• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

Türklük

Başlatan Yabgy, 20 Temmuz 2016

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yabgy

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu konuda bana yardimci olabilecek varsa çok memnun olurum.

Milliyetçi bir ailede doğdum annem tatar babam Türk'tü. Ancak bir sorun cardı ailem balkan göçmeniydi (makedonya). Fakat ailemden kimsede sarışınlık yok. Büyük annemiz sarışınmış ancak onun dışında sarışın yok denecek kadar az hatta eniştem esmer. Büyük dedemiz makedonya ya Konya'dan geldiğimizi söylerdi ve öğrendiğimiz kadariyla 200 yil once gelmişiz koyumuze. Bunlari duymak bir nebze icime su serpti. Sonra koyumuzun adini ogrenip arastirmaya basladim.Vranofça araştırdım ve köy hakkında yazılanları okuyunca muallakta kaldım. Bir kısım köyün torbeş köyü bir kısımsa Türk köyü olduğunu söylüyor bazı yerde arnavutlarinda yasadigini soyluyor. Şimdi ben çok arada kaldim. Yillardir Türk milliyetçiliği yaptim yapmayada devam edeceğim fakat bu konu kafami karistirdi. Şimdi merak ettigim beni bu konuda aydinlatabilecek varmi.

Semih

Kendini hangi halktan  hissediyorsan o sundur. Arnavut ve Türkler kardeş halklardır.Her milletin iyisi ve kötüsü vardır.

Çağrıbey

Alıntı yapılan: Semih - 31 Temmuz 2016
Kendini hangi halktan  hissediyorsan o sundur. Arnavut ve Türkler kardeş halklardır.Her milletin iyisi ve kötüsü vardır.

Sanırım sizin biraz kafanız karışık ya da beyniniz iğfal edilmiş.
Bu işler hissetme meselesi değildir. Türk'ün kardeşi sadece Türktür.
Böyle sıradan hümanist söylemleri gerçek hayatta karşılık bulamıyor. Türklerin kardeşi sadece
Türklerdir.

Ne mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey

Semih

Biraz akılcı olalım,Türkün ,kardeşi Türktür, fakat kardeş milletler vardır. Arnavut gibi ,boşnak gibi,kafkas halkları gibi

Çağrıbey

Alıntı yapılan: Semih - 02 Ağustos 2016
Biraz akılcı olalım,Türkün ,kardeşi Türktür, fakat kardeş milletler vardır. Arnavut gibi ,boşnak gibi,kafkas halkları gibi

Belli ki etnik döküntüsün.
Bu otağda sadece, kan ve soy olarak, Türk olanlar barınabilir.
Haydi ait olduğun yere...

Ne mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Çağrıbey