Gönderen Konu: BAŞIMIZDA Kİ KÖLELER  (Okunma sayısı 3281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216
BAŞIMIZDA Kİ KÖLELER
« : 05 Mart 2006 »


BAŞIMIZDA Kİ KÖLELER

Türkiye Cumhuriyeti'nde egemenlik Türk milletinin değil, AB ve ABD'nindir. Tek söz sahibi onlardır!

Başımızda ki köleler demokrasinin değil, ecnebi(!) medyanın ve Türk düşmanlarının ürünüdür.

Türkiye Cumhuriyeti bağımsız bir devlet değildir! Türkiye, her yönü ile Avrupa ve ABD'nin sömürgesi, egemenliği altındadır. Hainler geçmişte kaldı, başımızdakiler köledir!.

Milletimizin düştüğü en büyük yanlış, bir kurtarıcı beklemektir. Türk devleti ve milletinin bir tek savunucusu ve koruyucusu kalmıştır, Ulu Önder'imizin büyük önem verdiği ve açıkça görevlendirdiği TÜRK GENÇLİĞİ!

Bizler, bu gerçeğin farkına vararak, kaybedeceğimiz her günün bir kayıp olduğunun farkında olduğumuzdan bir kurtarıcı beklemeden, Ata'mıza layık olabilmek için bu kutsal görevi üstlenen Türk Gençliği'yiz.

Türk gençlerine ve bütün Türk milletine diyoruz ki; mücadele içinde olmayan hiç bir yapılanmada yer almayın! İnsanların sizleri pasifleştirmesine, sessizleştirmesine, kontrol altında tutmasına izin vermeyin! Her an mücadele arayan olun, her an Türk devleti ve milleti için savaş verin ve savaşanlarla "bir" olun! Her "uyan!" diyene kulak asmayın. Uyanmanın zamanı geçmiştir, uyanık olanlarla beraber olun.

Bizlerin birliği, mücadelesi, milletimizi uyandırmakla kalmayacak, asil kanımızı, asil soyumuzu harekete geçirecektir.

Bütün siyasi ideolojilerinizi, ülkülerinizi, inancınızı bir kenara emaneten bırakın. Tek ülkü, tek inanç merkezinde buluşalım.

Başımızda ki kölelerden ve bizi de kendileri gibi köle yapmak isteyenlerden hesap soralım. Cumhuriyetçi, Halkçı, Milliyetçi, Bağımsızlıkçı, Laik ve Devrimci ATATÜRK Türkiye'sini ve hükümetini yeniden kuralım! Türkiye'nin içine düştüğü kıskaçtan kurtulmasının, bizlerin bir araya gelmesinden başka bir kurtuluşu KALMAMIŞTIR!..
ATSIZIN ÇERİSİ

kerim

  • Ziyaretçi
BAŞIMIZDA Kİ KÖLELER
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2006 »
kandasim   tesekkur ler   dedigine katiliyorum  bu heriflerin hepsi boyle  iktidara gelmeden once amerikayi onu bunu sover geldikten sonra seref sizler  amerika ne dese onmu yapar  biliyoz bu  kopekleri

Çevrimdışı adembeg

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 66
BAŞIMIZDA Kİ KÖLELER
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2006 »
ARKADAŞLAR ÇIKARCILIKTA ÇOK FAZLA BU BİR GERÇEK. DÜNE KADAR AKP SİZDE YAŞAYAN ADAMLAR 40 YILLIK AKPLİ OLDULAR. BU GELEN PARTİLERİN HEPSİ BİR KAPI AÇTI MİLLETE. ÇIKAR YOLLU GİDEN İNSANLARIMIZ ÇIKAR YOLLU SİYASİYLE KARŞILAŞTI. ALINAN KISA MENFAATLERİ BÜYÜK YÜKÜMLÜLÜKLERLE KARŞILADIK. İDEAL OLMADIMI İŞTE BÖYLE YOLARLAR BİZİ. BU PARTİLER BİZDEKİ AÇ GÖZLÜ İNSANLARLA DOĞRU ORANTILI. YESİNLER BAKALIM. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!!!