• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

ÖNERİ

Başlatan alper_bozkurd, 16 Ağustos 2007

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_bozkurd

Sayın Kök-Börü Beğ;
Düşüncelerinize aynen katılıyorum. Çünkü bu yüzük, bizim ve bu davanın ömür boyu simgesi olacaktır. Nesilden nesile yayılacak, belki de Turan'daki bütün kandaşlarımızın simgesi olacaktır.

Tardu Kagan

          Fikir son derece parlak...Teşekkürler Alper Bozkurd.Yüzüklerin imalatını yapabilecek bir kanalı olan varsa  ileti eklesinler.Sayın inançu apa yargan tarkan,arkadaşınızın tasarımı çok etkileyici olmuş.İmalatı hakkında fikri varsa paylaşabiliriz.Altın belki çok masraflı olacaktır,ama altın olması bencede en doğru olanı.Ayrıca platin ve gümüş olarakta dileyen arkadaşlara yapılabilir.Bu konuda iletilerinizi eklemenizi rica ederim.Saygılar.


Tardu Kagan

            Anda bence bu biraz kaba olur bence.Zarif ve keskin hatları olmalı...

DELİBORAN

Yaklaşık 10 yıldır parmağımda taşıyorum bu şerefi anda. Kaba durmuyor o kadar parmağımda, ama zevk ve fikir ayrı ayrı anda.

alper_bozkurd

Sayın Deliboran;
Yüzüğünüz anlamlı ve  hoş.Tasarım aşamasında muhakkak bizlere yardımcı olacaktır. Ancak; Ay-yıldız yerine bozkurt olursa daha anlamlı gelir diye düşünüyorum.

alper_bozkurd

Irkdaşlarım şu da unutulmasın ki; bayan ırkdaşlarımızında takacağı bir yüzük olmalı ya da bayanlara ayrı bir tasarım da olabilir.

Tardu Kagan

Alıntı yapılan: DELİBORAN - 17 Ağustos 2007
Yaklaşık 10 yıldır parmağımda taşıyorum bu şerefi anda. Kaba durmuyor o kadar parmağımda, ama zevk ve fikir ayrı ayrı anda.

        Anda kalbimi kırdın...Ben şekil olarak kaba buldum.Yoksa ayyıldıza laf edenin dilini keseriz .Bu yüzük öyle olmalı ki göreni mest etmeli...kibar, zarif,ve keskin hatlara sahip olmalı

DELİBORAN

Bekliyorum çıkacak sonucu anda.

Mutlaka güzel bir eser çıkacak.

tungatonyukuk

Bu gelişmeler gerçketen güzel Alper kandaşım la hep konuşuyorduk.Bu kadar ilgi göreceği aklımızdan geçmez idi Alper_bozkurd u kutluyorum. :)