Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 05 Nisan 2012

Başlık: YOBAZLIK NEDİR ?
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 05 Nisan 2012
Boş bir kaç kağıda,

Arapça işi olmayan giremez yazıp ( الذين لا يستطيعون العمل لا يسمح ) muhtelif yerelere bıraktık, yazıyı bulan her şahıs önce öptü sonra alnına ve sonra cebine koydu


Yarın çıkıp beyazıt meydanında sırasıyla

Türkçe
İngilizce
Almanca
İtalyanca
Rusca
Çince
Fransızca
Ve Arapça alfabelerini yakarsam ne olur ?

Muhtemelen arapça alfabeyi yakarken linç olurum !!


Yobaz; dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse).
bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).
kaba saba, inceliksiz (kimse).


( Cemil Tuncer )

[ALINTIDIR]
Başlık: Ynt: YOBAZLIK NEDİR ?
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 05 Nisan 2012
(https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532932_378836138804184_341512055869926_1302835_2073276850_n.jpg)

 
:evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker::evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil: :asker: :evil:
Başlık: Ynt: YOBAZLIK NEDİR ?
Gönderen: Yüzbaşı Sançar - 09 Nisan 2012
Bu lavuklar nimete gelince başköşeye oturlar. Hepsinin elinde son teknoloji ürünü telefonlar bulunur ve bu telefonlarla İngilizce menü üzerinden işlerini görürler. İnternete girip porno sitelerde cirit atarlar, uzakdoğuda 13-15 yaşındaki kız çocuklarına ilişmek için uçaklara binerler, televizyonların başından kalkmaz, lüks arabalara bir güzel kurulup, nevigasyonla varacakları adresi kolayca bulurlar. Oh ne ala ne hoş? Mümin kardeşimin faydalandığı dünya nimetlerinde gözümüz yok ama sormadan da edemiyor insan, peki muhterem mümin kardeşim kullandığın bu nimetlerin hangisi peygamber zamanında vardı? Haydi bundan da geçtik hangisini müslümanlar icat etti?
Riyakarlık denen şeyin daniskasını bu sahte müminler yapıyorlar. İslamiyete göre riyakarlık Tanrıya eşkoşmakla aynı kapıya çıkmaktadır. Hani toplumda ibadette gizlidir, kabahatte diye bir söz vardırya bundan en çok muhterem mümin kardeşimiz yararlanır ama bu fayda sadece kabahati gizli işleme cihetindedir. İbadetini göstere göstere yapar. Daha namaz vakti gelmeden pantolonun paçalarını dizlerine kadar, kollarını omuzlarına kadar sıvar ki abdet alacağını herkesin gözüne sokarak farkettirebilsin. Yazık ki toplumda bu riyalar çok pirim yapıyor ve her bir melaneti yapan bu sahtekarlar toplumda kabul görüyor ve hatta kabul görmekle kalmayıp peşinden bile koşuluyor. Zaten toplumumuzda yaygın olarak kullanılan hocanın dediğini yap yaptığını yapma sözü de bu dediklerimi doğrular niteliktedir. Oysaki doğru iş yapmayan birinin sözü doğru olur mu? Hocanın dediğini yap yaptığını yapma mantalitesi ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz sözüyle taban tabana zıt değil mi?
Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun.

Başlık: Ynt: YOBAZLIK NEDİR ?
Gönderen: TARDU KAĞAN - 11 Nisan 2012
Malesef din,artık haysiyet yoksunu,ikiyüzlü,sahtekar insanların en büyük sermayesi.Hal böyle olunca,insanlar,dini hızla dejenere ediyorlar.Ama deve olayı cuk oturmuş.