Gönderen Konu: TÜRK'ÜN YASAK KİTABI - KIZIL ELMA SIRRI- Unutulmuş/Unutturulmuş OĞUZNAME  (Okunma sayısı 5793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TURAHANLI

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
 :prbay TÜRK'ÜN YASAK KİTABI -KIZIL ELMA SIRRI-  :prbay

Onlar Gökçelik miğferliydiler...

Kanatlı Gökbörüleri vardı...

Demir Toynaklı idi Atları...

Aydaydı son Sırları...


Hakikâti Dünya denen yerkürede arayanlar yine yanılmışlardı. Yeryüzünde ne varsa bir çoğu dış gökten gelmişti. Bilgi, Cevher, Maden, YAŞAM...

ATAM (Adam-Adem) Kök Atam, "inin düşmanınızla (Bakara 36)" emri geldiğinde Yer küreye Dünya'ya ayak basmadan bir çok yerde durakladı, konakladı, kaderini yaşadı. Düşmanı takipteydi.

Kök Ata Yerküreye inmeden durakladığı konakladığı yerlerde Dünya Zamanı gibi olmayan 10 bin sene yürüdü. İnerken Eşinden ayrılmıştı. Eşide yürüyordu nihayet AY'da buluşmuşlardı. Bu buluşma daha sonra Yeryüzünde de gerçeklşeşecekti. Yani en son indikleri Dünyada.

DÜNYA TARİHİ AYRI İDİ, ORALARINKİ AYRI...

9 Yer Gezegen sonra ATA Cennetinde Rahime Düşen 4 Düz çocuğu doğurdu Kök Atanın Eşi. Büyüttü Burada Bin Yıl Eğlendi Türediler...

Evrenin En Bilgeleri...

Hünerli idi Kılıçları Kalkanları...

Savaşçılarıydılar...

Tek Tengriye Tek Yaratıcıya Gücü  Her Şeye Yetene inanıyorlardı. Tengri elçilerine uyarlardı. Yasaları vardı...

Mim Çağına ulaşmayı dilerlerdi...


Gelecek Zamandan kendi zamanlarına Gelin ve Damatlar getiriyordu Zaman aşıcıları 3 Çağın tek bilgesi gözetiminde. Türeyiş böyle sürüp gitti...

O YERLERİN ÇAĞI AYRI İDİ, DÜNYA ÇAĞI AYRI...

3 HİLÂL: DÜNYA ÇAĞI, O YERLERİN ÇAĞI, ZAMANSIZLIK ÇAĞI...

Gün geldi 3 Çağı Bir Yerde Birleştiren Bir ATAM (ADAM) geldi.

Onun Adı OK-UZ'du.

Bütün Madenleri ehilleştirdiler. Biri Hariç. Onut Tengri Dünyaya imtihan bıraktı. Nefislerde Simyalanmalıydı. Bu Maden...

Hızlı öğreniyorlardı, yüksek zekalıydılar...

Aranır o Taşlar...


Onlar. Mekanik Dijital ötesi taşlara Kayıt yaptılar. Teknolojileri o kadar ileriydiki, sihir zannedilecek kadar...

OK-UZ Ataya Bazen OĞUZ dendi. Son Kitaptaki adı ZÜLKARNEYN'di. OK-UZ Atadan önce o yerlerin çağında, Yer yüzünde sırrı çıkacak olan gezegende Kök salan Kök Atamın 4 Düzleri, 9 Gezegene 9 Alamet Nişan diktiler. Hakim oldular. (9 TUĞ SIRRI). 9 Nişanın 9 Düşmanı peydahlandı. Bu Kadim Düşman Şeytan ve soyundan müttefiklerinden oluşuyordu.

Daha sonra bu düşmanlık yer yüzünde (DÜNYADA) Devam edecekti.

Kök Atamın 4 Düzlerinden birinin adı HUN'du. Bulunduğu Yerlerde daha önce yaratılanlar vardı. Cinler, Elifanlar, İnsansılar ve diğerleri. 4 Düzler Türeyince kimileri kimileri ile ittifak bile yapmıştılar. Savaşlar, el değiştiren mevziler. Değiştikçe hakimiyetler, Gezegenler ve Yıldızlar da isim değiştiriyorlardı. HUN oluyor Melekler seviniyor, Neptün Mars oluyor Şeytan ve Avanesi seviniyor işte tanrılar diyorlardı.

Savaşların yeni nedeni tengri buyruğu ile inilecek yeni gözde yeryüzü (DÜNYA) idi. Oranın hakimiyeti peşindeydi Şeytan ve soyu.

Ansızın Manyetik TUFAN oldu. Yıldız Sisteminde.

Gemileri olanlar kaçtılar. Ne kadarı kurtuldu bilinmez. Tengri önceden HUN'a Gemi var etmişti. Uyanlarla binsinler diye. Son kitapta Yaratan kendisinin yarattığı gemiden bilgi verir. "Yaratılmış, (KUL) yapısı olmayan Gemi. (Zuhruf 12)"

HUN GÖKTE GÖRDÜ, NUH YERDE GÖRDÜ TUFANI...

Güneş Ganeş... ( Ganesha )

Ejderhalar Çok Çektirdi...


Bu Gemi Dev Bir Gezegenin Uydusu Gibiydi... Küre Şeklindeydi Belkide Küçük bir yıldızdı. Nevisini Tengri Bilir. Bulundukları Gezegenin tüm bilgileri bazı canlılar ve Kanatlı Gökbörüler Küre Gemiye Yüklendi. Gemi Nihayet Hareket Etti. Kendi Yurtları Alev Alev yanarken Kızıllığı Küre Gemiye Vurmuştu. Bu Küre Gemi Bir "KIRMIZI ELMA'ya" Benzemişti.

Gemi Bir Hayli Süzüldü Tengrinin çizdiği yörüngede. İçinde Kadim Bilgiler Hakimiyet Sırları Vardı. Gemi Dünya'ya en yakın Başka Küre, AY'a yaklaştığında HUN ve HUN'a uyanlar AY'a göçtü.

Küre Gemideki Tüm Bilgiler AY'a Taşındı. Ay Bilgi, Bilge Doldu.

AY o zaman yem yeşildi. Dünyadan Bu Yeşillik Parlak görülürdü. Yer yüzüne Kök Ata ve Eşi Kök Ana inmişti çoktan. Ama HUN ve ona uyanlar inememişti. Ne Gariptir o zaman AY'dan Dünya'ya Gemilerle gelinmeye çalışılıyordu kaç zaman.

AY'da HUN Tengri Gemisinden Aldığı bilgilerle Küçük bir uçan binek yaptı. İçine aldı gereklileri. Kanatlı Gök Börüsüde vardı indi Nihayet yere (DÜNYAYA). Babası Kök Ata Ana Ata ve Kardeşleri ile Kucaklaştı. Geldiği yerlerin zamanı buralarda Günlere Aylara sığacak kadardı. Oysa oralarda Bir Çağ yaşanmıştı. Derken Dünyadan görülen YEŞİLAY, KIZILAY'a döndü birden. Anlaşılmıştı Şeytan oraya saldırmış yakmıştı. Oradakilerin Akıbeti Bilinmez.

TÜRK İSTER GÖKTE TEKNOLOJİNİN SON SINIRI İLE KUŞANSIN, İSTER YERDE BİR KILIÇ TÜRK TÜRKTÜR. OKTAN KELEŞ...

AY'ı çatlatana kadar Bombalamak kimlerin fikri?

4 Düzlerin İkisi Ayrı Yıldız Sistemlerine göçmüştü Sırları ile...

Onlara GÖKTÜRK, KÖKTÜRK Dediler. Halâ Beklenirler, Yer Yüzünün Hakimiyeti için. Gelecektirler HUN'un Soyu, Türk'ün Amcaları YERTÜRK'lere desteğe, Kayalardan çıkanla (Bkz:2023 Kayaların Oğlu BARIŞ MANÇO).

Biri AY'da Öldü Eceli ile Kabri Kaldı Mazide. Zira Şeytan ve O Yerlerin Yaratıkları Fırsat Buldukça Dünya'yı Yoklamışlar Ejderhalarını Bile Salmışlardı. İndikleri Yerlere Taşlar Bile Dikilmişti.

Onları Yok etmek Kanatlı GökBörülere düşmüştü. Yer yüzünde insanlar bunların çoğunu Tanrı Bildi. Hele bir tanesini Güneşten geldi zannetiler, Hortumu vardı Solungacında. Zira Tengri Haram etmişti Yer yüzünün havasını. Hortumuyla soluyordu YER'de. Dünyanın bir köşesindekiler Ona GÜNEŞ GANEŞ (GANESHA) dediler. Diğer Köşesindekiler onun oğlu RA dediler. Soyu, Gökte Taktıkları Hünerli Hortumları ile Yer Yüzünün Havasını Solumak Hakim olmak diler. Dünyanın havasını Kirletmek Kimlerin Fikri? Soluyanlar solumasın, soluyamayanlar solusun diye. Ganeş Şeytanın desteği ile Son Yalancıya Müttefik olmak için Fırsat kollar, Akıbeti bellidir. "Hortumunu Damgalayacağız (Kalem 16)"

Kök Ata'nın Yeryüzünde böylelikle 2 oğlu kalmıştı. Biri Gökte Doğan HUN. Yaradan son kitapta ona Alim dedi (Halk arasında bilinen Habil). Kurbanı kabul olacaktı. Yerde doğan kardeşi tarafından canına kıyıldı. Yaradan buyruğu uğruna yeryüzünde öldürülen ilk şehit olacaktı. Onun oğlu TURK soyunu Devam ettirdi. Yeryüzünde Yaradan adına ilk Orduyu kurdu. Babası HUN'un vasiyeti KIZIL ELMA'yı arayın Bulun ulaşın yeryüzünün son nefesine kadar tenbiğini töreledi.

Yerlerin Türeyişi Başka, O Yerlerin Başka idi...

Kızıl Gemide Asıl Bilgiler Sırlar
O Gökte Süzülmekte
Sahiplerini Bekler
Onu Ele Geçirmek Türk'ün Görevidir.


ONA ULAŞMAK İÇİN YERDE YAPACAK İŞLER VAR

-GÖKLERDEN GELEN BİR SES SANA NE DİYOR DİNLE- (HARBİYE MARŞI)


>>> BU YAZI BU ADRESTEN ALINMIŞTIR >>>
http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=3486
<<< ÇİZGİ ROMANIN TAM HALİ <<<


Harbiye Marşı: http://www.youtube.com/watch?v=1zoY5V8KbBw