• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

2008 ÖSS Sınavı

Başlatan ilteris7, 15 Haziran 2008

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris7

2008 ÖSS sınavına giren genç kandaşlarımızı kutlarım. Umarız, sınavları iyi geçmiştir ve arzuladıkları hedefe ulaşırlar.

TTK

tungatonyukuk

ÖSS ye giren Bütük kandaşlarıma şans diliyorum..Umarım en güzel yerleri tuttururuz..Komünistlerin yerine Üniversitelerde çoğunluk biz oluruz.. :turan:

ilteris6

Sınava girmiş olan kandaşlarımıza geçmiş olsun.Dileğim,bütün genç Türkçülerin iyi bir bölüme yerleşmeleridir.

İL TEGİN

Öss'de ter döken tüm kandaşlarımı kutluyorum. Büyük geçmiş olsun. Umarım istedikleri okullara girer ve Türklüğü layikiyle temsil ederler.

Tuğçe Özsoy

:asker: Çok teşekkür ederim kandaşlarım.Benim gibi ÖSS'ye giren kandaşlarımla birlikte Tanrının yardımıyla üniversitelerin en iyi bölümlerine gireceğiz.Tanrım Türk'ü korusun !!!  :asker:

:turan:
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

SON ÇERİ

Alıntı yapılan: Tuğçe Özsoy - 16 Haziran 2008
:asker: Çok teşekkür ederim kandaşlarım.Benim gibi ÖSS'ye giren kandaşlarımla birlikte Tanrının yardımıyla üniversitelerin en iyi bölümlerine gireceğiz.Tanrım Türk'ü korusun !!!  :asker:

:turan:

Sayın Tuğçe Ozsoy ve öss sınavına giren diğer soydaşlarım, umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız. Türk'çü soydaşlarımın devletin önemli kademelerine gelmesini istiyorum. TTK.
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ Türk OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

ÖzerBozkurt

Bütün kandaşlarımın istedikleri yerlere girmeleri dileğiyle.