Gönderen Konu: BAHCELI YENI UYANDI,GÜNAYDIN  (Okunma sayısı 6197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yalnız kurt 5

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 12
Ynt: BAHCELI YENI UYANDI,GÜNAYDIN
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2007 »
Avşar beyi,Özkan,çepni firuz,üçoklu börü ve kurt kaya kardeşimiz haklılar.
senelerdir TÜRKLÜK  MİLLİYETCİLİK  edebiyatı yaptılar.apo PİÇİNİ asmak
bi tarafa neredeyse madalya vereceklerdi.
   Gerci şerfsizin şu anki durumu ,rahatı paşalarda yok.herşey emrine
amade,icerden yönetimde yapıyor.

   TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK!!!!!!!!!

    TANRI TÜRK'Ü KORUSUN

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: BAHCELI YENI UYANDI,GÜNAYDIN
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2007 »
Devlet Bahçeli Türk vücudunun en ayıplı(hastalıklı) uzvudur. Bu uzvun en kısa zamanda tımar edilmesi gerekmektedir. MHP gibi bir partiden, ben şahsen daha Türkçü ve Türk'e özgün düşünceler bekliyorum. Böyle "kürt-Türk kardeşliği", "Irakın kuzeyinde, kürt-arap ve Türkmen kardeşlerimiz var", "Ordaki halk kardeşimizdir" gibi yaklaşımlar... neyse, ağzımı bozacağım.. Türk, Türk'ten başkası ile kardeş olamaz. Bu biolojik açıdan da , sosyal açıdan da olanaksızdır. Neden anlamak istemiyorlar. Nedir bu ... korkusu?
Kim "ATATÜRK'ÜN İZİNDE!", kim "İzinde.." son yaşanan olaylardan sonra şimdi daha da belli oluyor..

Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: BAHCELI YENI UYANDI,GÜNAYDIN
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2007 »
Milliyetçiler son sözü söylemedi

Mütareke çağrısı
Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın PKK’lılara siyasi af vaadinde bulunduğunu ileri sürdü. MHP lideri, “Yıllar içinde azdırdığı teröristlere ve cesaret verdiği bölücülere yapılan bir gizli ’mütareke’ çağrısıdır. Bu hezeyanın başka türlü izahı kalmamıştır” dedi.

Türkiye’yi ateşe atmayın
İç çatışmanın fitilini ateşlemenin Türkiye’ye ihanet olacağını vurgulayan MHP lideri, Erdoğan’ı şu sözlerle uyardı: Başbakan’ın Türkiye’yi ateşe atacak yola sapmaması temennimizdir. Bir kere daha hatırlatmak isterim ki; Tarih henüz, nihai hükmünü vermemiş, bu vatanı hiçbir karşılık beklemeden seven Türk milliyetçileri henüz son sözünü söylememiştir...

“İlk hedefimiz PKK’ya silah bıraktırmak” diyen Başbakan’a yüklendi :

Bölücüleri kolluyor
Devlet Bahçeli, dokunulmazlığın kaldırılmasına karşı çıkan Başbakan Erdoğan’ı sert bir dille eleştirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Grup toplantısında yaptığı konuşmada, DTP’nin seçimlere PKK hüviyetiyle girdiğini belirterek, “Bölücü amaçları PKK’nın siyasi hedefleriyle bir olan bu kuruluş, sözle ve şeklen terörle arama mesafe koyuyorum derse, makbul bir siyasi hareket mi sayılacaktır” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın DTP milletvekillerinin dokunulmazlığı konusunda gösterdiği sinirli tepkilerin dikkat çekici olduğunu söyleyen Bahçeli, önerdikleri “dokunulmazlıkların kaldırılması” konusuna gösterilen tepkilerin, siyasi partilerin Türkiye’nin temel değerlerine gösterdiği hassasiyeti ve milli duruşlarını ortaya koymak bakımından bir ibret tablosu olduğunu kaydetti. Bu konudaki ilk tepkinin AKP’nin doğal sözcülüğünü yapan bir yöneticiden geldiğine işaret eden Bahçeli, bu yöneticinin, PKK’nın maşalarını korumaya kararlı olduklarını ortaya koyduğunu belirtti.

İhanete himaye
Bahçeli, “Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kastetmek isteyenlerin yargı önüne çıkarılmasının neresi linçtir. Linçe vasıta olmayacağını söyleyen TBMM’nin acaba ihaneti himaye vasıtası olması mı tercih edilmektedir” diye sordu.

AKP’nin sicili bozuk
Bölücü hainlerin bizzat Başbakan tarafından koruma altına alındığını iddia eden Bahçeli, “Sayın Başbakan’ın geçen hafta Prag yolunda ’Katı defans dağa çıkarır’beyanatını verdiği ülkenin yakın dönemde ikiye bölünmüş ’Çekoslovakya’ isimli bir devletin parçası olması talihsiz bir tesadüf olmalıdır... Anayasa’yı ve devletin temel esaslarını hukuk içinde korumak demokrasimiz için bir ayıp ve özür olarak görülüyorsa, sormak isteriz, hain bölücülere göz yummak mı demokrasimize şeref ve itibar kazandıracaktır. Türkiye etnik bölücülüğü serbest bırakarak mı demokratik hukuk devleti olacaktır” dedi. Bahçeli, AKP’nin, dokunulmazlık konusunda sorunlu bir bünyeye ve sicile sahip olduğunu belirterek, “Karşımızdaki ittifak, yolsuzlukla yargılanmaktan kaçmaya çalışanlarla, bölücülükten yargılanmaktan kurtulmaya çabalayanların ortaklığıdır. Bunun yanı sıra AKP, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü konusunda iç bünyesinde sorunlar olduğunu da çok iyi bilmektedir” dedi.


24 yılın fırsatını heba etmeyin
Tezkerenin kabul edilmesinin ardından 34 gün geçtiğini ve hala operasyon için adım atılmadığını dile getiren Bahçeli, Başbakan’a şöyle seslendi: “Hükümeti buradan bir kere daha uyarmak istiyorum, terörle mücadelede son 24 yılın en önemli bu altın fırsatını heba etmeyin. 507 milletvekilinin ve Türk milletinin büyük çoğunluğunun arkasında olduğu bu yetkiyi kullanın. Göstermelik tedbirlerin ötesinde, terörün belini kıracak sonuç alıcı sınır ötesi harekattan çekinmeyin”

Bu bölücülere gizli mütareke çağrısıdır
Devlet Bahçeli, “son gelişmenin artık adının konulması” gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Başbakan tarafından, yıllar içinde azdırdığı teröristlere ve cesaret verdiği bölücülere yapılan bir gizli ’mütareke’çağrısıdır. Bu hezeyanın başka türlü izahı kalmamıştır. Daha yakın bir tarihte, şehit cenazelerine sahip çıkanları ’terbiyesizler’olarak tanımlayan bu zihniyetin, eli kanlı bölücülere gösterdiği hoşgörü ve kucaklaşma hevesi de bunun işareti olarak algılanmalıdır. PKK’nın talepleri doğrultusunda siyasi süreç başlatmaya ve bu talepleri kademeli olarak karşılamak için yeni bir siyasi-sivil önlemler paketi açıklamaya hazırlandığı anlaşılan Başbakan ve hükümeti çok tehlikeli bir yola girmek üzeredir. Başbakan’ın Kuzey Irak’taki PKK varlığını tasfiye edecek çapta ve kapsamda sınır ötesi operasyon yapmayarak, saldırıların durması karşılığında, ABD’nin ve Barzani’nin desteği ve onayıyla böyle bir süreç başlatılması tarihi bir gaflet olacaktır.”


Milliyetçiler son sözünü söylemedi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, dağdaki teröristlere silah bırakarak şehre inme ve siyaset yapma çağrısının gerçekleşmesi için bunların ilk önce aklanmalarının gerektiğini ifade ederek, “Bunun için de bu sürecin ilk aşaması ve adımının teröristler için genel af çıkartmak olacağı açıktır” dedi. “Türkiye’nin böylesine tehlikeli bir yola (genel af) girmesinin, içerde etnik bölücülere, dışarıda da Barzani’ye teslim olmak anlamına geleceğinden hiç kimse şüphe etmemelidir” diyen Devlet Bahçeli, böyle bir durumun ülkede iç çatışmanın fitilini ateşlemek anlamına geleceğini, böyle bir teslimiyetin Türkiye’ye ihanet
olacağı bildirdi.

Son sözü sert oldu
Bahçeli, konuşmasını şöyle tamamladı: “Ülkemizin içine girdiği sarmalda, milliyetçi bir tavırla merkeze tutunamayanlar, tarihin çöplüğüne savrulacaklardır. Başbakan’ın bunları çok iyi anlaması ve Türkiye’yi ateşe atacak bir yola sapmama basiretini ve sorumluluğunu göstermesi en samimi temennimizdir. Sözlerime son verirken bir kere daha hatırlatmak isterim ki; Tarih henüz, nihai hükmünü vermemiş, bu vatanı hiçbir karşılık beklemeden seven Türk milliyetçileri henüz son sözünü söylememiştir.”

20/11/2007  22:54    

                             Aslanim benim,bozkürtlerin basbugu,bir uyandi ama,pir uyandi,milliyetciler son sözünü söylememismis,sen bu millete,vatana,ihanet ettikten sonra,cumhuriyetin sonu geldi diyen,bir numarali haini reisicumhur secerken nerelerdeydin? Sen bittin bahceli bittin,bitirdiler seni,senden ne sehir olur,nede kasaba TTK

ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: BAHCELI YENI UYANDI,GÜNAYDIN
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2007 »
Bazı Ları Deniz Baykal ı destekliyordu

Deniz Baykal Daha kötü...Çok şaşırdı o..