Gönderen Konu: İslamcı sitelerden Sözcü Gazetesine büyük tehdit  (Okunma sayısı 34459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
 Adamina göre tavrimizin degismesi söz konusu degil. Böyle bir ithami hakaret olarak kabul ederim . Filanla iyi anlasiyoruzda falanla kötü anlasiyoruz diye bir kanunda yok . Vakti zamani geldiginde , herhangi bir üyeye haksizlik vuku buldugunda ,yok bu yönetciydi ,yok bu eski üyeydi diye iltimas yapmazlar . Burasi Hun Türk Otagi . Baska forumlara benzemez . Siz gidin baska bir otaga üye olun , (tabiki irkci otag olmasi kosulu ile ) buradaki ifadelerinizi oradada kullanin , sahsiniza yapilacak seviyesizlikler ,imzaniza yazilacak hakaretleri tahmin edemezsiniz .

Kardesim  önüne geleni komunistlikle itham ediyorsun . Sen karsindaki insana bu camurlari atmadan önce , iletilerini oku özelden tanis  ondan sonra bir karara var . Bizim otagimiz basta genelbaskanimiz olmak üzere müslüman agirliklidir . Ama onlar hicbir zaman kimseye müslüman olmalarini dayatmaz . Veya sizin yaptiginiz gibi ,müslüman degilse komunisttir diyede camur atmaz .

Kabul ediyorum bilgi sahibi bir insansin kaleminide iyi kullaniyorsun . Yalniz bu meziyetlerini Türkcülügün degilde , Türk düsmanlarinin lehine kullaniyorsun . Burasi cami degil tekke degil , din bilgisi paylasilan bir forumda degil . Yaptiginiz is , Mandaciligi savunmak , komunist aleyhtarligi ,ümmetcilik . Sizin icin varsa yoksa  islam propagandasi . Otagi bir dolasin bakalim ,senin yaptigin türde ,daha önce bir tartismamiz olmusmu ?

Gidiyorsanda sana güle güle kardesim . Kimseyi zorla tutmuyoruz . Ugurlar olsun .  T.T.K.
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Alıntı
Bilmiyorsa ögrensin degerli Baskanim . Yok öyle otagda imamlik yapip ,bizim sirtimzdan cenneti alada hurilerle findik kirip sarap irmaklarinda kafayi cekmek .

Sizinle aslında iyi anlaşıyorduk, ancak öteki 'başkan' olunca, tavrınız buna göre şekillenmiş.
Adamın sanal olarak verdigi ateist vaazlara karşı çıktım diye neredeyse Taliban ilan edeceksiniz beni.

Ben olaya mantıklı yaklaşıyorum.
Diyelim bir toplantı var, iyi güzel.
Herkes kürsüye çıkıp; Kürt açılımına verilecek tepkiden, Azerbaycan'a veya Uygurlara verilecek destekten bahsediyor... Güzel. Mantıklı, olması gereken bu zaten.
Daha sonra yukarıdaki abimize geliyor sıra, kürsüye çıkıp; Marx ve Aziz Nesin gibilerden alıntı yaparak, dine karşı materyalist vaaz veriyor.
Bu mudur? :)

Burada çok büyük bir çelişki var. Her iletisinde inancını öne çıkartan, propaganda yapan birinden bahsediyor.
Adam materyalist, ateist.

şimdi biraz düşünelim... Bu adamın Uygurlara bakış açısı ne olur sizce? Adam bakıyor, resmen komünist olan çin devletinin varoluşa dair inancı, kendi inancına benziyor. Öte yandan uygurlara bakıyor... Uygurlar genelde Müslüman, rahatsız edici...
Ateist tavrını bu kadar öne çıkaran biri; sizce kimi destekler? Uygurları mı, yoksa çin'i mi?

Aslında sorun inançta yatmıyor; çıkıp diyebilirsin, 'bizim hareketimiz materyalist olacak arkadaş' diye.
O zaman çok daha büyük çelişkiler oluyor. Ormandan gelen hayvanım diyen bir adamın niye milliyeti, ahlak anlayışı olsun? Yani böyle bir tavır anarşiye hizmet eder. Mantıksız. Bunu ideoloji haline getirip, geniş halk kitlelerine nasıl sunacaksın? Niçin solculuk yerine seni seçecek millet? Niye millete (ki millet, ırk materyalizme göre zaten saçma söylemler; adam sana mikroptan geliyorsun zaten diyor).

Abi iyi niyetli bir Türk milliyetçisi olabilir.
Ancak itiraf edilmeli ki, onun hayata bakışıyla bir ip'linin veya pkk'lının hayata bakışı arasındaki fark; bir sünni ile bir şii arasındaki farktan çok daha azdır. Biri, çelişkili olarak nasyonalist; öteki, mantıklı olarak enternasyonalist.

Tardu ile yapılacak bir toplantı, muhtemelen onun kişisel inancının vaazını dinlemekten öteye geçmez.
Sonuç filanda çıkmaz; çay içtik sonrada dagıldık sonucu çıkar.


Alıntı
Ateizmin,TANRININ İNSANLAŞTIRILMASINA TEPKİ OLARAK  Doğduğundan bile bi haber,çırpınıyorsun
Vay be! Eşcinsellik'te Maço hareketlere tepki olarak mı gelişti?
Ateizm, eski yunan'dan beri geliyor. Onların bilimsel olmayan saçmalıklarına inanan, 2500 sene öncesinde yaşayanlar yobaz olur ayrıca, ben oldukça mantıklıyım; zamanın gerisinde olan ben miyim, sen misin?

Neyse, şaşırdım. Yöneticiymişsin.
Vaaz verecek, propaganda yapacak bir grup bulmuşsun. Tebrik ediyorum.
Bakarsın propagandan tutar, komünal-anarşist-jungle yaşam tarzını onların arasında yayabilirsin :)

Senin gibi biri yöneticiyse gerçekten; bana gitmek düşer.
Prosedürü kendime uyguluyorum yani.

Herkese selamlar.

Gerçekten bi boka yaramayacak sözde insansın.Hala aynı martavalı okuyorsun.Edebimizi adabımızı bozmayalım diyoruz,böyle bozuyorlar işte.Verdiği örneklere kıyaslara bak....Başkanmışızda taraf tutulmuş.Benim dünya görüşüm işine gelmediyse,kendi dünya görüşünden örnek verip çürüt.Hala ateist diyor  it herif.Defol git.Çapulcu beyinli herif.

Çevrimdışı -Türk-

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
Türkçülüğün en baştaki ilkelerinden biri laikliktir. Deist biri, ateist biri de deizmi, ateizmi sokarsa Türkçülüğüe, laik olmamış olur.

Türkçülüğün ilk şartı Türklüğü her şeyin üstünde tutmaktır zaten. Türk olduktan sonra isterse patatese tapsın, bana ne? Sen din konusunda takılıp kalmışsın 1 santim de öteye gidememişsin.

Uygurlara karşı Çin'i destekleyen deist, ateist fark etmez öyle Türkçü varsa s.çayım onun Türkçülüğüne. Adı üstünde Türkçülük.

Ama sende bunlardan eser olmadığı için ne desek boş...