Gönderen Konu: KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..  (Okunma sayısı 4472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..
« : 31 Mart 2006 »
Haydi yine iyisiniz. Ekonomik bunalım, insanlar sıkıntıda derken yine satacak bir parça buldunuz. Evde zaten satacak da başka bir şey kalmamıştı hani. Satın satın satın...

 

Bu sözlerim ne Türk hükümetine ne KKTC hükümetine ne de dışişleri yetkililerine...

 

Bu sözlerim sadece ama sadece Türkiye'de ve KKTC'de sokakta yürüyen insanlara.

 

Onlara diyorum ki, satın evinizi, barkınızı, yurdunuzu...

 

Satın, çünkü ondan başka satılacak şey kalmadı.

 

Onu da satın da bittiğinizin resmi ortaya çıksın.

 

* * *

 

Ülkelerin uluslararası alanlarda ortaya koyduğu politikalar 'dostane' değil sadece çıkarlar üzerine kuruludur. Hal böyleyken Türkiye'nin de tıpkı Yunanistan gibi uluslararası politikalar takip ederken bu ilişkileri çıkarlar üzerine kurması en doğal gerçektir.

 

Ancak Kıbrıs konusunda devletlerin gerekçeleri ne olursa olsun toplumlardan daha sağduyulu tavırlar ve dirayetli sesler beklenirdi, gelmedi.

 

Çok garip, Türk basınının önde gelen kalemleri de hep bir ağızdan Kıbrıs'ı satmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

 

Yazık... Çok yazık...

 

Onlara aydın diyenlere de yuh olsun...

 

Toplumun önde gelen kesimlerini öyle maniple ediyorlar ki, milli bir haysiyet ve hürriyet davası olan Kıbrıs'ı canları pahasına koruyanların kemiklerini sızlatıyorlar.

 

* * *

 

Denktaş'ın moralini bozuk gördüm.

 

Rahatsızdı, rahatsızlığı yüzüne yansımıştı.

 

Sıkıntılıydı, sıkıntısı yüz hatlarını daha da gergin yapıyordu.

 

'Moralimizi bozmamaya gayret ediyoruz' diyordu ancak sözleri çok da fazla inandırıcı değildi. Açıktı ki, Türk hükümetinden beklediği desteği alamıyordu.

 

* * *

 

Şimdi sormak zamanıdır;

 

Türkiye, cephede kazandığı Kıbrıs'ı masada mı kaybedecektir?

 

Eğer cevabınız 'maalesef evet' ise o topraklarda hayatını kaybedenler niyazi mi olmuştur!

 

* * *

 

Zaman, utanmak zamanıdır... Oldu olacak mezat salonlarına gidelim, Kıbrıs'ı masaya yatıralım ve açık artırmaya sunalım. Oradan da Makaryos kılıklı birisi çıkıp 'Kıbrıs'ı aaaldım' diye bağırsın!

 

Yazıklar olsun...

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2006 »
Yazik! Cok yazik! Arap Tayyip elinden gelse avrupalilarin g....ne girecek!
nedir bu avrupa sevdasi anlayamadim! kürt kekolar Türkiyemizde istedikleri gibi at oynatiyorlar, eylem yapip, askerimizi, polisimizi sehit ediyorlar. Avrupanin heryerinden heyetler gelip, güneydogu´da artistlik yapiyor ver buna engel olan hic kimse yok! Kibris elden gitti gidecek! Türklügünden utanan Tayyip Beyden baska zaten birsey beklenmezdi!
Kendi vatandasi icin calismayan bir insan böyle olur! Beni yanlis anlamayin sayin irkdaslarim, ben asla devlete karsi degilim, bir Türk olarak bu bana yakismaz! Fakat nerde Devlet? [/b]

Çevrimdışı AKHUN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2006 »
EFENDILER!!! MAGDEM BURDA MILLI BIR MÜCAHADELLE SÖZ KONUSUYSA SU AN HERSEY ELLIMIZDEYKEN VE GÜCLÜYKENE,SAGDECE BASDA BIR KAC YANLIS INSANIN VAR OLMASINDAN IBARETSE  HER BU CEKTIGIMIZ VE YUTDUGUMUZ INSANLIK DISI DURUMLAR DIYORUM KI!!!

 """VATANIMIZ ICIN"""

UFAK TEFEK GÖRÜS AYRILIKLARI KENNARA BIRAKIP,MAKSATLARI AYNI BIZIM GIBI FAYDALI OLMAKDA OLAN GÖRÜSLERLE MASAYA OTURUP  """KARDESLIK ANTI ICMEK!!!""" HEPIMIZIN KARSILIKLI BOYUN BORCU OLMASINA NE DERSINIZ!!!


BEN SAHSEN YURTDISINDA DOGMA BÜYÜME BIR VATANDAS OLDUGUM VE YETISDIGIM HALDE,VATANIMDA VE TOPRAGIMDA HELE HELE KENDI HAKKA TAPAN KANDASLARIMLA  "HELALIMDEN GAYRI!" PAYLASAMIYACAK ESIRGIYEBILECEGIM HIC BIR SEYI NE TANIYORUM NEDE BILLIYORUM DOGRUSU BILMEKDE ISTEMIYORUM!!!
DEGILKI GELELIM BU KENDI KUTSAL TOPRAKLARIMIZDA DOGMUS VE BÜYÜMÜS EVLATLAR DAHA  NELERI FEDA EDIP  LAYIK GÖRÜR!!!


MISALEN!!!
GINE GEREKSE KURTULUSSAVASINDAKI  GIBI EN DAR ZAMANDA BIRLESIP YOKDAN VAR ETMEYE KALKAN BÜYÜKLERIMIZ HERTÜRLÜ SÜRGÜNÜ VE SÜNGÜYÜ GÖZE ALIP CANINI YETIGI YERE KADAR MÜCAHADELE  VERMEYE  MUTLAKA VAR

SACLARINI SÜPÜRGE EDIP AKSAMA KADAR ISGALCI DÜSMANANIN EMRINDE TARLALARDA EKIN KALDIRMAK ZORUNDA OLAN VE CANINI HICE SAYARAK AKSAMDAN SABAHLARA KADAR CEPEYE TOP TÜFEK NERMI VE KENDI YIYECEGI ASI BILLE GETIREN ANNALRIMIZDA EMINIM VAR

SÜPESIZIM GÖZÜNÜ KIRPMADAN SIPERLERE ÖLECEGINI BILLE BILLE ATILAN GENC GENC  YASI BILE DOLMAMIS KAHRAMAN MEHMETCIKLERIMIZDE VAR!!!

 INANIRIM YASI GELMIS GECMIS,AHI GITMIS VAHI KALMIS YASLILARIMIZ BILLE ASAYI ATIP VERSINLER GAYRI BIZEDE MAUSERI DIYECEK DEDELERIMIZDE VAR!!!
 

SIMDI SIZE SORUYORUM!!!!
 SU AN VATAN VE MILLET ASKERIYLE POLISIYLE CANDARMASIYLA HERTÜRLÜ GÖREVLILERIYLE BIZIMLE OLABILLECEK  KANDASLARIMIZLA DOLUP TASARKENE  MI BASIMIZI KALDIRALIM VE  MÜCAHADELEMIZI VERELIM ,YOKSA BIRER BIRER SU YUKARIDAKI  SAYDIKLARIM FEDAKER VE TEMIZ INSANLARIMIZI GINE BIRER BIRER MIHTAC  KALIP KURBAN ETMEK ZORUNDA OLACAGIMIZ GÜNLERIMI PINEKLIYELIM!!!!

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2006 »
BUGÜN KIBRISI SATAN YARIN ANASINI SATAR BENCE TAYYİP KIBRISI ALANA ANASINIDA PROMOSYON OLARAK VERİR.AMA KAFAMA BİR ŞEY TAKILIYOR DURMADAN BU MEMLEKET SADECE HÜKÜMETTEN Mİ İBARETTİR GENELKURMAY 3-5 PAŞADAN MI İBARETTİR NERDE DEVLETİMİZ.

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2006 »
SEVGİLİ KARTALBALKAN SOYDAŞ DEVLET DEDİĞİN ARTIK 3-5 ÇAPULCUNUN ELİNDE OYUNCAK OLMUŞTUR O YUZDEN ARTIK HİÇBİR KADEMEDE BİR CANLILIK GOREMESSİN O YUZDENDE SAHNEDE HEP HUKUMET VE ASKER VARMIŞ GİBİ GOZUKUR AMA BUNDA TABİ EN BUYUK PAY TUM TURK GENCLİĞİNİ ZEHİRLEYEN MEDYADIR.BU KURUMLARDA AYNEN BİR UYKU FABRİKASI GİBİ CALIŞIR VE 7-70E HERKESİN BEYNİNİ UYUŞTURUR.

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı adembeg

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 66
KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2006 »
YUNANA DOMUZU DIŞİŞLERİ BAKANIDA YÜZÜMÜZE GÜLE GÜLE AB YE UYUM SÜRECİNDE İLERLEMEMİZİ ÖĞÜTLÜYOR. ATSIZ HOCAMIN DEDİĞİ GİBİ AKREP BUNLAR. TAYYİPTE İYİ YANAŞSIN BUNLARA. MEDENİYETLER İTTİFAKI DİYE DİYE ETTİ DIŞ SİYASETİN İÇİNE. AL İŞTE YUNAN DOMUZU DIŞİŞLERİ BAKANI SENLE BÖYLE DALGA GEÇER TÜKÜRDÜĞÜMÜN AVRUPA BİRLİĞİ KIRİTERLERİNE UYUN DİYE. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!!!

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
KIBRIS'I SATIYORUM SAAAAATTTIM!..
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2006 »
BİRKAÇ BRÜKSEL VOKALİSTİ ÜST KADRO AB'YE GİRMEK İSTİYOR DİYE BİZDE AB'YE GİRMEK İSTİYORUZ ANLAMI ÇIKARILMASIN BENCE!
ÇÜNKÜ İNANIN BU TÜRK MİLLETİ AŞAĞILANARAK VE TÜRK KİMLİĞİ UNUTTURULMAYA CALIŞILARAK AB'YE GİRMEK İSTEMİYOR!
AB BİZİ ALACAKSA BU HALİMİZLE KABUL EDİP ALMALI!Kİ ZATEN DEĞİŞSEK BİLE YİNE ÖNÜMÜZE ENGELLER KOYARAK BİZİ İÇİNE ALMAYACAKTIR!
TTK

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...