• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

CUMHURİYET ŞEHİDİ KUBİLAY'I ANIYORUZ

Başlatan Kök-Börü, 13 Şubat 2007

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TÜRK-KAN


23 Aralık 1930'da İzmir'in Menemen ilçesinde, Cumhuriyet'e başkaldıran İngiliz, Yunan beslemesi; yobaz katil sürüsü tarafından kör testere ile başı kesilerek alçakça şehit edilen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ı rahmetle anıyoruz. Cumhuriyet Şehidi Kubilay'ın aziz ruhu şad, mekanı cennet olsun.

"İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz."

GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİ
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Üçoklu Börü Kam

Devrim Şehidi Kubilay'ı katledilişinin 84. yıldönümünde saygıyla anıyoruz...

Aziz ruhu şad, durağı Tanrıdağları ve Türk Uçmağı olsun!

Türk IRKI SAĞOLSUN!!!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Börü

Cumhuriyet şehidi Kubilay için Ulu Tanrı'dan rahmet diliyoruz. Kutlu tini şad, yeri Türk uçmağı olsun.

TTK.

Çağrıbey

Seksen beş yıl önce haçlı uşağı, aydınlık düşmanı yobazlar tarafından başı kesilerek hunharca şehit edilen Kubilay'ı rahmet ve sevgiyle yad ederim.
Dün yobazlık Derviş Mehmet ve avanesi eliyle kafa keserken; aynı vahşet bu gün de, İslam adına, IŞİD eliyle sergileniyor.

Aziz şehidimiz Kubilay'ın ruhu şad, durağı cennet olsun!

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla...
Çağrıbey.

Üçoklu Börü Kam




23 Aralık 1930

Cumhuriyet ve Türklük düşmanı yobazlarca şehit edilen, Cumhuriyetimizin varlığı, devletimizin ve milletimizin dirliği ve bekâsı uğrunda hayatını feda eden subay-öğretmen Mustafa Fehmi KUBİLAY'ı, şehadetinin 91. Yılında; rahmet, minnet, sevgi ve saygıyla anarım!

Kutlu ruhu şad, durağı; Uçmak olsun!

Türk IRKI SAĞOLSUN!

O'na kıyan hainler; nefret ve lanetle, Kubilay Öğretmen ise; sevgi, saygı ve rahmetle anılmaktadır.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Bozkurt42

'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Üçoklu Börü Kam

23 Aralık 1930

Cumhuriyetimizin varlığı, devletimizin ve milletimizin dirliği ve bekâsı uğrunda, Menemen'de, görevini yaparken, insanlık ve özgürlük düşmanı yobazlarca, başları kesilerek şehit edilen, subay-öğretmen Mustafa Fehmi KUBİLAY ve bekçilerimiz; Şevki ve Hasan beyleri, şehadetlerinin 94. Yılında; rahmet, minnet ve saygıyla anarım!

Kutlu ruhları şad, durakları; Uçmak olsun!

Türk IRKI SAĞOLSUN!

O'na kıyan, haçlı batı uşağı; Cumhuriyet ve Türklük düşmanı, hain yobazlar; nefret ve lanetle, Kubilay Öğretmen ise; sevgi, saygı ve rahmetle anılmaktadır.

Akp'sinin Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'ın, Kubilay'ın faillerinden, Şeyh Esad Erbili'nin Türbesi'ni ziyaret etmesi de, kimin hangi safta olduğunun göstergesidir.

UNUTMUYORUZ....
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!