• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

DEV ANKET SÜRÜYOR

Başlatan EFE, 26 Ocak 2007

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EFE

Hürriyet Gazetesinin yaptığı anket sürüyor. Tüm ırkdaşlarımın ankete katılıp gereken cevabı vermesini istiyorum

TANRI TÜRKÜ KORUSUN......

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5836552.asp?m=1&gid=112&srid=3428&oid=1

"Türk'ler  Hiçbir milleti taklit etmeyecektir. Türk'ler ne Amerikanlaşacak ne batılılaşacak nede araplaşacaktır. O sadece özleşecektir.

TÜRKEL

Dev anket diyoruz ama sonuçlar hep aynı gösteriliyor, basının yine oyununa geliyoruz bizimle oynayarak kendi sonuçlarını yayınlayacaklar gibi gözüküyor.

sensetik

SONUÇLARA BAKIN VE ÜLKEMİZDE NE KADAR HAİN YAŞADIĞINI GÖRÜN!
YEDİ CİHANA DEĞİŞMEM ÖKSÜZ KALMIŞ TÜRKLÜĞÜMÜ !

Gök HAN

Sonuçları doğru vereceklerini sanmıyorum ama bekleyelim bakalım.. Bu arada bir Ermeni'nin arkasından Fatiha okunabileceğini düşünen eşek zekalılara da şaşırmadan edemiyorum!

irfan

Herifler konulara eklediğimiz cevab hakkımızı dahi elimizden alıyor..yayınlamıyorlar..tarafsızlık ve özgürlük diye birşey yok be arkadaş..ama son sözün sahibi illaki biz olacağız...
EFEDİR ADIMIZ
Türk OĞLU Türk OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR Türk OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

uluerenler

Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız.
Tanrı yoldan çıkan milletleri
cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

AttilaHun

Hürriyet'te yazdığım yorumlar bile yayınlanmadı o konuda. Anketi de kendi kafalarına göre (AB'den ve yerli işbirlikçilerinden aldıkları emirlere göre) sonuçlandıracaklar. Ama gene de oy kullanmak gerek.

KazıKURT

ya yalan şerefsizler bu kadar da olmaz neredeyse yarısı hrantız demiş     

tungaturan

Alıntı yapılan: TÜRKEL - 26 Ocak 2007
Dev anket diyoruz ama sonuçlar hep aynı gösteriliyor, basının yine oyununa geliyoruz bizimle oynayarak kendi sonuçlarını yayınlayacaklar gibi gözüküyor.
  haklısın ırkdaşım.yukardan biri istemiştir böyle bir şeyi.bu sonuçları da kullanacaklardır.netice belli neredeyse yarı yarıya.
Tanrı lanetini ermeniler üzerinde daim etsin.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

TURANCI_9

Ülkemizde Bukadar çok hain oldugunu düşünmüyorum
Savaş kötü bir şey olsaydı bugün Anadolu bizim elimizde kalmazdı. Çünkü biz Anadoluyu savaşla, su gibi düşman kanı akıtarak, kendi kanımızı da cömertlikle sel gibi dökerek aldık.ATSIZ