• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

M.Kemal Turancı mıydı?

Başlatan akçora, 29 Ocak 2013

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çağrıbey

Bunlar iyi laf salatası ve cambazlığı yaparlar.
Dünün kızılını Turancı önder diye yutturmaya kalkarlar.
Sanki Türk Milletinin toplumcu yapısı bu marksist artıklarınca geliştirilmiş de ondan önce Türkler sürü gibi yaşıyorlarmış pozlarıyla kendilerini çok matah bir şey sanırlar.
Gazi Başbuğ'un en güzel ismi olan Atatürk demekten imtina ederler.
Atatürk gibi tarihin gördüğü/göreceği en büyük Türkçüyü ne idiğü belirsiz sıradan sosyalist döküntülerle özdeşleştirmeye çalışırlar.
Vs. Vs.
Bir bünyeye marksist mikrop bulaştı mı o bünyeden hayır gelmez.
Ben arkadaşı usulü dairesinde uyardım ama arkadaş buraya sırf kızıl Galiyev propagandası yapmaya geldiğinden, yasaklanana kadar ne kadar kızıl mikrop saçarsam kardır diyerek bildiğini okumaya devam etti.

akçora,
Seni şimdi tıpış tıpış kızıl cennete(!) Galiyev'in yanına yolcu edelim...
Üyeliğin iptal edilmiştir.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!

Çağrıbey

YALNIZKURTKARAGÜLLE

Alıntı yapılan: Çağrıbey - 30 Ocak 2013

akçora,
Seni şimdi tıpış tıpış kızıl cennete(!) Galiyev'in yanına yolcu edelim...
Üyeliğin iptal edilmiştir.




:kahkaha01: :kahkaha01: :kahkaha01:

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

İsmail İpek

Doğu Perinçek ne kadar Turancıysa, Galiyev'de o kadar Turancıdır.
Atatürk'e Mustafa Kemal diyenlerin hangi maksatla dediklerini iyi biliyoruz.


TÜRKİYEM

Ayhan Başkanım otağı renklendirmeye devam ediyorsunuz Herkez'dende size selamlar Komutanım!!

Sabastiyannnn Komutanımıza Çay getir çabuk, Nargilesinide hazırla Sinop'un yeşil alanlarına bakıp keyif çatacak.

:testere

Habi bırak o testereyi daha bitirmedinmi Hainleri kesmeyi!!!
Türk'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Fatih

Zaten birisi Gazi Başbuğ Atatürk'e, sanki askerlik arkadaşından bahseder gibi, M. Kemal dedimi filim orada kopar ve bu kişi ne mal olduğunu ortaya koymuş olur.
Sanki Türklüğün Turan davasına sahip çıkan ve davaya takipçilik yapan kalmadı da Türklüğün Turan Ülküsünü gerçekleştirmek; ömrünü Türk Milletini sovyet kızıl kıskacına düşürmekle geçirmiş ve sonunda da hizmet ettiği ağababaları tarafından itlaf edilmiş olan kızıl komünist uşak Galiyev'e kalmış.
Bu iddiaların sahiplerine akılsız demek yetmez. Bunlar düpedüz beyinsiz takımıdır.
Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.

motun yabgu

Diktatör diyenlerde var , kahraman diyenlerde ! Halbuki Türk tarihindeki bütün kahramanlari bir araya getirseniz Atatürkün yarisi edermi ? Atatürk sadece Türk tarihinde degil dünya tarihinde esi benzeri görülmemis essiz bir dahi ve liderdir . Yok olmus bir milleti yeniden yaratip Türkiye cumhuriyeti devletini kurmak tarihte hangi kahramana nasip olmuski Atatürkten siradan bir kahramanmis gibi söz etmek gafletine düsülsün ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

KÜR ŞAD 2023

Hatay'ın alınmasına Turancılık değil demiş :kahkaha01:
Hatay'da Suriyeli Araplar mı vardı?
Ben de oturmuş çocuk pışpışlıyorum. Doğru yola gelsin diye. Siteden atılmasında emeği geçen herkese saygılar sunuyorum.
Türk'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

agarta

Alıntı yapılan: akçora - 30 Ocak 2013
Ulusal komünizmin fikir babası Galiyev'i ben bağımsız Türkistan Sosyalist Cumhuriyeti kurmak isteyen, Türkçü,Turancı bir önder olarak biliyorum.

Aslına baktığımızda ulusal komünizm fikri bugünün şartlarında ve yle gözüküyor ki yakın gecelek için de nazizmden bile daha gerçekleştirilebilir.Şayet Türkleri kapsayacak bir sosyalist devrim yapılmak istense Galiyev'in fikirlerinden başkasıyla bu işin yürümeyeceği de açıktır.Önderliğine bir sö zümüz olmamakla beraber burada dikkat edilmesi gerekilen tarihsel kişiliği değil fikirleridir.


Tabii otağda Galiyev propogandası olarak algılanır byle şeyler.Okuyucuyu sorgulamaya teşv ik etmek ve Türkçülük kapısını daimi olarak açık bırakmak için Galiyev'in düşüncelerinin Türkçülük esaslarıyla örtüşmediğini belirtmek lazım gelir.

Alıntı yapılan: akçora - 30 Ocak 2013Büyük Temizlik sırasında Kutlu Kanı ve kanının nüfus ettiği zihni nedeniyle Stalin'in emriyle şehit edilmiştir.
Bolşevik ihtilalinin öncülerinden ( popüler kültürde değer bulan Troçki gibi isimlerden o dönemde çok daha önemli ve yetkili kişi ), döneminin Müslüman Askeri Kollegiyumu başkanı Galiyev Otağın hangi anlayışına, ne sebeble ters düşer anlayamadım.


-------------
Kanı ve siyasi yetenekleri hiç kuşkusuz takdir edilesidir.

TÜRK-KAN

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

agarta

M.Kemal Turancı'nın Allah'ıydı.Ondan dolayıdır ki kendisine Atatürk denir.Ama siz bunu kanıtlayamazsınız! Halbuki bunun cevabı gözünüzün önünde ! Hepinizin evinde bunun kanıtı var ama göremiyorsunuz.Kuran'da dediği gibi adeta gözünüze perde inmiş. :)) Benim bu perdeyi açmam felsefeyle uğraşmamla oldu !