• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

Özel ileti yetkisi isteyen üyelerimizin dikkatine..

Başlatan [Hun Türk], 15 Haziran 2006

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KILIÇARSLAN

Sanırım benim özel ileti yetkimi açmayacaksınız....

[Hun Türk]

Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

Türk IRKI SAĞOLSUN !

gokturkhan

Sayın otağ yöneticileri,eğer uygun görürseniz  özel iletimin açılmasını istiyorum.Teşekkürler.

Ziya Gökalp

Alıntı yapılan: gokturkhan - 15 Ağustos 2007
Sayın otağ yöneticileri,eğer uygun görürseniz  özel iletimin açılmasını istiyorum.Teşekkürler.

Sayın gokturkhan ; özel iletiniz açılmıştır.

İgdirhan

Alıntı yapılan: gokturkhan - 15 Ağustos 2007

Sayın otağ yöneticileri,eğer uygun görürseniz  özel iletimin açılmasını istiyorum.Teşekkürler.

Sayın gokturkhan,
Özel iletiniz açıktır. Ya da, diğer yönetici Beğ'lerimizden birisi yeni açmıştır.
Esenlikler dilerim.
TTK.

Düzeltme:
Evet, Sayın Ziya Gökalp Beğ, benden önce açmış

gokturkhan

TiginNoyan

Sayın otağ yöneticileri, sizlerden benim de özel ileti özelliğimin açılmasını ricâ ediyorum. Saygılarımla.

Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

TÜRK-KAN

Alıntı yapılan: TiginNoyan - 15 Ağustos 2007
Sayın otağ yöneticileri, sizlerden benim de özel ileti özelliğimin açılmasını ricâ ediyorum. Saygılarımla.

Anda, özel iletiniz açılmıştır.

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

TiginNoyan

Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

teomanata

Kandaşım,uygun görürseniz özel iletimin açılmasını istiyorum.Saygılarımla...
Büyük Türk birliğine,yaşamım boyunca hizmet edeceğime namusum ve şerefim üzerine and içerim.