• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

iran pkk liyi ITLAF ETTI

Başlatan motun yabgu, 06 Ocak 2008

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

motun yabgu

İran, yakaladığı PKK'lıyı idam etti
      İhsan DÖRTKARDEŞ/ (DHA)

İRAN yönetiminin ülkesinde PKK'nın kolu olarak faaliyet gösteren ‘Kürdistan Özgür Yaşam Partisi' (PJAK) üyesi Hasan Hikmet Demir'i Hoy kentinde idam ederken, bölücü örgüt, Tahran yönetimini tehdit etti.
      PKK'ya yakınlığı ile tanınan ‘Fırat Haber Ajansı', Hoy Cezaevi'nde geçen yıldan bu yana tutuklu bulunan PJAK üyesi ‘Agit' kod adlı Hasan Hikmet Demir'in firar ettiğini daha sonra donmak üzereyken yakalanarak yeniden tutuklandığını bildirdi. Kangren olan iki ayağı kesilmek istenen Demir'in karşı çıkması üzerine bundan vazgeçilen ve hücresinde tedavi edilen, Hasan Hikmet Demir'in tedavisi için için Uluslararası Af Örgütü, Tahran yönetimine çağrıda bulundu. Yargılaması sonucu verilen idam cezasının 20 Aralık 2007 tarihinde yerine getirildiği, uzun süre sonra yakınlarına bu konuda bilgi verildiği öne sürüldü. Terör örgütü PKK'nın İran'daki kolu PJAK, Hasan Hikmet Demir'in bu ülkede idam edilen ilk örgüt üyesi olduğu öne sürülürken, Tahran yönetimi tehdit edildi.
     

   
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

tuğrul

iranlılar pkklıları sallandırıyor bizimkilerde hem serbest bırakıyor hemde iş veriyor

motun yabgu

Iran sallandirir,onlarda ip cok,ya bizde? bir tek bahcelide var,onuda ip atlamak icin kullaniyormus,kisaca ip kitligindan asamadik kürtleri.TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

gurturk

Üstüne üstlük yakında yüz gerdirmede yapacaklarmış,yurt dışı tatilide cabası.

Altaikai

Basi bozuk arap bile kalkmis kürt asiyor. biz bebek katili bir kuduz köpeği besliyoruz. birde dağdakini indirip avrupaya tatile göndermeyi planlıyoruz. bu ülkenin topraklarında yaşayan Ulu Türk Irkının etnik kuduz döküntülerden çektiği nedir? Asmak yetersiz artik, bu noktada bardak taşmış. bu sütü çürük etnik kuduzları toplu itlaftan başka çare yoktur.
Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür. Bu ülkü, geçmişte, birkaç kere gerçekleşmişti. Büyük Türkçülük ülküsü ve inancı ile yetişen gençlik sayesinde yarın yeniden gerçek olacaktır.

topuz

Alıntı yapılan: Altaikai - 06 Ocak 2008
Basi bozuk arap bile kalkmis kürt asiyor. biz bebek katili bir kuduz köpeği besliyoruz.

Kandaşım, öncelikle iranlılar arap değil, acemdir. "başıbozuk acem bile" demeniz daha doğru olur...

Alıntı yapılan: Altaikai - 06 Ocak 2008
bu sütü çürük etnik kuduzları toplu itlaftan başka çare yoktur.

Ne kadar sinirli ve üzgün oldiğnizi tahmin edebiliyorum... Daha gerçekçi yorumlarınızda buluşmak ümidiyle...
Kızıl Elmada Buluşalım!..

TiginNoyan

Îrânlılar'ı kutluyorum. Biz de bulduğumuz her pkk üyesini ve pkk sempatizanını kısa bir sorgulamadan sonra itlâf etmeliyiz.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Kırım Kurdu

elin pers'i bile kürtleri asıyor biz resmen destekliyoruz.

motun yabgu

Pers bize ters,kürtü kendi cikari icin asti,birazda bize nispet olsun diye,siz asamiyorsunuz ama ben asiyorum,dün dogal gazimizi kesti,dostumuz filan degil,kutlamaya degmez atese tapanlari,yinede irakin durumuna düsmeleri,cikarimiza degil,orda yasayan 20 milyon azerbaycan Türkü söz konusu:
TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.