyi ,kimseye üstün kilmazdi . Cingeneyi iti kürtü arabi ,ermeniyi ,ingilizi ,fransizi ,farkli farkli yarattiki , Türk irki bu asagilik irklardan üstün oldugunu bilsin. Birde milletvekili secilmissin . Milletin gözünün icine baka baka yalan konusuyorsun ,terbiyesiz kadin . Sen kendini itle kürtle yahudiyle ayni seviyede görebilirsin . Senin pasa gönlün icin bizde kendimizi asagilik bir irkla müsavimi görelim ? O zaman Tanri soylu yüce ATATÜRK , "Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! dermiydi ? Atatürk Türk olarak dogmasaydi basarili olabilirmiydi ? Gelmis gecmis Tüm zamanlarda Basbug Atatürk gibi mucizeler gerceklestiren benzer bir lider varmi ? Irkimizin degerini bilip yüce milletimize hizmet etmek insanlik sucuysa , bu sucu islemeye devam edecegimizden kimsenin süphesi olmasin . Türk irki insanligin efendisidir . Kabul etsenizde etmesenizde .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Ynt: IRKCILIK INSANLIK SUCUYMUS (!)
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2012 »
Bir kişi, çeşitli ırklardan, kültürlerden ve dinlerden insanlardan oluşan bir ortamda kaldımı; kendine benzeyenlere yönelir. Bu sonuca varmak için bilimsel araştırmaya gerek yok. 12 eylül 1980'de, Evren'de kaçarak Avrupa'ya giden Komünistlerde bile böyle, oysa ki onlar bu durumu inkar ederler ve inanmadıklarını söylelerler. Mesela Fransa'ya filan gittiklerinde Türkiye'den giden öteki gruplara yaklaşırlar.

Bu arada, dünya genelinde ırkçılıkta patlama var resmen. Sovyetler ayaktayken, farklı ülkelerdeki azınlık (veya kontrolü elinde tutmayan) etnik ve dinsel gruplara yönelik propaganda yaparken, Abd ve müttefikleri buna karşı önlemler almıştı (Amerikalı Zencilere sivil haklar verilmesi gibi - civil rights); ancak bu durumu çözmedi tabii.

Sovyetlerin çöküşünden sonra, Küba'da bile ırkçılık arttı bariz biçimde. Rahat işleri (otel personeli, devlet görevlisi gibi) beyazlara veriyorlarmış.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).