Gönderen Konu: TÜRK MİLLETİ HANGİ ÖZÜNE DÖNECEK?  (Okunma sayısı 1952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
Başbuğ Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimiz ve "Ne Mutlu Türküm Diyene" parolası ile mucizeler yaratan Türk milleti önce Arapça isimlerle, sonra Arap masalları ile Cennetlik olmak rüyasına daldırıldı. Buna direnen Aydın Türk insanları ya faşist ırkçı diye dışlandı, ya da faili meçhul cinayetlere kurban gitti. Komünizm saçmalığına inanan kızılcıklar bile bu yobaz cemaat ve tarikatlar kadar T.C. ne ve Türk milletine zarar veremediler.

Biz Türkçüler, ‘’Komünistler kazanmak için her yolu denerler’’ diyerek Komünistler ile mücadele ederken badem bıyıklılar ve çember sakallılar önce ruhumuzu esir aldılar, sonra Türklüğümüze, Atatürk'e saldırdılar.

Ruhları zombileşerek esir edilen Türk milletinden bir tepki görmeyip, aksine seçim sandıklarında bu saldırıları adeta ödüllendirilince, 15 Temmuz'da düzmece bir darbe girişimi ile Türk milletine son darbeyi de vurup zalim Kuteybe bin Müslim’in (695-715) Talkan ve Culcan’da yaptığı katliamlar gibi, kendine Mehdi diyen Derviş Mehmet ve avanelerince Askerik görevini Yedek Subay olarak yapmakta olan Öğretmen Mustafa Fehmi Kubilay’a Menemen’de (23 Aralık 1930) yaptıkları gibi yine askerimizin boğazını keserek zaferlerini ilan ettiler. Kendilerine milli ve milliyetçi diyen zavallı zombiler ve artık kapitalistleşmiş olan slogan solcuları da bu vahşete alkış tuttular.


Şimdilerde bazen cılız bir sesle de olsa; "Türk Milletinin Titreyip Kendine Dönmesi"ni isterken: Mete, Atilla, Timur, Cengiz, Kubilay, Tuğrul, Çaka, Alper, Aybike, Ayfer, Gökçe, Umay, Tomris gibi Türkçe isimler bırakılıp Arapça; Enes, Cafer, Cihat, Mücahit, Ömer, Osman, Maide, Merve, Nisa, Ayşe, Fatma gibi isimler alarak Araplaşmaya başlamış olan, ‘’Kudüs vazgeçilmezimiz’’ derken bir gün olsun ‘’Doğu Türkistan vazgeçilmemizimizdir’’ diyemeyen Türk milletinden mi bahsediyoruz?

Sahi Türk milleti neyine dönecek. ????

Vazgeçtiği eski kimliği olan Türklüğüne mi?

Devşirilmeye başladığı yeni kimliği olan Araplığına mı?

Zira biraz Türk, biraz Arap olmak hayli kargaşa yaratıyor da.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin.

Esenlikler.
Adil ÖZTÜRK
Adil ÖZTÜRK