Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: [Hun Türk] - 10 Mayıs 2007

Başlık: Yeni arayüz
Gönderen: [Hun Türk] - 10 Mayıs 2007
Esenlikler,

Arkadaşlar www.hunturk.net ana sayfamıza yeni arayüz tasarladık, ve sistemi tamamen değiştirdik. Ek olarak anket ekledik.  Hatalı sayfalar site ağacı sayfasına yönlendirilmiştir. Hatalı ya da yanlış sayfa içeriği,  boş sayfa gibi durumlarda bu başlığa ya da iletişim sayfasından e-posta atabilirsiniz.

Saygılar
Başlık: Ynt: Yeni arayüz
Gönderen: Kök-Börü - 10 Mayıs 2007
Yeni tasarım ve arayüz çok ama çok güzel olmuş..Teşekkürler!
Başlık: Ynt: Yeni arayüz
Gönderen: [Hun Türk] - 19 Mayıs 2007
Anda biraz geç oldu ama teşekkürler. Tasarımcı değiliz, php programlama ile ağ elimizi, kendi ihtiyaçlarımız doğrultusun da kodluyoruz. Ancak görünüm yönünden fazla bir bilgimiz olmaması, daha da iyi görünüm elde etme olanağımızı ortadan kaldırıyor. Kendi kodladığımız sayfalarda hazır deriler kullanmakta bize yakışmaz.

Son bir yenilik olarakta etkinlikler başlığı altında yeni bir sayfa ekledim.
Türkçülerin yaptıkları/yapacakları etkinlikler bu başlık altında da duyurulacaktır. Şuan 2007 sonrası yapılan etkinlikleri koydum.
http://www.hunturk.net/etkinlikler.html

Bu arada içerik kategorilerinde her hangi bir sayfa içeriğine baktığınızda, sayfa içeriğin sol alt tarafında "sayfa işlemleri" bulunmakta. Bunun yanında PDF simgesine dokunduğunuz da (Eğer, işletim sisteminizde "Macromedia Adobe Reader" yüklü ise) bulunduğunuz sayfanın PDF olarak çıktısını verecektir.

Saygılar
Melih
Başlık: Ynt: Yeni arayüz
Gönderen: gokturkhan - 19 Mayıs 2007
Elinize sağlık,teşekkürler.
Başlık: Re: Yeni arayüz
Gönderen: TÜRKÇÜ KALE! - 25 Ağustos 2007
Tek Yol TÜRK'çülük :turan:
Başlık: Re: Yeni arayüz
Gönderen: TÜRKÇÜ KALE! - 25 Ağustos 2007
Tek Yol TÜRK'çülük :turan:
Başlık: Ynt: Yeni arayüz
Gönderen: yalnızreis - 08 Ocak 2008
Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık. Türkçülere yaraşır bir site. Ben aslında sitemizden ne bekliyorum biliyormusunuz? Sitemizde bizler öyle bir beyin fırtınası yapalım ki Türk milletini tüm Türk Dünyasını şaha kaldırsın bu düşünce tüm Türk gençliği istemedene kendiliğinden refleks olarak Türkçü düşünceye sahip olsun ve Türkçüler iktidar olarak Turan'ı bir an önce kursun. İnanınki şu yaşıma kadar hiçbirşeyi bu kadar çok istemedim. Tek isteğim kaldığımız yerden Kür Şad'ı bulup yenidenkurulacak olan Turan İmparatorluğuna hükümdar etmek. Ben bir nefer olmaya razıyım.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.