Değerli dava arkadaşlarım,güncel bir konunun otağda daha önce açılmış alakalı bir konunun devamı olarak kullanılması, konunun daha iyi kavranması açısından (forum ortamında) uygun ve gerekli olduğu kanaatindeyim.
Geçmişte yaşananlar hakkında direkt alakalı ve müdahil olmamama rağmen konu ile ilgili saplama yapma ihtiyacı duydum.
Burada gördüğüm konu hakkında aydınlatıcı,eksik giderici müdahale değil, kişisel sıkıntılarını (daha doğrusu dost olanın ömür boyu gömülü bırakacağı sıkıntıların) içeride muhafaza etme yeteneğinden yoksun bir karakter tarafından bir yumruk olmaya çalışan teşkilatın üzerine kusmak olduğudur.
Karaton kandaşım bilgi birikiminiz tarafımdan her zaman takdir edilmiştir ve sizi eleştirme yada eksik görme hususunda şimdilik bir ehliyetim olmadığını, ancak tarafımdan yola çıkmış olduğum dava arkadaşı ve yoldaşım olan kişilere yapılan saygısızlığı bir bütünün parçası olmam nedeni ile üzerime alınmam kadar doğal bir neden yoktur. (bilginize)
Değerli büyüğüm Murat Beğ, karşılaştığım bu durum için şahsım adına utanç ve şaşkınlığımı izah edemem.Ben bu yola kişi,kuruluş yada bir fikri kendime idol yapmak için çıkmadım.
Sayın Başkanım,biz bu teşkilatı Türkçü düşünceyi sanalda debelenmekten kurtarıp icracı,mücadeleci gerçek yaşama geçirme ülküsü ile kurduk.(DOĞRUSU BEN HARİÇ SİZLER KURDUNUZ,BEN SONRADAN MONTELENDİM. Bu gerçeği kesinlikle inkar edemem ama kendimi bu oluşumun hayali esnasından beri içerisinde hissettiğimi tüm kalbimle söyleyebilirim.)
Kimsenin cep/mide bağı bu davanın hiç bir evresinde yer alamayacağı gibi,hayatta kalmayı engelleyecek arızalı/sakat uzvunda yer almasına gerek yoktur.
Bu ve benzeri durumlarda genel merkez tarafından alınacak kararlarda muhalif olmayacağımı açıkça belirtirim. Gök girsin kızıl çıksın. Saygılarımla.
Tanrı Türk'ü Korusun.