• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

MUSTAFA KEMAL Atatürk'ÜN SOYAĞACI

Başlatan Kök-Börü, 07 Ağustos 2007

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cenghis Khan

Değerli Oğuz33,

Otağımıza hoşgeldiniz değerli soydaşımız.

TTK

tungatonyukuk

Otağımıza Hoş Geldiniz.

Gücümüz Güç Kattınız.

TANRI Türk Ü KORUSUN!

Temir Yalıg

Sayın Oğuz33 ;

Otağımıza hoş geldiniz.Esenlikler dilerim..
Türk IRKI SAĞOLSUN!

İsimsiz

Andalarım, kandaşlarım, şunu büyük bir gururla söyleyebilirim ki ben de Atatürk ile akrabayımdır, ikimizin de baba tarafı Evlad-ı Fatihan'dandır, onun baba tarafı gibi, benim de babamın dedesi Bulgaristan'ın Kırcaali bölgesinden gelmiştir, ki babamın dedesinin Anadolu'ya göç ettiği dönemde Kırcaali'li insanların tamamı Konya'dan getirilen Evlad-ı Fatihan Yörükleridir. Zaten baba tarafım Atatürk'e oldukça benzemektedirler, hatta ben dedemi her zaman Atatürk'e benzerliğiyle tanımışımdır.
Türkiye Türklerindir...

ÇEPNİ FİRUZ

Anda verdiğin değerli bilgiler için teşekkurler.

AkifDede

emeğiniz için teşekkür ederim

Bozkurt Umut

Aynı benimde atalarım Konya'dan Balkanlara göç etmiştir...Yörük Türklerindenim bende :)

yalnızreis

Değerli Kök Börü çalışmalarını çok beğendim hakkını hella edersen bunları www.kirsehirliler.com isimli siteme aktardım. Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin

TamTÜRK

Bu güzel ve önemli paylaşımın için teşekkürler. bende Atatürk ile hemşeri olamaktan oldukça memnunum. esenlikler

nogaykazantatar

Ulu Hakanımızın ailesine o dönemlerde  "Elvad-ı Fatihan" denirmiş.  Evlad-ı Fatihan Osmanlıcada Yedi Göbekten Türk Soyuna Mehsub İskan Edilmiş Türkler anlamına gelir.
Esenlikler TTK
Men Ölmedim Ölmeymen Yok Ölmeymen - Dava Doğu Türkistan
Bız Kırım'dan Çıkanda Kar Yağmadı Kan Aktı - Dava Kırım
Ele Düştü Ele Düştü Kerkük Elden Ele Düştü - Dava Musul, Kerkük
Gün Olur Asra Bedel - Dava Tataristan, Gagauz, Kazan Hakasya, Saka, Çuvaşistan, Karaçay