Anket

ABD NİN YENİ HEDEFİ HANGİ ÜLKE

TÜRKİYE
1 (20%)
İRAN
3 (60%)
SURİYE
1 (20%)
HİÇBİRİ
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

Oylama kapandı: 29 Mart 2006

Gönderen Konu: PETROL BAHANE SU ŞAHANE  (Okunma sayısı 4111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
PETROL BAHANE SU ŞAHANE
« : 29 Mart 2006 »
DİKKAT ETTİNİZ Mİ FIRAT VE DİCLE HER HAYALİ KÜRDİSTAN HARİTASININ İÇİNDE MUTLAKA VARDIR.PEKİ NEDEN BÖLGENİN EN GÜÇLÜ ORDUSUNA SAHİP TÜRKİYE NİN SINIRLARI İÇİNDE OLAN YERLERİ İSTEMEK UCUZ PEŞMERGE CÜRETİNİN ELİNDE DEĞİLDİR ELBET.ABD IRAK I İŞGAL ETTİKTEN KÜRTLER DAHA FAZLA DİKLENİR OLDULAR.SİLAHLARI GELİŞTİ EKONOMİK GÜÇLERİ ARTTI KUZEY IRAKTA HAKİM UNSUR OLDULAR AMA HALA FIRAT VE DİCLE SÖZDE KÜRDİSTAN HARİTALARINDA GÖSTERİLİYOR.BU DUYGUSAL BİR İSTEM DEĞİL ONLAR İÇİN.TÜRKİYE HARİÇ DÜNYANIN HER ÜLKESİNDE SU SAVAŞLARI GÜNDEMDE.ABD PETROLÜN ÖMRÜNÜN 20 YIL OLDUĞUNU BİLEREK IRAĞA GİRDİ.PEKİ IRAKTAN SONRA ADIMINI NEREYE ATACAK İRAN SURİYE YADA TÜRKİYE.BENİM KANIM ODURKİ ABD IRAKTA OLUŞTURACAĞI KUKLA DEVLETTEN ASKER TEMİN EDECEK VE ONLARI ÜSTÜN TEKNOLOJİ SİLAHLARLA DONATIP TÜRKİYEYE GİRMEYE ÇALIŞACAK.NİYE Mİ ÇÜNKÜ İNSANLAR PETROLSÜZ YAŞAYABİLİR FAKAT SUSUZ ASLA.YANİ ORTADOĞUNUN EN ÖNEMLİ SU KAYNAĞI OLAN FIRAT VE DİCLE ABD NİN İLK HEDEFİ.BU HADEF DOĞRULTUSUNDA KUKLA BİR KÜRDİSTAN TASARLIYORLAR.YOKSA ABD NİN KÜRTLERDEN CİDDİ BİR ÇIKARI YOK.PEKİ NEDEN KÜRT DEVLETİ İSTİYOR DEDİK ABD SEBEBİ OLDUKÇA AÇIK ÇÜNKÜ SUYU TÜRKİYEDEN KOLAY ALAMAZ AMA KÜRTLERDEN ÇOK RAHAT ALABİLİR.İŞTE BÜTÜN SORUN BURADA BAŞLIYOR VE BU SORUN YENİ DÜNYANIN BAŞ MESELESİ OLACAK.HATIRLAYIN GAP BİTMEDEN İSRAİLLİ DEVLET ADAMLARI PROJELERİ KONTROLE GELDİLER HEMDE HİÇ ALAKALRI YOKKEN NEDENİ YAPMIŞ OLDUKLARI PLAN.TÜRKİYE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ PROJESİ OLAN GAPI NEDEN YAPTI DOĞUYA HİZMET İÇİNMİ HAYIR TABİKİ ÜLKEMİZİN İÇİNDEKİ AJANLARIN YÖNLENDİRMESİ ÜZERİNE ABD İSRAİL İKİLİSİNİN MEMNUNİYETİ İÇİN.BEN DERİMKİ SIRA BİZDE ABD ÖNCE TÜRKİYEYE GİRMEK İSTEYECEKTİR.NEDENİ AÇIKTIR VE NASIL OLACAĞI AÇIKTIR YUKARIDA BELİRTTİĞİM SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ İLK BİZE SALDIRMAK İSTEYECEKLERDİR.BU TİP BİR SALDIRIYA YALNIZCA TÜRKÇÜ TURANCILAR YANİ BİZLER DUR DİYEBİLİRİZ.TOPRAK KANA SUSADI SOYDAŞLAR ARTIK HAREKETE GEÇME ZAMANI.

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
PETROL BAHANE SU ŞAHANE
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2006 »
NE GÜZEL BÖYLE DEVAM EDİN KAÇ GÜNDÜR BU YAZI DURUYOR HİÇ BİRİNİZ FİKİR BELİRTMEMİŞSİNİZ.HEPİNİZİ ENGİN DÜŞÜNCELERİNİZDEN VE SUNDUĞUNUZ BİLGİLERDEN ÖTÜRÜ TEBRİKEDERİM.

kerim

  • Ziyaretçi
PETROL BAHANE SU ŞAHANE
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2006 »
gormediysem afola  kandasim  ben ilk defa goruyorum  her gun bakiorum yeni gelismeler vamri diye   bugun baktim  girdim gordum okudum   bana gore amerikanin turkiyeye saldirmak icin hic bir sebebi yok tur  dedigin gibi kurtleri silahlara donatacak  sonra  turkiyee onlalara  harekete gececek sonra da  insan haklari cikakcak tabi herzaman oldugugu gibi kurtlere devlet kuracak  sonrada  turkiyenin ustune alandan bir dtira uyduracak  sonra turkiyeye saldiracak

HATUNOGLU

  • Ziyaretçi
PETROL BAHANE SU ŞAHANE
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2006 »
Selam Arkadaslar! Kardesim yazını bende yeni gordum kusura bakma. Evet bencede nehirlerimiz üzerinde planlar vardır ama bu hakimiyeti sizin dediginiz gibi saldırarak degil o bolgede kopeklerin daha cok azdırılarak saglanmaya calısılacagını dusunuyorum. SAYGILARIMLA!!!

Çevrimdışı AKHUN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
PETROL BAHANE SU ŞAHANE
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2006 »
Kartalbalkan kardesim cok güzel bir yorumda bulunmussun,bravo!!!saaten abd`nin birtek petrolde gözü olmadigi abacik ortada,bunu zamaninda ATAmiz saaten aciklamisdi bu kukla devletlerin maksatini!!!

Ama beni asil korkutan ve titreten bir messele var!!!

Kanatim ABD Türkiyeyi irak kimyasal üretiyor sizede VURABILLIR hatda gel yardimcim ol sende yani sira pkk sorununu cöz demedimi?? Türkiyemiz buna yaklasmadi KImyasal maddelerin olmadigini cünkü adi gibi billiyordu ve ABD tutup  irakin tüm cepanesini pkk`ya verip daglara karinca gibi cektiren ve bu önceki bagiz etdigi  sorunuda asil sonradan yeni,yeni üretip gerceklesdirdigini görmedikmi ???


Simdi sira asil ön hedef olan IRANDA!!! iraka girdiginde fazla yogun bir karsilikla karsilasmiyacagini adi gibi billiyordu ABD cünkü 30.000bin egitilmis özel koruma ve ordunun gerisi billerekden birgün bas kaldirmamasi icin cahil ve imkansiz birakilmisdir,bu hem saddama faydaliydi ve baska kime yaradiginida GÖRDÜK!!!

ABD bence  türkiyeyi ginede kandirip isin icine sokmaya calisdi ama Türkiye BUNA ne uydu nede kandi !Cünkü ABD´NIN asil korkdugu devlet IRAN buraya,kolay kolay giremeyecegini BilliYOR VE IRAKA kolay isgal reklaminin TAKMASININ ardindan,gine asil amacina ulasmak icin gine Türkiyeye yönelerek bu sefer akili ol dur yanimda sende kazan bende kazanayim hesabinda kandiracagini sandi,ama TÜRKIYE gine yaklasmayinca,busefer IRANIN birden ATOM projesi meydana cikdi!!!

Buda gine yeterli inandirici bir yalan olamadigindan,ardindan RUSSYAYLA anlasma yapmalari felan firladi,bunun su an nasil sonuclandigini billmiyorum ama düsünebilliyorum havagazi olur anca!!!

EFENDILER!!! "BENCE!" bu apacikcana irana degil TÜRKIYEYE bir tehtit!!!! YA SIMDI YANIMDA DUR YOKSA IRANIN ADIYLA ANKARANIN GÖBEGINE BIR ATOM DÜSÜRÜRÜM KI AKLIN HIMAN KAYAR HESABINA BIR SANTAC BU !!!

BUNA FECI DERECEDE INANIYORUM IRANIN SAATEN ADI YAVUZ,AVRUPAYA ,ISRAILE ATACAKLARDI AMA SASGINLIKLA TUTURAMADIKLARI ICIN TÜRKIYEYE DENK GELDI DEMEK KADAR KOLAY DAHA NE VAR!!!

SINDI BU IRAN KUKLA DEVLET BILLE OLSA IRAK GIBI ETRAFINDA TEK 30.000 BIN ASKERE EGTIM VERIP YETERKI SAGDECE SARAYI KORUSUNLAR´LA YETINDIGINE INANMIYORUM,BU DEVLETDE DAHA KOYU BIR INANC VE MILLIYETCILIK ÜREDIGINI VE IRAKDAN COK FARKLI OLDUGUNA SEZIP INANIYORUM,YANI ÖMÜR BOYUDA KUKLA BIRAKILAMAZ BIR DEVLET ENINDE SONUNDA ICINDEKI INSANLAR BIRSEYLER YAPMAYA CABALAR EH NEDE OLSA TOPRAKLARI!

BIRTEK KUM  BILLE OLSA O VATAN,NASIL BIZIM MILLIYETCILERIN  BIR CAKILTASINA BILLE VERDIGI DEGERI,ONLAR CEVIRIP BIR KUMTANESINE OLMASA BILLE TÜM CÖLERINE VEREMEZLERMI ACABA BUNCA YILLIK IRAN HALKI OLARAK !!!

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
PETROL BAHANE SU ŞAHANE
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2006 »
abd iran üzerinden ankaraya atom bombası atamaz ama ıraktan asker toplayıp üstümüze gelebilir.dikkat edin kürtlerle şiileri yakınında tutmaya çalışıyor.asker edeceği gruplarla katledeceği grupları kafasında tasarlamış adamlar.en büyük acıyı ırakta yaşayan türkler görüyor.fakat yarın bu acı türkiyenin her yerinde görülebilir.