• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

BU GÜNÜ HATIRLAYAN VARMI?

Başlatan TARDU KAĞAN, 17 Mayıs 2011

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TARDU KAĞAN

Arşivimi karıştırırken bulduğum b videoları tanıyan arkadaşlarımız hemen  yorumlarını yazacaktır.Geçmişten geleceğe ,iyiki varsınız kandaşlarım.

Atsız Gök-Börü

Hatırlamam mı :)  O günün geceside , mitinge gidişide , mitingteki olaylarda ayrı birer maceraydı.. Ba ba ba allta ki vidyoda bayrak sallayan hazret benim :) Bugünün vidyoları olduğunu bilmiyordum , bir ara alayım abi senden.

Hey gidi günler ..Var mı başkla arşivde eskilerden resim , vidyo :)
GAYRI RAHATTA BULDUM CANIMA "İLK HARAMI "!

TÜRK-KAN

:)

Bu güzel hatıraları sayende tekrar yaşadık. Gelecekte de gene hep birlikte yaşayacağız. Sağolasın Kadir Anda...

TTK

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

TARDU KAĞAN

Sizler sağolun aziz ve muhterem dava arkadaşlarım.O gün yaptığımız çoşkulu yürüyüş ömür boyu silinmeyecek aklımdan.Bu videoları  cep telefonu ile çekmiştim.Acele ettiğimiz için  kameram evde kalmıştı.Kısmet bu kadarınaymış.Ama o gün bu gün saklıyordum.

KUTLUG

Unutulmayacak bir gündü Tandoğan Meydanında.. Ankarayı boydan boya yürürken ayaklarımız yara olmuş kanamıştı.. O günden bu yana çok şey değişti ama bizler hala varız... Anlatacak çok şey var ama suskunluğumuz kinimiz olsun ! 

TTKvY

tungatonyukuk

Alıntı yapılan: KUTLUG - 05 Temmuz 2011

Unutulmayacak bir gündü Tandoğan Meydanında.. Ankarayı boydan boya yürürken ayaklarımız yara olmuş kanamıştı.. O günden bu yana çok şey değişti ama bizler hala varız... Anlatacak çok şey var ama suskunluğumuz kinimiz olsun ! 

TTKvY

Sayın KUTLUG beğ,otağımıza hoş geldiniz.

KUTLUG

Her zaman burada idik..Burası bizim Otağımız..

TTKvY

tungatonyukuk

Alıntı yapılan: KUTLUG - 05 Temmuz 2011
Her zaman burada idik..Burası bizim Otağımız..

TTKvY

Tanışıyoruzdur o zaman .Tekrar hoş geldin,paylaşımlarınızı bekliyorum.

KUTLUG

Tabiki tanışıyoruz.. Hoş bulduk.. Otağda çok paylaşımım var zaten...

Üçoklu Börü Kam

Hoşgeldiniz sayın KUTLUG Kardeşim.
Evet, Tandoğan o gün, seslerimizle çınlamıştı. İnşallah yine çınlatacağız, hem de yurdun dörtbir yanını.

Sağlık ve esenlik dileklerimle...

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!