Kartalbalkan kardesim cok güzel bir yorumda bulunmussun,bravo!!!saaten abd`nin birtek petrolde gözü olmadigi abacik ortada,bunu zamaninda ATAmiz saaten aciklamisdi bu kukla devletlerin maksatini!!!
Ama beni asil korkutan ve titreten bir messele var!!!
Kanatim ABD Türkiyeyi irak kimyasal üretiyor sizede VURABILLIR hatda gel yardimcim ol sende yani sira pkk sorununu cöz demedimi?? Türkiyemiz buna yaklasmadi KImyasal maddelerin olmadigini cünkü adi gibi billiyordu ve ABD tutup irakin tüm cepanesini pkk`ya verip daglara karinca gibi cektiren ve bu önceki bagiz etdigi sorunuda asil sonradan yeni,yeni üretip gerceklesdirdigini görmedikmi ???
Simdi sira asil ön hedef olan IRANDA!!! iraka girdiginde fazla yogun bir karsilikla karsilasmiyacagini adi gibi billiyordu ABD cünkü 30.000bin egitilmis özel koruma ve ordunun gerisi billerekden birgün bas kaldirmamasi icin cahil ve imkansiz birakilmisdir,bu hem saddama faydaliydi ve baska kime yaradiginida GÖRDÜK!!!
ABD bence türkiyeyi ginede kandirip isin icine sokmaya calisdi ama Türkiye BUNA ne uydu nede kandi !Cünkü ABD´NIN asil korkdugu devlet IRAN buraya,kolay kolay giremeyecegini BilliYOR VE IRAKA kolay isgal reklaminin TAKMASININ ardindan,gine asil amacina ulasmak icin gine Türkiyeye yönelerek bu sefer akili ol dur yanimda sende kazan bende kazanayim hesabinda kandiracagini sandi,ama TÜRKIYE gine yaklasmayinca,busefer IRANIN birden ATOM projesi meydana cikdi!!!
Buda gine yeterli inandirici bir yalan olamadigindan,ardindan RUSSYAYLA anlasma yapmalari felan firladi,bunun su an nasil sonuclandigini billmiyorum ama düsünebilliyorum havagazi olur anca!!!
EFENDILER!!! "BENCE!" bu apacikcana irana degil TÜRKIYEYE bir tehtit!!!! YA SIMDI YANIMDA DUR YOKSA IRANIN ADIYLA ANKARANIN GÖBEGINE BIR ATOM DÜSÜRÜRÜM KI AKLIN HIMAN KAYAR HESABINA BIR SANTAC BU !!!
BUNA FECI DERECEDE INANIYORUM IRANIN SAATEN ADI YAVUZ,AVRUPAYA ,ISRAILE ATACAKLARDI AMA SASGINLIKLA TUTURAMADIKLARI ICIN TÜRKIYEYE DENK GELDI DEMEK KADAR KOLAY DAHA NE VAR!!!
SINDI BU IRAN KUKLA DEVLET BILLE OLSA IRAK GIBI ETRAFINDA TEK 30.000 BIN ASKERE EGTIM VERIP YETERKI SAGDECE SARAYI KORUSUNLAR´LA YETINDIGINE INANMIYORUM,BU DEVLETDE DAHA KOYU BIR INANC VE MILLIYETCILIK ÜREDIGINI VE IRAKDAN COK FARKLI OLDUGUNA SEZIP INANIYORUM,YANI ÖMÜR BOYUDA KUKLA BIRAKILAMAZ BIR DEVLET ENINDE SONUNDA ICINDEKI INSANLAR BIRSEYLER YAPMAYA CABALAR EH NEDE OLSA TOPRAKLARI!
BIRTEK KUM BILLE OLSA O VATAN,NASIL BIZIM MILLIYETCILERIN BIR CAKILTASINA BILLE VERDIGI DEGERI,ONLAR CEVIRIP BIR KUMTANESINE OLMASA BILLE TÜM CÖLERINE VEREMEZLERMI ACABA BUNCA YILLIK IRAN HALKI OLARAK !!!