Gönderen Konu: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !  (Okunma sayısı 32734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
Ynt: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !
« Yanıtla #60 : 03 Temmuz 2012 »
 O halde yandas gazetelere ilan versinler . Suriyede Emperyalizme karsi bagimsizlik mücadelesi veren Esad rejimine karsi savasacak ,gönüllü terörist araniyor . Ücretlerimiz dolgundur . Müracaat bir cift vesikalik resimle birlikte AKP genel merkezidir . Not . Lütfen terörde deneyimli olmayanlar müracaat etmesinler . Pkkli ve müslüman kardesler terör üyeleri öncelikli tercihimizdir . Saygiyla duyurulur .
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !
« Yanıtla #62 : 04 Temmuz 2012 »
ABD Dışişleri’nden düşen Türk jeti ile ilgili çarpıcı açıklama geldi
03 Temmuz 2012, 16:44
Amerika Dışişleri Bakanlığı, Wall Street Journal'da çıkan "Türk jeti Suriye hava sahasında uçaksavarla vuruldu" haberini doğruladı. Bakanlık Sözcüsü, Pentagon'dan yapılan sızdırmayı kınadı.



http://www.ulusalkanal.com.tr/abd-disislerinden-dusen-turk-jeti-ile-ilgili-carpici-aciklama-geldi-video,591.hAdatml


                                  Adamin hayati yalan dolan talan üc kaat sahtekarlik . Birde cikmis utanmadan gazeteyi yalancilikla namertlikle sucluyor . Ne oldu ? ABD disisleri bakanligi haberi dogruladi . Kimin namert yalanci olduguda ortaya cikti . Iste bu namert yalanci Türkiyeyi yönetiyor . ABD Israil adina casusluk yapmak icin pilotlarimizi atese atiyor . Sonrada usakligini yaptigi ABD sahip cikmayinca namertlikle sucluyor . Bu haber bile mavi marmara tezgahini tertipledigini dogrulamaya yeter . Islam ülkelerini kafalamak icin güya Filistine sahip ciktigini ispatlamak adina ,Israil öldürsün diye Türk cocuklarini ölüme gönderiyor .

ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !
« Yanıtla #63 : 04 Temmuz 2012 »
'Suriye'ye girelim' demiş
Mossad'a yakınlığı ile bilinen DebkaFile'dan bir iddia daha
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Suriye’nin Akdeniz’de bir Türk jetini düşürmesi üzerine ABD Başkanı Barack Obama’ya “Suriye’ye girelim” diye bir talepte bulunduğu ancak Obama’nın bu teklifi reddettiği iddia edildi.

İsrail istihbarat kurumlarına yakınlığı dolayısıyla “Gölge Mossad” olarak da anılan DebkaFILE sitesinin askeri kaynaklar ve istihbarat kaynaklarına dayandırdığı iddiaya göre, Erdoğan, 26 Haziran tarihinde Obama’yla bir dizi telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmelerde, Türk uçağının düşürülmesinin, Batılı ülkeler ile Arap ülkelerinin ve Türkiye’nin düzenleyeceği bir askeri operasyon için mükemmel bir fırsat sağladığını belirten Erdoğan, böylece Suriye’de uçuşa yasak bölgeler ilan edilebileceğini, rejime ve orduya ait hedeflere saldırılar düzenlenebileceğini ve isyancılar ile sığınmacılar için güvenli bölgeler oluşturulabileceğini söyledi.

Hatta Erdoğan, Türkiye’nin kara, hava ve deniz kuvvetleriyle derhal harekete geçmeye hazır olduğunu ancak ABD’nin operasyonun liderliğini yapması gerektiğini belirtti. Erdoğan, bu liderliğin Libya’daki gibi “arkadan” olmaması gerektiğini de söyledi.

ERDOĞAN İLE NEDEN BOZUŞTUK

DebkaFILE kaynaklarına göre, Obama Erdoğan’a, ABD’nin Suriye’ye doğrudan askeri müdahalesi için henüz doğru zamanın gelmediğini, ABD, İngiltere, Türkiye ve Fransa özel kuvvetlerinin, bu ülkede yürüttüğü gizli operasyonların devam etmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan, Obama’ya yanıt olarak gizli operasyonların Suriye’de dökülen kanın ve Esad rejiminin sonunu getirmeyeceğini belirterek, sadece ABD’nin askeri gücünün, lojistik ve askeri kapasitesinin işe yarayacağını, ABD olmadan Türkiye’nin kendi kendine adımlar atma konusunda kısıtlı olduğunu belirtti.

DebkaFILE, bu anlaşmazlığın Ankara’nın bir yandan “Şam cezalandırılmalı” bir yandan da “Savaş istemiyoruz” diyerek verdiği karışık mesajların arkasında yatan neden olduğunu da ifade etti.


                              RTE , tasmayi serbest birak isiriyim Esadi demis ama ,kabul ettirememis .  Zenci siz simdilik Suriyede terör kiskirticiligi ile ic savasi körüklemeye devam edin , zamani geldiginde bakariz caresine diyerek savusturmus bizimkini . Bir atasözümüz var ya , vuracak ogul ,babaya danismaz ,bir digeride ,isiracak köpek ,disini göstermez .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !
« Yanıtla #64 : 06 Temmuz 2012 »
Clinton hedef gösterdi!
'Bedel ödemeliler'
Clinton hedef gösterdi! Paris'teki Suriye dostları zirvesinde konuşan ABD Dışişleri Bakanı Clinton 'Esad rejimini desteklediği için Rusya ve Çin bedel ödemeli' dedi

Clinton, zirvedeki tüm ülke temsilcilerine çağrıda bulunarak, Rusya ve Çin'in Suriye'ye olan desteklerini kesmeleri için baskı yapılmasını istedi.

Clinton ayrıca, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyine de Suriye'ye yaptırım çağrısında bulundu.


                       
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !
« Yanıtla #65 : 06 Temmuz 2012 »
Rusya'dan ABD'nin suçlamalarına jet yanıt
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Riabkov, Rusya’nın Suriye rejimine destek verdiğine ilişkin iddiaları kesin dille yalanladı.



Riabkov, Paris’te düzenlenen "Suriye Halkının Dostları" toplantısında Rusya’nın tutumuna ilişkin eleştirilerden sonra İtar-Tass ajansına açıklama yaptı.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Riabko, "Rusya’nın Suriye’nin içinde bulunduğu durumda Beşşar Esad rejimini desteklediğine ilişkin iddialarını kesin dille reddediyoruz" dedi.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !
« Yanıtla #66 : 16 Temmuz 2012 »
Emin Çölaşan: Esad’a açık mektup

Emin Çölaşan -
15 Temmuz 2012

“SAYIN ve muhterem kardeşim Esad, nasılsın iyi misin?.. İşler nasıl gidiyor? Ulan Esad,bu mektubu sana niye yazıyorum? Bizim uçağı sen mi düşürdün, yoksa başka bir dümen mi döndü?

Burada bizimkiler günlerce tantana yaptı ‘Suriye bizim uçağımızı düşürdü’ diye. Valla belki inanmazsın ama ABD ve NATO’yu ikna etmeleri mümkün olsa senin ülkene girip savaş başlatmayı bile düşündüler.

Bizim Tayyip’i bilirsin. Hani bir yıl öncesine kadar karılı kocalı sarmaş dolaş olduğunuz Tayyip var ya, işte o!

O pozlarda sen vardın, yenge vardı, Tayyip ve Eminanım yengemiz ayrıca vardı. Neler konuşurdunuz, dünyaya nasıl da dostluk mesajları verirdiniz, valla ne güzel izlerdik.

Senin ‘Müslüman’ olmadığını ben ilk defa orada anladım!.. Çünkü senin karı örtülü mörtülü değildi. Oysa Eminanım yengem baştan topuğa örtülüydü ve ‘Müslüman’ olan işte onlardı!

Şimdi sayın kardeşim Esad, gelelim şu uçak işine… Ulan ne oldu bizim uçağa? Bizim buradakiler ilk günden beri seninkilerin düşürdüğünü iddia ettiler. Savaş tamtamları çaldılar. Hariciye Nazırı, büyük devlet ve hükümet adamı Davutoğlu Ahmet ve ötekiler dünya turuna çıkıp ABD ve NATO’ya çağrıda bulundular:

‘Fırsat bu fırsattır. Libya’da, Mısır’da yönetimleri nasıl devirdiyseniz, gelin bu Esad’ı da devirelim. Siz bize destek verin, ordumuzu Suriye sınırından içeri sokalım, Esad’ı bitirelim, Suriye’de yönetimi bizim gibi şeriatçı olan Müslüman Kardeşler örgütüne devredelim…’ ABD ve NATO bu ucuz numarayı yemedi. Ama bizde savaş tamtamları çalıyordu. Bizimkiler ‘Hesabını sorarız, ne yaptığımızı yapınca görürsünüz’ falan diye nutuk atıyordu. Kana kan intikam… Fakat biz Türkiye’de, uçağı seninkilerin uluslararası hava sahasında düşürdüğünü zannediyorduk. Bize öyle demişlerdi.

Gün geldi, bir ABD gazetesi gerçekleri açıkladı. Uçak senin karasularında düşmüştü.

Tayyip çok bozuldu çünkü ağzından emziği alınmıştı. O gazeteyi namertlikle suçladı.

Üstelik Rusya ve ABD, uçağımızla ilgili gerçek bilgi ve belgelerin kendi ellerinde olduğunu açıklayınca Tayyip daha da panikledi.

Türk milletini ‘Uçağımızı Suriye uluslararası hava sahasında düşürdü’ diye kandırıp siyasi propaganda yapmışlardı.

Yoksa işin içinde başka bir iş mi vardı?.. ABD ve Rusya acaba bu gerçekleri dünya kamuoyuna açıklarsa, Tayyipgiller rezil mi olacaktı?..

Bu durumda Tayyip Putin’i arayıp randevu istedi. Şimdi Rusya’ya gidiyor. Uçağımızla ilgili gerçekleri Putin’den öğrenecek!

Bizim Türkiye olarak ne günlere kaldığımızı, kimler tarafından yönetildiğimizi sen duymamış ol Esad!

Sonracığıma Esad, bizdeki açıklamalar birbirini kovalamaya başladı. Şansımız varmış ki, o sırada ABD’nin Nautilus deniz altı araştırma gemisi Türkiye’de idi. O gemi kiralandı, sefere çıkarıldı ve enkazı buldu.

Uçak parçaları ve pilotlarımızın naaşları denizden böylece çıkarıldı.

Bizimkilere kalsaydı, aynen Çanakkale Boğazı’nda 80 metrede yatmakta olan Dumlupınar denizaltımız gibi uçağımız da orada sonsuza kadar kalır, şehit pilotlarımızı suyun 1260 metre derinliğinde balıklar yiyip bitirirdi.

Şimdi belki diyeceksin ki Esad, ‘Sizin hava savunma sistemi falan çalışmıyor mu? Ne olduğunu anlamadınız mı?..’ Vallahi anlamadık be kardeşim! Bütün bunlar olurken senin sınırda tatbikatlar başlattık. Komutanlarımız denetleme yapıyor, zırhlı araçlarımız sana yakın yerlere sevk ediliyordu.

Necdet Bey ‘Gereken yapılacaktır, ne yaptığımızı yapınca görürsünüz’ derken Tayyip şiir okuyordu:

‘Kükremiş sel gibiyiz, bentleri çiğner aşarız, hadlerini bildiririz!..’

Bütün bunlar olurken biz başka şeyleri tartışıyorduk. Suriye uçağımızı füzeyle mi, yoksa uçaksavarla mı düşürmüştü!

Ulan Esad, belki inanmayacaksın ama, biz bunları tartışırken, günün birinde bizim Genelkurmay’dan bir açıklama geldi:

‘Suriye makamlarınca kendileri tarafından düşürüldüğü iddia edilen uçağımız!..’

Aaaaa!.. Uçağı Suriye düşürmedi demeye getiriyordu. Şaşırdık kaldık. Kafalarımız karıştı. Bizim uçak nasıl düşmüştü? Düşmüş müydü, seninkiler mi düşürmüştü? Arıza yapıp kendiliğinden mi düştü? Yoksa seninkiler füze mi attı, uçaksavarla mı vurdu? Ne oldu bu uçağa Esad, ne oldu? Ya da havada kuş mu çarptı? Pilotlar uçakta uyudu mu? Sonra bize başka bir açıklama yapıldı: ‘Denizden çıkarılan parçalarda füze ve mermi izi bulunamamıştır!’

Ulan Esad, biz Türkiye’de senin gerçek adını bile bilmiyoruz. Tayyip’le sarmaş dolaş olduğun dönemde bizim yandaş-satılık medya senin adını Esad diye yazardı. Şimdi ‘Esed’ oldun. İsmin böyle geçiyor! Sayın ve muhterem Esad, bir uçağımızı ve iki pilotumuzu yitirdik ama ne olduğunu bilmiyoruz.

Uçağın senin oralara hangi görevle gittiğini, nerede düştüğünü veya düşürüldüğünü, olayın nasıl olduğunu anlamadık gitti. Her şeyi bizden sakladılar. Yalanlar söylediler. Bugün bile hiçbir şey bilmiyoruz. Sadece posta koydular, nutuk attılar, savaş kışkırtıcılığı yaptılar ama bu kez yanıldılar…

Onlara oy veren kitleler bile bu dümeni yutmadı… Çünkü işin içinde bir bit yeniği olduğunu en cahiller bile anlamıştı. Şimdi karşımızdaki tablo şöyle: Bu işin ne olduğunu ABD biliyor, Rusya biliyor ama bizimkiler bilmiyor. Tayyip bilmiyor, Necdet Bey Paşam dersen o da bilmiyor.

Valla belki inanmayacaksın ama Esad, bizde durum böyle. Tayyip o nedenle şimdi Putin’in ayağına ‘Abicim ne olduğunu bana da anlat’ demeye gidiyor. Şimdi işimiz sana kaldı Esad. Çık ortaya ve bu konuda bildiklerini açıkla. Uçağı kim düşürdü? Seninkiler mi ateş etti? Eğer öyleyse, uçakta niçin iz yok? Uçak arıza yapıp mı düştü? Kuş mu çarptı?

Bizim radarlar ıskalamış, senin radarlar ne diyor?

Bizimkiler bizi uyuttu, işimiz sana kaldı sayın ve muhterem Esad!

Konuş be Esad, bize yaşatılan şu rezilliğe, ciddiyetsizliğe bari sen ‘Dur’ de. Anlat bize her şeyi! Umudumuz Esad!”
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: SAVAŞ UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ !
« Yanıtla #67 : 16 Temmuz 2012 »
Daha öncede ifade etmistik . Hurda ucagin düsürülmesini AKP iktidari tertipledi ,pilotlar atladi ,cenaze töreni göstermelik . Sözde sehit olan pilotlarimizin yakinlari tam siper kamufle . Cünkü onlarada susmalari icin talimat verildi . Göstermelik cenaze töreninde Necdet Özel "yetkili" pasa aglamadi . Iki pilotumuz gercekten sehit olsaydi gözyaslari , Fetullah desteginde ,sel olurdu . Aglamadigina göre ,yok bi numara .

Amerika herseyi biliyoruz ama acikliyamayiz dedi . Nasil aciklasin ? Aciklasa hükümetin ucagi AKP nin tertibi ile düsürdügünüde aciklamasi lazim . Esad kendini güclü göstermek icin ucagi Suriyenin düsürdügünü sahiplendi . Niye sahiplenmesin ? Simdi bizim genelkurmay cikmis , ucagimizi suriye düsürmedi beyaninda bulunuyor . O zaman geriye ,ucagi sizin Suriyeyi zor durumda birakmak icin düsürdügünüz anlami cikiyor. Varmi bunun baska aciklamasi ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.