• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

Doğu Perinçek Kim?

Başlatan Gök HAN, 27 Mart 2007

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kıyanhan

Dünün Mao cu komunisti bu gün ayyıldızın savunucusu, değişmeyen tek şey değişim olsa gerek ama asıl sorulması gereken bu adama gelene kadar bu millet hiç mi adam yetiştirmedi davasını savunacak dahi savunulacak dava Tanrı tanımaz milliyet tanımaz komunistlerin ayağına düştü
Vatan Anamdır Kanım Bayrak Ha Bir Damla Gözyaşı Ha Bir Avuç Toprak

Gök HAN

Bu adam tam anlamıyla pusulasını şaşırmış! Ordu destekçisi, kızıl elmacı bir komunist olmuş. Oysa asıl komedi Türk Solunda! Sol milliyetçidir diye başlayan bu adamlar belki de Türkiye'de ki en sert faşist oluşum! Böyle saçma sapan oluşumların genç soydaşlarımızı yutmalarına izin vermemeli herkesi bilinçlendirmeliyiz..

tungatonyukuk

Ama basın ın önde gelenleri devlet in adamı imiş perinçek öyle bir söylem duydum.Ama hangı gazate yazarı idi unuttum

Kök-Börü

Üzerinde pek fazla durulmaya değmeyecek bir zat!!!

keceemre

Özürdileyerek söylüyorum tam bir şerefsizdir

Kök-Börü

Küfür etmeden,düzgün Türkçe ile yazı yazabiliriz değilmi?Kendimizi zorlamadan ve isteyerek!

keceemre

haklısın! ama o maymunların elini şıkışı kanıma dokunuyor
nede olsa Türk kanı

gokturkhan

Doğu perinçek tam bir rüzgar gülüdür,sözünü etmeye bile değmez.

ÇEPNİ_TÜRKÜ

Kendisinin, cehennemde bir tane bile kürt varsa hiç bir Türk'e cennet hak değildir gibi abuk sabuk söylemleri de bulunuyor.
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

Atatürk

DENKTAŞ

Bahçeliden bin kat iyidir...