Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: nil - 21 Eylül 2006

Başlık: RTE ve saz arkadaşlarının son çalışmaları
Gönderen: nil - 21 Eylül 2006
     AKP, AB için bir an önce Maraş'ın verilmesi, Mağosa Limanı'nın açılması kısaca Kıbrısı yavaş yavaş değil , tamamını birden vermek için Kıbrıs'ta sivil darbe yaptı.Zaten istediğini yaptıracak araç da bulmuştu MA Talat, ama bir engel vardı Rauf Denktaş'ın oğlu Serdar Denktaş.RTE ye yakın müftü aracılığı ile milletvekili satın aldı.Amerika'nın güdümündeki RTE , Kıbrıs'ta da güdümlü hükümet kurduracak.
    Bu arada Ruhban Okulu'nu açtırmak için çok çabalayan RTE ve saz arkadaşları , çaktırmadan Özel Eğitim Kurumları Yasa Tasarısının azınlık okulları ile ilgili değişiklik yapıldı.Bu arada CHP 'li milletvekillerinin AKP 'lilere' Ruhban Okulunu açtınız hayırlı olsun' demeleri AKP 'yi karıştırdı.Tasarı bugün yeniden görüşülecek.
Başlık: Ynt: RTE ve saz arkadaşlarının son çalışmaları
Gönderen: nil - 21 Eylül 2006
Bu arada RTE adına bu operasyonu hazırlayan hizmet eden sarıklı ,cübbeli  din adamı Ahmet Yönder'i yücelten ,din işlerinin başına getiren de Serdar Denktaş'mış.RTE hem AB nin dediğini yapmış olacak, hem dinci amaçları için Kıbrıs'ı kullanacak.Bir sürü sıkma baş olacak Kıbrıs'ta da.S.Denktaş'a da sen demi AHMET demek kalıyor?
Başlık: Ynt: RTE ve saz arkadaşlarının son çalışmaları
Gönderen: Bozkurt42 - 21 Eylül 2006
rte kendi kuyusunu kazıyor yakındır gitmesi. Zaten son olaylardan dolayı etekleri tutuşmuştur. Söğüt'te aklı sıra şov yaparak kendini milliyetçi gösteriyor. Potamyalı kansız.